اون 12گیگ رو میدونید کهیکجا بهتون نمیده و عملا بخش عمده حجم رو باید در هفته اول ماه دوم و هفته اول ماه سوم استفاده کنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای فعال نشدن هم با 200 تماس بگیرید
Printable View
اون 12گیگ رو میدونید کهیکجا بهتون نمیده و عملا بخش عمده حجم رو باید در هفته اول ماه دوم و هفته اول ماه سوم استفاده کنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای فعال نشدن هم با 200 تماس بگیرید
تو سایت زده ،2 گیگابایت + 2 گیگابایت ساعات افت مصرف برای 30 روز اول ، باید چند روز صبر کنم تا این 2 گیگ ماه اول هم فعال بشه ؟نقل قول:خداییش اینا دیگه کین!
ماه اول بله... شما ببین چه بازی در میارن سرت تا 12گیگ فقط...نقل قول:
با 200تماس بگیرید
بنظرم رایتل فقط با شبانه رایگان میتونه در رقابت با سایر اپراتور ها باقی بمونه .
امیدوارم این کارو انجام بدن .
سلام
برای خانه ما که همراه اول ، یک سایت گوگل هم باز نمیکنه
رایتل بهتر است برای خانه ما
رایتل همین الان بهترین کیفیت اینترنت را میده
جالبه داخل تونل صدر هم 3g داشتم با رایتل اما همراه اول و ایرانسل هیچ خبری نبود.
Sent from my Sony Z3 Dual
کاملا قبول دارم سرعت نت پایدار هست اگه بسته های به صرفه تری ارائه بده کاربرا بیشتری جذب میکنه رومینگ ملی هم که کاملا به نفع رایتل تموم شدنقل قول:
منکه خیری از رایتل ندیدم، همیشه داغون بوده مخصوصا تو دانشگاهمون که دکلش کنار دانشگاهه اما دریغ از کیفیت درست و حسابی!نقل قول:
اینم عکس دکل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منکه خیری از رایتل ندیدم، همیشه داغون بوده مخصوصا تو دانشگاهمون که دکلش کنار دانشگاهه اما دریغ از کیفیت درست و حسابی!نقل قول:
اینم عکس دکل:
مثل اینکه سرعت پایه از 128 به 1 تا 2 مگا افزایش پیدا کرده! سرعت حرفه ای هم از 1 تا 4 مگا افزایش پیدا کرده!
ضمنا عکس زیر چیه؟
بله الان تست شد سرعتم 3 مگ و اپلودم 2 مگ شده ...
سلام
خوش به حالتون سرعت نت رایتل افزایش پیدا کرده
اما شهری که زندگی میکنم بیشتر که هیچ کمتر هم شده
گرگان وعلی آباد تست کردم سرعت 2 مگ بود اما وتتی بندرترکمن اومد کمتر از 500 کیلوبایی که میشه 50 کیلوبایت و گاهی به 110 کیلوبایتم میرسه یعنی نت در حد 2g
سلامنقل قول:
داخلش دستگاها قرار میدن
پایین همه سایت ها چنین چیزی هست
2 گیگ یکماه 23 تومن چه خبرهنقل قول:
ایرانسل 5 گیگ یکماهه میده 20 تومن
من الان بسته سه ماهه 6 گیگ 25 تومن ایرانسل را دارم هر 2 گیگش میشه 8 تومن
بعد رایتل دزد 2 گیگ میده 23 تومن
یادش بخیر سری اول رایتل خریدم هنوز اینجا جایی نداشتن سرعت ثابت بود سیگنال عالی بود.الان چی جدیدن خیلی داغون شده اینجا.بخش فنی اپراتور بهم زنگ زد بازم همینجوریه تغییر نکرد
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان تصریح کرد: رایتل تنها اپراتوری است که شبکه آن نسل 3 و بالاتر از نسل 3 را پشتیبانی می کند.نقل قول:
(منظورش چیه؟!!!!)
دوستان اخبار را در انجمن اخبار قرار بدهید و بعد لینک رو داخل تاپیک های مورد نظرتون استفاده کنید که موارد کاملا داخلی باشه ! ( لینک خارجی استفاده نکنید )
مرسی
[QUOTE=matinyarali;8617353]سلام
خوش به حالتون سرعت نت رایتل افزایش پیدا کرده
اما شهری که زندگی میکنم بیشتر که هیچ کمتر هم شده
گرگان وعلی آباد تست کردم سرعت 2 مگ بود اما وتتی بندرترکمن اومد کمتر از 500 کیلوبایی که میشه 50 کیلوبایت و گاهی به 110 کیلوبایتم میرسه یعنی نت در حد 2g[/QUOTE
سرعت ثابت نمیده .صبحا روی 1مگت تا 1.5 مگه شبا تا 10 مگ هم میره ..من اینجوری دوست ندارم وگرنه ایرانسل و همراه اول دارم که انقدر نوسان دارن ....همون 2 مگ ولی ثابت رو بیشتر دوست دارم
منظورش اینه فقط از نسل 3 به بعد پشتیبانی میکنه و همانند ایرانسل و همراه اول از 2G پشتیبانی نمیکنه...نقل قول:
سلام دوستان
امروز برام سه تا اس ام اس از یه شماره ناشناس اومده که محتواشم حروف و اعداد درهم انگلیسی هست و کاملا نامشخص
میخوام بدونم از رایتله این شماره یا نه؟ 20008032
ممنون دوستان
بسته حرفه ای
محتوای مخفی: rightel
خیلی خوبه اونجا اینجا وضعش خرابه بیشتر جا ها خودم زیر دکلش تست زدم بازم همینطوری بود
میگم شما از خوش شانسهای اینترنتی کلا ایرانسل رایتل و adsl البته یه ما شاالله بگم چشم نخورینقل قول:
سلامنقل قول:
رایتل سرعتشو افزایش داده من حداقل 1 مگ الی 900 کیلو اغلب سرعت دارم
سلام یه تست پینگ با -t از 8888 میزاریدنقل قول:
امیدوارم برای شما هم وضعیت نت پایدار و خوب بشه.نقل قول:
+
اینم حداکثر سرعتی که از رایتل تونستم دریافت کنم و با پیدا کردن نقطه مناسب در منزل به این سرعت رسیدم:
محتوای مخفی: IDM
آخه چرا اینجا سرعت رایتل از 112 کیلوبایت بالاتر نمیره رو یک مگ بعضی وقتها قفله یه بارم میره رو 45 کیلوبایت وقتی میشه اسپید تست نزدیک 1 مگ گیر میکنه دیگه بالاتر نمیره واسه من جای تعجبه چرا اونجا اینجوریه اینجا داغون.
دوست عزیز منم تو خونمون ۴ تا انتن داره رایتل ولی اینترنتش وصل میشه و قطع میشه وقتی هم که کار میکنه سرعتش بالای یه مگ نمیره ولی مثلا دیشب تو گاندی سرعتش ۹ مگ واسم بود و فک کنم ارتباط مستقیمی داره با انتن دهی منطقه و تو خونه ما نباید انتن دهیش خیلی خوب باشه که اینجوریه!نقل قول:
برای شما عالی هست تهران هستین؟نقل قول:
من تهران هستم با سیگنال 59- یعنی عالی ولی بترکونه بیشتر از 4 مگ نمیشه 18 مگ . شانس نداریم
خیرنقل قول:
قم هستم.
رفتیم ثبت کنیم انلاین میگه سرعت معمولی و حرفه ای ؟ حالا ما که شرایط انتخاب سرعت حرفه ای نداریم این 128 ماکسیموم سرعتش چقدره ؟
128 نیست. 1 تا 2 مگ هستشنقل قول:
راهی نداره بعدا بدون مدرک بشه حرفه ایش کنیم ؟
یکی خواهشن یه پینگ تایم از 8.8.8.8 -t بگیره بزاره..یعنی هیچکی بلد نیست یه پینگ تایم از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 بگیره؟ این پینگ تایم ها که میزارید رو سرور ایران فایده نداره...پینگ تایم رو سرورهای انگلیس باید تست شه اگر زیر 100 باشه فوقوالعادست.
20 صفحه رفتم عقب که ببینم یکی از پینگ سرورهای خارجی تست گذاشته امان از یدونه همه رو ایران تست گرفتن.
سلامنقل قول:
با كارت ملي هم ميشه من فرستادم تاييد كردن .
!!!! :n04::n04::n04:نقل قول:
یعنی دمشون گرم اگر با کارت ملی تایید کردن!
کارت ملی هوشمند .:n05:نقل قول:
اینم پینگ:
PING 8.8.8.8 (8.8.8.8)
36 bytes from 8.8.8.8 : icmp_seq=0 ttl=50 time=79 ms
36 bytes from 8.8.8.8 : icmp_seq=1 ttl=50 time=78 ms
36 bytes from 8.8.8.8 : icmp_seq=2 ttl=50 time=118 ms
36 bytes from 8.8.8.8 : icmp_seq=3 ttl=50 time=148 ms
36 bytes from 8.8.8.8 : icmp_seq=4 ttl=50 time=116 ms
36 bytes from 8.8.8.8 : icmp_seq=5 ttl=50 time=116 ms
36 bytes from 8.8.8.8 : icmp_seq=6 ttl=50 time=116 ms
36 bytes from 8.8.8.8 : icmp_seq=7 ttl=50 time=118 ms
36 bytes from 8.8.8.8 : icmp_seq=8 ttl=50 time=118 ms