اقا جون سرعتتون چطوره؟لطفا گزارش کنید
Printable View
اقا جون سرعتتون چطوره؟لطفا گزارش کنید
سرعت دانلود حدود 50 (با 128 نامحدود).سرعت پج باز کردن خیلی بد بود ولی الان بهتر شد.نقل قول:
ممنون اونایی که تو شهر اهوازن بگن سرعتشون چطوره مثل اینکه خوب شده براتون چون هیچ کس اعتراضی نمیکنه از افت سرعت یا باز هم........؟لطفا بگیدنقل قول:
سرعت بد و پینگ بالاست. صبح بهتر بود
سرعت افتضاح.ازظهر تا الان نتم قطع بود.شاید بخاطر امدن آقای م.ا بوده
دوستان يوزر نيم كه دادن بهم با CN شروع ميشه بچه ها ميگن اين مخابرات نيست انداختن بهت:n02:
2020 هم كه ميگه شماره شما توي سيستم ما نيست!
پس اين كي بود امروز از طرف مخابرات اومد خونمون:n13::n02:
گفت 2-3 روز ديگه صبر كن درستش مي كنيم:n23:
نقل قول:
فکر نمیکنم ...
یوزر نیم شماره تلفن خونس بدون صفر :n13:
دوست عزیز این اشتراک اینترنتی که گرفتی اصلا ربطی به 2020 نداره زیر نظر مخابراته ولی به 2020 ربطی نداره یه شرکت دیگس که زیر نظر مخابراته سایت سیترا یکی از زیر مجموعه های 2020 شما نباید به 2020 زنگ بزنی چون هیچ کاری نمیتونن برات بکنن چون شمارت تو سیستمشون ثبت نشده اگه چراغ adsl روشن نمیشه فردا برو نمایندگی که ازش خریدی وخودش بزار پیگیری کنه که شماره تلفنتو وخطتو هر چه زودتر تو مخابرات ثبت کنن بعد چند ساعت درست میشه 100%درست میشه یا ادرس مخابراتی که ازشون پشتیبانی میکنه رو بگیر و برو اونجا پیگیری کن میگم حتما درست میشه .نقل قول:
یه چیزی بگم شاید باور نکنی یوزرت شماره تلفنتون +اولش حروف انگلیسی
وپسوردت هم شماره موبایلته بدون صفر//// 99%اینجورین
ها چیه تعجب کردی؟اینی که برات اومده از مخابراته ولی نه از 2020 صبرکن چند روز دیگه درست میشه درست گفتم در مورد یوزر وپسوردت>؟
نماینده مخابرات در استان خوزستان شرکت kish oasis یا همون ضحی کیش هستنقل قول:
غیر از اون دیگه مخابرات نداریم:n02:
يوزرش اونجوريه ولي پسوردش 6 رقم هستش كه ارتباط معني داري بين اون و خودم پيدا نكردم!نقل قول:
حالا عيب نداره بالاخره اينا درستش مي كنن بچه هاي خوبي هستن و پيگير كار ما هستن:n24:
فقط من يه شماره پشتيباني 24 ساعته مي خوام يه بعدا كه سرعت كم بود چيزي توي دلم نذارم و بهشون بگم:n09:
حالا 2020 كه ميگه ما نداريم يه 3030 يا 4040 يا حداقل 5050 باشه:n02:
دیگه پشتیبانیت میشه همون نمایندگی که ازش خریدی بهش زنگ میزنی بهش مشکلتو میگینقل قول:
سرویسی که من گرفتم مثل سرویسته 5روز پیش فعال شد.
سلامنقل قول:
شما میشه آدرس چک کردن حسابتون را بگذارید؟ من اصلاْ بعید میدونم این مال مخابرات باشه.
مال ما 80.191.224.242 است.
سلام دوست من.نقل قول:
فعلا هر سايتي بلد بودم زدم وارد نشد !
بايد برم بپرسم ببينم چطوري ميشه چك كرد:20:
آقا چند روز طول ميكشه تا بيان وصل كنن ؟
مال من امروز وصل شد بزودی تست هاشو میذارم . وقتی خطت رانژه بشه معمولا 2 الی 3 روز بعدش نصاب زنگ میزنه که بیاد نصب کنه . ولی ممکنه بیشتر هم طول بکشه !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز هنوز اینترنتتو فعال نکردن که بری تو سایت هر وقت مودمتو کانفیگ کردی وچراغ اینترنتت روشن شد و تو گوگل سرچ کردی بعد یوزری که بهت دادن حروف انگلیسی +شماره تلفنتو وپسوردتو دقیق بزن وارد میشی.
2 هفته دیگه یه سایتی برای ما راه اندازی میکنن که بتونیم انواع سرویسها روببینیم ،تمدید کنیم و.........
دمت گرم!:n19:نقل قول:
وارد شد مشخصات سرويس رو نوشته 256-Unlimited-4M
اعتبار هم زده 41300 كه پول دادم! كه در اينجا 4M يعني 4 ماه!
حالا بايد منتظر موند و ديد كي اين چراغ روشن خواهد شد:n24:
این چند روزه سرعت داغون و پینگ هم بالاست.نمیدونم چرا فقط برای بعضی ها اینطوری هست
دوستان امروز قطعی نداشتید ؟! من سرویسم که امروز وصل شد میگذاشتم دانلود بشه میومدم میدیدم اینترنت قطع شده ! 2 بار امروز اینترنت قطع شد !
مثل اینکه مشکل از شرکت ضحی کیش هستنقل قول:
تو گیلان هم این شرکت دیشب و امروز مشکل داشت
تو صفحه مشترکین هم این ERROR رو میزنه
Maximum number of concurrent logins reached
Maximum check online fails reached
منم امروز قطعی داشتمنقل قول:
اقا این آیپی واقعا تاثیر داره ! سرعت دانلود من افتضاح شده بود انقدر مودم رو خاموش روشن کردم الان سرعت دانلود زیر 130 نمیاد ! تمام آیپی های من با 2 شروع میشه ولی بعد از خاموش روشن ادامه آیپی عوض میشه الان هم پینگ هم سرعت عالیه ! :n02::n01:
سرویس شما چیه ؟نقل قول:
512 نامحدودنقل قول:
از کجا بدونیم ایپی مون چنده؟میخوام وقتی تغییر کنه متوجه بشم.ممنوننقل قول:
از این سایت میشه فهمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوستان این چیزی که شما میگید دقیقا به چه صورت هست ؟؟؟نقل قول:
باید فقط اتصال رو قطع وصل کنم یا مودم رو خاموش روشن کنم ؟؟
اول آیپی من 7 هست
کدوم شماره ip هست که سرعت بهتری داره ؟؟ (( من چشمم آب نمیخوره بابت این قضیه -- 2 ساله از مخابرات پورت دارم هر روز خدا سرعتم ثابت بود :n02: ))
دوست عزیز آیپی خاصی نیست که سرعت بهتری داشته باشه هر دفعه یه چیز ! اره مودم رو خاموش روشن کن ممکن سرعتت خوب بشه ممکن هم بدتر بشه :n02:نقل قول:
سرعت افت کرده واسه من :n27:
سرعت بشدت پایین و افت کرده دوستان:n21:
من بهبهان هستم. برای ثبت نام روز شنبه مدارکش رو از طریق نمایندگی فاکس کردیم به 2020 و بعدش تماس گرفتیم و گفتن مدارک رسیده و دو سه روز طول میکشه تا ثبته مالیش انجام بشه و بعدش خططون وصل میشه !!! واقعا دو سه روز طول میکشه؟ معمولا چند روزه خط رانژه میشه؟
خط های سیم مسی زود رانژه میشن . اگر بتونید خودتون کانفیگ کنید خیلی خوبهنقل قول:
مودم رو از عصر بزنید به برق و هر وقت چراغ پورت مودم روشن شد کانفیگش کنید
اگرم روشن نشد فردا و پس فردا هم امتحان کنید
احتمالا همون 2تا 3 روزه
سیم مسی با قسمت ام دی اف مخابراته و زود نصب میشه
اما کافوی نوری زمان بره/به علت اینکه باید تیم بفرستم بیرون از مرکز و سر کافو ها اونجا عملیات رانژه رو انجام بدن.
موفق باشید
سلام دوستان میخام adslمخابرات اهواز رو بگیرم خونه مون طرفا بهارستان هست چطوره
سرعت-ساعات رایگان داره- پینگش چطوره-سرعت دان چطوره- قیمت طرح های نسبت به دیگر شرکتا چطوره؟
شما که دارین راضی هستن؟
سلامنقل قول:
اینجا هیچی مشخص نیست... برای من تقریبا یک هفته طول کشید تا رانزه بشه ولی سه روز هم معطلم کردن تا یوزر و پسورد بهم بدن تازه اونم با سرو صدا و دعوا.
خطم رانژه شد. الان زنگ بزنم 2020 یوزر و پسورد رو میده بهم؟
معمولا یوزر رو سریع میسازن ولی نباید از 24 ساعت تجاوز بکنهنقل قول:
شما بزنگ ببین در چه حاله
شاید بدن ! ولی به احتمال 98% بهت میگن باید صبر کنی تا نصاب بهت زنگ بزنه ! اگرم خودت بلدی نصب کنی باید نصاب بیاد مدارک ثبت نام ازت بگیره بعد یوزر و پسورد بهت میده ! :n01:نقل قول:
یه روز خوبه یه روز بده . اما بیشتر بدهنقل قول:
شما میتونید به چند صفحه قبل توی همین تاپیک مراجعه کنید / بچه ها راجب سرعت خیلی صحبت کردن
قیمت طرح ها نسبت به همه شرکت ها ارزون تره
من به شخصه راضی نیستم. چون فیبر نوری هستم نمیتونم برم یه شرکت دیگه / وایمکس هم داشتم که بدتره مخابرات بود
کسی برای افت سرعت تماس گرفته؟جوابی دادن؟
رفتم نمایندگی که اتفاقا آشنا هم بود. گفت روز شنبه نصاب میفرستیم حتما