میشه یکی لطفا لینک مستقیم سری های مختلف جنرالز رو بده؟
Printable View
میشه یکی لطفا لینک مستقیم سری های مختلف جنرالز رو بده؟
اقای منصوری با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما من قبلا بازی وار ارماگدون را خریده بودم حالا گمش کردم وقتی به سایت شرکت لوح زرین میرم از قسمت پرداخت اینترنتی بانک ملت را انتخاب میکنم ارور میده را ه دیگه ای برای خرید وجود داره که من خرید کنم قبلا خیلی راحت بود
اقای منصوری با عرض سلا و خسته نباشد از بازی نبرد نهایی چه خبر تمام شد اخه گفته بودید تابستان اماده میشه تابستان تمام شد ما خیلی دوست داریم این بازی را تجربه کنیم
با عرض سلام به دوستان عزیز میخواستم سبک بازی خودم را به دوستان بگم و از دوستان خواهش میکنم شما هم سبک بازی خود را بنویسند تا استفاده کنیم سبک من در بازی دفاع سازی هست اول کل پول را در خدمت دفاع سازی میگذارم یعنی تو هر تیم اول فقط نقاط دفاعی به دور محدوده خو د میکشم بعد شروع به ساخت ساختمانهای دیگه میکنم و اصلا نیرو برای حمله درست نمیکنم بعد ا دفاع ساز ی شروع به ساخت کارخانه تامین منابع مالی میکنم و بعد از تولید ماشین حمل پول شروع به ساخت ساختمانهی دیگه میکنم و بعد از ان شروع به ساختن موشک اتمی یا لیزر یا موشک های شیمای میکنم و تا 5 یا 6 تا از اینها درست میکنم بعد از اتمام ساختمان با موشک ها یا لیزر شروع به بمباران ساختمان مادر رقیب میکنم همیشه وقتی ساختمان مادر دشمن تخریب کامل شد دیگه دشمن شانسی برای پیروزی نداره بعد از ان شروع به منهدم کردن بولدزر دشمن میکنم برای اینکار در تیم چین وامریکا بهترین روش حمله با هواپیماست وبعد از ان کل ساختمانها یکی پس از دیگری تخریب میشه تیم مورد علاقه من تیم gla است چون ساختمان مادر ان مسجد است و فکر کنم قویترین تیم هم gla باشه دوستان فقط یک نقطه اینکه به دفاع بیشتر اهمیت بدین منتظر نظرتون هستم با تشکر
سلام این کار برای بازی جنرال امکان پذیر نیست ولی در بازی ژنرال 3 ار تش ایر ان ما گزینه ای را بر یا پالایشگاه ها قر ار دادیم که شما می تونید در هنگام بازی بسته های پول با هو اپیما بر ای دو ستانتون بفر ستید .نقل قول:
سلا م برید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با حجم بسیار کم هر دو ورژن را در یافت کنیدنقل قول:
موفق باشید
سلام این مشکل بیشتر به خاطر تر افیک سنگین سر وره در بازه زمانی دیگه امتحان کنید یا بانک دیگری را انتخاب کنید فرق نداره ... ضمنا می تونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مستقیم خر ید کنید : و یا با این شماره ها تماس بگیر یدنقل قول:
88894252 -021- 88894272-021 شرکت لوح زرین نیکان
سلام نه این بازی تمام نشده به خاطر مشکلا مالی و..... ولی تیم ما ورژن بسیار زیبای سوم بازی وارآر ماگدون را به صورت دانلود رایگان بر ای دانلود قرار داده که می تونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در یافت کنید .نقل قول:
درود دوست عزیز این سبک بازی من کاملا ضد شماستنقل قول:
به جایی که وقت بذارم دفاعی بسازم در سطح مپ بازی پخش میشم و از نقاط مختلف با گروه بندی تانک ها حمله میکنم اگر تعداد بازیکنان زیاد باشه به چند نفر همزمان حمله میکنم در ضمن من در بغل هر طلا سازی یه دونه بیس اصلی دارم و در کل بیس های من کوچک و کم حجم هست ولی وسیع بازی میکنم
سلام من هم تقر یبا مثل شما عمل می کنم و دکتر تاکسین محبو بتر ین تیم منه و من همیشه با اون بازی می کنم من با هر تیمی با یک استر اتژیک بازی می کنم ولی بیشتر شبیه شما بازی می کنم و لی بعد از ساخت دفاع سعی می کنم کل منابع مالی نقشه را مال خود کنم و به بعد با اون اتو بوس های سر باز حمله می کنم پر از آر پیچی و یک گار گر و چند سر باز شیمیایی یک تو نل در داخل بیس حر یف و سپس حمله من کمتر از بمباتم و موشک استفا ده می کنم ب البته اگه با کا مپیو تر بازی کنم دقیقا بر عکس بست تا سایت موشک درست می نم چون من عموما با 5-7 هادر بازی می کنم ....نقل قول:
بازی آنلاین :
لطفا جوین شید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوزر پسورد :
یوزر : 60450115
پسورد: 60450115
یوز: 1391
پسورد: 1391
یوزر : war60450115
پسورد: war60450115
یوزر : iranwar
پسورد: iranwar
یوزر : ایران1391
پسورد: ایران1391
یوزر : 000091
پسورد: 000091
یوزر : وارارماگدون
پسورد: وارارماگدون
یوزر:SZM.IRI3
پسورد:SZM.IRI3
یوزر پسورد ها تون را اینجا بزار ید
اقای منصوری با تشکر از شما تونستم بازی وار ارماگدون را بخرم در ورژن 3 نیازی به وصله ترمیمی یا چیزی شبیه به این هست با تشکر از زحمات فراوان شما که حتما دوستان این حس تشکر را نسبت به شما دارند اقای منصوری یک سوال برای فضولی شما چند سالتونه من خودم 25 ساله هستم در ضمن کارمند دانشگاه پیام نور هستم و بعد از اداره هر روز 1تا 2 ساعتی بازی میکنم من درود میفرستم به شما برای زحماتی که میکشید
دوستان یک خواهش داشتم ما در مورد مسایل فنی بازی زیاد مطالب مینویسیم ولی در مورد نحوه بازی یا کارهای ابداعی یا حسمون به بازی، فکر میکنم کمتر مطلبی نوشته میشه پس از دوستان خواهش میکنم در مورد مسایل مذکور بیشتر مطلب بنویسند تا استفاده کنیم
سلام به دوستان
دوستان من بازی Command & Conquer Generals zero hour رو میخوام توی ویندوز 7 64Bit اجرا کنم
حالا میخوام روش اجرا کردن رو به صورت کامل توی ویندوز 7 64Bit بهم بگید و اگه فایلی نیازه دانلود کنم بهم بگید
ممنون
خودم حلش کردم و بازی رو اجرا کردم
سلام نه ورژن سوم نیاز به وصله ترمیم ندارد خدا را شکر که دوستان راضیند ...نقل قول:
من 38 سالمه و تنها بازی که می کنم جنرال است و به این بازی بسیار علاقمند م و تمام تلاش من و تیم من بدون چشم داشت مادی فقط بر ای زنده نگه داشتن این بازیه و اصلاح این بازی از حاللت تک بعدی که امر یکا تنها قدر ت بازی است و مسلمانان را تر وریست معرفی می کنه ....
با عرض سلام وخسته نباشید اقای منصوری ورژن سوم war armagedon را نصب کردم سرعت بازی خیلی کم است مشکل از سیستم منه یا بازی با سرعت کم طراحی شده
اقای منصوری هوش مصنوعی واقعا مثال زدنیه دستت درد نکنه ولی حیف سرعت بازی خیلی کند است نرم افزاری هست بشه سرعت را به حد استاندارد برسونه و نبرد نهای با همین سرعت است یا فرق دارد.
سلام....
دوستان میدونن چرا وسط Zero Hour اوستاندارد خارج میشم؟! با داداشم بازی میکنیم... وقتی 6 تیم باشه مشکلی نیست، ولی با 8 تیم بعد از یه ربع بیست دقیقه بازی ارور میده که سیستمت حداقل ملزومات بازی رو نداره و خارج میشه....
سیستم ها برای بازی 8 تایی کمی ضعیف هستن، ولی من با سیستم بسیار ضعیف تر از کنونی بازی کردم 8 تیمی و فقط بازی سنگین میشد به شدت... چرا خارج میشه؟
هر کاری کردیم تغییری حاصل نشده... تعویض ویندوز و نصب مجدد بازی کارساز نیست.... مجبوریم 6 تیمی بازی بکنیم که لذت چندانی نداره چون 4 تا کامپیوتر ضعیفن....
بازی من: من فقط با امریکا بلدم بازی بکنم، اصلا از هواپیماها سر در نمیارم...!!!!
من یه جور مشخص بازی میکنم: تا میتونم لیزر میسازم و باهاش سر حریف رو میبرم!!!!
نحوهی بازی با امریکای سوپر وپن:
9 تا لودر میسازم..... اول برق و بعد سرباز خونه... دو تا سرباز سریع میفرستم برا چاه نفت طرف خودم و میگیرمش..... تو مرحلهی اول، به ازای هر 2 صفحهی پول، یه دونه لیزر درست میکنم... بعد که سری اول درست شد، بعد به ازای هر دو تا لیزر یه دونه صفحهی پول میسازم....
وقتی صفحه پولام به 15 تا برسه، دیگه صفحهی پول نمیسازم و فقط لیزر...
من حتی با لیزر دفاع هم کردم از کشورم و مثلا باهاش قطار تانک های چین تانک یا چین سرباز رو زدم!!! هدفم اول سوپر وپن های طرف مقابل هستش که دو تا لیزر به ازای هر کدومه... بعد بیس اصلی رو میزنم و بعد میرم سراغ باقی قسمت ها... هیچ وقت با دفاع هاش کاری ندارم چون کاری نمیتونه بکنه.....
تو هر بازی هم حدودا 20 تا لیزر درست میکنم!!!!
داداشم بین امریکای لیزر( که تانک هاش لیزر دارن!) و چین تانک بازی میکنه..... ولی اون همون اول بازی شروع میکنه به حمله به تیم مقابل و فرسایشی بازی میکنه!
درود واالا اینطوری که شما باز میکنید خیلی سبکتون ابتدازیی هست کسی که سریع باشه سریع شما رو جمع میکنهنقل قول:
به نطر من برادرتون بهتر بازی میکنه
به نطر من توی بازی جنرال باید در کم ترین زمان ممکن هم حمله کنی هم چاه های نفت رو بگیری
سلام دوستان در مورد war armagedoon v 3 لطف کنید مطالب خود را بفرستید تا استفاده بکنیم
موزش ساخت مد
سلام از امروز به مرور بر اتون مدل های آماد رو در سایت قر ار خو اهیم داد شما می تونید به راحتی این مدل ها را به مد درحال ساختتون و یا خود بازی جنرال زرو اضافه کنید
امروز قصد دارم یک رزم ناو را به شما معرفی کنیم که ما این رزمناو را خیلی شبیه ناو جماران طر احی کردیم البته شما می تونید اصلاح هم بکنید .
همانطور که در تصویر هم می بینید شما می تونید این رزم ناو را در تانک سازی یا در ساختمونی که از قبل بر ای نیر وی در یایی ساختید در فایل :CommandSet اضافه کنید
خوب بر یم سر اصل مطلب
اول این نکته رو بگم که در اضافه کردن یک شی به بازی تقر یبا همه چیز شبیه همین مو ضوع است
شما بعد از اینکه فایل را دانلود کردید و از حالت فشر ده خارج کردید یک پوشه دارید به نام :Cruiser. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب در درون این پو شه شما دو پو شه دیگر و جو د دارد یک پو شه:Art یک پو شه :Data
پو شه:Art
هما نطور که در تصویر هم می بینید در این پو شه دو پو شه به نام های :Textures وW3D مر بوط به تکسچیر و تری دی مدل می باشد پوشه : Texturesحاوی تکسچیر یا همون تصاویری است که روی مدل در نرم افزار تری دی مکس قرار می دهیم و در پو شه : W3D شما مدل های را که در نرم افزار جیمکس و یا تری دیمکس 2008 درست کردید را می تونید ببینید که حاوی دو نوع مدل بر ای سلاح ها و یک مدل بر ای ناو می باشد که البته شما بنا بر ا ستاندارد باید ناو را در چند حالت سلامت کامل و نیمه سلامت در حال نابودی و انهدام طر احی بکنید ..... که این مو ضوع به سلیقه و مهارت شما بستگی دارد که نام هر یک از مدل ها در سورس مخصوص بازی که در پو شه :Object بر ای مدل می نویسید موجود است .
خوب بر یم سر اصل مطلب :
پوشه :Data
در این پو شه شما دو پو شه دارید به نام های :English که در داخل این پو شه فایل است با نام :generals.csf که باید محتو یات اون را به فایل اصلی بازی اضافه کنید در داخل این فایل ما تو ضیحات هر شی را می نو یسیم مثلا وقتی که در بازی نشانگر روی یک شی می رود پنجره کو چکی باز می شود و به شما قیمت و تو ضیحات این شی را می دهد تمام آن نو شته ها در درون این فایل می باشد شما بر ای اضافه کردن نام و مشخصات مدل طر احی تون باید مثل این نمونه عمل کنید .
خوب در پو شه :Data یک پو شه دیگر هم هست به نام :INI این پو شه مغز بازی است تمام سورس ها اینجاست
نکته بسیار مهم
قبل از هر کاری با نرم افزار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل: INIZH.big را باز کنید و کل محتو یات اون را استخراج کنید در داخل پو شه بازی جنرال زرو مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا شما کافی است هر فایل با فر مت :TEXT را در پو شه :INI باز کنید و محتو یات آن را به فایل های اصلی بازی اضافه کنید ( همون فایل های که با کمک نرم افزار : finalbig استخراج کردید )یعنی چی یعنی اینکه:copy all وبعد ریپلیس در انتها یا ابتدای همون فایل اصلی بازی
مثال:
مثلا فایل :Weapon این مدل را باز کنید ( با نت پد ) و سپس با نرم افزار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل اصلی: Weapon بازی با همین نام را باز کنید و محتویات اون فایل م ناو را در انتها یا ابتدای فایل :Weapon اصل بازی ریپلیس کنید و فایل را سیو کنید به تر تیب و مر تب .
دقت کنید که تکرار نکنید یک کلمه اضافی یا یک اشتباه مساوی است با ارور
خوب همه رو همین طور انجام بدید به غیر از یک فایل را اونهم این فایله :CommandSet چرا؟
به این علت که شما می تونید در این فایل این ناو را به هر تیمی که دوست دارید اضافه کنید :
محتویات فایل :CommandSet
CommandSet AmericaWarFactoryCommandSet
ما اینجا به کارخانه تانکسازی امریکا اضافه کردیم شما می تونید به جی ال ای یا چین و ... اضافه کنید این قسمت قر مز رنگ را در نرم افزار سرچ کنید و متن زیر را به شماره :10 تانکسازی امر یکا یا هر تیمی که دو ست دارید اضافه کنید .
نکته:متن قر مز را اضافه نکنید فقط متن زیر را :
10 = Command_ConstructAmericaDestroyerTiconderoga
مثل این تصویر :
;//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
متن زیر در مورد کلید های خود ناوه مثلا کلید 1 : شلیک تو پخانه است و غیره ....
این دو متن را هم به آخر یا اول فایل اصلی :CommandSet اضافه کنید ( هر جای که راحترید چون به مرور که مدل ها را اضافه می کنید جایی را مشخص کنید که بدونید سورس های شما کدام است می تونید مثل خود سورس اصلی بازی زیرش خط بکششید ) مثل مثال زیر :
;FILE:FINAL BATTLEi//////////////////////////////////////////////////
;//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
نکته: نقاط آبی رنگ خیلی مهم هستند هر چیزی بعد از این علامات: ; در موتور بازی خوانده نمی شوند
CommandSet USATiconderogaCommandSet
1 = Command_FireMK45GUN01
2 = Command_ConstructAmericaComanche_TCDG
3 = Command_FireMK45GUN02
4 = Command_ConstructAmericaVehicleChinook_TCDG
11 = Command_AttackMove
13 = Command_Guard
14 = Command_Stop
End
CommandSet AmericaTCDGComancheCommandSet
1 = Command_AmericaTCDGComancheFireRocketPods
11 = Command_AttackMove
13 = Command_Guard
14 = Command_Stop
End
دانلود مدل زرم ناو جماران :
انتشار ورژن سوم بازی وار آر ماگدون
با عنایت پرور دگار و تلاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این ورژن بر ای دانلود آماده گردید .مهم:در همین ابتدا اعلام می داریم این ورژن تنها و تنها بر روی بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل نصب است که ابتدا باید بازی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فر ماید .تو ضیحاتی درمورد بازی :این ورژن دارای 12 تیم و سه کشور می باشد که تا سر حد امکانات ما و بودجه ما به صور ت کاملا و اقعی طر احی شده شما در این بازی شاهد یک بازی منحصر به فر د با گرافیک بسیار بهبود یا فته مو اجه خو اهید بود که نیاز به سیستم بالای دارد .....در این ورژن سعی شده تمام تیمها هوش مصنوعی داشته باشند و تمام تیمها دارای همان اصول بازی محبوب جنرالها هستند در این بازی 18 مامور یت جدید نیز طر احی شده که بر ای هر تیم 6 ما مور یت پیش بینی شده شما تمام امکانات بازی جنرال را در این بازی دارید و در این بازی تعدا د تانکها بسیار بیشتر و واقعی تر هستند سر باز ها بیشتر و واقعی طر احی شدند صدا و اثر ات بازی کاملا طبیعی طر احی شدند ......تصاویر ی از بازی :
امکانات و تعقیر ات بازی :*همه تیمها هوش مصنوعی مثال زدنی دارند
تیمها:ار تش ایر انسپاه پاسدارانارتش امر یکانیر وی هوایی امر یکاروسیهچینانگلستانفر انسهآلمانکره شمالیژاپنگروه القاعدهامکانات:تعقییر کلیه تانکها سر باز ها و صدا های بازیبهبود صد رصد گرا فیک و اثر ات بازی از جمله اثر ات انفجار ها و دو د و آتش و ....بهبود صد رصد صداها و آوا های بازی از جمله انفجارات و ....بهبود گرافیک آبتعقییر و بهبود صد در صد بافت زمینتعقییر درختان و بهبود کمی و کیفی درختان محیط.....تعقیر ات تیم ایر ان:طر احی و ساخت بسیار ی از هو اپیما های طبیعی ایر ان ....طر احی و ساخت بسیاری از تانکها و سر باز های ایر ان ....ساختمانهای جدیدهوش مصنوعی مثال زدنی بر ای همه تیمها ...دانلود :
طرز نصب :
ـ**تذکر مهم:ورژن سوم نیاز به ورژن دوم یا هیچ یک از پک های رفع اشکال ندارد
قبل از هر کاری از پو شه نصب بازی وار آر ماگدون یک پشتیبان بگیر ید .
سپس کافی است پس از در یافت فایل بالا آن را از حالت فشر ده خارج فر ماید شما یک پوشه با نام :
WAR ARMAGEDDON Evolution-v.03
خواهید داشت محتویات داخل پو شه را کپی کنید و وارد پو شه نصب بازی وار آر ماگدون گردید و در پو شه نصب بازی پیس کنید و در بال هر سوالی
گز ینه:copy and replace
را بزنید تمام شد بر ید و از بازی لذت ببر ید .
افز ایش سر عت بازی وار آر ماگدون ورژن 3
دوستانی که می خواهند سر عت بازی زیاد شود به این طریق که در ذیل آمده می توانید سر عت بازی را زیاد کنید دوستان البته باید همه طر فهای که بازی آنلاین می کنند این کار را انجام بدند و گرنه ارور میس مچ می ده :
بر ید به پو شه نصب بازی فایل :enbseries.dll را حذف کنید .
برید به پو شه : WAR ARMAGEDDON Evolution-v.03\Data\INI\Object و فایل :NatureProp را حذف کنید سر عت بازی تقر یبا خیلی زیاد خواهد شد
بر ای اطلاعات بیشتر بروید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من بازی جنرال رو نصب کردم ولی وقتی که روی بازی رو پلی می کنم این ارورو میده
connot locate the cd-rom
please insert the correct cd-rom,select ok and restart application
یه کمکی می کنین؟
اگر موقع اجرای فایل اجرایی لین ارور رو میگیری، که باید کرک کنی.نقل قول:
برید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::3 2::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
سلام دوستان میدونم جاش اینجا نیست اما جای دیگه پیدا نکردم واسه درخواستم
لینک دانلود جنرال های 1و 2 و 3 این بازی رو می خواستم.
مرسی
سلام بچه ها من reborn بازی میکنم تو map
8 نفره خیلی لک میخوره چیکار بایس بکنم لک نخوره
هیشکی نی جواب بده
عزیزم سیستمت نمیکشه... کاریش هم نمیتونی بکنی.... مجبوری با تیم های کمتر بازی کنی...نقل قول:
8 نفره خیلی لک میخوره چیکار بایس بکنم لک نخوره
------------------------
دوستان اگر میخوان هیجان بازی و سختیش هزار برابر بشه، پچ کنترا رو نصب کنین.... واقعا کار تمیزی میباشه!!!!
در مورد مشابهت به دنیای واقعی و سختی، تجهیزات واقعی و امکانات و ....!!! دوستان پچ Cold War Crisis رو بازی کنین.... واقعا واقعا و واقعا عالی کار شده!!! تهیهی وسایل زمان بره و تا ساختن یه ارتش کلی طول میکشه.... همچنین هزینهها بسیار بالاست و شما به شدت نیازمند نفت هستید...
تشکیلات ضد تانک فقط برای ضد تانک و تشکلات ضد هوایی فقط بر ضد نیروی هوایی استفاده میشن و کلا همه چیز به شدت شبیه به واقعیته!
آقای منصوری از نبرد نهایی چه خبر پاییز هم تمام شد منتظریم
1 gig گرافیک
4 gig رم
چطوری نمیکشه ؟
آیا این بازی در ویندوز 8 و یا 7 اجرا میشه؟
من مشکل دارم در اجراش
بازیم شرکتیه جنرال 1 هم هست تا میرم تو بازی بعد 30 ثانیه همه چی منفجر میشه و میبازم
چرا ?
مشکل چیه ?
ارسال شده از st18i با استفاده از تپاتالک 2
مشکل از کرکتهنقل قول:
1-این پچ هایی که گفتید برای zero hour هست دیگه؟نقل قول:
2-از کجا دانلودشون کنم؟
3-و این که کرک جداگانه هم باید کرک ریخت بعد نصب؟
4-اگه خوشمون نیومد باید کلا بازی رو پاک کنیم یا میشه فقط پچ رو پاک کرد؟
سلام
آخرین پچ reborn چیه واسه جنرال؟
من یادمه قبلا v6 public beta بود که کار نمیکرد
الان جدیدترین پچش که کار کنه کدومه؟
سلام دوستان
من جنرال 1 رو نصب کردم و بعدش جنرال 2
اما متاسفانه هنگام اجرا جنرال 2 این ارور رو میده!!!
در ضمن روی سیستم دیگه ای کار میده روی لپ تاپ خودم که ویندوزش هم 7 هست کار نمیده!!!!!!
مشکل از کجاست؟؟
بچه ها اطلاع دارید که هنوز هم میشه تو گیم رنجر بازی کرد یا نه؟ ویندوز سون میشه؟