صفحه نمایشگر دیگه چیه؟ با چی عکس بگیرم.
دوستان اگه بلد بودم اینجا نبودم که
آفه آفم
Printable View
صفحه نمایشگر دیگه چیه؟ با چی عکس بگیرم.
دوستان اگه بلد بودم اینجا نبودم که
آفه آفم
آقایون اینجا که سایت آموزش ICDL نیستنقل قول:
هرکی میخواد راهنمایی کنه پیغام خصوصی بده
آقای " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " من تو پیام خصوصی بهت میگم چهطور این کار رو بکنی
ددا ممنون.من نمتونم پیغام خصوصی بدم
آیدی مید؟؟
مگه توضیحی که تو پیغام خصوصی دادم رو متوجه نشدی!!!!نقل قول:
برای دیدن پیغام خصوصی : روی لینک"صندوق ورودی" کلیک کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا فهمیدم. ممنونم. ولی یه کاری باهات داشتم
دادا آن هستی یا نه؟ اددت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان به چت روم خوش امدیدن
داداش شاتل جایی نمیخوابه که آب بره زیرشنقل قول:
توی این طرح ها بای حتما ازشون یک مدل مدنظر زایسل رو ازشون بخری تا بهت اینترنت رایگان بدن
اونقدری روی مودم پول ازت میگیرن که جبران راژه کردن خطت و هزینه سرویسشون بشه!!!!!
دیشب دانلود شبانه فوق العاده افتضاح بود فقط 2 گیگ
من که فقط 400مگ دانلود کردم:n13:نقل قول:
منم فقط 1300 مگ دان کردم ساعت سه بیدار شدم دیدم سرعت چهار تا لینک با هم به زور به 60 میرسید تازه سرور وارز هم بود
نامردها 2020 زنگ زدم گفتن از ساعت 1شب تمام مشترکین رو 1.8 میکنیمنقل قول:
آره باو دیشب منم بیدار شدم دیدم سرعت کل لینکها 90 کلیوهست بدبخت شدیم .... همیشه اینطوری میمونه؟؟؟؟
اینا سودی که از فروش حجم اضافه می گیرند از روی فروش مودم و سرویس نمی گیرندنقل قول:
در واقع سودی اصلا براشون نداره فروش مودم و سرویس ولی از روی حجم اضافه 2 برابر سود دارند
پس اگر کاری کنند که دارندگان سرویس آنها بیشتر باشند حجم اضافه خرید شده بیشتر می شه و بیشتر سود میکنند و چند برابر این تخفیفات سود میکنند
من الان یک هفته میشه فقط 2 تا 3 گیگ می تونم دانلود کنم
سلام. من تازه اینجا رو دیدم. یه ماهی میشه 512 کیلوبایت یه ساله مخابرات خریدم. اول سرعت دانلودش تا 256 هم بود، اما الان خیلی خیلی بد شده. حتی نمی تونم اتچ فایل های یاهو رو دانلود کنم، هی قطعی می ده. چی کار باید بکنم؟ دیگه خیلی کلافه شدم. شما چجوری می تونین تا 1 مگابایت در ثانیه دانلود کنین؟
نقل قول:من خودم 256 دارم سرعت دانلود معمولیم 470 تا 500 کیلو هستش بستگی به ترافیک سروری که دانلود می کنی فرق داره شده یه سرعت دانلود یه فایل 500 کیلو باشه برای یک فایل دیگه 140 کیلونقل قول:
البته مواقعی سرعت دانلودم به 770 هم رسیده بود اما کم اتفاق می افته
در مورد قطعی ،یه نگاه به سیم کشی تلفن ساختمان بنداز از ابتدای خط تا پریزی که ازش استفاده می کنی
اگه کسی که باهاش تو یه منطقه مخابراتی باشی ازش سوال کن همچین مشکلی داره یا نه
من خودم بهنمیر( شهرستان بابلسر) زندگی می کنم اوایل که خریدم خیلی قطعی داشت اما موقعی که گفتند قرار سرویس رو درست کنند و امکان اخلال به وجود بیاد از اون موقع تا حالا هیچ مشکلی نداشتم
خیلی سرعتت خوبه. نمی دونم. الانم که می خوام با این سایت اسپیید تست، سرعتم رو چک کنم، هی ارور می ده می گه نمی تونه. اینا که با سرعت 2مگابایت دانلود می کنن، چه اکانتی دارن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدوم شهری
از چند نفر که تو همون منطقه هستند ببپرس سرعتشون چطوره
زنگ بزن از اون شرکتی که مودم رو برات کانفیگ کرد سوال بپرس
یا از تلفن ثابت زنگ بزن 2020 با پشتیبانی صحبت کن حتما راحتر راهنمایی میکنند
اول ابتدا خط سیم تلفن رو چک کن که مشکل نداشته باشه
دوستان مشکل واسه سیم کشی خونتون نیست
من تا 2 روز قبل حداقل سرعتم بالای 200kb/s بود و نوسان کمتر داشت، اما الآن سرعت فوق العاده نوسان داره
مثلا یک لینک رو که بزاری برای دانلود 10 ثانیه سرعت روی 180 هست یهو میاد روی 30kb/s و ثابت میشه
هر تست پینگی که میگیری مثلا برای 8.8.8.8 25% لاست میده:n04:برای اکثر پینگ ها بالای 20% هست
اگر هم زنگ بزنی 2020 طبق معمول میگن دارن درست میکنن:n24:
من دیشب 700Mb دانلود داشتم
جدیدا که زنگ میزنم 2020 میگه چون بابل سرویس داری جواب نمیدن:n24:
میگن پشتیبانی بابل رو دادیم به شرکت افق روشن و 3تا شماره میدن که با این شماره ها تماس بگیریم!!!!!
3212710
3212720
3212730
اما وقتی با این شماره ها تماس میگیری میگن ما فقط مسئول نصب مودم شرکت مخابراتیم پشتیبانی به ما مربوط نیست!!!!
من که اصلا این مشکلات رو ندارم
مشکلتون رو باید همون 2020 حل کنه
من قبلا چند سال شاتل داشتم از لحاظ پشتیبانی فنی فوق العاده بود ولی اوایل مخابرات گرفته بودم اصلا گیج شده بودم که باید موقع مشکل چیکار کنم میشه گفت پشیبانی فنی مخابرات 0 هستش
برید خدا رو شکر کنید من 3 سال شاتل داشتم فکر نکنم در فری تایمش تونسته باشم 800 مگابایت دانلود کنم
دوستان من در پینگ 4.2.2.4 کلا تایم اوت دارم،شما یه تست کنید ببینید همینطوره ؟؟؟
من تا 10 روز پیش شاتل داشتم 512:n21: .الان مخابرت دارم 2 مگ:n10:. مخابرات 2 هزار تومن فرق میکنه هزینش با این حال مخابرات توی طرح 8 گیگ بهم داد
و شبانه کمترین حجم دانلودم 3 گیگ هست:n20:. من شاتل داشتم 4 گیگ باز باید اضافه میخریدم یعنی 20 هزارتومن
و شبانش هم که بعضی وقت ها با اون قانون کلا پکیدشون یک ماه تمام شبانه سرعتم 7 کیلو بایت بود.خراب شه شاتل:4:
لطفا مخابرات رو با شاتل مقایسه نکنید که اشتباه کلا:thumbsdow
مخابرات تنها بدی که داره پشتیبانی نداره.من خودم سه ماه به این مرکزو اون مرکز رفتم به 100 جا زنگ ردم تازه بعد از سه ماه نمیدونم چجه جوری درست شد.فکر کنم معجزه بود.من یعنی جوری عصبانی شدم که 2 ماه از شارژ مونده بود +5گیگ که کلا میخواستم قطعش کنم.نمیدونم چیشد که کم کم سرعتش بالا رفت و ما موندگار شدیم:n09:نقل قول:
سلام دوست عزيز:n12:نقل قول:
نه کي گفته؟ مال من خيلي هم خوبه:n10:
خوش به حالت :n19:نقل قول:
معلوم نیست دارن چکار میکنن ، شبانه هم که افتضاح شده .
لاست برای من 0 هستش.
نقل قول:
بله ديگه ما اينيم:n05:
با همه ي اين مسائل باور بفرمائيد هنوزم دانلود شبانم خوبه
البتّه زياد دانلود نميکنم، ديشب هر چندتا لينک که گذاشتم دانلود شد
(البته از سايت راسخون بود، در مجموع شبي 5-6 گيگ ميتونم دانلود کنم)
شبانه با لینک سرور خارجی افت سرعت زیاد داره اما من دیشب با سرور داخلی 5 گیگ دانلود:n20: کردم
بیشترین حد دانلودم تو این 10 روز بود:n28:
دوستان فایل شرینگی می شناسند که سرور هاش تو ایران باشه؟
من دو هفته ـست چند گیگ بیشتر نتونستم شب ها دانلود کنم.:sq_10:
کلا مگه مخابرات پشتیبانی فنی هم داره:n04:. اگه 2020 زنگ بزنی فقط خودش رو با شاتل مقایسه میکنه. کلا ما به خاطر بی صاحب بودنش امدیم مخابرات :n08:
من بعد ثبت نام کمتر از نیم ساعت اینترنتم وصل شد(یعنی همون موقع ثبت نام وصل شد:n09:)
اره برا منم همون روز وصب شد شاتل 12 روز طول داد تا وصل کنه
مخابرات قبلا 15 روز طول میکشید برای من 15 روز طول کشید.شما اگه همون لحظه روز رو بگیرید خودتون میتونستید کانفیک کنید (شاتل).نقل قول:
الان این 2020 که اومده بعدشم یه تعغیراتی که دادن اینجوری شده به 2020 زنگ بزنی میتونی رمزت رو بگیری یا همون جا که ثبتنام کردی میتونی.قبلا اینجوری نبود
نقل قول:مخابرات قبلا 15 روز طول میکشید برای من 15 روز طول کشید.شما اگه همون لحظه روز رو بگیرید خودتون میتونستید کانفیک کنید (شاتل).مخابرات یعنی همون 2020 حق داره که خودش رو مقایسه کنه:n10:
الان این 2020 که اومده بعدشم یه تعغیراتی که دادن اینجوری شده به 2020 زنگ بزنی میتونی رمزت رو بگیری یا همون جا که ثبتنام کردی میتونی.قبلا اینجوری نبود.
Hossein019940 شما زنگ زدی 2020 سلام مارو به عمه مخابرات برسون :n09: برا ما که جواب نمیدن
حالا جدن گفتن از این به بعد سرعت شبانه رو محدود میزارن
خب اینطوری کی میره مخابرات بگیره نه سرعت داره نه شبانه نه پینگ صحیح سالم
الان برای عمش زنگ زدم.برای من که یکبار پیگیری کردن که سرعتم رو بالا بردن.نقل قول:
گفتن شبا از یک شب به بعد 1.8 میکنن.روز 1.4:n10:
والا شبا که 1به 8 می کنن ما راحت تر پیج باز می کنیم روزش که 1 به 4 هست هیچ خیری ندیدیم کلا نفله شده رفته مخابرات نه مخابرات اینترنت ایران الان من نمی دونم مثلا بخوام مخابراتو ول کنم کدوم شرکت برم یوزرهای تمام شرکت ها دارن می نالن خدا رو چه دیدی شاید اینترنتو بوسیدیم گذاشتیم کنار