واقعا پشیمونم از خریدم دیگه تمدید نمیکنم زنگ میزنم بیان مودمشونو ببرن
Printable View
واقعا پشیمونم از خریدم دیگه تمدید نمیکنم زنگ میزنم بیان مودمشونو ببرن
نقل قول:
با توجه به حذف شبانه و بسته های 100 گیگ اصلا نخر ارزش نداره من تمدید نمیکنم سرویسم رو
برای این شرکت سرعت 500 کیلوبایت تا 5 مگ جز سرعت که هیچ مشکلی نداره
یعنی سرعت شما یک شب 5 مگ بود یک شب 600 کیلوبایت زنگ بزنی شرکت میگن سرویس شما مشکلی نداره
توی دوماهی که از سرویس من گذشته گیگ پک حذف کردن
با اعتراض برگشت
الانم که شبانه و بسته 100 گیگ ماهانه رو حذف کرده
اصلا حساب نکن روی مبین نت
فعلا صبر می کنم ببینم چه طور میشه وضعیت تعرفه ها البته شبانه که لازم ندارم بسته 60 گیگ با قیمت مناسب داشته باشه هم کافیه برا مننقل قول:
فقط یک سوال جریان این طرح 360 چیه؟
سیمکارتش رومینگ میشه رو همراه اولنقل قول:
اوایل خوب بود ولی الان مبین نت قشنگ بین مشتری های 360 و عادی داره فرق میزاره
روز به روز طرح هاش داره محدود تر میشه و شبانه و سرویس های پرحجم 100 گیگ روی سیم 360 حذف شده
اگه منطقتون مبین نت پوشش داره سیمکارت عادی بگیر و طرف 360 نرو
الان نزدیک دو هفته هستش دقیقا روزی بالای 10 بار قطع وصلی دارم ...
توی این خراب شده یه شرکت خوبم نیست خدمات بگیری ازش
دوستان بی زحمت پاسخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدین
سلام
دوستان من دیروز با نمایندگی شهرمون صحبت کردم در خصوص پوشش انتن مبین نت بهم گفت اگه جایی که هستی فورجی همراه اول داری اینم با بهترین کیفیت میتونی دریافت کنی .. این یعنی طرح 360 میخاد بهم بده ؟؟؟ .. گفتم تضمین سرعت هم اصلا میدید گفت زیر 30 نمیاد البته میدونم دروغ میگه ولی چون شهر کوچیکی هستیم و اکثرا اینجا به همون ای دی اس ال راضی هستن فکر کنم بتونم باهاش کنار بیام .. به نظر شما چیکار کنم ؟؟
این همون 360 مبین نت که 120 هزار تومان از شما بیشتر گرفته میشهنقل قول:
دوستانی که مبین نت 360 هستید حتما شکایت خودتون در 195 و صدای مشتری رو ثبت کنید
شرکت مبین نت این اجازه رو نداره برای مشترکین 360 و Td تفاوت قیمت و بسته داشته باشه
مبین نت طرح 100 گیگ و 1000 گیگ رو فقط برای مشترکین 360 حذف کرده
دادا های گرامی هر کسی شکایت داره این پست رو تگ کنه هر کی تگ کرد بعد شکایت کنه مبین نت داره نقش دو اپراتو رو بازی میکنه حتما شکایات بیشتر بشهنقل قول:
حتما...
تضمین سرعت دانلود 4 مگابیت در ثانیه، و برای آپلود 1 مگابیت در ثانیه هست. برای سرعت بالاتر، تضمین نمیدن. ولی اگر دکلی که بهش وصل میشید خلوت باشه و سیگنال قوی داشته باشید، سرعت بیشتر تا حداکثر 40 مگابیت برای دانلود خواهید داشت.نقل قول:
دوستاني كه شكايت كردن به خاطر فرقي كه مبين نت در تعرفه عادي و ٣٦٠ گذاشته اگر جوابي گرفتن اينجا بزارن من الان شكايت كردم ولي فك كنم ١٠ روز ديگه جوابش بياد
حتما در شکایت ذکر کنید که چرا فقط برای مشترکین 360 حذف کردیدنقل قول:
سلام
دوستان عزیز تفاوت سرعت Turbo+ با Turbi در چیست ؟
هیچ فرقی ندارننقل قول:
حجم توربو پلاس ها فقط بیشتره
نقل قول:
مشترك گرامي با سلام و احترام به استحضار مي رساند، پيرو تماس تلفني توضحات لازم خدمت شما ارائه شد، طبق قرارداد تامين دسترسي شركت در جهت افزايش رضايت مندي مشتركين و با توجه ظرفيت هاي شبكه طرح هاي تمديد را در اختيار مشتركين قرار داده است و ممكن است بنا به صلاحديد و يا با توجه به محدوديت هاي شبكه ارائه هريك از طرح ها را متوقف نمايد، لذا مشتركين مطابق با ماده 5-17 قرارداد مي توانند از پروموشنها و طرحهاي تشويقي خريداري شده تا پايان مدت زمان طرح خود استفاده نموده و پس از آن نسبت به خريداري از طرحهاي جديد قراردادشده در سبد محصولات شركت مبين نت اقدام نمايند. لازم به ذكر است در راستاي بهبود سرعت شبانه و افزايش ميزان رضايت مشتركين از سرعت در ساعات رايگان سرويس ارائه طرح هاي شبانه جهت بهبود تجربه مشتركين حذف گرديده و به جاي آن محدوديت سرعت در سرويس شبانه طرح ها برداشته شده و سرعت در ساعات رايگان همانند ساعات غير رايگان 4 تا 40 مگابيت بر ثانيه گرديده است. لطفا در صورت بروز مشكل يا هرگونه درخواست ،فرم صداي مشتري درسايت را تكميل و ارسال فرماييد. باتشكر از همكاري صميمانه ي شما شركت ارتباطات مبين نت
دوستان به هیچ عنوان قبول نکنید و شکایت کنید تا شکایت شما به لایه های بالاتر برسه
اگر الان شکایت نکنید باید برای بسته ها دقیقا دوبرابر بیشتر هزینه کنید
سلام
دوستانی که از طرح ۳۶۰ استفاده میکنید وضعش خوبه؟
بگیرم؟
با همراه اول نزدیک به ۱۴ مگابایت سرعت دارم ولی هزینش زیاده , adsl هم تو منطقه ما خوب نیست
در سرویس 360 اگر به دکل های همراه اول وصل بشید، سرعتتون خیلی نوسان خواهد داشت. یعنی مثلاً یه لحظه میشه 10مگابیت، یه لحظه میشه 4 ، یه لحظه میشه 8 ، یه لحظه میشه 1 و ......نقل قول:
ولی ثبات سرعت اگر به خود مبین نت وصل بشید و سیگنال مناسب باشه، خیلی بهتر از همراه اول هست.
ولی در کل توصیه نمیکنم فعلاً سراغ مبین نت بیاید. مگر اینکه گزینهی بهتر دیگه ای نداشته باشید.
ممنون از شمانقل قول:
یعنی منی که چند متر با دکل هم فاصله دارم سرعتم نوسان داره؟
من هنوز یه چیزو نفهمیدم : روی طرح 360 نوسان هست یا روی دکل همراه اول ؟ مثلا اگر طرح 360 باشه ولی از توی مودم به جای fdd به tdd وصل بشیم چطور ؟ بازم نوسان داره ؟نقل قول:
مبین نت شرکت گرونفروشیه. اصلا ارزش نداره منکه مودمشو گذاشتم کنار.
با توجه به اینکه سرعت اینترنت شما با همراه اول طبق گفته خودتون 14 مگابیت در ثانیه هست، من حدس میزنم با سرویس 360 مبین نت در حالت fd نوسان سرعت داشته باشید. چون این سرعت همراه اول خیلی کمه و احتمالاً دارای نوسان خواهد بود. دقیقاً مثل منطقهی ما که آنتن دهی همراه اول فول هست ولی هم همراه اول و هم طرح 360 مبین نت نوسان سرعت داره.نقل قول:
حالا بازم اگر خواستید، نصاب مبین نت میاد براتون تست میکنه. اگر راضی بودید که بگیرید. البته تو ساعت های مختلف روز نوسانات فرق میکنه. خودتون هم میتونید با همراه اول تو ساعت های مختلف تست سرعت بگیرید.
روی fdd که فقط روی طرح 360 میشه انتخابش کرد، نوسان زیاده حتی با سیگنال قوینقل قول:
ولی روی tdd(چه با طرح 360 و چه بدون 360) اگر سیگنال قوی باشه، نوسان چندانی نیست و سرعت نسبت به fdd بالاتر هست.
یعنی به نظر میرسه که BTSهای خود مبین نت، در صورت وجود سیگنال قوی، سرعت بهتر و کم نوسان تری ارائه میدن و BTSهای همراه اولی که به fdd طرح 360 ، اینترنت میدن، سرعت کمتر و نوسان بیشتری دارن
البته ممکنه تو مناطق مختلف فرق داشته باشه.
تشکر از شمانقل قول:
البته من عرض کردم ۱۴ مگابایت حدودا ۱۱۲ مگابیت سرعت دارم با همراه اول
نوسان داشته باشه موقع نصب و نصاب میاد اصولا همون موقع مشخص میشه؟
راستی مبین نت به غیر از TD الان 4G هم ارائه میکنه؟
اگه اینجوریه، توصیه من اینه که همون همراه اول رو بگیرید. خیلی بهتره. حتی اگر مبین نت 360 بدون نوسان داشته باشید.نقل قول:
چون تو مبین نت چه طرح عادی چه 360 ، سرعت تا 40 مگابیت(5 مگابایت) قفل شده و بالاتر نمیره. که البته معمولاً کمتر از اینم میشه.
در ضمن شما تو همراه اول تجمیع فرکانس و یا MIMO هم دارید که باعث میشه سرعت بیشتری بگیرید ولی تو مبین نت نه تجمیع فرکانس وجود داره و نه MIMO (نه طرح معمولی و نه طرح 360)
نصاب میاد تست سرعت میگیره، اگه سرعت دانلود بالای 4 مگابیت و سرعت آپلود بالای 1 مگابیت باشه، تحویلتون میده.
ولی مثلاً اگه شما بخاطر نوسان یا پینگ بالا راضی نباشید، میتونید بگید که نمیخوایدش.
نوسان تو ساعت های مختلف روز ممکنه فرق کنه.
سیمکارت 4g جدا نداره. همون سیمکارت td رو هم فقط با مودم میفروشه و جدا نمیدهنقل قول:
رو همون سیمکارت و مودمی که به عنوان td-lte میده، اگه طرح 360 بگیرید، اینترنت FD بوسیله رومینگ همراه اول ارائه میشه.
البته با محدودیت های زیادتر نسبت به خود همراه اول که بعضیاش رو در پست قبلی عرض کردم
برای من روی fdd سرعت اکثرا روی 40 مگ ثابته ولی پینگ ساعت 10 شب میره روی 200 حتی روی tdd هم که میزارم پینگ کم نمیشه توی چند تا منطقه مختلف تست کردم فرقی نداشتنقل قول:
حالا جالب اینه که برا من پینگ معمولاً ثابته به غیر از شبایی که فرداش تعطیله که مشخصه به خاطر استفاده زیادهنقل قول:
ولی سرعت دانلودم با fdd و سیگنال خیلی قوی از 15 مگابیت بیشتر نمیشه و البته اکثر مواقع زیر 10 مگابیت هست اونم با نوسان بسیار زیاد. البته سرعت آپلودم با fdd نسبتاً بالا هست و حتی تا 10 مگابیت هم میرسه که نسبتاً خوبه
روی tdd با اینکه سیگنال خیلی ضعیفی دارم ولی سرعت دانلودم نوسان چندانی نداره و بعضی وقتا تا 30 مگابیت هم میرسید ولی نزدیک دو سه ماهه که اومده پایین. سرعت آپلودم با tdd همیشه افتضاح بوده و زیر 1 مگابیت بود. که اونم مشخصه بخاطر ضعف سیگنال tdd هست.
و پینگم هم معمولا با tdd پایین تره. با اینکه سیگنال tdd خیلی ضعیفه و سیگنال fdd خیلی قوی
منم سيگنالم ضعيفه با تي دي و سرعت اپلودم كمتر از يه مگه ولي پينگم هيچ فرقي نداره ، وقتي مبين نت اپلود رو روي ٤ مگ محدود كرده چه جوري ١٠ مگ ميگيري؟نقل قول:
دوستانی که طرح 360 دارید خواهش میکنم هم در پیج اینستاگرام شرکت مبین نت
هم صدای مشتری مبین نت
هم سامانه 195 شکایت کنید
طرح شبانه و بسته های اصلی برای مشترکین 360 فقط غیر فعال شده
با این داستان شرکت بسته ها دوبرابر گرونتر میده به شما
حتما شکایت کنید
وقتی شما و امثال شما خرید نکنید از این اپراتور خوذش باعث میشه به مشترک احترام بزارهنقل قول:
شکایت شما و دیگران هیچ اثری نداره چون تو قرار دادی که امضا کردی گفته شده که حجم ها قابل تغیر هستن و ثابت نیست
بعضی از افراد مثل خود من مجبوریم ازش خرید کنیمنقل قول:
چون جایی که هستم نه adsl خوب هست نه wireless
سیم کارت هم خیلی گرونه نسبتا تعرفه هاش
پس نمی شه به همین راحتی قضاوت کرد.
سیم کارت های وب بسته هاش خیلی ارزون تر از مبین نت هستنقل قول:
نمیدونم.نقل قول:
برا خودمم سواله!
البته فقط رو fdd این اتفاق افتاده
جالب اینجاس که خیلی وقتا با fdd سرعت دانلودم میشه حدود 5 و سرعت آپلودم حدود 10 !!
من كه شبانه اصلا استفاده نميكنم بسته هاي بلند مدت هم ميخرم كه به صرفه باشه برا همين تاثيري رو من نداره ولي اگه بخاد گرونتر از تي دي بده اونطوري ديگه كوتاه نميام البته بسته ي ١٠٠٠ گيگ يه ساله رو هم حذف كرده خيلي بد شد چون به صرفه بود . اينم بگم من تا حالا از دو سه تا سرويس دهنده شكايت كردم و تا تهش و رفتم با اينكه تماما حق با من بود ولي هيچ گوهي نتونستم بخورم كلا قانون وجود نداره ما هم زورمون بهش نميرسه بي خيال نهايت ميزيريم كنار يه جيز ديگه پيدا ميكنيم ارزونترنقل قول:
قابل تغییر باشن برای همه باید قابل تغییر باشه نه فقط یک عدهنقل قول:
همین الان گرون کرده دیگه دوست عزیز بسته های 100 گیگ و 1000 گیگ رو حذف کردهنقل قول:
نه حذف یه سری بسته خاص که من ازش استفاده نمیکنم مهم نیست چون من فقط طرح 650 و 1000 گیگ رو میخریدم ولی اگه مثلا طرح 650 گیگ رو برای تی دی بده 650 و برای 360 بده یه تومن اونطوری دیگه چوب میکنم تو استینشون:n10:نقل قول:
وقتی حجم شبانه رو حذف کرده برای طرح 360، باید قیمت بسته های 360 رو ارزون کنه. چون به هرحال اون مقدار حجم، یه مبلغی پولش بوده و حالا که حذف شده، باید پول بسته کمتر باشه تا کاربر اگه خواست بتونه حجم اضافه یا گیگ پک بخرهنقل قول:
اگر هم ارزون نکنن، دقیقاً مصداق بارز کم فروشی و گران فروشی هست.