قطووصلیا زید نشده دوستان
دیشب من کلی مشکل داشتم
Printable View
قطووصلیا زید نشده دوستان
دیشب من کلی مشکل داشتم
شما سرویستون چیه؟نقل قول:
اگر مشکل نوسان snr دارید یه خورده دیگه صبر کنید،منم چند روزه حل شده
امیدوارم دوباره برنگرده
سرویس قبلیم 256 محدود بود یک ماه،فقط نزدیک 20 روز از این 30 روز نوسان داشت
الان چند روزی 128 نامحدود گرفتم،بهتره
شاید سرویسای 256 داغون باشه،اگر چه ارتباطی نباید داشته باشه
خودشون هم فهمیدن نوسان snr دارند،مثل اینکه میگن مشکل از مخابراته،از سمت ما نیست
چرا دیروز هم برای من قطعی زیاد داشتنقل قول:
دوستان گرامی با پارس آفلاین چه میکنید ؟! خواستم فقط بگم که حیف پول که بابت اینترنت پارس آفلاین دارید میدید !!!
البته اینجا ترکیه هست ... از شر پارس آفلاین خلاص شدیم بالاخره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی شما بخاطر اینترنت رفتی ترکیه که میگی از شر پارس افلاین ؟؟؟....نقل قول:
دوستان . کسی تو مرکز مخابرات غریبی پارس داره ؟ قیطریه
اگه دارین یه توضیحی از کیفیت بدید
سرعت دانلود چطوره ؟
پینگ به 146.66.152.1 هم بگیرید بگید لطفا
مرسی
والا از شما چه پنهون . یکی از 1000 دلیل رفتنمون این بود !نقل قول:
پارس با ترفندی جالب به خیال خودش اینترنت را ارزون کرده
نامحدود 512 قبلا 90 هزارتومن بود . الان زده 120 هزارتومن یه خطم روش
بعد زده با تحفیف خوب همون 90 هزارتومن را پرداخت کنین
یعنی چی بگم ... !!!
من فک میکنم همانطور که قانون بقای انرژی داریم،قانون بقای قطعی اینترنت در ایران هم داریم
بدین صورت که قطعی اینترنت در ایران نه بوجود میاد نه از بین میره،فقط از یک isp به یک isp دیگر منتقل میشه:n08:
آخه اون موقع که بچه های تایپیک آسیاتک شکایت داشتن از قطعی اینترنت،بچه های پارس نداشتند ولی الان برعکس شده ظاهرا
الان چند ماه که قطعی گرفته شدید،نمیدونم شاید هم چون سرویس 128 و 256 گرفتم اینطوری شده؟:n13:قبلا 512 داشتم کمتر قطعی داشت
روش های من برای بهتر شدن وضعیت قطعی .... این روش ها رو که میزنم برای مدتی مثلا چند روز خوب میشه ... ظاهرا خیلی چیز های ساده و بی اهمینی هستند ولی برای من جواب میدن حتی وقتی دوباره یکی رو تکرار میکنم !!
1- جابجا کردن مودم از یک پریز به یک پریز دیگه همراه با تغییر سیم
2- کشیدن همه تلفن ها از پریز برای چند ساعت
3- تغییر مودم (دوتا مودم دارم اینارو با هم جابجا میکنم)
4- جابجا کردن اسپلیتر ها
برادر این همه کار میکنی از دم در هم تست کن ببین فرقی میکنه یا نهنقل قول:
با توجه به این مواردی که اشاره کردی ممکنه مشکل از سیم کشی باشه
از دم در هم تست کردم فرق خاصی نداره ...نقل قول:
شما نوسان snr دارید؟نقل قول:
اگر دارید این کارا موقتی جواب میده،منم کارهایی مثل خاموش و روشن کردن مودم،یا مثلا سوکتو کابل تلفن رو از پریز در میارم و دوباره میذارم و....
رو انجام میدادم برای چند ساعت خوب میشد ولی دوباره نوسان snr میگرفتم
نوسان هم بعضی موقع ها زیاد میشه بعضی موقع ها کم هستش ...نقل قول:
من داشتم رفع شد!
البته نه با خاموش و روشن کردن مودم این مشکل از خوده پارس انلاینه
021-82208000
زنگ بزنید به این شماره پخش صدای مشتریه از پشتیبانی شکایت کنید که مشکل سرویستون رو رفع نمیکنن
البته قبلش یه اتیکت ثبت کنید که لایه بالاتر جواب بهتون بدن ، اگر جوابی نگرفتین به همون شماره کع دادم زنگ بزنید
آقا به این شماره هم زنگ زدم،فایده ای نداره،همون حرفای تکراری،برو مودم بیار تست کن و از این حرفانقل قول:
راه حل چی پیشنهاد میدید؟نخلیه کنم بهتره فکر کنم
الان نزدیک 1 ماه اصلا برامون اعصاب نذاشته این پارس آنلاین
یا نوسان snr دارم یا اگر هم ندارم نزدیک چند ساعت قطعه
دیگه چیکار کنم،خسته ام کرده
جالبه قبل از عید 2 تا تنظیم از سمت مودمم براشون ثبت شده بود و نوسان هم داشتم از 25 میپرید روی 9 ولی قطع نمیشد
تا اینکه 2 تا تنظیم شد 1 تنظیم و بعد هم نوسان snr قطع شد ولی اینبار snr شد 17
الان هم 1 تنظیم براشون ثبت شده ولی نوسان دارم
اینقدر اوضاع خرابه که وقتی نوسان میکنه به زور وارد تنظیمات مودم میشم،
نظر من اینه که هر کی بره شرکت دیگه پشیمون میشه
خودم دارم بر میگردم :n02:
هر کی اعتراض داره تو 195 شکایت کنه ، اگه قابل پیگیری باشه حتما درست میشه و گرنه درست نمیشه کلا
1 2 روزه سرویس من بدجوری خراب شده
دوستان برای شما هم امروز کیفیت پایین اومده؟
شما 1 2 روزهنقل قول:
من نزدیک 1 ماهه مشکل دارم
بیشتر مواقع نوسان snr دارم،روزایی که هم نوسان ندارم،قطعی های چندین ساعته
شما دیگه ببین چه خبره
ریتت اتصال مودم چنده؟ SNR الانت چنده ؟نقل قول:
تا جای که یادم میاد ۱۲۸ نامحدود داشتی درسته؟
ریتت روی 9 مگ الان هم snr روی 20نقل قول:
حتی روی g.dmt میذارم snr میشه 35 ولی باز نوسان داره
این مشکل از زمانی شد که 256 محدود داشتم ،الان هم سرویسم که اصلا 128 نامحدود
هر وقت نوسان کنه و قطع بشه مودم رو خاموش و روشن میکنم درست میشه
دیروز شکایت کردم سامانه ،
بوق هم واضحه نه خش خش داره نه قطع که تقصیر رو بندازم گردن مخابرات
شکایت کردم سامانه،بابت نوسان snr و قطعی های چند ساعته که گاهی برام رخ میداد
بهم زنگ زدند گفتند قطعی ها دلیلش این بوده که ما گاهی پهنا کم می اوردیم به خاطر همین 9 مگ رو نمیتونستیم پوشش بدیم،حالا سرویس من 128 نامحدود
بابت نوسان snr هم که گفت تونستی مودم رو ببر سر خط تست کن یا اینکه ما کارشناس میاریم برای شما تست کنه،گفتم شما کارشناس بیار تست کنه
حال نداشتم برم سر جعبه مخابراتی مودم رو تست کنم،چقدر پول میگیره حالا کارشناسشون؟
آقا من ثبت نام کردم ، مرکز مخابراتی پیام نور ، فقط می گن پورت نداریم و باید تو صف انتظار بمونید (:n29:)
حالا می خواستم ببینم ارزش داره منتظر بمونم ؟ و یه تست پینگ سرور خارج و ایران لطف کنید بدید
زنگ بزن به پارس بگو خطمو بیارن روی ۴ مگ شما سرویستون نهایت تا دو مگ میاد کیفیت خطتت رو بهتر کن چند بار تا حالا بهت گفتم اینو انجام نمیدی...لزوما اتصال بالا کیفیت بهتر رو به ارمغان نمیاره اونم تو ایران با این کیفیت کابل های مخابرات، زنگ بزن بیارنش روی ۴ مگ...نقل قول:
تو اين چند روز ديگه گندش رو در آورده پارس آنلاين
هر چي هم ميشه ميندازه گردن زيرساخت
Sent from my iPhone using Tapatalk
روی 4 مگ هم گذاشتن باز نوسان دارهنقل قول:
بابا مشکل از سمت خودشونه
اوایل خطم مشکل داشت،حتی خش خش هم میکرد،رفتم همه چی رو عوض کردم از کابل بگیرید تا پریز
بعد باز دیدم هر از گاهی خش خش داره،اینبار به 117 زنگ زدم،به mdf هم زنگ زدم
گذشت تا اینکه یه بار سر یه مشکلی دیدم نوسان snr حل شد،ولی اینبار snr از 25 رسید به 18 ولی اصلا نوسان نمیکرد،اصلا من هم کاری نکردم،یه مشکلی داشتم که پارس بعضی از بازه ها رو تو ترافیک چندبار حساب میکرد،سر همین مشکل شکایت کردم سامانه 195 بعد دیدم snr تغییر کرده شده 18 و اصلا هم نوسان نمیکرد
تا اینکه همین 1 ماه پیش همزمان که دوستان انجمن نوسان snr گرفتند،منم دچار این مشکل شدم
الکی الکی فقط ما رو میدونن
بین ۱۵ الی ۲۰ هزار تومننقل قول:
والا من SNR ام همیشه روی ۲۱ ثابته البته اون زمانی که اشاره میکنی منم مشکل داشتم با پیگیری مستمری که کردم ، تا الان که حل شده ... اما در کلیتش برای من بین ۱۸ الی ۲۱ متغیره ، نه اینکه همش مداوم بالا و پایین بره تو بعضی روزا یکم افت و خیز داره اما باعث قطعی نمیشه ، این مشکل از خودشونه و اصلا هم ربطی به زیرساخت نداره من از شرکت دیگه ای هم دارم اون خط مشکلی نداشت ، به هر حال ببین تو قطع میشی الان یا نه!نقل قول:
الان من سرویسم ۱۲۸ نامحدوده....
یه چیز عجیبی دیدم
تو استاتوس مودم و البته تو دستگاه های پارس آنلاین نوسان snr کاملا مشهوده
ولی تازه رفتم وضعیت خط رو از توی پنل دیدم ولی اونجا ثابته
چرا؟:n13:
فکر میکنم اینجا مودم قاطی میکنه و هی یه عددی رو نشون میده و به دستگاه هاشون میفرسته
اگه سر خط کیفیت خوب باشه 35 تومن میگیره، چون سیم کشی داخلیت مشکل داشتهنقل قول:
اگه اونجا هم خراب باشه 15 تومن میگیره برا ایاب ذهاب
نقل قول:
نه snr با فرومول 10log s/n به دست میاد که s قدرت سیگنال و n مقدار نویز هست، اون چیزی که تو مودم میبینی و یا دستگاه پارس آنلاین بهشون نشون میده همون لحظه محاسبه شده و به روز تر هست، ولی معمولا پنل کاربری سرویس دهنده ها یه عددی رو قبلا گرفته و خیلی هم به روز نیست، شاید تنظیم شده باشه اطلاعات خط هر کاربرو یک بار در روز چک کنه و اون عدد رو نشون بده، ولی شما به اون چیزی که مودمت نشون میده بیشتر اعتماد کن
سلام دوستان من آبادان هستم میخواستم بدونم کلا شرایط پینگ داخل و خارج پارس آنلاین چطوره؟!در چه حدودیه اگه میشه با عدد بگین ممنون
آیا پارس آنلاین سرویس گیم داره؟!چقدر پینگ رو پایین میاره؟!
و من اگه بخوام سرویس 128 نامحدود بگیرم بعد از 8 گیگ سرعتم چند میشه 30 یا 40 میمونه؟!
با تشکر
سلام ببخشید مزاحم میشم تو تاپیک دیدم شما 128 نامحدود دارین میشه جواب چند تا سوال من رو بدیننقل قول:
سلام دوستان من آبادان هستم میخواستم بدونم کلا شرایط پینگ داخل و خارج پارس آنلاین چطوره؟!در چه حدودیه اگه میشه با عدد بگین ممنون
آیا پارس آنلاین سرویس گیم داره؟!چقدر پینگ رو پایین میاره؟!
و من اگه بخوام سرویس 128 نامحدود بگیرم بعد از 8 گیگ سرعتم چند میشه 30 یا 40 میمونه؟!
با تشکر
نقل قول:
سلام
خوبه بذار من بگم که 80 کیلومتر باهاتون فاصله داریم
پینگ از سرورهای داخلی 50 تا 90 هم داشتم اگر شرایط خطت عالی باشه و نویز نداشته باشه
پینگ هم از 8.8.8.8 هم 150
سرویس گیم هم داره من هم یه بار فعال کردم البته نه برای گیم(چون اهل گیم نیستم)تغییر خاصی ندیدم شاید 20 تا کم شده مثلا از 150 بپره روی 130
برای سرویس 128 هم تا 5 گیگ اول سرعت رو تا 2 مگ میبندن بعدش کم میشه،تو سایتش کامل توضیح داده
در نهایت برای من که چند ماه پیش داشتم ،نزدیکای 66 گیگ مصرف کردم و سرعت روی روی 48 کیلو محدود میکنن
شما اهواز هستین؟!نقل قول:
سرویس گیم سرعت دانلود رو میاره پایین؟!
اگه میشه لطف کنید از این آیپیها یه تست بزارید البته عددشم بگین کافیه فقط یه چیزی الان سرویس گیمتون فعاله میخواین تست بگیرین؟!
ping tssv.ir -t
ping 146.66.155.1
ping 146.66.152.1
با تشکر
فکر نکنم سروس گیم سرعت دانلود رو پایین بیاره من چیزی ندیدمنقل قول:
من سرویس گیم ندارم
دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس گیمش فعاله فکر کنم
اگه میشه لطف کنید از این آیپیها یه تست بزارید البته عددشم بگین کافیه فقط یه چیزی الان سرویس گیمتون فعاله میخواین تست بگیرین؟!نقل قول:
ping tssv.ir -t
ping 146.66.155.1
ping 146.66.152.1
با تشکر
من سرویس گیمم فعال نیستنقل قول:
اولی بین 50 تا100 در حال نوسان بود ولی بیشتر حول و حوش 60 تا 80
دومی 162
سومی 165
دوستان اگه مثلا پینگ داخلی من 45 باشه با فعال کردن سرویس گیم چند میشه؟!
سرویس گیم آیا سرعت دانلود رو کم میکنه؟!
دوستان اگه مثلا پینگ داخلی من 45 باشه با فعال کردن سرویس گیم چند میشه؟!نقل قول:
سرویس گیم آیا سرعت دانلود رو کم میکنه؟!