قيمتي كه نمايندگي بدون هزينه نصب بهتون ميده حدود 80-90 هزار تومان هست.نقل قول:
r290 دستگاه خوبي هست اگه از نظر هد مشكلي نداره حتي اگه مين هم بخواد براش بگيريد.
ولي اگه هدش خوب نيست به صرفه نيست و يه دستگاه نو بگيريد بهتره.
Printable View
قيمتي كه نمايندگي بدون هزينه نصب بهتون ميده حدود 80-90 هزار تومان هست.نقل قول:
r290 دستگاه خوبي هست اگه از نظر هد مشكلي نداره حتي اگه مين هم بخواد براش بگيريد.
ولي اگه هدش خوب نيست به صرفه نيست و يه دستگاه نو بگيريد بهتره.
سلام دوست خوبمنقل قول:
اگر به صورت رندوم 5 تا کارتریج رو میشناسه یا فلت کابلی که از برد کانکتور به برد دستگاه رفته جوهری شده یا روی خوده برد کانکتور جوهر ریخته اما در صورتی که مخزن نداری بعیده
برد اصلی دستگاه وقتی بسوزه هیچکدوم از کارتریجارو نمیشناسه
به نظرم کارتریجارو که جا میزنی پشتشون یه تیک کاغذ تا کن بزار تا سفت جا بره و محکم باشه اگر نشد مادیران برد رو میده 90 هزار اجرتم 30 میگیره که ارزش نداره
نقل قول:
ممنون, دلگرم شدم. بازم چک میکنم. مخزن هم نداره.
از وقتی که گذاشتید ممنون.
خواهش میکنم داداشینقل قول:
((ضمن اینکه مشکل من با پرینتر r290 در مورد عدم شناخت کارتریج ها (با هم) هنوز پا برجاست. تا 5 کارتریج رو میشناسه و به محض وارد کردن ششمی دیگه هیچ کدوم رو تشخیص نمیده. هیچ فرقی هم نمیکنه که کدوم کارتریج نباشه، فقط تا 5 کارتریج رو شناسایی میکنه. ))
سلام
من قبلا" دیده ام که اگر کارتریج دستگاه مارک مادیران باشد چنین مشکلی پیش می آید.
متاسفانه با کارتریج دیگه و چیپ دیگه هم تست کردم جواب نداد. کلا چقدر بده یه چیزی کمیاب بشه و آدم دلش نیاد بکوبش زمین!:31:
همه کارتریج ها را تعویض کردید ؟ مورد دیگری هم که پیش آمده وبعد از تعویض کل کارتریج ها حل نشد نمایندگی گفتند که هد قفل شده و حتما باید از جوهر اصلی و غیر مادیران استفاده شود. البته آنهایی که از تانک استفاده می کنند این مشکل را ندارند.
راستی دستگاه شما هنوز گارانتی دارد ؟
شاید اما اگر جواب نده باز یک هزینه اضافی گردن دوستمون می افتهنقل قول:
بهتره اول نشون بده دست گاهو اگر لازم بود
اگرم فقط با گکارتریج اصلی کار کنه که اصلا ارزش نداره هر کارتیجش 15000
با کارتریج اورجینال اپسون در پرینتر p50 چند برگ عکس a4 میشه چاپ کرد؟ اگه متن باشه چی؟( صفحه کامل)با کیفیت ترین کاغذا کدوم نوع هستن؟قیمتشون؟
متشکر
بله دوست عزیز همه کارتریجها رو نو خریدم البته مادیران، چون خرید اپسون همونطور که دوستمون گفتند به صرفه نیست. (البته استفاده شدش رو دارم ولی فکر کنم یکی دوتاش دیگه تموم شده باشه.) متاسفانه گارانتیش هم تموم شده.نقل قول:
آقا پرینترم اومد، ظهر ساعت 2 آوردن در خونه:33:
باز کردمو نصب و راه اندازیش کردم.:39:
اما یه دو تا عکس در اندازه نصف آ5 یعنی همون اندازه عکس آلبوم خواستم پرینت بگیرم نشد که نشد. به کاغذ یک چهارم آ4 چی میگن اندازهشو؟ آ6 میشه ؟ ما که نفهمیدیم
اولین بار که کاغذ رو افقی گذاشتم نصفه افتاد دفه دوم هم اندازه عکس بزرگتر بود بازم نصفه افتاد خلاصه نشد که نشد.
در ضمن بقیه عکس که رو کاغذ نیوفتاده کجا چاپ شده ؟؟؟ یعنی رنگه ریخته تو پرینتر ؟ :41: نکنه تو پرینتر چاپیده بقیشو؟ (اونجا که رو کاغذ نیوفتاده)؟
بههههههههههههههههههه!نقل قول:
پرينتر دار شدي :دي!
علاوه بر اينكه بايد كاغذ رو درست توي پرينتر بذاري يعني مگه نميگي A6 بايد مثل a4 عمودي بذاري و دسته تنظيم حدود كاغذ رو بياري جلو تا كاغذ فيكس بشه.
بعد موقع چاپ عكس هم سايز كاغذ رو روي a6 بذاري.
البته ابعاد ديگه اي هم هست پس مطمئن شو كاغذت چه سايزي هست مثلا 10*13 يا 10*15 و...
كيفيت چطوره؟
خوبه منم بگيرم؟:31:
آره بقيش رفته تو پرينتر ولي خيالي نيست خودش اسفنج داره رنگها اونجا مي ريزه كه بعدا هم قابل تعويضه(ولي كي محل ميذاره!)
بابا دست شرکت سفیر درد نکنه همه چی اوکی اوکی صحیح و سالم. همه لوازمش هم کامل. تازه کابل یو اس بی هم از توش در اومد به اضافه یه دوشاخ مخصوص کشورهای اروپایی. دو شاخ برای پریزای خودمونم بود توش. :46:
تا اونجا که از اون عکسای نصفه نیمه دیدم خوبه. می خوام یه کاغذ مخصوص عکس توپ هم بگیرم براش اینی که من خریدم خیلی نازک بوده اما فعلا کارمو راه میندازه.:10:
شب که اومدم حسابی میوفتم به جونش. فعلا اینارو داشته باشین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال موال بود بپرسین من در خدمتم...:40:
سلام باهاش عکس چاپ کردی؟ کیفیتش چطوره؟ من قبلا اپسون و کانن داشتم میخوام اچ پی رو هم امتحان کنم
والا به نظر من که بد نیست. در این مورد نمیتونم نظر قاطعی بدم چون این اولین بارمه پرینتر می خرم و تا حالا با این پرینترا کار نکردم و تا حالا با جوهر افشان عکس رنگی نچاپیدم اما در حد قابل قبولیه. هر چند به اون پرینتر ای مخصوص چاپ عکس که آتلیه ها استفاده میکنن نمی رسه. البته اینم بگم که هنوز عکس درست حسابی چاپ نکردم و کاغذ مخصوص عکاسی هم ندارم بابا آخه همش از ظهر دارمش که اونم از عصر بیرون بودم الان اومدم خونه :31:
بزار هر موقع عکس رنگی باهاش پرینتیدم برات آپ میکنم :46:
چاپگر واسه چاپ ليبل dvd و كاور با كيفيت خوب و رنگ ارزون زير 200 تومن چي پيشنهاد ميدين
متاسفانه اشکال از جوهرهای مادیران است و تا از این جوهر استفاده می کنید همین مشکل پابرجاست خیلی از دوستان بدلیل ارزان بودن جوهرهای مادیران پرینتر اپسون میخرند و مشکلات زیادی برایشان پیش می آید شاید قبلا" این جوهرهای مادیران اینقدر مشکل ساز نبود ولی الان مشکلات زیادی دارد بخصوص رنگ سرخابی آن اگر از جوهر اصلی رنگ سرخابی را دارید فقط همین رنگ را تعویض کنید ببینید درست میشود ( اگر هد دستگاه قفل نشده باشد )نقل قول:
یکی از دوستان هم همین مشکل شما را دارد و یک بار حدمد 30000 تومان هزینه کرد تا هد دستگاه را تعمیر کردند و برای بار دوم که این مشکل پیش آمد گفتند شما فقط باید از جوهر اصلی با از تانک استفاده منید که حالا هم با وجود گرانی جوهر اصلی مجبور است ( فکر کنم حدو 10 هزار تومان خریده ) از آن استفاده کند البته کیفیت جوهر اصلی خیلی بهتر است ودستگاه هم سالمتر می ماند . به هر حال مصرف آن اجبار است .
بله فرمایش شما درست است . البته کارتریج اصلی را ارزانترخریده فکر کنم حدود 9 الی 10 هزار تومان و از کیفیت پرینت آن و کارکرد دستگاه خیلی راضی است.نقل قول:
آقا من عکسام یکم پررنگ و تاریک می افتن. چکار کنم به نظرتون ؟
5 تا كار رو بايد انجام بدي:نقل قول:
1- كيفيت رو بذار روي best (البته ربطي به سوالت نداشت:31:)
2-نوع كاغذ رو تعيين كن: كاغذهاي مختلف به دليل اينكه روشني و تيرگي مختلف و ميزان جذب رنگ درشون متفاوت هست بايد توي چاپ نوعشون حتما تعيين بشه.
3-قسمت تغيير در پر رنگ و كمرنگ زدن داره توي درايور پرينتر نگاه كن كه ديفالت باشه.
4-اگه پرينتر اچ پي شما قسمت ديجيتال فوتوگرافي داره تنظيمات پيش فرضش رو خاموش كن(قسمتي كه خودش تنظيمات رنگ و روشنايي و رفع قرمزي چشم و فوكوس و ... رو انجام مي ده)
5-نور مانيتور شما ممكن است روي چاپ تاثير بگذارد:27::31: براي همين است كه عكاسان از مونيتور هاي crt استفاده مي كنند!
اگه تونستي از چاپت يه عكس بذار ببينيم!(با همين كانن اس ايكس 210 كه داري عكس بگير) ولي مهمترين گزينه نوع كاغذ هست!
آقا محمد یه سوال داشتم
برای چاپ عکس رو این DVD میشه با پرینتری(جوهر افشان) که سینی CD رو داره مستقیم بدون اینکه لیبلی داشته باشه بزنیم؟
بله چرا كه نشه!نقل قول:
دقيقا به همين منظور تعبيه شده.
گفتم شاید با پرینتر لیزر باشه نه جوهر!!!نقل قول:
نوع کاغذ رو میذاشتم رو hp premum photo paper روی بسته کاغذ که نوشته phooto glossy paper اما تو لیست انواع کاغذ پیداش نمی کنم که بذارم :17:رو چی بزارم به نظر شما؟نقل قول:
قسمت 3 رو پیداش نکردم میشه دقیقا بگی کجا؟
اونم در اولین فرصت ایشالله:15:
روي چند تا آزمايش كن ببين چه طوره ببين تفاوت رو احساس ميكني!نقل قول:
همينه مي ري كاغذ ارزون ميگيري:31:
قسمت 3 رو برات 2 تا عكس مي ذارم.
هي ميگه اولين فرصت حالا چرا ناز ميكني!:31: براي خودت گفتم كه ببينم چاپ نرماله يا نياز به كاري داره!
اگه عكس اصلي و اسكن شده پرينت رو بذاري ميشه نظر داد در موردش.
اينجيه!
آهان شرمنده من اونوری متوجه شدم :31:نقل قول:
اگه اينكاره هستي !نقل قول:
يعني منظورم اينه كه براي كسب و كار ميخواي بايد برسوني به 300 اونوقت يه t50 يا p50 بگيري و با تانك حالش رو ببري!
من یه سوال داشتم
نمی دونم به این بخش مربوط میشه یا بخش شبکه !
یه پرینتر رو رو شبکه شیر کردم ، الان میخوام غیر از دو نفر دیگه کسی نتونه از اون پرینتر استفاده کنه
حالا یا پسورد بذارم رو پرینتر شیر شده یا یه جور دیگه
کسی میتونه کمک کنه ؟
لطفا اونایی که واردن بگن کیفیت پرینت یه سه کاره جوهر افشان متوسط مثلا بین(hp photosmart c4683 با canon mp 550 و epson cx4300)کدوم پرینتر بهتره در مجموع .میگن کیفیت اچ پی از کانن و اپسون بدتره درسته؟
سلام برشما
راهنمایی کنید ممنون میشم
من بین این دو پرینتر موندم کدوم بهتره؟
کلا کنون یا اچ پی؟
Canon Pixma MP-250
HP Deskjet D2050
َشك نكن 2050 بهتره.نقل قول:
از خيلي جهات!
من وارد نیستم اما یه چیزی که من تو تحقیقاتم برای خرید پرینتر متوجه شدم اینه که مثل اینکه کانون کیفیتش بالاتره اما بعضی جاها هم گفتن خیلی تیره چاپ میکنه (البته روشنایی قابل تنظیمه).نقل قول:
من هم اولش خیلی هوس canon رو داشتم خیلی هم از canon pixma mp280 (مثل 250 ولی یکم جدیدتر) به خاطر ظاهر خیلی شیک و زیباش خوشم اومده بود شدید. حتی دو بار هم خواستم سفارش بدم اما برگشتم. یکم که بیشتر تحقیق کردم و با دوستان مشاوره کردم متوجه شدم خیلی چیزا هست که مهمتر از ظاهره مثل سرعت چاپ ، راحتی تعمیرات، فراوانی قطعات، قابل شارژ بودن کارتریج ها و خوش قلق بودن و کم اذیت بودن اچ پی در این مورد و اینکه می تونم خودمم شارژش کنم، اچ پی رو انتخاب کردم و الانم پشیمون نیستم. البته من در مورد کانون و بقیه زیاد نمی دونم شاید اوناهم همین قابلیت ها رو داشته باشن و خوب باشن اما خوب همونجور که میگن تجربه کرده را تجربه کردن خطاست من خیلی زیاد تحقیق کردم و از خیلی ها هم پرس و جو کردم که همگی بلا استثنا گفتن فقط اچ پی. پس منم ریسک نکردم و گفتم حتما یه چیزی هست که همه میگن اچ پی.نقل قول:
امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشید :20:
:40:
سلام
من دوروزه پرینتر clp 320 گرفتم.کیفیتش خیلی خوبه فقط سوالم اینه که با این کارتریجاش که رو خودش از اول نصب بوده چند تا پرینت میشه گرفت؟
باید حدود 200 هزار تومن پول کارتریج نو بدم یا همین کارتریج کار میکنه؟
مرسی
سلام
واسه دومین بار این پیامو میدم یکی لطف کنه جواب بده
با کارتریجهای اورجینال اپسون مدل p50 چند تا عکس تمام صفحه a4 میشه چاپ کرد؟
با تانک چی؟
كلا نميشه در مورد جوهر افشان ها خيلي نظر قطعي داد چون معلوم نيست چي چاپ ميشه توي عكس و ممكنه يك يا چند رنگ سريعتر تموم بشه ولي شما فرض كن حدود 50 برگه.نقل قول:
داخلش كارتريج 5 سي سي هم رنگ وجود نداره شما در نظر بگير توي مخزن تانك شما حداقل 100 سي سي رنگ وجود داره پس چيزي حدود 1000 برگه براتون ميزنه.
حالا بعدش ديگه 6 تا ظرف يك ليتري ميگيرد و حدود 8 بار ميتونيد تانك رو پر كنيد.6 تاش حدود 100 هزار تومان ميشه و كلا شايد بالاي 10 هزار تا چاپ كنه.
البته جنس رنگ،جنس كاغذ مصرفي،نوع چاپ، كيفيت چاپ، سالم بودن دستگاه هم در كمتر و يا بيشتر شدن اين اعداد موثر هست.
آقا محمد سلام و ممنون از پاسختون
اما من یه چیزی رو متوجه نشدم مگه مخزن 100cc رنگ برا هرکدام از رنگها نیست و در کل برای پرینتری مث t50 که شش رنگ مجزا میخواد در حدود نهایتا 40 تومن برا هر تانک ! یا شاید من از مخزن اطلاعات کافی ندارم یعنی فقط 8 بار تانک رو میشه پر کرد بعد دیگه کار پرینتر تموم!!!!!!ا احتمالا من اشتباه فهمیدم میشه بیشتر توضیح بدین
ممنون
تورو خدا جواب بدیدنقل قول:
کسی نبود جواب ما رو بده ؟ :13:نقل قول:
آپ کردی؟ یه عکس چاپ وآپ کن:31:نقل قول:
هزينه اوليه مخزن بين 40-150 هزار تومان حالا بستگي داره به كيفيتش كه 6 تا مخزن رنگ داره.نقل قول:
معمولا هر كدومشون حدود 100 سي سي يا بعضي ها 125 داخلش داره.
يعني براي اولين بار نياز به خريد رنگ جدا نداريد.
گفتم مثلا 6 تا يك ليتري بخري ليتري 1000 سي سي ميشه و اگه هر مخزن 125 جا بگيره با يك ليتر ميشه 8 بار مخزن رو پر كرد.
كي گفته بعد 8 بار بايد پرينتر رو دور انداخت؟
گفتم بعدش بايد رنگ گرفت.