سلام.. از تهران کسی سیمکارت مبین نت داره برای فروش ؟
Printable View
سلام.. از تهران کسی سیمکارت مبین نت داره برای فروش ؟
اقا صابر نميشه كاري كرد كه روي مودم انلاك شده با سيم كارت td به شبكه fdd وصل شيم ؟ در واقع از سرعت فورجي پلاس با تعرفه ي td استفاده كنيم؟
حذف شود تكراري
خیر این طرح فکر کنم فقط در مبین نت وجود داره طرح 360 درجه استفاده از دکل های همراه اول . ایرانسل هم میتونه رومینگ بده توجاهایی که دکل tdd نداره و ملت راحت با سیم tdd از fdd و تعرفه های tdd استفاده کنن ولی نمیده دیگه .نقل قول:
نقل قول:با طرح 360 مبين نت ميشه يا به tdd مبين نت وصل شد و يا به fdd همراه اول. ولي در هر حالتي كه باشه، سرعت در بهترين شرايط تا 40 Mbps خواهد بود و بالاتر از اون نميره. يعني احتمالاً فعلاً تجميع فركانس و MIMO برا مبين نت كارايي نداره.نقل قول:
حالا بازم بايد با سيمكارت 360 مبين نت و با مودم آنلاك شده ورژن 196 يا 195 و در حالت fdd تست بشه تا بفهميم كه سرعت بيشتر از 40 ميده يا نه
با سلام به دوستان عزیز مودم من b612 و فریمور 197 امکان آنلاک هست؟ مودم از شرکت مبین نت میباشد
امتحان کردید ببینید با این کدهایی که توی سایت های خارجی هست 196 مبین نت انلاک میشه یا نه ؟ من رفیقم ایرانسل داره و گفت با همین کدها انلاک شده .با مبین نت هم میشه همچین کاری کرد ؟
سلام مگه ۱۹۷ داره؟؟؟نقل قول:
آره داخل مودم من ورژن 197نقل قول:
به احتمال زیاد نمیشهنقل قول:
- - - Updated - - -
خیر نمیشه امتحان شدهنقل قول:
بله 192 .193 .196. 197 مبین نت تا به الان بیرون دادهنقل قول:
ورژن 197 مبين نت چه چيزايي اضافه شده نسبت به 196 ؟نقل قول:
از کسی که مودم رو داره بپرسید و بگید شات بده از امکاناتنقل قول:
من مبین نت هنوز ۱۹۶ هستم
آقا یعنی هیچ راهی نیست آنلاک شه[emoji24]
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
خیر اصلا نمیشهنقل قول:
تست سرعت با مودم مبین نت آنلاک ورژن 195 ویرایش شده
<< با این ورژن سرعت دو برابر بهتر شد >>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Network Mode = CA
4G Tdd Only
با تشکر از صابر عزیز :n16:
انشاالله که راضی باشی . اینجا همه زحمت کشیدن و حاصل تجربه ها این شد و همه هم استفاده میکنن . رو همین ورژن بمونید و تغییر ندید .نقل قول:
:n28::n28::n28:سریال مودم پریده با تلنت .adb.ATامتحان کردم سریال درست میشه ولی به شبکه وصل نمیشه وقتی فریمور اورجینال ایرانسل نصب میکنم بازم سریال همش 00000000000 میشه.nv.binامتحان کردم نمیشه
الان این سرعت ایرانسله یا مبین نت ؟نقل قول:
دوستانی که تجربه دارن بی زحمت منو راهنمایی کنن :
1-مودم های شرکت هایی که از دکل ایرانسل استفاده میکنن مثل بهارنت و اسیاتک و دیده بان نت و ... ، مودم هاشون بدون انلاک سیم کارت ایرانسل رو میخونن یا نه ؟ اینجا گفته شده بود که اینا همه مودم ها و سیم کارت های ایرانسل هستن که شرکت های دیگه لوگوی خودشون رو روی مودم و سیم کارت میزنن ولی اسیاتک تماس گرفتم گفت میتونید سیم کارت ما رو روی مودم ایرانسل بزارید و لی مودم های ما هیچ سیم کارتی به جز اسیاتک رو قبول نمیکنه .میخاستم بدونم این موضوع چقدر صحت داره ؟ یعنی مثلا اگه من مودم بهارنت یا اسیاتک بخرم و انلاک هم نکنم سیم کارت ایرانسل رو جواب میده یا نه ؟
2-اگه بعضی مودم ها مثل همین gp2101 هیچ راهی برای دستکاری فریموور ندارن پس این شرکت ها چه جوری مودم های ایرانسل و یا مبین نت رو دستکاری میکنن و لوگوی خودشون رو توی فریموور میزارن ؟ یا مثلا تغییرات جدیدی اعمال میکنن ؟
3-من با مودم 2101 ایرانسل سرعت دانلودم روی td حداکثر 2.5 مگابایت هست.به نظر شما اگه tfi60 گیر بیارم( چه با تجمیع و چه بدون تجمیع )سرعت دانلودم میره بالای 5 مگ ؟ یا شانسیه ؟
4- چند تا شرکت هستن که از دکل مبین نت برای td استفاده میکنن و مودمشون هم b612 هست .ایا این مودم همون مودم مبین نته و غیر قابل انلاکه ؟
این روش لحیم کاری مگه فریمور مودمو ریست نمیکنه؟ که بشه فریمورمورد نظر واردش کرد؟نقل قول:
سلام
دوستان من یک مشکلی دارم ، چند روز که میگذره میبینم مودم کانکت نیست و باید خاموش و روشنش کنم
مودم هم انلاکه و فریمور 196 هست
کسی میدونه باید این مشکل رو چطور رفع کنم؟
سیم ایرانسل ولی با مودم مبین نت آنلاکنقل قول:
خیر اصلا با این ورژن ها ارتباط برقرار نمیشه و راهی ندارهنقل قول:
nvram باید جایگزین کنید . بک آپ داخل فروم گذاشتم فقط اطلاعات خودتون رو ویرایش کنید و بزنید به مودمنقل قول:
بله این مودم ها همون مودم ایرانسل هست با ریست مودم اسم وای فای به همون اسم ایرانسل تغییر پیدا میکنه و کل قضیه اینها لو میره . راحت هم انلاک میشن و بعضی شرکها اصلا انلاک نیستن خواستید بهتون ادرس رو میدم تا بخرید و استفاده کنید فقط رو همشون ( اونهایی که انلاک نیستن ) فریمور 192 جنرال هست به درد نمیخوره و باید سیم لحیم کنید و فریمور جدید داخل فروم رو بزنید تا سرعتتون بره بالا . ولی برا اسیا تک من جایی خوندم با سیم معمولی ایرانسل هم کار میکنه . کار هم نکنه انلاک میشن راحت از خود شرکت بگیرید با سیم کارت و بسته ارزون تر از بیرون میدن تماس بگیرید باهاشون . در مورد مبین نت ریسک هست و نمیشه گفت لاک دائمی هستن یا نه . در ضمن سرعت با فریمورهای جدید خیلی خوبه و اکثرا 85 درصد کاربرا راضی هستن . موفق باشید .نقل قول:
رو tdd با فریمور 196 ایرانسل ؟نقل قول:
ارهنقل قول:
فک کنم 196 ایرانسل هست با gui هواوی ، اسم فایلی که زده بودم اینه:
B612_UPDATE_11.196.01.01.234new32
برو رو فریمور : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و بین باز مشکل داری ؟ ولی یکی از دوستان این مشکل رو داشت با اپراتور هم تماس گرفته بود نمیدونم به کجا رسید فقط هم رو tdd مشکل رو داشت . باز هم یه فریمور عوض کن درست شد از فریمور خود ایرانسل هست نه نشد از شبکه هست و منطقه شما . کلا فریمورهای 196 ایرانسل رو من در قسمت شبکه اونها دستی نبردم و همه از نظر شبکه دقیقا همون ماله خود ایرانسل هستن . موفق باشید .
دوستان گرامی و بزرگوار. خواستم بدونم مودم b612 روتر هم هست؟
به عنوان مثال اگر مودم در محل دیگری به یک (دستگاه) وصل باشه آیا می تونم روی همون مودم آی پی استاتیک بگیرم و (دستگاه) رو از دور کنترل کنم؟
درضمن زمانی آی پی استاتیک می گیرم چجوری می تونم ازش استفاده کنم؟
از صمیم قلب ممنونم از کسانی که راهنمایی کنند.
سلام آقا صابرنقل قول:
قربان معلوم نیست مجدد کی مودم دستتون میرسه ؟؟
ما توی خماری این ورژن 198 با ویرایش مخصوص شما موندیم .... :n40::n40:
اصلا ورزن های جنرال استفاده نکنید با شبکه ایران سرعت پایینی دارن و این اخری فقط emui هواوی بهش اضافه شده هر چقدر هم عالی باشه و پر پیمانه و امکانات باز نصف سرعت فریمورهای داخلی رو میده و ارزش نداره مگر نه میتونم کمی ویرایش کنم و امکانات ببینم کجا کم داره اضافه کنم ولی توصیه به استفاده ندارم . همون 195 از همه عالی هست .نقل قول:
درودنقل قول:
حتی برای اشخاصی که مثل بنده فقط از شبکه TD استفاده میکنن باز هم سرعت پایین تری ارایه میکنه یا این موضوع فقط مخصوص شبکه FD هستش ؟؟
اگر براتون زحمت نیست و امکانش رو دارید آخرین ورژن 198 که مشکل VOIP هم نداره تغییرات رو اعمال بفرمایید تا بررسی کنیم هم روی شبکه TD هم FD نتیجه رو با هم به اشتراک بگذاریم :n01:
دوستان عزیز در مورد ورژن ۱۹۸ و ورژنهای که انلاک نمیشن خوب این فریمور روی یه ای سی پرگرم میشه راهی نداره پرگرم بشن؟؟ حیفه مودم بلا استفاده بمونه
مبین نت انلاک نمیشه مشکل پروگرام کردن ic فلش نیست مشکل cpu مودم هست که efuse کردن .نقل قول:
صابر جان. اول میخوام ازت تشکر کنم بابت پاسخگویی و حل مشکلات کاربران و راهنمایی های درست.
اگر مقدور هست وقت کردی آموزش بکاپ و ریستور NVRAM این مودم رو برامون بزار یکبار دیگه.
سپاس
nvram مودم پاک کردم و nvramمودم سالم رو تزریق کردم ولی نمیشه انگار خودش بکاپ داشته باشه بازم جایگزین میکنه
Balong nv init start! Mar 6 2018 11:56:49
load from /mnvm2:0/nv.bin ...Mar 6 2018 11:56:49
nv image check crc failed 269484071...Mar 6 2018 11:56:49
load from /system/nvbak.bin ...Mar 6 2018 11:56:49
Balong nv init ok! :n03::n03::n03::n03:
نقل قول:اول رو مودم فریمور دارای adb نصب باشه . دوم مودم یا از طریق وای فای یا از طریق کابل شبکه به کامپیوتر وصل باشه ( مودم دیگری به سیستم وصل نباشه ) . سوم ip صفحه وب مودم رو اول نگاه کنید و یه جا یادداشت کنید لازم داریم . چهارم cmd ویندوز رو به صورت آدمین باز کنید ( در کجا ؟ در داخل پوشه دانلودی فایل adb که پیوست کردم )نقل قول:
و حالا شروع به نوشتن این خط کنید تا ارتباط برقرار بشه :
ip رو رنگ قرمز زدم چرا ؟ چون باید به جای این ip ماله مودم خودتون رو قرار بدید . ( کلا بیشتر از 192.168.1.1 و 192.168.8.1 و 192.168.0.1 تو این مودم ندیدم و اکثرا اینها هستن )کد:adb connect 192.168.8.1:5555
وقتی نوشت ارتباط برقرار شده اینو بنویسید برا pull کردن ( کشیدن بیرون nv.bin )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:adb pull mnvm2:0
خب الان بک اپ گرفتیم تمام . ویرایش nvram هم حمید جان توضیح دادن و بالونگ مخصوص این مودم هم ویرایش کردن و در فروم قرار دادن با همون بالونگ nvtools و اموزش های حمید و حسین بزرگوار میتونید سریال و imei رو تغییر بدید .
حالا میخواهیم برگردونیم به مودم چی رو ؟ nv.bin یا همون nvram رو دوباره مثل مرحله اول با adb ارتباط رو برقرار کرده و این بار این خط رو مینویسیم :
کد:adb push nv.bin mnvm2:0
یعنی مودمو رد کنم بره؟نقل قول:
بله . خواستی هم نگه دار و از مبین نت استفاده کن .نقل قول: