ببین باید اینجوری تبدیل کنی: علت میدهد معلول.اینطوری راحت حل میشه.نقل قول:
Printable View
ببین باید اینجوری تبدیل کنی: علت میدهد معلول.اینطوری راحت حل میشه.نقل قول:
دوستان ارزش داره تو آزمون های جامع کانون ثبت نام کنم ؟ چقدر هزینه ثبت نامش هست ؟
سلامنقل قول:
به نظر من اگه جامع سنجش شرکت کردین، دیگه نیازی به جامع کانون یا هرجای دیگه نیست. جامع های سنجش هنوزم خیلی عالی هستن
سلام جامع سنجش ثبت نام اينترنتي هم داره ؟ آدرس سايتش رو كسي مي دونه ؟ گوگل سرچ زدم ولي اين مورد توي سرچ به خاطر تشابه اسمي و تبليغات به نتيجه خوبي نميشه رسيد:13:
سلامنقل قول:
بفرما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مهلت ثبت نام تموم شده
به نظر من ارزش داره ... آزمونای جامع کانون بعد سنجشه و معمولا تعداد شرکت کننده هاش بالاست و نوع سوالاتش استانداردتر از سنجشهنقل قول:
حتما سعی کن حداقل یکیشون رو ثبت نام کنی
دوست عزیز میشه شما بگید چه معیاری برای عالی بودن آزمون های سنجش دارید؟؟؟نقل قول:
تنها مزیتی که آزمونای سنجش داره یکیش تعداد شرکت کننده هاشه که برای رشته ریاضی حدود 75 هزار نفره و اون یکی کارنامشه وگرنه هزارتا عیب و ایراد داره مثلا
اسمش فقط جامعه ولی تا حالا تو این دو تا آزمون سوالی از مبحث انتگرال نداده یا از فصل 3 و4 شیمی پیش کلا رو هم 5 تا میده یا سوالای متن زبانش خیلی خیلی کوتاهه ( تو کنکور دو تا این متن ها رو به عنوان یه متن میدن به آدم) و مهمترین مشکلش اینه که حدودا 60 درصد سوالاش سوالای کنکورهای سال های قبله به خصوص تو درس دینی
مهلت ثبت نام جامع سنجش تموم شده.و لینکش رو برداشته از سایتشنقل قول:
سلام دوستان
لطفا یکی دقیق به من بگه با ابن درصدا:
ادب 35٪
عرب:30٪
زبان:65٪
دینی:60٪
ریاضی10٪
زیست:15٪
شیمی 20٪
زمین:40٪
فیزیک:20٪
آیا امیدی یه قبولیم تو تهران و کرج هست یا نه؟و اگر هست در چه رشته هایی؟
تورو خدا بی جوابم نذارین
سلام دوستان
ادب 35٪
ریاضی10٪
شیمی 20٪
تورو خدا بی جوابم نذارین
حدود نمره اکتسابی :8560حدود رتبه اکتسابی :7000-8000 منطقه 2.می تونی بری سایت کانون یادماندگار رو دانلود کنی اونجا می تونی بفهمی با این رتبه کجا ها احتمال قبولیت هست.نقل قول:
سلام
مهمترین عامل برای قبولی در رشته های برتر
دروس اختصاصی هست که شما در این جا کم نوشتید
پس سعی کنید درصد شیمی و زیست رو بالا ببرید
موفق باشید
سلام
دوستان امروز سوالات 23 و 24 دیفرانسیل تو قلمچی از بهینه سازی بود
مگه بهینه سازی از کتاب امسال حذف نشده؟؟؟؟؟
انتگرال عجب بحث اعصاب خرد کنیه خداییش.میترسم فردا بیفتم
فردا فقط 4.5 نمره انتگراله نگران نباش ........
اینو برید ببینید چیز خوبیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنکورم 2 تا سوال میادنقل قول:
انتگرال عجب بحث اعصاب خرد کنیه خداییش.میترسم فردا بیفتم
سلام دوستان
ادب 35٪
ریاضی10٪
شیمی 20٪
تورو خدا بی جوابم نذارین
منطقه رو نگفتی !نقل قول:
گزینه 2 هم قاط زده . منطقه ها رو نگاه کنید و با تخمین رتبه مقایسه کنید :دی :
این واسه منطقه 2 رتبه شده 8000
این واسه منطقه 1 رتبه شده 4500 :
منطقه 3 رو هم زدم حوصله آپلود نداشتم . اون رتبش شد 3500 - 4000
نمیدونم شاید واسه تجربی اینجوری باشه :دی
انتگرال رو من حوصله خوندن ندارم . اصلا ارزش نداره بخونم و تا به حال نخوندم .
یا سلام به همگی..
یادش به خیر من پارسال که کنکور داشتم هر روز تو این سایت بودم
از من به شما نصیحت( شاید کس دیگه هم گفته باشه بهتون. منم میگم) با این درصد ها خودتونو درگیر نکنین.اشتباه مارو انجام ندین. درصد های شما تو قلم چی گاج کنکور سال های قبل هیچ ربطی به کنکور 91تون نداره.با تراز فقط خودتونو تو سطح کلی ببینید.همه چی سر جلسست.معمولا خوب باشی کنکورتو خوب میدی بد باشی بد میدی. ولی متوسط باشی اصلا معلوم نیست.
منم الان دارم معماری میخونم یه دانشگاه غیر انتفاعی خیلیم راضیم.سوال داشتین راجع به معماری در خدمتم
سلام
من الان دارم برق میخونم توی دانشگاه آزاد 3 سال هم تجربه کنکور رو دارم کنکوری که توش شکست خوردم به سختی!!:37:
ولی یه سوالی دارم از تموم بچه ها میخوام کمکم کنید.
من قدیما کانون فرهنگی آموزش میرفتم 2 سال رفتم نتیجه هم نگرفتم از اون به بعد کلی زندگیم فرق کرد و افسرده شدم و دیدم به دنیا و زندگی عوض شد!
نمیدونم من 2 سال رفتم ولی حتی نتونستم 2 هفته برنامه ش رو اجرا کنم حتی یه آزمون!!
به خدا بعد از اون زمون داغون شدم نمیدونم من وسواس داشتم و منابعم زیاد بود و کمال گرا بودم یا برنامه های کانون بدرد نخور و فشرده بود!!؟؟
خیلی دوس دارم اینو بدونم الان دارم میخونم واسه ارشد برق تقریبا روزی 10 ساعت میخونم! میخوام برسونمش به بالای 10 تا!
الان واسه خودم برنامه ریختم و دارم پیش میرم خیلی هم راخت درس میخونم ولی اون زمون که کانون میرفتم خیلی هیاهوی کنکور اذیتم میکرد.
ولی خاطرات این کنکور نکبت از یادم نمیره خیلی عذابم میده
کاش دلیل شکست خوردنم رو میدونستم! کاش
من رشتم ریاضیه تا الان هم درس هاس پیش رو کامل خوندم هندسه -جبر گسسته دینی 2 مونده به نظرتون این 1 ماه و خردی باقیمونده رو چه کنم؟
درسته حذف شده اما اکثر سوالات مربوط ب بهینه سازی ( مساحت ها . زاویه ی دید و ... ) میتونه به عنوان سوالات ماکسیمم و مینیمم یا همون نقطه اکسترمم مطرح بشه ... !نقل قول:
سلام.
ببخشید یه سوال مهم لطفا بچه هایی که امسال سال اولیه که کنکور میدن (دانش آموز هستند) جواب بدن.طبق این نقل قول:
در این پست:نقل قول:
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یکی توضیح بده؟:31: یعنی الان شما مینویسید خاهر؟! الان یعنی املا عوض شده واسه امسال نسبت به سال قبل؟!
ممنون.:11:
کی این حرفو زده ..... دروغ محضه ........نقل قول:
البته اگه کلمات عوض بشه جای تعجب نیست . گند کاری های بیشتر از این انجام داده آموزش پرورش !
سلام
بچه ها توی کنکور اینا مهم هستن:
1.منابع برتر
2.برنامه ریزی متناسب با منابع و پشتکار
3.پشتکار خوب
4.داشتن پایه و شرایط خوب
5.توکل و سرجلسه مدیریت خوب داشتن و شانس!!
به نظر من فقط پشت کاره!:31:نقل قول:
سلام
بچه ها توی کنکور اینا مهم هستن:
1.منابع برتر
2.برنامه ریزی متناسب با منابع و پشتکار
3.پشتکار خوب
4.داشتن پایه و شرایط خوب
5.توکل و سرجلسه مدیریت خوب داشتن و شانس!!
ار ه کلا برنامه کانون یه جوریه اگه اجراش نکنی خیلی بدتر از وقتی میشی که کانون نمیرفتی ودرس نمیخوندی!نقل قول:
سلام
من الان دارم برق میخونم توی دانشگاه آزاد 3 سال هم تجربه کنکور رو دارم کنکوری که توش شکست خوردم به سختی!!
ولی یه سوالی دارم از تموم بچه ها میخوام کمکم کنید.
من قدیما کانون فرهنگی آموزش میرفتم 2 سال رفتم نتیجه هم نگرفتم از اون به بعد کلی زندگیم فرق کرد و افسرده شدم و دیدم به دنیا و زندگی عوض شد!
نمیدونم من 2 سال رفتم ولی حتی نتونستم 2 هفته برنامه ش رو اجرا کنم حتی یه آزمون!!
به خدا بعد از اون زمون داغون شدم نمیدونم من وسواس داشتم و منابعم زیاد بود و کمال گرا بودم یا برنامه های کانون بدرد نخور و فشرده بود!!؟؟
خیلی دوس دارم اینو بدونم الان دارم میخونم واسه ارشد برق تقریبا روزی 10 ساعت میخونم! میخوام برسونمش به بالای 10 تا!
الان واسه خودم برنامه ریختم و دارم پیش میرم خیلی هم راخت درس میخونم ولی اون زمون که کانون میرفتم خیلی هیاهوی کنکور اذیتم میکرد.
ولی خاطرات این کنکور نکبت از یادم نمیره خیلی عذابم میده
کاش دلیل شکست خوردنم رو میدونستم! کاش
الانم چون شما رفتی دانشگاه دیگه بزرگ شدی:31: و یه خرده واقع بین تر شدی میدونی درس خوندن واسه چیه داری خوب میخونی اگه واقعا دقت کنی میبینی 70 80 درصد دانش اموزا بخاطره پدر و مادرشون درس میخونن (مثلا تقلب کردن تو ازمونای کانون همینو میرسونه!)یا اینکه کلا نمیدونن میخوان در اینده چیکار کنن
شما هم این حرفارو ولش کن بره 3 سال از کنکورت گذشته فردا میخوای زن بگیری هنوز فکر کنکوری ؟:38:
راستی انتشارات خیلی سبز یه کتاب زده به نامه "برو پی کارت" کتابه جالبیه بدرد دانشجوها میخوره پیشنهاد میکنم بخونیش
پیشنهاد میکنم فقط دین و زندگی رو بخونی (چون زیاد وقت نمیبره)بقیه رو جمع بندی کن سعی کن دیگه زیاد مطلب جدید نخونینقل قول:
من رشتم ریاضیه تا الان هم درس هاس پیش رو کامل خوندم هندسه -جبر گسسته دینی 2 مونده به نظرتون این 1 ماه و خردی باقیمونده رو چه کنم؟
دوستان سلام
رفقا بنده مکانیک می خونم
دوباره می خوام کنکور بدم. چند سال پیش برای جمع بندی کتابهای 10 سال کنکور قلمچی بود که چیز خوبی بود. هم نکات بود و هم تست های کنکور
الان کتاب خوب برای جمع بندی که حاوی نکات جامع باشه و بشه 1-2 هفته ای خوند چی خوبه؟
توی تاپیک خودش نپرسیدم چون اینجا سریع تر به جواب میرسم
ضمنا بنده رقیب هیچ کدوم شما نمیشم چون میخوام پیام نور بخونم
علی علی
کتابای 10 سال واسه جمع بندی نیست کتاب تست معمولیه واسه جمع بندی میتونی از کتاب زرد اختصاصی استفاده کنی از انتشارات دیگه اطلاعی ندارم
کتابهای انتشارات مهرو ماه (کتاب آخر)کتاب های خوبین.می تونی یه سری مطالب رو ازاون خوب بخونی 1-2هفتهای.نقل قول:
کنکور رو بده،نخواستی انتخاب رشته کنی مورد نداره.فقط از بابت نظام وظیفه مطمئن شو،اگه وقتی به سن خدمت میرسی خودت رو معرفی نکنی اضافه خدمت میخوری
میشه بگید از حسابان و دیفرانسیل چیا حذف شدن؟plsssssssssssssssss:42:نقل قول:
+
دانشگاه نیمه حضوری و مجازی چجوریه؟
سلام . من این مهر و ماه فیزیک و شیمی و دیفرانسیلش رو دارم . شیمی و دیفرانسیلش عالیه . ولی فیزیک به تمام معنا آشغال و بدرد نخور هست . حتی به خودش زحمت نداده وقتی تستی رو حل میکنه آخر بنویسه فلان گزینه درسته !نقل قول:
دیفرانسیل امسال تغییر میکنه ... بعید میدونم سال قبل چیزی ازش حذف شده باشه فقط چند تا چیز اضاف شده و تعاریف هم ب منظور هماهنگی با حسابان عوض شدن ( میدونید دیگه ... ! )نقل قول:
حسابان هم ک کلا تغییر کرد دو سال پیش ... تنها مطلبی ک ازش حذف شد و تو دیف هم نیست همین بهینه سازی هست ( ک میشه با دانسته های دیفرانسیلی بهش پاسخ داد . مبحث جالبیه !! )
انتگرال هم از حسابان حذف شد !
درسته ... اما خب تو دیفرانسیل هستش . اما بهینه سازی کلا حذفیدنقل قول:
خب دلیلش اینه یه دانش آموز دبیرستانی بعضی وقتا نمیدونه چطور بخونه و به چه چیزهایی باید توجه کنه و باعث میشه هر چی بخونه بازده لازم رو نداشته باشه. اما دانشگاه کامل راه و روشش برات جا میفته.نقل قول:
من خودم میشناسم کسانی که دانشگاه آزاد یه جای پرتی قبول شدن و ارشدشون رو دانشگاه تهران خوندن. واقعا امکان پذیره. ( یا مثلا من الان امیرکبیرم شاید ارشد پسرفت کنم، همش بستگی به خودمون داره )
خیلی هم سخت نیست. فقط 6 ماه مطالعه.
مموفق باشی
دوستان کسی میدونه امسال که سالی - واحدی هستیم ، آیا نمره سالانه حساب میشه مثل سالهای قبل ؟
ممنونم
اگه دبير نمره مستمر رو صفر بده چطور ميشه؟
دوستان تو کنکور گفتن عدد اتمی رو کی کشف کرد بگیم رادرفورد یا موزلی ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2