سلام
1 سوال؟
کا 810 فریمور ی که زبون(!) فارسی داشته باشه داره؟
Printable View
سلام
1 سوال؟
کا 810 فریمور ی که زبون(!) فارسی داشته باشه داره؟
سلام
من تصمیم دارم k800 بخرم اما یکی از دوستان در موردش اینو گفت که کمی الان شک دارم میشه کمک کنید ببینم در چه حد درسته و چه مشکلاتی داره؟
"چرا کا800 نباید بخری؟
کا800 هایی که الان توی بازار هستند مشکلات فراوانی دارند یعنی از نظر کیفیت دچار افت کیفیت شدند و این چیزی هستش که میتونه شما رو برنجونه همه جور مشکلاتی از لحاظ بدنه و نرم افزاری وجود داره
میتونی یه سر به کلوپ کا800 بزنی که انواع و اقسام مشکلات رو ببینی اماتوی صفحات اولیه همچین مشکلاتی نبوده حتی باید باتری ارجینالش رو به قیمت 15 هزار تومان جداگانه بخری"
و اینکه برای خرید چه گارانتی خوبه از کجا بخرم مطمئن تره و چه لوازمی باید همراهش باشه و چه لوازم اضافی من خودم باید بخرم
دوست عزیز بعضی از این چیزا درسته مثلا اینکه گوشی های کا 800 جدید باید باتریشو عوض کنی برای منم همین اتفاق افتاد یکی هم اینکه دقت کن موقعی که می گیری یک عکس باهاش بگیر بعد برو توی Camera A;bum ببین کیفیتش اگه درسته همون گوشی رو بخر اما اگه درست نبود نخر چون باید فلش بشه همین مشکلی که من دارم از من می شنوی عاشق کا800 هستی دست دوشو بگیر که سری قدیمی یا اینکه اگهنو می گیری یه 23 تومنی هم باید خرج کنی اما ارزششو داره چون دوربینش از ان 73 بهتره(البته به یو 700 سامسونگ نمی رسه)نقل قول:
منم تقريباً گوشيمو تازه خريدم اما کيفيت عکس هاش افتضاحه !
از N73 که 100 مرتبه بدتره !
هيچ راهی نداره که بشه درستش کرد ؟
در ستینگ دوربین پیکجر کوایلتی رو فاین کردی ؟؟؟
اون فاین تاثیر زیادی رو عکس نداره.بیشتر حجمشو میبره بالا
من الان فاین کردن اصلا مثل اینکه کیفیتش می اد پایین تر !!
اگه موقعی که عکس می گیری کیفیتش خوبه امام میری توی البوم می بینی خیلی افت می کنه یا از رمته یا باید فلش بشه ببین اگه روی عکس توی البوم 1 رو بزنی زوم می کنه ببین اگه زوم کنی هیچی معلوم نشه 100 درصد باید فلش کنینقل قول:
منظورت اینه کیفیت عکس تو البوم و اونی که انداخته یکی باشه؟؟؟نقل قول:
چون در حالت کلی من نمیدونم کیفیت عکسش باید چقدر باشه
و فلش بشه یعنی چی؟
و نمایندگی خاصی نیست که ازش بخرم که مطمئن باشم سالمه؟
و این فلش کردن جزو گارانتی نیست؟؟؟
keyfiat ro fine ham kardam ama hich farghi nakard
دوستان خواهشا یک چند تا منو برای کا800 بزارید البته با عکس که بدونم کدوم قشنگتره تا اونو نصب کنم توی گوشیم
راستی کسی منو های کا800 عوض کرده ؟مشکلی که براش پیش نمی یاد؟
دوستان میشه یه سری کلیپ آرت جدید واسه k810i معرفی کنید.واین هک کردن که میگید مثل هک صداش هست یا نه فرق میکنه
سلام. من هرچی گشتم نتونستم تم برای k800 پیدا کنم. همچنین بازی zuma که به این گوشی بخوره. میتونید کمکم کنید؟
من چند بار عوض كردمنقل قول:
خيلي باحاله
هيچ مشكلي هم نداشت
الان يه منو كه تعدادي از فايلها را خودم عوض كردم، را براتون ميذارم
حتما نصبش كنيد :کد:http://www.2shared.com/file/3097659/8ae14f21/XMenu.html
تم هر چقدر بخواهي ميتوني پيدا كني مخصوصا از اين سايت : Mobile9.comنقل قول:
بازي زوما را دارم
ولي كوچيك باز ميكنه
هر چند كه نوشته 320*240 ولي كوچيك باز ميكنه
اگه پيداش كردي حتما به منم بگو
راستي پچ قفل گذاري بر روي قسمتهاي مختلف گوشي ظاهرا اومده
كسي اگه داره اونو بزاره واسم.
راستي يه سوال ديگه
كسي ياهو مسنجري كه فونتهاي فارسي را درست نمايش بده داره ؟
سلام من بالاخره k800 خریدم :دی
میشه بگین چه چیزایی باید نصب کنم؟و چه جوری اخه دفترچه انگلیسی نداره !:(
شکل منو هاشو میشه تغییر داد؟
سلام
کسی میدونه چه جوری میشه قهب k800 رو عوض کرد
اگه کسی این کار رو انجام داده لطفا به منم بگه
بهترین حالت اکولایزر تو گوشی K800 چه طوری بود؟
بعد میگید ستون اول منظور از طرف چپ هست یا راست؟
ممنون.
مبارک باشه انشالله همیشه ال سی دیش برات روشن باشه(تیکه جدید)نقل قول:
ببین می شه شکل منو ها رو عوض کرد به تاپیک تغییر منوی گوشی هخای سونی اریکسون مراجعه کن ولی ببین اگه تاحالا گوشی رو هک با فلش نکردی توشیه می کنم بده یه کسی که وارده برات منو ها رو عوض کنه
اگه تاحلا گوشی رو قابشو عوض کرده باشی راحته اما اگه عوض نکردی بده یک کسی که واررد باشه چون کیت های عجیب غریبیهنقل قول:
راستی اگه قاب اصلی نمی گیری یادت باشه انتن بلوتوث رو بزاری توی قاب جدید چون اگه نزاری بلوتوثت می شه مثل اینفرارد :31:
بهترین حال اینه که دستی نورمال رو تغییر بدی و همرو تا اخر ببری بالا اینجوری یک کم تغییر می کنه و طرات بییشتر می شه اما اگه می خوای واقعا صدای گوشیت بره بالا داریور نصبw880 کننقل قول:
دوستان میشه بگید مشخصات باتری اوریجینال k800i چیه ؟
من 20 روز پیش این گوشی رو گرفتم و اصلآ شارژ نگه نمیداره !
نمیدونم چیکار کنم بدجوری حالم گرفته شده ...
یک فروشنده بهم گفت باتری اصلش 15 تومن هست و باید باتری رو عوض کنی.
درست میگه ؟
از کجا بفهمم باتری اصله ؟
منو را حتما عوض كن باحال ميشهنقل قول:
آكواستيك هم برو تو توپيك خودش و X800 را بريز
اگر خواستي تبديلش كن به K810 تا پچهاي بيشتري بتوني نصب كني برا اينكار ميتوني به امضاء من سر بزني
من همون يكي دو ماه بعدش كه گوشي را گرفتم قابشو عوض كردمنقل قول:
اولش نيومده بود بعد كه اومد يه قاب سفيد گرفتم و عوضش كردم
الان ديگه خيلي راحت باهاش كار ميكنم و هيچ نگراني در مورد آسيب ديدن قابش ندارم
ولي براي اينكار بايد كمي وارد باشي تعويض قاب اين گوشي راحت نيست!
اگر آكواستيك X800 را بريزي، همشو تا آخرش بالا ببر و حالشو ببرنقل قول:
دوست من هم يكي تازشو گرفته باطريش اصلا شارژ نگر نميدارهنقل قول:
كاملا خرابه
متاسفانه بايد يكي ديگه بگيري كه 12 تومن فابريكش هست.
مرسی عزیز ... فقط از کجا بفهمم فابریکه ؟؟نقل قول:
دوست من هم يكي تازشو گرفته باطريش اصلا شارژ نگر نميداره
كاملا خرابه
متاسفانه بايد يكي ديگه بگيري كه 12 تومن فابريكش هست.
چه نشونه ای داره که بدونم تقلبی نیست ؟
بچه ها میشه بگین شارژ گوشی باید حدودا چقدر دووم بیاره
منم نگرانم نکنه گوشی رو بهم انداخته باش؟؟
مثلا چند ساعت میشه باهاش اهنگ گوش داد تا شارژش تموم شه؟
اگه باتریت فول شارژ باشه هر چه قدر آهنگ گوش کنی و بلوتوث بازی کنی دو روز راحت می تونی کار کنینقل قول:
در ضمن حتما توجه داشته باش
1.ویبره خاموش باشه
2.صبر کن شارژ باتری صفر بشه گوشی خاموش بشه بعد شارژ کن
3. همیشه می خوای شارژ کنی گوشیت خاموش باشه که کامل که شارژ شد بزنه فول شارژ
خوب دیگه نمی زنه مدین چین می زنه مدین تیواننقل قول:
راستی دوستان کسی هست اینجا گوشیش اصل تاوان باشه
یکی از دوستام می گه گوشیش اصله تایوانه بعد می گه نشونش اینه که توی ویدیو موقعی که روی تامبنیلش وایمیستی خودش پخش می کنه انگار گیف باورم نمی شد می خواستم ببینم واقعا یا این دوستم خالی می بسته؟!!!!؟!!!!؟!!!؟!!!!
سلام من الان یه ساله دارمنقل قول:
باتری اگه 100 درصد باشه زیاد باهاش ور نری 6 روز کامل برات شارژه بعد 6روز هم روی15 درصد میاد
اهنگ راحت 15 ساعت اهنگ میشه گوش داد خودم چون هستم مغازه روزی 8ساعت اهنگ گوش میدم
در ضمن برای من چینی اصل هستش خیلی هم راضی هستم سرعتش هم خوبه هنگ هم تا حالا نکرده
صداش هم در حد قابل قبولی هستش فیلم برداریش از ان73 بهتره البته اینو از زبون کسی که ان 73 داشته میگم
اون موقع هم که خربدم415هزار تومن بودش
حد اقل یه لینکی چیزی واسه کلیپ آرت بزارید .هک کردنش مثل هک صدا هستنقل قول:
راستی این گوشی جزءdb2020 حساب میشه؟
اره db2020 هست
مث صدا هست
salam...ghablaz harchiz sharmande..farsi naneveshtam,emkane type farsi nadashtam.dostan yeki az dost haye man goshi k810 kharid emroz 238toman..tebghe gofte khode foroshande 6saat sharj gozashte..vali bade 5saat goshi kheyli dagh karde&be ghole khodesh dod azash boland shode...benazareton moshgel az chiye&va enke age iradi az goshi bashe..aya foroshande on ro avaz mikone?ma hamin emroz eno kharidim az alaedin
ويرايش/پاک کردن پيام
همین باتری مشکل دار هم زده made in chinaنقل قول:
خوب دیگه نمی زنه مدین چین می زنه مدین تیوان
همه باتریها چینی هستن ...
میخوام بدونم از کجا میشه فهمید باتری اصله یا نیست ؟
علامت خاصی روش داره ؟
wowنقل قول:
بابا چه خوبه ماله شما من الان 12 ساعته از شارژ ور داشتم
تقریبا کاره خاصی هم نکردم شده 60%
یعنی باتریم خرابه:41:
ببین چون تو گوشیت سری جدید و cid بالاتری داره اما مال اون cid پایین تری داره حالا بعضی ها می گن ربطی نداره اما من می گم تا حدودی ربط داره تازه این گوشی ها از شهریور پارسال هر کی بگیره توصیه می کنم بره یک باتری دیگه بگیره که قشنگ براش کار کنهنقل قول:
cid چیه؟نقل قول:
یعنی منم برم باتری بخرم؟خوب از کجا معلوم باتری جدیده مشکل نداشته باشه
تفاوتي در حد چشمگير ندارندنقل قول:
فقط باطري غير اصل نوشته هاش عرض تر هستند
و همچنين رنگ باطري اصل از غير اصل كمي مات تر هست
اگه خواستي بخري حتما از يه فروشگاه معتبر بگير
اگر كار خاصي نكني (در كاركرد عادي) تا 3 روز و شايد هم 3.5 روز دوام بيارهنقل قول:
اما اگه مدام كار كني اين بستگي به نوع كار كردنت داره مثلا از 4 تا 6 ساعت
2 روز محالهنقل قول:
بعدشم ويبره مثلا چقدر ويبره ميخوره؟من يه بار يه برنامه هست واسه خالي كردن شارژ باطري ازش استفاده كردم حدود 5 دقيقه ويبره زد اما فكر كنم 1 درصد از شارژ باطري كم شد پس انچنان فرق نميكنه
گينه 2 هم كه گفتي در مورد گوشيهاي قديمي صدق ميكنه و براي گوشيهاي جديد هيچ فرقي نميكنه
گزينه 3 هم كه گفتي محال امره(بااين حساب بايد قيد خط را بزني)
تا اونجايي كه من ميدونم همه گوشيهاي سوني اريكسون كه با K شروع ميشوند همشون چيني هستند(البته چيني داريم تا چيني) ياد گوشيهاي چيني تي وي دار نيفتين !نقل قول:
بعدشم اوني كه گفتي وقتي رو ويدئو مكث ميكني محتواشو نشون ميده، گوشي منم اينجوري هست (البته بعد از تبديل به K810 هنوز تست نكردم) اين خاصيت ظاهرا در بعضي فريمورها گذاشته شده
دوست عزيز خيلي شرمندم كه ميخوام اينجوري حرف بزنمنقل قول:
ولي همه حرفات لاف بودند
با اين حساب باطري شما نميگم خرابه ولي اصل نيستنقل قول:
عزيز ربطي به CID نداره اما اگه اسرار داري دليل بيارنقل قول:
هر گوشي يه برنامه يا ديوار داره كه از گوشي محافقط ميكنه تا مانع از دستكاري به فايلهاي سيستمي گوشي بشهنقل قول:
در گوشيهاي سوني (اين مدلها) ورژن اين برنامه ها با CID مشخص ميشوند
در آخر چون بحث از شارژ شد 2 نكته را بيان ميكنم كه در مصرف باطري نقش زيادي دارند :
1- كم كردن نور LCD براي اين منظور به مسير زير ميرويم : Menu\Settings|Display\Brightness و ميزان روشنايي را از 100 به 50 كاهش ميدهيم
2- تغيير نحوه جستجوي شبكه .
براي اين منظور به مسير زير ميرويم : Menu\Settings\Connectivity\Mobile Networks\Serch Mode و گزينه Manual(دستي) را انتخاب ميكنيم
اما چرا در اتوماتيك شارژ زياد مصرف ميكنه ؟
بدين سبب كه در حالت جستجوي شبكه بصورت اتوماتيك گوشي در هر لحظه موجهايي به آنتن مخابرات ميفرسته و دريافت ميكنه و در هر لحظه اگه امواج از يه آنتن قطع شدند گوشي متوجه اين كار شده و جستجوي آنتني ديگر در محل ميكنه و تا زماني كه پيدا نكنه مرتبا امواج از خود صادر ميكنه ...
در گوشي هم بيشترين مصرف باطري همون آنتن هست كه در موقع مكالمه به حداكثر ميرسه
شما اگر تست كنيد وقتي گوشي را روشن ميكنيد دو حالت براي بالا آمدن هست كه يكي نرمال همه امكانات گوشي روشن و ديگري Flight Mode كه در اين حالت آنتن قطع ميباشد در هواپيما هم بايد همين حالت انتخاب شود(تا اختلالاتي در كاركرد هواپيما نداشته باشه)
خواستم بگم كه اگر با Flight Mode كار كنيد مصرف باطري خيلي كاهش پيدا ميكنه
در كل گزينه جستجوي شبكه بصورت دستي را فقط در مواقع خاصي توصيه ميكنم مثلا مواقعي كه مكان ثابتي داشته باشد.
میشه شیشه ال سی دی این گوشی هارو عوض کرد ؟اگه آره قیمتش چند میشه؟
خوب البته كه ميشهنقل قول:
منظور شما خود Lcd ميشه درسته ؟
بايد بدي تعمير كار اگه موجود داشته باشه عوض كنه واست
اره که می شه اما ببین اگه الکی می خوای عوض کنی اینکارو نکن سعی کن تا حد زیادی گوشیت باز نشهنقل قول:
فکر کنم قیمتش رو 40 الی 50 تومان باشه درست کامل نمی دونم همین هولو هوشه
نه خود ال سی دی رو نمیگمنقل قول:
فقط اون شیشه روش چون یه مقدار خط روش افتاده