خواهشنقل قول:
البته من نديدم تاپيك صفحه چندم رفته بيد
چون خودم توي فايرفاكس آدرس ها رو بوكمارك كردم ديگه از متفرقه دنبالش نمي گردم
در هر صورت مخلصيم و نيز مخلص همه
Printable View
خواهشنقل قول:
البته من نديدم تاپيك صفحه چندم رفته بيد
چون خودم توي فايرفاكس آدرس ها رو بوكمارك كردم ديگه از متفرقه دنبالش نمي گردم
در هر صورت مخلصيم و نيز مخلص همه
سلام بچه ها
من هم عرض ادب . !
يادمه يه توصيه اي اون روزا بعضيا بهت كرده بودن در مورد بعضي چيزانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره شدي نخود ....
mp3 player فروشی درست و حسابی تو اصفهان کجا هست؟
مجتمع پارک!!!
چرا شهرام بن شده ؟؟؟؟؟؟
ترو خدا راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
به جون اودم
بچه ها هر کی میدونه بیاد دلیلشو بگه
جدی شهرام بن شده!؟ :18:
دیدم یه چند وقته تو بحث ویژه آقایان نیست. پس...
سلام.
آقا من خیابان سروش زندگی میکنم
دنبال یه DVD فیلم فروش همچین update میگردم. لطف کنید هر جایی میدونید معرفی کنید
منظورت اینه که دنبال یکی هستی که فیلم دی وی دی بفروشه!نقل قول:
سلام.
آقا من خیابان سروش زندگی میکنم
دنبال یه DVD فیلم فروش همچین update میگردم. لطف کنید هر جایی میدونید معرفی کنید
دقیقا منظورتو نفهمیدم ولی اگه می خواستی غلط بگیری که خودت ضایع کردی برادر!نقل قول:
وقتی میگی "فیلم دی وی دی بفروشه" یعنی از دی وی دی فیلم بگیره ، بفروشه:31:
ولی وقتی بگی "دی وی دی فیلم بفروشه " یعنی دی وی دی بفروشه که روش فیلم باشه:5:
آن یکی شیر است اندر بادیه آن یکی شیر است اندر بادیه
آن یکی شیر است آدم می خورد آن یکی شیر است آدم می خورد
فرق میکنه. حالا بگذریم کسی رو میشناسی؟
حالا می خوای فیلم بخری یا کار دیگه ای بکنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دقیقا منظورتو نفهمیدم ولی اگه می خواستی غلط بگیری که خودت ضایع کردی برادر!
وقتی میگی "فیلم دی وی دی بفروشه" یعنی از دی وی دی فیلم بگیره ، بفروشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی وقتی بگی "دی وی دی فیلم بفروشه " یعنی دی وی دی بفروشه که روش فیلم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آن یکی شیر است اندر بادیه آن یکی شیر است اندر بادیه
آن یکی شیر است آدم می خورد آن یکی شیر است آدم می خورد
فرق میکنه. حالا بگذریم کسی رو میشناسی؟
نه بابا اگه بخوام کار دیگه ای بکنم که سر اون دی وی دی فروش فلک زده نمی رم میام--------------------------------------نقل قول:
سانسور شد. ولش کن کشتی مارو بگو ببینم جایی رو میشناسی گل پسرم/دخترم (فمینیسم باید رعایت بشه!)
بنا به مذاکرات صورت گرفته ما برگشتیم !!
چه خبره شده بود مگه
جريان چي بود شهرام ؟نقل قول:
جریان از این قرار بود که توی گروه بحث آقایان چون بعضی حرف ها رو نمیشد زد ما رفتیم یه انجمن ساختیم که اون جا رو بکنیم محل تجمعات برای بعضی بحث ها . آدرسش رو هم گذاشتم توی بخش پیغام های پروفایلم و نوشتم دوستانی که میان توی پروفایل یه سر به اون جا هم بزنن و ظاهرا مدیران فکر کرده بودن تبلیغاته !! و همین طوری بدون اخطار و .. زدن اخراجمون کردن !!
بعد با سینا مذاکراتی کردیم که به لطف ایشون ( انصافا بچه با منطق و با اخلاقیه ) بر گشتیم .
به همین سادگی !
که البته در پیامد این کار گروه آقایان هم حذف شد ! با نزدیک 60 تا عضو !
خوب بازم خوبه که برگشتی.نقل قول:
ولی چرا گروه آقایان رو حذف کردن!
فک کنم به خاطر همون بحثی بود که راه انداخته بودیم! :31:
من که گفتم اون بحث رو ادامه ندید . آخر و عاقبت نداره !! این هم آخر و عاقبتش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به طور هر کس قدم در دالان ـه حواشی گذاشت , بنیده شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان گل بلبل
کسی میدونه توی اصفهان کجا میشه کراتین (اصل) واسه بدنسازی پیداا کرد قیمتش فرق نمیکنه فقط میخوام دو ماهه یه هیکل بیام این هوا
'نقل قول:
سلام دوستان گل بلبل
کسی میدونه توی اصفهان کجا میشه کراتین (اصل) واسه بدنسازی پیداا کرد قیمتش فرق نمیکنه فقط میخوام دو ماهه یه هیکل بیام این هوا
چه فایده اگر دیگه نخوری به حالت اولیه خودت بر می گردی
کسی نبود؟ بابا یعنی شما تو این شهر به این بزرگی یه دونه dvd فروش حسابی نمی شناسید؟
سلام. يدونه از اين ساعت هاي زنگدار روميزي ميخواستم كه موتورش بيصدا هست جنسشم مرغوب.. كجا بايد برم بخرم؟ كسي آدرس يه مغازه ي با انصافو نداره؟
دوستان جدول خاموشي برق استان راميگذارم تا كه بقيه هم استفاده كنند
رفتيم دوباره دوران جنك !!
جدول برق 50 تومن !!
[HTML]http://www.fileden.com/files/2008/5/26/1931439/jadval%20khamooshi%20bargh.rar[/HTML]
مرسي و ممنوننقل قول:
مفيد بيد
سلام
این جدوله واسه من قیلتره
می شه همینجا بذاریدش
به نظر درست نمیاد...نقل قول:
مثلا ما گروه یک هستیم و امروز برقمون فکر کنم بین ساعت 3 تا 6 رفت ولی توی این جدل برای این ساعتها نوشته صنعتی و
برای گروه یک هم گفته ساعت 18-20 برق میره.
الان ساعت 19، اگه برق رفته پس من چطوری دارم پست میدم؟؟!
4u :نقل قول:
کد:http://sharim.persiangig.ir/other/jadval%20khamooshi%20bargh.rar
:40:THANK YOU DEAR SARINA :40:نقل قول:
سلام.
شما آموزشگاه خوب توی esf سراغ ندارید که میکروکنترلر avr درس بده؟
منفقط یک سری cd های آموزشی در این رابطه توی خیابون طالقانی لوازم الکترونیکی ها دیدم (وسط های طالقانی الکترونیک مرکزی ) اگه از همون ها سوال کنی شاید بدونن . البته اگه منظورت همون ها باشه ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام .نقل قول:
فکر کنم برنامه از فردا شروع بشه .
چون مدیر برق ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گفت ما یکم برنامه را میدیم و بعدش شروع می کنیم به اجرای برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... منظورش فردا هست.
سلام ..نقل قول:
شما می خواهید از پایه شروع کنید و سطح آسون یا مقداری درباره این میکرو کنترل ها می دونید و می خواهید سطح پیشرفته بخونید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
محسن چطوری؟
میگم این آواترت کیه؟ قیافش آشناست چارلی نیست؟
اینم سایت رسمی برق اصفهان
موفق باشیدکد:http://www.erec.co.ir/group.php
به سلام حامد خطر ناک ....نقل قول:
چطوری تو پسر ؟
هنوز زندانی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها خوبند ؟ خوشند ؟ سلامتند ؟
آخر دانشگاه رات دادند یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خانوم بچه ها سلام برسون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آواتارم هم Dominic-Monaghan هست ... یَک آدمه بیشعوری ـه ... { مثل خودت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }
هنوز ترک نکردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]