يه روز يه تركه ميره داروخونه ميگه ببخشيد آقا كاندوم دارين؛يارو ميگه داريم ولي چه كاندومي باشه ،خاردار ،ميوه اي ؛تركه ميگه والا نميدونم فكر كن واسه خواهر مادر خودت ميخواي
Printable View
يه روز يه تركه ميره داروخونه ميگه ببخشيد آقا كاندوم دارين؛يارو ميگه داريم ولي چه كاندومي باشه ،خاردار ،ميوه اي ؛تركه ميگه والا نميدونم فكر كن واسه خواهر مادر خودت ميخواي
ترکه يخچال فريزر امرسان را فرداي روزي که خريده بود برد پس داد. ازش پرسيدند: چرا پس ميدي؟گفت: آخه هر چي با برو بچه ها تا صبح نشستيم پاش و براش دست زدي، برامون نرقصيد. !!!
به تركه ميگن يه پستانداره پرنده اسم ببر ميگه:مهمانداره هواپيما
مردها مثل « پيكان دست دوم » هستند . ارزان هستند و غير قابل اطمينان
1 روز رشتيه ميره خونش ميبينه يه جفت كفش در خونشه ميگه اوو بازم يه جوك جديد
رشتي يه فيلم سوپر ميبينه که هنرپيشه نقش اولش، زن خودش بوده. وقتي فيلم تموم مي شه، رشتي يه نفس راحتي ميکشه و مي گه: آخيش . خدا را شکر که فيلم بود!!!
يه روزبه یه الاغه می گن گوشات چقدر درازه میگه ؟ آخه هر خوشگلی یه عیبی داره
گروهي با تعدادي کودک براي انجام نماز باران به صحرا مي رفتند. ملا نصر الدين پرسيد : اين کودکان را به کجا ميبريد؟ گفتند: براي اينکه دعا کنند و باران بيايد.چرا که دعاي کودکان را خدا مستجاب مي کند.ملا نصر الدين گفت: اگه دعاي کودکان مستجاب مي شد، يک معلم در همه عالم زنده نمي ماند!!!
از تركه مي پرسن شيشه چطوري ساخته ميشه ميگه:پشم شيشه ميارن واجبي بهش ميزنن
يه خره عکس خودشو توي رودخونه ميبينه ، يهو ميگه آآآآآآآآآآآآآآآآ خرماهي
زن رشتي يه 6 قلو مي زاد. رشتي يه از پس مخارج بر نمي آد.با ناراحتي به بچه هاي محل مي گه: بي معرفتا ...اقلا دانگ تون رو بدين!!!!
اگه با يه قزويني گنده تو كوچه بن بست بودي 3 راه بيشتر نداري : اول اينكه آب بشي بري زمين يا اينكه دود شي بري هوا يا دستت رو بزني به ديوار توكل كني به خدا ...
زن رشتيه ميره دگتر ميگه اقاي دكتر من 7 تا بچه دارم الان هم 8 رو حامله هستم.حتما يك چيزي تو هوا هست كه من اينقدر حامله ميشم.دكتره ميگه بله خانوم لنگاتون.
یک رشتی از سر کار میاد خونه میبینه زنش با یه مرد غریبه تو حمومه. خونش حسابی جوش مییاد میره ابگرم کن را خاموش میکنه
به ترکه مِيگن با جوراب جمله بساز ميگه سقفتون بد جورآب می ده.
يه روز يه آباداني با يك اهوازي زير پل بودند اهوازي به آباداني ميگه مياي بريم توي دريا شنا كنيم آباداني ميگه ولك تودريايي كه كوسه نداشته باشه شنانمي كنم
به ترکه يه سي دي سوپر مي دن و مي گن : برو حال کن. ترکه فرداش سي دي رو مي آره و مي گه : خوب بود ولي سوراخ سي دي خيلي تنگ بود!!!
به گوسفند میگند بزرگترین آرزوت تو دنیا چیه؟
میگه یه روز بشینم جلوی وانت.
az 2 chiz nameshe gzasht
1:noni ke az tanor miad beron
2:kone ke az hamom miad beron
..har vaght az hamom omady khabaram kon
aghe kasi mege vase eshghet memire bedon sare karet gozashte mesl alane man
khayle dost daram zod zod babinamet vali chekar konam belet bagh vahsh gerone
Navare Ghalbe Normal
_,-._/|_,-..-/|_,-._/|_,-._/|_,-._/|,-._/|
Navare Ghalbe Man Vaghti TO Baram SMS Mizani
_/|_/|_/|_/|_/|_/|_/|_/|_/|_/|_/|_/|_/|
Hala Bebin Age Nazani Chi Mishe
_______________________________ .
بانك ملت
بانك ملي
بانك سپه
بانك صادرات
بانك رفاه كارگران
موسسه قوامين
بسيجيان
پست بانك
بانك تجارت
بانك پارسيان
قصد دارن به خاطر روز تولدت تورو وادار به خوندن يه اس ام ا س سره كاري كنن
كاش ميشد اشك را تهديد كرد
مدت لبخند را تمديد كرد
كاش ميشد از ميان لحظه هاي زندگي
هميشه تورو اينجور سر كار گذاشت
midini bozorgtarin arezo dokhtara chiye?
ye bar beshashand be divar
يه قزوينيه يه پسررو تو كوچه گير مياره بعد در گوش پسره ميگه بيا اينيو كه داره اس ام اس مي خونه بذاريم سر كار
نمیدونم کسی این تاپیک را از اول خونده یا نه نزدیک به 80% پست ها تکراری!!!
اما تاپیک خوبی شده برای جک های داغ و جدید .
__________________________________________________ _________
تو در قلب من جا داری... تو در رگ من جا داری... . .
رفتم دکتر گفت انگل داری...
اخه برادر من هر كي بخواد 300 صفصه از يه تايپيكو حفظ كنه كه ديگه تكراري نباشه كه نميشهنقل قول:
نوشته شده توسط sfjazaery
ستاد اقامه قزوين جهت رفاه همشهريان خود نماز جماعت رو بي خيال شدند
تركه به خاطر رفاه حال فلسطيني ها از اشغال بودن ميره مخابرات يه خط واسشون ثبت نام ميكنه
تركه پيش دوست دخترش ميخوره زمين
پا ميشه پرو پرو ميگه جان من حركتو حال كردي
يه قزويني تو مسابقه بيست سوالي شرکت ميکنه و چون با مجري آشنا بوده يواشکي بهش ميگن که جواب مسابقه قرص سرما خوردگيه. بعد قزوينيه شروع به سوال ميکنه و ميگه گرده؟ مجري ميگه بله. قزوينيه ميگه پس کونه! مجري ميگه نه. قزوينيه مي پرسه سفيده؟ مجري ميگه بله آفرين. قزوينيه ميگه : بابا کونه ديگه! مجري ميگه نه از اين فکرا بيا بيرون. قزوينيه ميپرسه : وسطش خط داره؟ مجري ميگه : بله داري به جواب نزديک ميشي. قزوينيه ميگه : پس حتما کونه! مجري ميگه نه من که گفتم از اين فکرا نکن! قزوينيه جواب ميده : بابام جان چيزي که گرد باشه سفيد باشه وسطش هم خط داشته باشه غير از کون چي ميتونه باشه؟!!!
يه روز قزوينيه يه دختر خوشگل مي بينه ميگه : جوووون .... دختر به اين خوشگلي ببين داداشش چيه؟؟!!!
يه بابايي پسر کوچيکشو دودول صدا ميکرده يه روز باباهه ميره خارج و بعد از چند سال برميگرده . روز بازگشتش پسره که بزرگ شده بوده تو فرودگاه ميدوه و مي پره بغل باباش و ميگه : سلام بابا من دودولم! باباهه بهش ميگه : اين حرفو نزن پسرم تو ديگه براي خودت ك ي ري شدي !!!
يه روز يه روباهه داشته با سرعت از جنگل فرار ميکرده گرگه بهش ميرسه و ميگه : کجا با اين عجله؟! روباهه ميگه : آخه تو جنگل هرکي سه تا تخم داشته باشه تخماشو ميکشن!!! گرگه ميگه: مگه تو هم سه تا تخم داري؟! روباهه جواب ميده : نه ولي اول تخمارو ميکشن بعد ميشمرن!!!
يه روز يه ترکه معامله شو از سوراخ جيبش در آورده بود بيرون و به هر کي ميرسيد معاملشو نشون ميداد و مي گفت : ببخشيد پونصد تومن خورد دارين؟! همين طور که ميرفته به يه عربه ميرسه و همون سوال رو تکرار ميکنه عربه هم معامله شو از پاچه شلوارش در مياره و ميگه : نه ولک مال من هزاريه!!!
اگه گفتين سبک ترين چيز تو دنيا چيه ؟!! ... جواب: ک ي ر چون حتي با فکر کردن هم بلند ميشه!!! حالا اگه گفتين سنگين ترين چيز تو دنيا چيه؟! ... جواب: بازم ک ي ر چون اگه نخواد بلند بشه با جرثقيل هم نميشه بلندش کرد!!!
يه پسره ميخواسته عروسي کنه معامله نداشته با چوب يه معامله درست ميکنه ميچسبونه به خودش . شب عروسي تا مياد دست بکار بشه معامله ش ميشکنه! دختره تا اين وضعو ميبينه ميگه : اوا ک ي رت چوبي بود؟! پسره جواب ميده : نه بابا چوبش ک ي ري بود!!!
ترکه ميره جزيره آدمخوارا ميگيرنش ميندازن تو ديگ . ميگه : ميخواين چکار کنين؟! ميگن : ما آدمخواريم ميخوايم بخوريمت! ترکه جواب ميده : چيه حالا که بخور بخوره ما آدم شديم؟!!!
يه روز يه آبادانيه ميره پوستر فروشي مي پرسه : ولک پوستر تمام قد منو دارين؟! طرف جواب ميده : نه داداش . آبادانيه ميگه : آآآآ يعني به اين زودي تموم کردين؟!!!