شاید از resource pack ات هست:n13::n13: نمیدونم والا. یک دونه اسکین پک دانلود کن ببین ok میشه یا نه.نقل قول:
Printable View
شاید از resource pack ات هست:n13::n13: نمیدونم والا. یک دونه اسکین پک دانلود کن ببین ok میشه یا نه.نقل قول:
قبلا هم همچین موردی تو ماین باز داشتیم معلوم شد کارت گرافیک خیلی ضعیفه !نقل قول:
شما مدل کارت گرافیکتو بگو .
با توجه به اینکه XP نصب کردین همین جوری حدسی می گم کارت گرافیکتون ضعیفه
بله من هم الان كارت گرافيكم ضعيفه . بخاطر اينكه پاورم سوخته مجبور شدم از كارت گرافيك قديمي استفاده كنم. 32 هست.
در ضمن ويندوز ايكس پي سرويس پك 3 هم روي دستگاهم نصبه.
اما شنيده بودم كه اين بازي گرافيك خيلي پاييني مي خواد . من همين الان روي دستگاه خودم واركرافت 3 رو هم مي تونم بازي كنم.
نه برعکس سیستم بالایی می خواد :) دمار از روزگار نت رم و ..... در میاره
با تشكر از راهنمايي تون:n16:. من خيلي دوست داشتم كه اين بازي رو بازي كنم . يه سوال دارم با گرافيك 512 جواب مي ده؟ و رم 1.5 .
بسته به مدل کارت گرافیکتون احتمال داره جواب بده ولی نه روون
در ضمن با رم 1.5 مجبورین از XP استفاده کنین چون احتمال کم اوردن رم بالاست
سلام
برای ماین کرفت ( نه ماین کرافت :n02:) این سیستم رو برای اجرا می خواد:
- CPU : Intel P4 or its AMD Equivalent (AMD K7)
- RAM : 2GB
- GPU : Intel GMA 950 or AMD Equivalent with OpenGL 2.1 Support
- HDD : At least 100MB for Game Core and Sound Files
برای اینکه روون اجرا شه و بدون کندی باشه این سیستم:
- CPU : Intel Pentium D or AMD Athlon 64 (K8) 2.6 GHz
- RAM : 4GB
- GPU : GeForce 6xxx or ATI Radeon 9xxx and up with OpenGL 2.1 Support (Excluding Integrated Chipsets)
- HDD : 150MB
برای اجرا هم یه سری نرو افزار می خواد:
- Minecraft Release 1.6 or newer. Older versions will need to be updated to current versions
- Java (Java SE 6 Update 51 or Java SE 7 Update 40 or newer is preferred)
- Please note that some users experience issues playing Minecraft while using a mismatched version of Java for their operating system (32 or 64 bit), while using certain versions of Java 7, or while multiple versions of Java are installed
منبع:
HELP.MOJANG.COM
مسابقه بزرگ Minecraft Championship آغاز شداین مسابقه دارای 5 مرحله میباشد:
مسابقه ورودی_مسابقه pvp_مسابقه Build_مسابقه Redstone and Bugs_و در نهایت مسابقه Final
مسابقه ورودی هیچ محدودیتی ندارد و همه میتوانند در ان شرکت کنند اما در 3 مسابقه بعدی باید حتما جزء قبول شدگان مسابقه ورودی باشد و اما final که کسانی که در 3 مسابقه بیشترین امتیاز را بیاورند به final راه پیدا خواهند کرد برای ثپت نام با email زیر در messenger تماس حاصل بفرمایید یا در همینجا اعلام کنید و لطفا به دوستان خود نیز خبر بدهید
مهلت ثپت نام تا بامداد روز جمعه است و لطفا شرکت کنندگان email خود را قرار دهند تا زمان و ip مسابقه به انها داده شود جایزه نفر اول مسابقه یک minecraft premium است یا 100 هزار تومان جایزه نقدی به انتخاب خود برنده یکی از ان ها به ایشان داده خواهد شد و همینطور نفرات دوم و سوم نیز جایزه خواهند داشت
ایمیل:mg_mehdi0020@yahoo.com
با تشکر تیم بزرگ MadCraft
دوستان یه سوال....
من تو یه سروری یه خونه زیر اب داشتم که پروتکت هم بود بعد یه نفر اومد با تی ان تی اینو داغون کرد:n14: حالا میخواستم بدونم چجوری اینکارو کرده:n13: لطفا بهم یاد بدین. لطف کنین بهم یه پیام خصوصی بدین.
نقل قول:با تشكر از همه ي دوستان. الان گرافيك 512 Geforce گذاشتم با رم 1.5 جواب مي ده . اما يك خورده كنده كه قابل تحمل است.نقل قول:
مي خواستم بدونم كه به دستگاه فشار نمياره؟ يعني با گذر زمان باعث كندي سيستم نمي شه؟
در ضمن يك سرور هم معرفي كنيد كه ما هم بيايم.
با تشكر:n16:
دیدم تایپک خوابیده گفتم شاید یک کمی این پست من این جارو فعال کنه!
خیلیا تون ماین کرفتو جویدن گذاشتین کنار ! پس ماین کرفت تنها کافی نیست 3 4 تا ماد نصب می کنیم. بازم کافی نیست اما ماین کرفت با 120 تا ماد چه جوری میشه؟ من که قاطی کردم سری آموزشی FTB Unleashed !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سریع بساز فصل جدید!
سرور بزرگ MADCRAFT ران شد. اولین سرور هاب اران:n02::n02:
که دارای PVP,Survival,Creative,Skyblock,Hungergames,Paintba ll و .... میباشد...
بزرگترین سرور ایرانی تا به حال.....
IP: HUB.MADCRAFT.IR
زود باشین بیاین تا تموم نشده:n02:
MadCraft Hub Server
اولین سرور hub ایرانی افتتاح شد!
این سرور در حال حاضر بزرگترین و پیشرفته ترین سرور ایرانی minecraft است که برخی از سرور ها و minigame ها:
Pvp_Survival_Creative_SkyBlock_HungerGames_PaintBa ll_Spleef_Parkour
و سرور هایی که در اینده نزدیک اضافه خواهند شد:
Feed The Beast
این سرور دارای امکانات بسیار زیادی میباشد و با کمک اعضایی که در کار خود بهترین هستند این امکانات فراهم اورده شده.
این سرور از پشتیبانی مالی قوی برخورداری است و به همین دلیل پایدار است پس نگران نباشید.
با حضور گرم خود سرور را آباد و پایدار تر کنید
با تشکر مدیریت کل MadCraft
مهدی ابوالحسنیان
Website: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Server Ip:Hub.MadCraft.Ir
Mail:Info@MadCraft.ir
Email:Mg_Mehdi0020@yahoo.com
والا تاحالا 80 تا سرور اومده همه هم از پشتیبانی واقعا قوی بین المللی برخوردار بودن :n08: ولی 3 ماه ماکسیممشون بوده!!! نه حاجی ما دیگه از خط سرور زدیم بیرون افلاین میسازیم افلاین میچرخیم افلاین هم حال میکنیم ! نه ترولی نه دزدی نه اعصاب خوردی نه نوبی ! :n09:
اين سرور شما چه وقت هايي فعاله؟:n13: من الان يه نگاه انداختم نوشته فعال نمي باشد.:n03:نقل قول:
فعلا که بین المحلی ( :n08:) یا غیر بین المحلیش فرقی نداره . فصل مدارسه کسی نمیاد ، تک و توک میان . باید دوباره صبر کرد تا اسفند بازار سرور ها داغ می شه .نقل قول:
عجیبه چند وقتیه تو این تاپیک آدم جدید پیدا نشده :n13: همه قدیمین
سرور فعاله و در حال حاضر 96 نفر ثپت نام کردن 60 نفر بدون احتساب مولتی ها:n08: که اکثر player ها از 4 گروه RealVampire و Whomobile و Darkness و Revengers هستندنقل قول:
سرور هایی که از اول تابستون شروع شد بعد رفتن همون اقای x:n02: هیچ کدوم به طور جدی فعالیت نکردن و اکثرا ماله خارج کشور بود vps ها و چون نمیتونستند قبلا در زمان اقای x سرور بزنند به دلایل امنیتی:n02:برای همین که خودشونو تخلیه کنند رفتند یک سرور زدند(جز سرور lavacraft که جز این سرور فکر کنم بقیه سرور ها همشون به این دلیل سرور زدند حتی خود raider clan هم ادمین قبل من ادمین اولش که نام نمیبرم فقط هدفش از سرور زدن همین بود منظورم owner نیست owner سرور اصلا اقای X رو نمیشناخت)
من گفته بودم که اگه raider clan سرورش off شود من ادامه اون سرور رو میزنم و به تضمینم عمل کردم و سرور رو زدم و حتی با امکانات بیشتر raider clan فقط pvp بود با 1 سرور تست survival اما این سروری که من هم اکنون زدم اولین سرور hub ایرانی هستش و 6 تا سرور داره pvp_survival_creative_HungerGames_Skyblock_Infecte d و همراه spleef و parkour که سرور جدا ندارند و بر روی همان world survival نصب هستند و در اینده تعداد سرور هارو افزایش میدیم ftb هم به زودی اضافه میکنیم
حالا play کردن یا نکردن با خودتون هستش برای ما فرقی نداره 200 نفر play کنند یا 20 نفر چون کسی donate نمیکنه که:n07: فقط حجم خورده میشه و در سرور تبلیغ هم نمیکنیم که مثلا واسه ما سودی داشته باشه
خداییش RaiderClan سرور بود ؟ من که فکر میکردم یک سرور سرکاریه ، لگ که نداشت ولی هیچ چیز دیگه هم نداشت ، کلن الکی بود :n15:
یه مدت میان Owner ها سرور تست می زنن ببینن چقدر طرفدار پیدا می کنه بعد می رن .نقل قول:
ماینکرافت طوریه که هر کس 2 روز بازی کرد فکر می کنه خدا شده . کارشون به جایی می رسه که تو کار هم دیگه سنگ میندازن .
دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم بخونن بد نیست ( امان از رفتار Owner نما ها !!!!!! )
تهمت که زیاده و رقیب هم زیاد تو همین تایپک هم زیاد هست:n02:
بعضی ها خودشون والا نتوستند یک سرور بزنند که 5 روز run بمونه و حتی یک anticheat هم نداشت و در نهایت -- شد:n02:
raider clan هم من فقط pvp رو واسشون true کردم و تا الان هم نتونسته کسی سروری مثل سروری که من الان دارم بزنه بین سرور هایی که تا الان اومده(منظورم سرور MadCraft هستش)
در ضمن raider clan با اینکه ادمینش یک ادم مبتدی بود و به قول خودش بهترین تیم ماین کرافت برای اون هستش ولی باز از خیلی ها که سرورشون 4 روز هم نشد و بلد نبودن حتی از یک command ساده kill استفاده کنند خیلی بهتر بود:n06:
و بعضی دوستان هم میان تو سرور میگن مارو op کن یا -- میکنیم و همه رو از اینجا میبریم فرداش میگن سرور میزنیم:n08:واسه ما فرقی نمیکنه الان هم تهمت زدن که ما سرور فلانی رو خراب کردیم یا -- کردیم فردا هم میگن شما واسه X کار میکنید معلومه دیگه کار کیه چون بعضی حقیقت هارو روشن کردم بعضی از دوستان دارن سنگ میندازند:n08:
ما نه -- بلدیم نه نابود کردن سرور تو ماین کرفت فقط همون X -- بلد بود پس برین سراغ اون ما نه X رو دیدیم تاحالا جز تو 2 تا سرور اگه هدفتون تخریب سرور ما نیست و واقعا سرورتون بخاطر دلایلی نابود شده برین از کسایی که همه جا از X طرفداری میکنند بپرسید که میگن تقصیر خودتونه دیگه باید زرنگ بودین و ... آره دیگه از نظر بعضی ها زرنگی به زیر دست X بودنه
الان هم همون اقای X شما رفته تو خارج سرور زده اونم چه سروری سروری که rank هاش 100 دلاره و تو planet ترکونده درست همون روزی که lavacraft اصلی login exploit خورد سرور ایشون تو planet رفت تو top list :n02: البته این چیزا رو به شما نمیگند که برید حقتونو ازش بگیرید مخفی میکنند میخواین برین کسی رو متهم کنید برید سراغ خودش به خودش بگید نیاین اینجا به ما تهمت بزنید اتفاقا یکی از دوستان premium داشت رفت تو سرورش بهش یک چیز بگه فورا تا اسمو دید شناخت ban کرد حتی نذاشت حرف بزنه:n09:اسم سرورش هم خیلی معلومه هرکس بره ببینه میفهمه کدوم سرورو میگم تو planet تو top list سرور ها برید خودتون میفهمید کدوم سرورو میگم
یعنی خوشم میاد 100 درصد ریپورت هایی که داده میشه از این تاپیکن .
یه پستی در صورتی که قوانین رو نقض کنه شایسته پاک شدن هست ، و روی دو قانون بیشترین تاکید هست :
1 . توهین نکردن به دیگران
2 . بحث سیــاسی
اگه یه نفر صرفا نظرش با شما فرق داره دلیلی بر پاک شدن پستش نمیشه .
همین جا برای بار چندم میگم ، این جور کارا رو تموم کنید . هر دعوایی خواستید بکنید توی یاهو و دیگر جاها و نه این تاپیک .
این تاپیک شده 10 صفحه دعوا ، 1 پست مفید ، 1 پست اسپم و دوباره از نو .
1 - داداش یادت باشه اینجا یه سری بچه 14 ساله هستن . می خوای 1 بار اخطار بده می خوای 100 بار اصلا نمی فهمن چون واسشون مهم نیست .نقل قول:
2 - اگر ریپورت می شه حتما دلیلی داره. نگفتن که حتما پاک بشه .
3 - چرا این تاپیک باید بشه جای دعوای شخصی بعضی دوستان ؟ هر مساله ای بوده حالا تموم شده چرا بعضی ها دوست دارن عقده های روانی خودشونو سر تاپیک خراب کنن ؟ از هیچ کس حمایت نمی کنم ولی دوست ندارم این وسط به خاطر رفتار زشت بعضی دوستان تاپیک خراب شه . هی دارم دوستانه نصیحت می کنم می گم " بابا زشته فلان رفتارو انجام می دین " بازم انجام می دن .
ما نیازی نداریم کسی رو خراب کنیم . با رفتارهای بچه گانه بعضی دوستان بنده و هیچ کس دیگه خراب نمی شه. خودتون دارین خودتونو خراب می کنین . دیگه هم نصیحت نمی کنم بعضی ها واقعا عمدی می خوان جو تاپیکو بهم بزنن . داشتیم ازاین افراد خودشون خسته شدن رفتن .
تا اونجا که تونستم سعی حودمو کردم . قبلا هم تو این تاپیک گفتم پی گیر این قضیه بودم که یه دانشگاه رو به ماینکرافت علاقه مند کنم شاید شاید شاید سرور دائمی زدن . از همه دوستان خواهش کردم کمی بحث رو آروم کنن یکم آبرو داری کنن بحث هایی وسط نکشن که دیگران کنجکاو بشن قضیه رو پیگیری کنن و در آخر کنار بکشن .
ولی نشد .... مثل اینکه واقعا فایده نداره . سرور زدن شده فقط بهونه واسه دعوای شخصی بعضی ها .
متاسفانه گویا عده ای از دوستان این اخطار های من رو الکی می گیرن و فکر می کنن بنده توانایی تموم کردن این بحث ها رو ندارم .نقل قول:
تا حالا تو این تاپیک فقط پست پاک کردم و فقط چند نفر خاص اخطار گرفتن چون نخواستم جو نظامی بگیره . اما همینجا میگم : از الآن به بعد خبری نیست چون این بحثا گویا تمومی ندارن . بار بعدی که کوچکترین دعوایی به وجود بیاد تاپیک قفل میشه و دوباره یه پاک سازی انجام میگیره(و این بار قفلی بیش از 1 ساعت طول میکشه) و برخورد میشه با افرادی که مرتب دارن این تاپیک رو خراب می کنن .
من بازی رو دارم از پست 1 که لینکش هست dl می کنم
ای پی سرور ایرانی اینه:
130.185.72.180
درسته؟یا عوض شده؟
پست 1 نسخه اش خیلی قدیمیه از اینجا دانلود کنید:
ip:
Hub.MadCraft.IR
سرور رایگان ftb یا سخت افزار توپ ران شده ها :n02: مورد تایید منم هست :n05: lag = 0 :n10:
ftb.madcraft.ir :>
join now :>
:D
مسابقه MineCraft Championship به پایان رسیدرتبه اول با برنده شدن در مسابقه های Build و RedStone جناب LordAlireza که 100 هزار تومان برنده شدند
برندگان مسابقه:
رتبه دوم با کسب مقام اول در مسابقه pvp که پس از مسابقه pvp انصراف دادند جناب Whomobile که 50 هزار تومان برنده شدند
رتبه سوم با کسب مقام دوم در مسابقه pvp جناب L_NK که یک RANK King در سرور برنده شدند
در آینده و احتمالا هر ماه یک مسابقه کوچک با جایزه برگذار خواهد شد برای اطلاعات بیشتر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید یا با ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تماس بگیرید.
در ضمن سرور ftb نیز run شد ftb.madcraft.ir و همینطور teamspeak برای آسایش و راحتی کاربران راه اندازی شد ts.madcraft.ir
با سپاس از تمام دوستانی که مارا در این مسابقه یاری نمودند
مهدی ابوالحسنیان
دوستان لطفا راهنمایی کنید چطور می تونم این بازی رو تحت لینوکس اوبونتو ۶۴ بیتی اجرا کنم؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما باید برنامه wine را دانلود کنید بعد نصب سپس جاوا را در wine نصب کنید در اخر هم ماینکرافت را نصب و اجرا کنید.
......................
یه توضیحی هم درمورد wine بدم که کارش چیه:
wine یه شبیه ساز یا اجرا کننده برنامه های ویندوز exe در لینوکس میباشد.
.....................
برای دانلود wine :
یه سرچ تو گوگل و پیدا کردن سایت سازنده و دانلود اخرین ورژن.
:n16:
ممنون دوست عزیز جواب داد ولی دمای cpu - gpu خیلی زیاد مبشه هنگام بازی!! راهی نداره؟نقل قول:
متاسفانه تنها راهش همینه تا زمانی که نسخه لینوکسی این بازی بیاد.نقل قول:
خوب سلام دوستان.
خیلیاتون ممکنه منو نشناسید تو سرور های قبلی این چند وقته... (user: bernybeast | Another )
اول از همه می خواستم بگم اینجور که ماینکرفت تو ایران داره جلو میره به هیج جایی نمیرسه و نخواهد رسید...
حالا دلیلش ممکنه بی اطلاعاتی پلیر ها باشه یا افراد سو استفاده گر که این چند وقته سرور زدن ( شخص خاصی نیست کلی میگم) یا کسایی که به قول دوستان نوب خطاب میشن ولی در اصل newbe هستن یعنی افراد تازه وارد...
خوش بختانه تا اونجا که میدونم خیلیاتون چیزای ساده ی ماینکرفتو میدونین ، ولی چیزای پیچیده تر ماینکرفت ممکنه خیلیاتون ندونین...
خوب حالا مشکلی نیست که ندونین چون زیاد مهم نیست با کمی search همه چیز و میتونین یاد بگیرین ولی مهمترین چیزی که میخوام بگم اینه که تو یه سرور باید چجوری رفتار کنین و اون طرز رفتار واعتماد به همدیگه ی شما تو سروره که یک سرور رو سرور خوب میکنه نه مینی گیم هاش نه پی وی پی هاش
تا الان خیلیه سرور زدن که همشون پلاگین های امنیتی door , chest , به نام کردن خونه داشت همشونم بدرد نخورن :n02:
-back
-home
-sethome
etc
حالا من به شخصه یه سرور زدم که هیچکدوم از این مزخرفات که فقط باعث لگ شدن سرور میشه رو نداره... و normal خود ماینکرفته
ولی whitelist هستش ماه اول خودم کامل دادم ولی ماهایه دیگرو تقسیم(دونگی :n02:) میکنیم کلا 30 تومنه که فعلا 3 نفر هستیم یعنی نفری 10 تومان هرچی بیشتر شیم بار هزینه هم کمتر میشه ; (رو یه vps عالی)
حالا موضوع اصلی اینه که چجوری باید رفتار کنین تو سرور
شما مثل یه آدم واقعی تو زندگی عادی میباشین یعنی قانون هایی داره (دزدی X ، خرابکاری کردن منطقه ی دوستان X ، کشتن دیگران pvp on هستش X ، خراب کردن خونه X ، کشتن حیوانات X ( اول تولید مثل کنین بعد بکشید) و غیره)
برای اینکه وارد سرور شین باید قبلش یه تست بدین ببینم چجور پلیری هستین (این شعار منه بهترین سرور بهترین پلیر هارو داره) از نظر رفتار!! اگه زیاد بازیرو بلد نیستین با همین رفتار درست خیلی چیزا تو سرور در مورد خود بازی هم یاد میگیرین
حالا ip به خود شخص میدم برای تست لطفا به این ای دی پی ام بدید:
دوستان یک کمکی به من میکنین ؟ من هر نسخه ی این minecraft launcher رو نصب میکنم نمیتونم بازی کنم ، جاوا و نت فریم ورک همه چی آپدیت دارم
الان minecraft 1.7.2 رو دارم نسخه launcher 3.0.0 ولی اررور میده که your game is modded در صورتی که نیست اینجوری
میشه کلا یه راهنما با فایل واسه دانلود بزارین یا راهنمایی کنین :n16::n16: یه چی بدین کار کنه
اینم اررور لاگمحتوای مخفی: ارور لاگ
با سلام . کسانی که پایه هستن ماینکرفت بازی کنن (آتلاین) به آیدیم پی ام بدن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرید جان میشه اینو برام توضیح بدی ؟> در ضمن raider clan با اینکه ادمینش یک ادم مبتدی بود و به قول خودش بهترین تیم ماین کرافت برای اون هستش ولی باز از خیلی ها که سرورشون 4 روز هم نشد و بلد نبودن حتی از یک command ساده kill استفاده کنند خیلی بهتر بود:n06:
من برای این سرورهامو داون کردم چونخودت هم دیدیتو تی اسپیک کلن بچه های کلن فقط کال آف دیوتی و جی تی ای و کلی بازی دیگه انجام میدادن و چون افراد خودم استقبال نکرد سرور دیگه ای نزدم .
کل یا همون گروه ما خیلی تو گارنا با سابقه است و ما فرد نوب یا مبتدی نداریم شما ندانسه در جهت مناف شخصی را گروه ما رو زیر سوال میبری ؟
از چیزی که خبری نداری چرا حرف میزنی ما خودمون بعد اون سروری زدیم که تا الان که ماینکرفت تو ورژن 1.7.2 باشه پایدار مونده به زود فیلم سرورمون رو تو آپارات میزنم. ما با جنبه فان بازی می کنیم اونم مود سورویوال تو گروه الان 23 نفر تو سرور بازی می کن ولی ما آی پی رو به کسی نمیدیم چون برای سرورمون دردسر سازه و افراد حسودی مثل جنابعالی و بعضیا میان مورد حمله قرار میدن و سرورمون رو خراب میکنن .
من پس از مدت ها برگشتم! :n16:هنوز سرور نداریم؟ :n28: شدیدا هوس ماین کردم! :8:
سرور های فعلی :نقل قول:
Hub.madcraft.ir
play.multi-plauer.ir ( هنوز در دست ساخت )
F2P آیا؟ :n27::n27::n27::n27::n27: