حمله DDOS روی سرور انجام میشه نه کامیپوتر شخصی شما.نقل قول:
بنابراین شما هدف این حملات نیستید اما میتونید جزئی از حمله باشید و کومودو به شما کمک میکنه تا این اتفاق نیفته.
حمله DDOS روی سرور انجام میشه نه کامیپوتر شخصی شما.نقل قول:
بنابراین شما هدف این حملات نیستید اما میتونید جزئی از حمله باشید و کومودو به شما کمک میکنه تا این اتفاق نیفته.
این نسخه ای که من استفاده میکنم، نسخه ی 7 هستش و Web Filtering در نسخه ی 6.3 وجود ندارهنقل قول:
در اینترنت سکیوریتی و فایروال نسخه ی 7 این امکانات موجود هستن
در این عکس زیر این گزینه ها موجود هستن؟نقل قول:
اگه آری پس مراحل رو پیش برید. (توجه کنید که برای راهنمایی ماوس رو بر روی گزینه ی مورد نظر قرار دادم در عکس های پست قبلی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خیر پس به ترتیب عکسهای زیر عمل کنید.
محتوای مخفی: Click to view
بعد اینکه تو عکس آخر هم زیر exclusion گزینه blocked نیست که بخوام سایتی رو بهش اضافه کنم----> اینو باید دستی بسازین و آدرس سایت رو کاملا درست وارد کنید. یعنی بعد از Add به ترتیب Add Category و نام Blocked و کلیک بر روی Blocked و Add Website رو بزنید و آدرس رو وارد کنید.
امیدوارم مشکلتون حل بشه و این مطلب مفید واقع بشه
:n16:
سلام من چون مشکلم پابر جاست و نتونستم حلش کنم دوباره سوالم رو می پرسم البته به توصیه یکی از دوستان بعد از نصب مجدد کومودو از حات پرو اکتیو استفاده نکردم و لی باز هم یعداز 2 دقیقه بعداز بالا اومدن سیستم صفحه آبی میشه و ریسیت می کنه .باید چکار کنم؟نقل قول:
در ضمن اگه این انتی ویروس رو سیستتم دیگه جواب ندا چه انتی ویروسی رو پیشنهاد میدید که فایروال کاملی مثل همین کومودو داشته باشه!
؟
من قبلا از اویرا استفاده می کردم ولی تو وین 8 فایروالش غیر فعاله!
چی شد ما یه سوال پرسیدیم تایپیک رفته تو کما!!!!!نقل قول:
اگه به نتیجه رسیدی به منم بگونقل قول:
فعلن که رو 8.1 قید کومودو رو زدم
Delete.....
delete....
پس به جاش از چی استفاده می کنی؟نقل قول:
که هم سبک باشه و هم راحت اپدیت بشه وفایرواله خوبی داشته باشه!
فعلن از کسپر همه اینا که گفتی رو داره غیر سبکینقل قول:
البته باهاش اونجور که با کومودو راحتم راحت نیستم آخرش کومودو یه چیز دیگس
با سلام ،
من از ویندوز 8.1 64 bit استفاده میکنم از مرورگرهای ie11.0.96 و firefox ورژن 30 که اخرین ورژن هست استفاده میکنم همیشه سعی میکنم مرورگرهام رو اپدیت نگه دارم و بیشتر با firefox برای وب گردی استفاده میکنم از افزونهای adblock_plus و https-everywhere وidmmzcc و wot ، استفاده میکنم همیشه تلاش میکنم تا جای ممکن از نرمافزارهای کرک شده استفاده نکنم و به جای اونها از نرمافزارهای رایگان یا آنهای که با کلید و کیجن اکتیو میشن استفاده کنم و در صورت استفاده از کرک در صورت اجبار، اون رو در سایت ویروس توتال بررسی میکنم و اگر خطرناک نباشه اون وقت از اون استفاده میکنم .
همیشه بصورت دورهای کل سیستم رو با دیسک نجات کسپر 2014 و با Malwarebytes Anti-Malware بصورت اکتیو نشده ، که هر دو اپدیت هستند چک میکنم از Hitman هم برای اسکن سریع سیستم استفاده میکنم و از انتی ویروسی که روی سیستم نصب هست هم مانند کسپر و نورتون و اویرا کل سیستم رو باهاش اسکن میکنم حداقل هفته ای یکبار اسکن کامل ،
اپدیتهای ویندوز رو هم دانلود کردم یکجا سیو کردم بعد از نصب ویندوز روش نصب میکنم. از Adobe Reader XI نسخه رایگان استفاده میکنم نه نسخه پرو که کرکی هست و همشه سعی میکنم اپدیت نگهش دارم همیشه سعی میکنم Adobe Flash Player و java رو هم اپدیت نگه دارم VirusTotal Uploader رو سیستمم نصب هست فایلهای مشکوک رو باهاش تست میکنم.
من معمولا از Sandboxie برای وب گردی استفاده میکنم و مرورگرها و هیستوری سیستم رو همیشه پس از هر اتصال به اینترنت پاک میکنم با نرمافزارهای Ccleaner و Secure Eraser ، و sandbox روهم پاک میکنم خوب هدف من از تمام انچه بیان کردم این است که بتونم یک نمایی کلی از کارهایی که برای امنیت در سیستمم انجام میدم به دوستان و اساتید محترم بدم و انها هر کار دیگه ای که برای افزایش امنیت مفید است بیان کنند و اگر در جایی اشکال یا ایرادی در کارهای ماهست یا نقصی هست بتونیم با راهنمایی مفید دیگران اونورو برطرف کنیم.
.................................................. .................................................. ........
دوستان من حدودا دو سال پیش مدت یک سال از کومودو استفاده کردم از ورژن 5 ولی با ورژن های بعدی زیاد راحت نبودم به خاطر همین توی این چند سال چند انتی ویرس و فایروال رو روی چند سیستم مختلف تست کردم ، که هیچ کدوم اون امنیت مد نظر من رو نتونستند تامین کنند سویتهای مشهوری مثل
Norton Internet Security 2014- Kaspersky Internet Security 2014-
Outpost Firewall Pro Version 9.1 February 24, 2014 به همراه
Avira Free Antivirus 2014 – Outpost Security Suite Pro Version 9.1 - همیشه از اخرین نسخه محصولات فوق استفاده کردم و همیشه تنظیمات روی حداکثر قرار داشته ، و هیشه اپدیت بودنند معمولا با سریال اکتیوشون کردم و تا جای ممکن از تریال ریست و کرک استفاده نکردم ولی هیچ یک از محصولات فوق نتونستند امنیت مد نظر من رو تامین کنند .
حالا میخوام COMODO Internet Security 7.0.313494.4115 Final رو تست کنم تا ببینم نسبت به گذشته چقدر بهبود داشته و از نظر امنیت در چه وضعی است خوب برای شروع ، چند تا سوال دارم .
[B]*خیلی مهم*[/B]
1- در نسخه های قبلی یک ایراد از نظر من داشت و اون شاید از نظر کارشناسان کومودو ایراد نباشه و اون این بود که میشود برخی از فایلهای نصب شده کومودو رو در حالتی که با یوزر administrator وارد سیستم میشودی بصورت دستی پاک کرد ولی در نورتون کسپر و دیگران تا زمانی که بخش دفاع از خود رو غیر فعال نکنی هیچ گونه تغییراتی در فایلهای برنامه نمیشود داد که اگر اینطور نباشه مثلا وقتی ما یک ویروسی رو به اشتباه به بخش tursted کومودو اضافه میکنیم میتونه به راحتی بعضی از فایلهای کومودو رو دستکاری یا پاک کنه که این خودش یک ضعف بزرگ است که در نسخه قبلی از نظر من وجود داشت خوب اگر من به عنوان کاربر administrator بخوام یک فایل رو دستکاری کنم یا تغییراتی در اون بدم خودم اول دفاع از خود رو disable میکنم بعد هر تغییراتی که خواستم رو روش میدم اگر این گزینه
دفاع از خود هنوز وجود نداره چرا و پاسخ کومودو به این پرسش چی هست و اگر وجود داره
در کجای تنظیمات هست.
2- اما مسئله بعدی ، اینه که اگر در حالت یوزر معمولی داخل ویندوز بشیم چیزی که در بسیار از سایتها توصیه شده ، برای استفاده از اینترنت سطح کاربری رو به یوزر معمولی کاهش بدیم .تا هیچ تغییراتی درسیستم ، بدون پسورد مدیریت قابل انجام نباشه ولی بعضی از انتی ویروسها مثل نورتون با این کار مشکل دارند یعنی وقتی با یوزر معمولی واد میشی برای هر گونه تغییراتی بجای در خواست پسورد مدیریت درخواست تعویض یوزر و ورد با یوزری با مجوزهای administrator رو میکنند .میخوام بدونم کومودو در این حالت چه برخوردی میکنه و اصولا ورود با یوزر معمولی رو توصیه میکنه یا معتقد است که همه باید با یوزر مدیر کار کنند .
*خیلی مهم *
3- اما یکی از مهمترین مطالبی که درباره هر انتی ویروسی وجود داره اینه که برخوردش با فایلها چگونه است مثلا من میخوام بدونم که کومودو فایلهای مختلف رو برچه اساسی تقسیم بندی میکنه یا مثلا کسپراسکای فایها رو براساس امضای دیجیتالی به چند گروه تقسیم بندی میکنه فایلهایی که دارای امضا دیجیتالی هستند رو به گروه trusted وارد میکنه ودراین حالت ، به تمام فایلهای این گروه حداکثر دستیابی به همه جا در سیستم و حتی اجازه اتصال به اینترنت رو هم میده حالا به جزئیات دیگش کاری نداریم ، سوال من اینه که کومودو چطور فایلها رو دسته بندی میکنه حالا اگر من یک فایل بدافزار بنویسم که تمام فعالیتهای شما رو در سیستم پسوردها سایتهای بازدیدی و غیره رو ذخیره کنه و یکسری پورت رو برای اتصال به کامپیوتر باز کنه و هر تغییراتی دوست دارم در سیستم بده و اونو با یک امضای دیجیتالی یک شرکت معتبر امضا کنم حالا به هر شکلی (کاری با این بخشش نداریم) حالا میخوام بدونم برخورد کومودو باهاش چجوری است خوب اگر کومودو این فایلها رو براساس امضا به بخش فایلهای امن اضافه کنه در واقعه این فایل اجازه همه کاری در سیستم داره و هر تغییراتی بخواد میتونه در همه جا ایجاد کنه ، خوب ارسال اطلاعات به بیرون یک چیز دیگه است و اون خودش جای یک بحث جدای دیگه داره ( در این مورد که ایا بدافزار در گروه امن میتونه با ایجاد تغییرات در ویندوز و فایلهای کومودور بدون نشون داده شدن توسط فایروال کومودو با جاهای که میخواد ، در صورت اتصال به اینترنت ارتباط برقرار کنه ، که این بحث هم بسیار به بخش دفاع از خود مربوط میشه وجودش یک بحث مفصل دیگه است )( با فرض اینکه فرض محال ، محال نیست)،
*خیلی مهم *
4- تنظیمات کومودو – اولین مطلبی که در تنظیمات به ذهن من خطور میکنه این هست که یک قسمتی در کومودو 5 بود که فولدرها و فایلهای سیستم رو در یک قسمت که دقیقا اسمش یادم نیست ، در حفاظت قرار میداد ، مثلا میگفت فلان پوشه در حفاظت باشه این تنظیمات در کومودو 7 کجاست من میخوام مثلا پوشه ویندوز و program file رو کلا در حفاظت قرار بدم بعدش چگونه ازین بخشها حفاظت میکنه و این حفاظت به چه شکلی انجام میشه در این مورد نیاز به توضیحات کاملی از طرف دوستان هست (یعنی اگر یک پوشه مثلا program file در حفاظت باشه و ما یک برنامه مثلا افیس نصب کنیم چه میشه یا مثلا انتی ویروس رو اپدیت کنیم حفاظت یعنی فریز کردن یا کلا سیستم این حفاظت فرق میکنه وسیستم این حفاظت چگونه است)
بالاترین حد تنظیمات در کومودو چی هست؟ من به اینکه چند تا سوال هم بپرسه اهمیتی نمیدم تنها چیزی که برام مهمه اینه که امنیت در بالاترین سطح ممکن تامین بشه مثلا ، یکی از دوستان تا اونجایی که یادم یه راهنمایی برای دستکاری رجیستری ارائه کرده بود که برای سند بکس حالت کاملا مجازی رو فعال میکرد که تنظیم بسیار عالی بود خوب فایلهای که مطمئن باشیم به راحتی از سندبکس خارج میکنیم و برای بقیه کاملا مجازی خیلی هم خوبه ، این تنظیمات رو برای کاربران حرفه ای و انهایی که مایلند درصورت امکان توضیح بدید- تا انجایی که یادمه برای اسکن کامل دقیقا یادم نیست تو کدام انتی ویروس بود ولی یک تنظیماتی داشت که برای افزایش سرعت اسکن فایلهای که از نظر اون امن بودنند رو اسکن نمیکرد مثلا setup antivruse ها رو که امضایی دیجیتالی داشتند رو اسکن نکرده رد میکرد خوب قطعا ویروسهایی رو که هم امضا دارند امن فرض کرده و از روش میپرید و به اسکن فایلهای بدون امضا و غیر مطمئن اکتفا میکرد من میخوام تمام فایلها چه انهایی که امضا دارند چه انهایی که امضا ندارند همه و همه بطور کامل اسکن شوند )محتویات تمام فایلهای exe و ارشیوهای بدون پسورد) کنترل بشه ،
5- این سوال در مورد کیوسک مجازی هست من قبللا هم با کیوسک مجازی کار کردم و تقریبا باهاش اشنا هستم بیشتر پستهای مهم رو هم در این تاپیک خوندم اما سوال من این هست که برفرض یک بدافزار
درسیستم ما وارد شد و ما اون رو به اشتباه یا کومودو به اشتباه وارد بخش فایلهای امن کردیم و این بدافزار بدافزاری جهت ثبت تمام اصلاعات ورودی مثلا پسوردها و سایتها بود ایا با واردشدن ما به کیوسک و اجرای فایرفکس یا هر مرورگر دیگه اون بدافزار میتونه اصلاعات سیستم رو ثبت کنه یا همینطور که کیوسک از اینترنت به سیستم راهی نداره بجز پوشه اشتراک شده ، ایا این از داخل هم صدق میکنه حالا اگر خود مرورگر مشکلی داشته باشه مثلا یک اسکریپت روش نصب شده باشه یا یک
سرتیفکیت جعلی چطور ،
خوب سوالات زیاد شد خوب نمیخواستم اینقدر طولانی بشه امیدورام اساتید هم با حوصله و فقط کافی
به این سوالات بصورت کامل پاسخ بدنند.
با تشکر فراوان علی ،
سلام
اول اینکه این روزها خیلی درگیرم و نمیتونم زیاد بیام اینجا.
الان هم میخوام فقط خیلی مختصر پاسخی بدم.
1- اون مسئله وجود داره. اصولا هر گونه دستکاری در فایلهای کومودو از طرف کاربر اصلا مورد بحث کومودو نیست. در هر صورت کاربر میتونه هر کاری بکنه. (کاری به درست و غلطش ندارم)
اگر هم فایلی به لیست امن اضافه بشه، طبیعتا میتونه هر کاری بکنه....اون هم باز به این موضوع بر میگرده که کومودو تدابیر سفت و سختی در نظر میگیره و به راحتی مخربها نمیتونند وارد لیست امن بشن. باز مگر اینکه کاربر مداخله کنه.
2- اصولا کومودو توصیه خاصی در مورد استفاده و انجام کارها و وب گردی و ... با یوزر غیر ادمین نداره.کومودو یک توصیه داره: به فایل مشکوک تا قبل از مطمئن شدن از امن بودنش اجازه دسترسی کامل به سیستم را ندین.
3-نحوه تقسیم بندی فایلها:
اساس تقسیم بندی فایلها از سوی کومودو امضای دیجیتال نیست.
کومودو میگه فقط فایل/برنامه یی، امن است که من (شرکت کومودو) از قبل تاییدش کرده باشم. حالا برای انجام اینکار داشتن امضای دیجیتالی به شرکت کومودو کمک میکنه تا بهتر و سرعتر و گسترده تر این تقسیم بندی را انجام بده. (به این شکل که یک لیست از امضای شرکتهای مورد اطمینان و امن، در دیتابیس کومودو وجود داره-که گاهی آپدیت و تغییر هم میکنه- و هر فایل برنامه ای از اون شرکتها روی سیستم را امن شناخته میشن)
بنابراین داشتن امضای دیجیتا اصلا مبنا نیست بلکه شرط =>وجود اون امضا در لیست امضاهای امن کومودو هست.
نکته ای فرمودید که یک برنامه داشته باشید و با یک امضای شرکت دیگه امضا بکنید!-> نمیشه!...... تنها کاری که میتونید بکنید (ه.ک) امضا یک شرکت معتبر است. میتونید این کارو انجام بدهید؟ شاید بفرمایید: شاید من نتونم، ولی ه.کرهای قدرتمند شاید بتونند. بله شاید بتونند. ولی اینجا ه.ک معنی سرقت میده و طبعتا مطلع شدن شرکت و ایضا ابطال اون امضا و جایگرین کردن یک امضای جدید. (تازه امضای شرکت به سرقت رفته باید در لیست امن کومود باشه و یا اگر بوده باشه کومودو اونو حذف نکرده باشه)
از وقتی کومودو اینجا معرفی شده بسیار فراوان تست کردیم نمونه های مختلف را در انجمن دانلود ویروس. چند مورد میشه یافت که یک نمونه با امضای سرقتی به سیستم کاربران کومودو آسیب زده باشه؟ پاسخ با خودتون. (حتی دوستان نمونه هایی قرار دادند با این عنوان: یک نمونه جدید با امضای دیجیتالی)
4- این قسمت به عنوان یک بخش در قسمت"موارد حفاظت شده" قرار گرفته به عنوان "فایل پوشه های حفاظت شده".... حفاظتش هم اینجوریه که هیچ پروسه ناامنی قادر به دسترسی به اون مسیر نیست.
شما آفیس را مثال آوردید، سوال این میشه: آیا آفیس یک برنامه ناامن است؟ (طبیعتا نیست) خب، پس میتونه به فایلهای/پوشه هی حفاظت شده شما دسترسی داشه باشه.
5- در مورد کیوسک: سعی میکنه از شما در برابر هر گونه نمونه های جاسوسی و کیلاگر ها و ...حفاظت کنه. البته قدرت کیوسک بیشتر ایمن سازی سیستم در برابر خطراتی هست که قراره از بیرون وارد بشن. (مثلا سایتهای آلوده)
با تشکرفراوان،
یک مقدارزیادی خلاصه بود 1- خوب در مورد اول میشه اینطور فکر کرد که پس کومودو هنوز فکری برای دفاع از خود نکرده و چنین گزینهای وجود نداره ، پس این ایراد (از نظر من ) همچنان وجود داره .
دوم، حالی کاری با این نداریم هیچ توصیهای نداره دیگه چکار کنیم،
اما سومی ، خوب اینم همون شد فقط کافی امضائش تو لیست کومودو موجود باشه
شما قدرت پول رو دست کم نگیرید کافی به قدر کافی پول بدی تا هرشرکتی هر امضائی
خاصی پای هرفایلی بزنه نهایتش اینه که اگر چند سال بعد لو رفت میگه یکی این امضا
رو -- کرده ، بگذریم.
4 - داداش ما ازین فایلهای امن میترسیم وگرنه فایلهای ناامن که حسابشون جداست
5- پس یعنی کیوسک نمیتونه جلوی فایلهای کی لاگر داخلی تاثیری بگذاره ،
باز هم به خاطر سرعت در پاسخ دهی و وقتی که گذاشتید ممنونم.
سلام .من تو قسمت مشاهده ارتباطات یک فایل رو می بینم که داره از اینترنت استفاده می کنه, چطور می تونم اونو تو فایروال قرار بدم؟
عکس زیر رو می گم.
firewall - appliciation Rulesنقل قول:
نرم افزار مربوطه رو پیدا کنید و ادیت بزنید
البته svchost رو بلاک نکنید آپدیت ویندوز رو خاموش کنید
سلامنقل قول:
1- دفاع از خود نداره خیلی درست نیست. اونوقت من به شما میگم یک نمونه بده به من تا کومودوی منو داغون کنه. میتونید پیدا کنید؟
اما به فایلهای امن اجازه های لازم را میده.... هرچند اونها هم نمیتونند به هیچ وجه به پروسه های فعال کومودو دسترسی داشه باشند. یعنی هیچ پرسه امن یا ناامنی نمیتونه مثلا پروسه فعال cis.exe (و غیره) را kill بکنه.
2- کومودو توصیه میکنه که "CIS" نصب کنید. شوخی
3- بله درسته، نیاز هست امضاش در لیست کومودو باشه. در این صورت سیستم در خطر میافته.... در غیر این صورت مخربها نمیتونند به سیستمی که کومودو نصبه آسیبی برسونند.....
آیا در مورد آنتی های دیگه هم نیاز هست حتما مخرب امضای معتبری را داشته باشه.... یا خیلی راحت بدون داشتن یک امضای معتبر میتونه به سیستم اسب بزنه؟
و اما نکته دیگر اینکه گزینه ای وجود داره که این امکان را به کاربر میده تا دیگه کومودو از امضا جهت تشخیص امن بودن فایل استفاده نکنه.
سوال من از شما این هست: آنتی های دیگه چطور فایلهای امن را تشخیص میدن؟ و ضریب خطای آنها به نسبت کومودو چند درصد است؟ (ضمن اینکه برای رسیدن به پاسخ تاپیک دانلود ویروس مثل یک ارشیو در خدمت ماست)
4- یعنی ترس شما از این هست که فایل مخربی را به لیست امن انتقال بدهید. چون در مورد اون فایل اطلاع لازم را ندارید. درسته؟
خب، تقسیم بندی فایلها به امن و غیر امن یک امکان اضافه است، شما اصلا فرض کن این امکان در کومودو نیست، هر فایلی که آنتی ویروس تشخیص نداد امن فرض کن. (مثل خیلی از آنتی های دیگه) تازه میشیم یر به یر!
سطح استفاده کاربران از کومودو میتونه نسبت به دانششون متغیر باشه. (احتمالا، نمیدونم)
البته قبلا هم عرض کردم.... خیلی ساده در 99 درصد موارد میشه فهمید یک فایل امن هست یا نه....
باز ذهن شما را معطوف میکنم به این نکته که:
فرض کنید دو کاربر یکی کومودو داره و یکی آنتی دیگری، هر دو یک برنامه را قراره روی سیستم نصب کنند ، هر دو با آنتی اسکن میکنند و هیچکدام برنامه را مخرب تشخیص نمیده....
حالا به این سوال من پاسخ بدهید: کاربری که کومودو نداره چیکار میکنه؟ آیا غیر از اینه که بلافاصله برنامه را نصب میکنه؟
اما کاربری که کومودو داره به ذهنش خطور میکنه یه بررسی و سرچی بکنیم در مورد این فایل (آخه بخش حفاظت هشدار داده که من نمیتونم این برنامه را وارد لیست امن کنم)... اگر هم کاربر بررسی خاصی نکنه با اون دوستمون یر به یر میشه!
شما از ترس صحبت کردید.... سوال: کدام یک از این دو کاربر باید بیشتر بترسه؟
5- کیوسک میتونه در برابر کیلاگر از شما حفاظت کنه.
درود
الآن توضیح بالا از علی آقا رو خوندم یاد یه چیزی افتادم! توی ورژن قبلی موقع نصب یا اجرای هر برنامه ای (از هر نوع امن یا ناشناس) سیلی از پیغام های HIPS به سمت ما سرازیر میشد ولی الآن دیگه خبری از اون پیغام ها نیست! (شاید از امکانات ورژن جدید باشه).
از یه سری جهات راحت تره (اعصاب آدم رو واسه نصب یا اجرای یه برنامه ساده خراب نمیکنه!) ولی میگم نکنه یه کاری کردم که این پیغام ها نشون داده نشه و امنیت سیستم کمتر شده باشه؟!
(HIPS روی حالت امن قرار داره)
ممنون
ایا بعد از نصب کومودو اینترنت سکیوریتی نیازی به نصب کردن (Malwarebytes Anti-Malware (MBAM (ضد اسپای)هست؟
خیلی زیاد شنیدم که برای یک امنیت خوب علاوه بر یک اینترنت سکیوریتی نیاز به نرم افزارهای کمکی ام هست
البته سرعت سیستم خیلی خیلی برام مهم هست
سلامنقل قول:
به نظر من چندان نیازی نیست ولی داشتنش هم خالی از لطف نیست!
نگران نباشید MBAM با هیچ یک از برنامه های امنیتی اختلال نداره و بدون افت سرعت سیستم براحتی کار میکنه.
موفق باشید.
:n16:
چرا وقتی سایتی رو بلاک میکنیم میتونیم با تغییر ای پی بازش کنیم
من رو یک PC آپدیت کردم حالا اون آپدیت رو میخوام بریزیم روی یک PC دیگه راه حلش چی هست؟
بعد من یک ویروسی گرفتم فلشم رو این شکلی کرده یعنی میری تو فلش یک بار دیگه باید بری تو فلش هایدن شده که من این رو با شو هایدن اینها اوردم
سلام خدمت همه دوستان تو اکثر انتی ویروسها تو قسمت کنترل والدین میشه دسترسی کلی به بعضی سایتها مثل p...o...r...n و یا chat رو مسدود کرد من تو کومودو این قسمت رو ندیدم میشه راهنمایی بفرمایند دوستان
سلام
دوستانی که بعد از نصب مجدد ویندوز 8.1 و نصب کومودو نسخه 7 با مشکل صفحه مرگ (صفحه آبی) مواجه میشن، با توجه به تست هایی که انجام دادم، وقتی ویندوزی از پیش فعال شده رو نصب و بعدش کومودو رو نصب میکنیم این مشکل بوجود میاد ولی در ویندوزی که فعال نیست (کرک نشده) این مشکل دیده نمیشه. این ها تست های بنده هستن.
گویا کومودو با KMS Auto Pico که فعالساز ویندوز هست ناسازگازی شدید داره.
علی جان خوشحال میشیم نظرات تورو هم بدونیم.
فعلا کاسپر 2014 نصب کردم بخاطر مشکل صفحه مرگ
سلام
من که از همون روزای اول با اسکایپ ویندوزم رو فعال کردم و کلا با کومودو هیچ مشکلی واسم پیش نیومده.به نظرم حق با شماست و اگر این مشکل واسه همه ی کشورا بود خیلی زودتر از اینا برطرف میشد.:n06:
یکی از دوستان که همین مشکل رو داره فعال سازی با اسکایپ رو تست کنه ببینه بازم همین مشکل پیش میاد یا نه...
موفق باشید:n16:
یه اسکنی بکنین تا اگه ویروسی باقی مونده پاک بشه که بعید میدونم ویروسی باقی مونده باشه بعدش کافیه اون پوشه ی بالا بالایی محتویاتش رو کامل کات کنین و بیارین تو صفحه ی اصلی فلشنقل قول:
البته قبلش کلیه ی فایل ها غیر از اون بالا بالایی که قابل پاک شدنه رو پاک کنین
در نهایت اون پوشه ی بالا بالایی خالی میمونه و خودش رو هم پاک کنین و الان یه فلش سالم دارید!:n06:
یه سوالی هم دارم اینکه چرا سایت های معروف مقایسه انتی ویروس ها مثل av-compar اصلا کومودو رو تو نتایجشون نمی ارند ؟
سلام
من ویندوز 8.1 دارم نسخه 32 بیتی و کومود هم نصبه و مشکلی ندارم.
من فکرمیکنم مشکل روی ویندوز 64 بیتی باشه.... مسعود جان شما ویندوزت 32 هست یا 64؟
خواستی یک کرک دیگری به غیر از KMS بهت بدم ببین چی میشه؟ البته من شک دارم علت این باشه
به هر حال برای شناسایی علت باید گزارش FULL OS DUMP توسط کومودو بررسی بشه.
سلام علی جاننقل قول:
نسخه 64 بیت
نه دیگه توروخدا حوصله ی نصب مجدد ویندوز و این همه درایور های لپ تاپ رو ندارم :n03:
انشاالله بمونه برا دفعه ی بعد :n16:
درود ..یه مدتیه هر تغییری میخوام رو کمودو ایجاد کنم نمیشه یعنی تغییرات رو پیش فرض انتخاب میکنم ولی بعد از زدن ok اتفاقی نمیوفته و همون اشو همون کاسه... کومودو برمیگرده به حالت کارخانه ای:n02: لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلامنقل قول:
من از همون اولش که ورژن جدید اومد رو ویندوز 8.1 64 بیتیم نصبش کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم:n06:
راستی دقت کردین سرورای کومودو واسه آپدیت درست شدن. یعنی دیگه با اون سرعت داغون آپدیت نمیکنه / امروز من ویندوزم رو با بک آپم کامل برگردوندم به یکی دو هفته پیش و یادم رفت بکاپ آپدیتا رو بگیرم.الآن زدم آپدیت دیدن با اسرعت 180kb/s آپدیتش کرد:n01:
با سلام ،نقل قول:
من هم همین مشکل رو داشتم البته در ویندوز 8 نسخه64 بیت از این ویندوزهای
در حین نصب فعال شو بود واسه نسخه 8.1 یک ویندوز دیگه تهیه کردم از شرکت
پرند الان چند وقته ازش استفاده میکنم مشکل صفحه مرگ ابی رنگ اصلا وجود
نداره کافی با کرکی که تو سایت خود پرند گذاشته ویندوز رو اکتیو کنی مشکلی
پیش نمیاد البته اول اکتیو کن بعد کومودو رو نصب کن ،
فقط یک مورد مشکوکی که این کرک داره اینه که موقع نصب open-v-p-n رو نصب میکنه
و به نظرم یک سری ارسال مشکوک داره فایل کرک که 50 مگ تقریبا است رو به کومودو
با ایمیل ارسال کردم(از طریق دراب باکس) ولی جوابی نیمومد که این کرک مشکل داره یا
نه ، ولی در کل ارور مرگ ابی دیگه وجود نداره و کومودو با ویندوز 64 بیت 8.1 مشکلی
نداره.
موفق باشید.
با سلام ،نقل قول:
من هم همین مشکل رو داشتم البته در ویندوز 8 نسخه64 بیت از این ویندوزهای
در حین نصب فعال شو بود واسه نسخه 8.1 یک ویندوز دیگه تهیه کردم از شرکت
پرند الان چند وقته ازش استفاده میکنم مشکل صفحه مرگ ابی رنگ اصلا وجود
نداره کافی با کرکی که تو سایت خود پرند گذاشته ویندوز رو اکتیو کنی مشکلی
پیش نمیاد البته اول اکتیو کن بعد کومودو رو نصب کن ،
فقط یک مورد مشکوکی که این کرک داره اینه که موقع نصب open-v-p-n رو نصب میکنه
و به نظرم یک سری ارسال مشکوک داره فایل کرک که 50 مگ تقریبا است رو به کومودو
با ایمیل ارسال کردم(از طریق دراب باکس) ولی جوابی نیمومد که این کرک مشکل داره یا
نه ، ولی در کل ارور مرگ ابی دیگه وجود نداره و کومودو با ویندوز 64 بیت 8.1 مشکلی
نداره.
موفق باشید.
خب من هم چند روزی هست که اینترنت سکیوریتی کومودو رو نصب کردم زبان رو به فارسی تغییر دادم
چند تا سوال:
این کومودو به شدت به کرک نرم افزار گیر میده قبل از هرچیزی وقتی از حالت فشرده خارجش میکنم سرخود پاکش میکنه!! ( به محض خارج شدن از حالت فشرده قرنطینه اش میکنه و فقط یه پیغام میده که ایم کار رو کردم!!!!) چه جوری میشه با یه تنظیمی سوال بپرسه بعد اقدام کنه؟
در حالت بازی قاعدتا باید برنامه برای اجرای بهتر بازی های سنگین ( یا کارهای سنگین دیگه)مصرف منابع رو کاهش بده این کار رو چه جوری انجام میده ؟ چه تاثیری روی امنیت میذاره؟
سند باکس و دسکتاپ مجازی:
در این حالت من میتونم با خاطر جمعی تمام برنامه هایی که شک دارم شاید الوده باشند یا با دراگون و فایر در سندباکس سایت های بسیار مشکوک رو باز کنم؟
دراگون و فایرفاکس در حالت سندباکس کند هست! ( کند از لحاظ سیستمی نه بلحاظ سرعت براوز) بسیار هنگ میکنه
مرورگر دراگون بلحاظ امنیتی نسبت به فایرفاکس و کروم چطوری هست؟ بنظر میاد بر پایه ی کروم نوشته شده
گزینه ی بهتری برای کارهای نیازمند امنیت بسیار بالا مثل بانکی هست؟
در کل با استفاده ی چندروزه از کومودو خوشم اومد بنظرم لایق شهرت و فراگیری بیشتر بین کاربران هست البته خب این بسته ی رایگان برای سایت ها و ... سودی نداره پس طبیعی هست که زیاد اقدام به تبلیغ و معرفی و .... نکنند
حجم آپدیت های کومودو بطور میانگین و ماکسیموم جقدر هست؟
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
یه مثال نقض میزنم همه حالات رو رد میکنه
اون اخرین ورژن 7 که اومده بودم دوستم برام لپ تاپ اورد ویندوز 8.1 32 بیتی براش نصب کردم و با اسکایت هم فعالش کردم ولی هر کاری کردم مشکل اون صفحه ابی وجود داشت و نتونستم نصب کنم و چون اخر به نتیجه نرسیدم براش نود نصبیدم و داره با اون کار میکنه
البته لپ تلپ یکم قدیمی بود ولی در حدی نبود که دیگه انتی ویروس رو اونم روی ویندوز نو نکشه
من رو یک PC آپدیت کردم حالا اون آپدیت رو میخوام بریزیم روی یک PC دیگه راه حلش چی هست؟
با سلام ،نقل قول:
دوست عزیز م هم همین رو گفتیم اوایل مشکل مرگ صفحه ابی وجود داشت بدون کرک کردن هم این مشکل
وجود داشت ولی تونسخههای بعدی رفع شد و دیگه مشکل وجود نداشت و فقط بابعضی ویندوزهای که کرک شده
بودنند نه با همه کرکها بابعضی کرکها مشکل داشت و صفحه مرگ میومد الان تست کنید هیچ مشکلی نداره
و کاملا اصلاح شده ،
موفق باشید.
بدترین بسته امنیتی که تا حالا استفاده کردم Comodo Internet Security premium بود.
خیلی به نرم افزارها گیر میده و در آپدیت شدن مشکل داره و بعد از گذشت یک روز از نصب شدن موس و کیبرد رو از کار انداخت و کلا پر از ایراد و مشکل هستش :D
نمیدونم رو چه حسابی بعضی ها میگن بهترین بسته امنیتیه؟ :n13:
جسارتا شما بلد نیستی کار کنینقل قول:
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
سلام
ممنون میشم آخرین آپدیت آفلاین را قرار بدید ، روش آپدیت آفلاین را هم بگید.
سپاس
حداقل پست های همین صفحه رو میخوندیننقل قول: