فرقی نداره هرچی شد آخه هنر هم توش هست .نقل قول:
فرقی نداره هرچی شد آخه هنر هم توش هست .نقل قول:
انتخاب رشته انجام شد ...............................
تو این صفحه یک نوع اول هست٬ یک نوع دوم:نقل قول:
نه عزیز ! یه دفترچه انتخاب رشته اول اومده بود منظورم اونه اگه از دوستان کسی اونو داره ممنون میشم :
دفترچه ی شماره ی 1 انتخاب رشته
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=974
نه ! اینم دیدم نبود !نقل قول:
دفترچه ی شماره 1 انتخاب رشته
از جوابت ممنون. من ساکن مشهدم.نقل قول:
سلام
من الان قسمت رشت های دانشگاه های بین المللی رو از رو دفترچه میخوندم چیزی ننوشته بود که مثلا بین انتخاب یک تا ده قرار داده بشه!
درسته؟
یعنی رشته های بین المللی مثل رشته های عادی توی هر انتخابی که مد نظر بود میشه جای داد دیگه؟
مثلا من چه توی انتخاب اول چه توی انتخاب صدم بذارمش فرقی نداره دیگه؟
ممنون میشم توضیح بدین!
پارسال که اینجوری بودش اگرم امسال نباشه اینجوری شما اوایل بزارش.میدونی چرا؟نقل قول:
چون نیمه متمرکز هستش اگه اونو قبول شی انتخاب بعدی هم که نمره قبولی بیاری قبولی !یعنی دو تا قبول می شی.
نه نتونستمنقل قول:
ممنوننقل قول:
بین المللی هم شرایط بومی و این چیزا داره؟
یعنی من الان بومی شیرازم شانسم برای علوم پزشکی شیراز بیشتره؟
یه چیز دیگه این که گفته مثلا دانشگاه علوم پزشکی شیراز واقع در جزیره کیش،یعنی کلاساش کیش برگزار میشه؟
هزنیش چه قدره؟این که میگند زیاده یعنی چه قدر زیاد؟
شما دکترای داروسازی رو خیلی احتمال قبولیتون کمه (در حد صفر) ولی سعی کنید چند تا از انتخابای اولتون رو دارو بزنید(کی به کیه شاید اوردید) البته داروی ارتش هم شنیدم داره اگه داشته باشه احتمال قبولی دارید. و بعدش هم فیزیوتراپی و دکترای دامپزشکی احتمالش هست که البته برای روزانه های دامپزشکی رو مرزی هستید ولی شبانه هاش رو حتما میارید در ضمن اگه زیست شناسی مولکولی هم میخواید میتونید بیارید (البته من خودم اطلاعاتی از این رشته ندارم )نقل قول:
خب شناسنامم صفر نداشت که بخوام برش دارم ... + فکر میکنم دارن کم کم واسه همه رو آپلود میکنن که واسه بعضی ها میاد و بقیه نمیاد ... الان برای من اومد ! ...
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
ولی این به نظر من درست نیست .. باید تصویر پاسخ نامه رو میزاشتن نه نتایجی که از روش به دست آوردن رو !!! ...
گزینش پزشکی و دارو ناحیه ای و دندون هم قطبیهنقل قول:
اره میرید کیش تا اخر علوم پایه رو اونجا می خونید احتمالا.(گفتم احتمالا چون من زنگ زدم به علوم پزشکی تهران که کیش برگزار میشه گفتش تا علوم پایه کیش هستید ادامه رو خود تهران می خونیدش.)
برای علوم پزشکی تهران گفتن امسال دندون 17 تومن و دارو با پزشکی 15 تومن.البته هزینه خوابگاه و سایر امکانات از این هزینه ها جداست.هر سالم شهریه افزوده داره روش.
حالا که فکر میکنم همون دانشگاه آزاد بهتره!:31:نقل قول:
دانشگاه شاهرود چجور دانشگاهیه؟
سلام
دوستان یه سوال
من یه رشته ای رو مطمین هستم که قبول میشم.حالا اگه این رشته رو بزارم توی انتخاب های اخرم امکان داره که قبول نشم؟؟
میخوام اول رشته هایی که ممکنه شانس یار باشه قبول بشم رو بزنم و بعد رشته ای که حتمی قبول میشم رو بزنم
آیا این جابه جایی اصلا هیچ تاثیری تو قبولی داره یانه؟
مثلا اگه من 40 تا انتخاب اولم رو نیارم.بعد 41 رو یه چیزی بزنم که قبولی حتمی داشته باشم قبول میکنن منو؟
هیچ تاثیری نداره حتی اگر انتخاب آخر بزنی .نقل قول:
خوبی انتخاب رشته سراسری همینه دیگه ولی آزاد این طوری نیست .
شما اول انتخاب های خوش بینانه رو بزن از آخر اون چیزی رو بزن که مطمئنی قبول میشی .
آخی تموم شدش رفت پی کارش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي انتخاب رشته دانشگاه سراسري اول بايد بر اساس علاقت انتخاب رشته كني و هرجيزي كه بيشتر دست داري رو بالاتر بزن هرچند احتمال قبوليش صفر باشهنقل قول:
براي تو انتخاب رشته هات به صورت طولي و پست سر هم بررسي ميشن همين كاري رو كه الان تصميم داري انجام بده
ايشالا كه هرچي ميخواي قبول بشي
راستي يه سول دارم الان رشته هاي نيمه متمركز هنر 7تا داشنگاه مختلف تو يه رشته يه كد رشته دارن اين ججوريه كسي ميدونه؟؟؟؟
تا کی واسه انتخاب رشته فرصت هست؟؟؟؟؟
ببین از اینجا میتونی بگیرینقل قول:
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=974
سلام ، من یه سوال داشتم
در چه صورتی من برای سال بعد محروم میشم ، من امسال رتبه ام خوب نشد میخوام سال دیگه کنکور بدم اگه انتخاب رشته نکنم امسال ، سال بعد محروم میشم؟ اصلا در چه صورت یه داوطلب محروم میشه....
اگه امسال دانشگاه دولتی روزانه قبول شی سال دیگه از کنکور محروم میشی... :27:نقل قول:
سلام ، دوستان رشته های علوم کامپیوتر ، مهندسی نرم افزار ، مهندسی سخت افراز و کاردانی علمی - کاربردی نرم افزار چه فرقی با هم دارند ؟ وشما پیشنهاد می کنید که من کدومو بخونم .
بچه ها اين دانشگاه بين المللي قزوين شهريش واسه رشته ي زبان چجوريه؟
من الان انتخاب 8 و 9 اما رو اينو نوشتم موردي نداره؟
من اول اومدم 13-14 تا روزانه زدم ... بعد 6 تا غير انتفاعي نزديك تهران و بعد دوباره روزانه ها رو زدم ... به نظرتون مشكلي نداره؟
اگه موقع انتخاب رشته روزانه بزنی بعد قبول شی ولی نری سال بعد محروم میشی دقت کن رشته ای که نمیخوای بری نزن ولی اون رشته و شهری که مورد علاقته بزن فوقش قبول نمیشینقل قول:
پیش از هر چیزی از پاسخت بسیار سپاسگزارم ... نماز و روزه ات قبول حق ...نقل قول:
اگر این پست رو دیدی لطفا سریع پاسخ بده چون بدلیل محدودیت های پی سی ورلد نمی تونم فعلا پیام خصوصی بدم و هم این که احتمالا پستم دیر ثبت میشه ...
1. اما درباره اینکه به نقل از شما کی گفته منطقه 3 بیشترین شرکت کننده رو داره ؟ بی زحمت کارنامه های گزینه 2 رو نگاه کن منطقه 1 پارسال 54601 نفر جمعیت داشت و منطقه 2 ( 141525 نفر ) و منطقه 3 هم 191556 که مجموع جمعیت میشه 392192 ... ( البته من دقیق جمع نزدم ) امسال هم زده رتبه در سهمیه من ( منطقه 3 ) بین 157957 نفر در زیر گروه 5 شده 795 ... و رتبه کشوری من ( بدون اعمای سهمیه ) در زیر گروه 5 هم شده 3326 و این یعنی در منطقه 3 ای که من شرکت کردم 157957 نفر از 323410 نفر بودند . ( و این یعنی جمعیت بیشتر منطقه 3 ) اگر اشتباه از منه که واقعا ممنون میشم که آگاهم کنی ...
در ضمن شما نوشتید :
من به اشتباه زمان ثبت نام منطقه 3 رو زدم یعنی باید از منطقه 3 بیام به 1 ( منطقه من باید 1 باشه ) به نظر شما در پاسختون چپه نوشتید ( نوشتید از منطقه 1 برم به 3 ) ...نقل قول:
2- اگه منطقه شما معادل سازی بشه یعنی از منطقه 1 به 3 بره رتبه شما به احتمال زیاد حدود 1000 میشه(بین 1000 تا 1100)
ایا منظورتون اینه که اگر از 3 بیام به 1 رتبه در سهمیه ام از 862 میرسه به 1000 ؟؟؟ ( روانشناسی دانشگاه فردوسی قبول میشم ؟ شما چه رشته های خوبی رو پیشنهاد می کنید در دانشگاه های بزرگ ؟ )
و در پایان آینکه آیا مطمئنا رتبه کشوری من بدون اعمال سهمیه در زیر گروه پنج 3326 ثابت خواهد ماند ؟؟
ببخشید تعداد پرسش ها زیاد شد
بازم از زمانی که برای پاسخ میگذاری واقعا سپـــــــــــــــــــــاس گزارم
دانشگاه قزوین دولتیه..نقل قول:
کسی نمیدونه تا کی واسه انتخاب رشته مهلت هست؟؟؟؟؟؟
مشکل خاصی نداره ولی چون انتخابات از 1 به ترتیب بررسی میشه ممکنه شما شرایط قبولی تو روزانه رو داشته باشی ولی مثلا 5 زدی غیر انتفاعی و6 روزانه چون تو انتخاب 5 قبول میشی انتخاب 6 اصلا بررسی نمیشه ولی نه اگه اون غیرانتفاعیا رو به روزانه های بعدشون ترجیح میدی هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
از تاریخ 17 ام تا 7 روز دیگشنقل قول:
موضوع این رتبه میانه که تو یادگار ماندگار قلمچی زده چیه؟
مثلا وقتی میگه رتبه میانه 3000 بوده یعنی تا چه رتبه ای میشه قبول شد؟
دوستان یکی یه چیزی بگه :41:نقل قول:
دوستان شهرسازی چه جور رشته ایه؟ فوق لیسانسش رو می شه معماری رفت؟ راحته یا نه؟
سلام
کسی میدونه در رشته مکانیک کدوم یک از این دانشگاه ها بهترن
دانشگاه شهید باهنر کرمان
دانشگاه سیرجان
دانشگاه جندی شاپور دزفول
دانشگاه رفسنجان
دانشگاه خلیج فارس بوشهر
دانشگاه زنجان
دانشگاه رازی کرمانشاه
دانشگاه اراک
به ترتیب واسم یچینید
مرسی
تا روز دوشنبه 24نقل قول:
به ترتيب بوشهر،كرمان،كرمانشاه بهترننقل قول:
فقط ميدونم سطح كرمان از بقيه خيلي بالاتره...بعدش زنجان...بقيه در يه سطحن...شايد بوشهر و اراك هم در حد زنجان باشن!نقل قول:
باهنر کرمان بهترین دانشگاه جنوب شرق و یه جورایی یک قطب حساب می شه ...نقل قول:
سطحش از زنجان و رازی بالاتره...
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
علوم با مهندسی فرق زیادی دارند ... چیزی حدود 40 واحد شاید.نقل قول:
توی علوم ریاضی خیلی مهمه .
در واقع علوم کامپیوتر رشته ای بین نرم افزار و ریاضی کاربردیه.
پیشنهاد که به خودت بستگی داره...
ولی به نظرم اینا به ترتیب :
نرم افزار
سخت افزار
علوم
کاردانی
در ضمن علوم کامپیوتر توی خارج از ایران یکی از تاپ ترین رشته هاست .
سلام دوستای خوبم،بارتیه 18000چه رشته هایی میشه قبول شد؟کجا(منظورم غیراننتفاعی و.....)توروخداراهنماییم کنین من دارم با گزینه دو تعیین رشته میکنم اصلا هیچ جاقبول نمیشم که اخه مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با45000مهندسی معماری غیرنتفاعی قبول شدن پارسالتوروخداکمک کنین ممنون:11::11::11:
درخواست تغيير كد رشته محلهاي انتخاب رشته فقط يك بار امكانپذير است.
خبرگزاري فارس: درخواست تغيير يا افزايش كد رشته محلهاي انتخابي بعد از انتخاب رشته فقط يك بار در ويرايش اطلاعات امكانپذير است و پس از آن به هيچوجه امكان پذير نيست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، انتخاب رشته كنكور 90 براي داوطلبان مجاز از صبح امروز آغاز شده است و داوطلبان ميتوانند با وارد كردن شماره پرونده، كدرهگيري و شماره شناسنامه يا اطلاعات كارت اعتباري و شماره شناسنامه اقدام به انتخاب رشته كنند.
هر داوطلب اعم از اينكه در يك گروه يا دو گروه يا سه گروه آزمايشي مجاز به انتخاب رشته باشد فقط و فقط يك فرم انتخاب رشته شامل صد كد رشته محل را ميتواند بر اساس علاقهمندي خود انتخاب كند به عبارت ديگر به ازاي هر گروه آزمايشي مجاز، فرم انتخاب رشته جداگانه نخواهد داشت.
در انتخاب رشته كنكور 90 بخشي از ضوابط مانند سهميههاي مناطق محروم، شهرستانهاي تحت پوشش مراكز پيامنور، بخشها يا شهرستانهاي مورد پذيرش تربيت معلم و ... كنترل نميشود.
بيشترين كد رشتههاي انتخابي حذف شده در سالهاي قبل مربوط به رشته محلهاي انتخابي دانشگاه پيامنور است كه خارج از واحدهاي تحت پوشش مطابق با ضوابط مربوطه است.
داوطلبان كنكور 90 فقط يك بار اجازه انتخاب رشته را دارند و در صورت انتخاب رشته و دريافت شماره رسيد به هيچ عنوان اجازه انتخاب رشته مجدد را ندارند.
درخواست تغيير يا افزايش كد رشته محلهاي انتخابي بعد از انتخاب رشته فقط يك بار در ويرايش اطلاعات امكانپذير است و پس از آن به هيچ وجه امكانپذير نيست.
داوطلبان بايد توجه داشته باشند كه فقط در صورتي اطلاعات آنها به سازمان سنجش آموزش كشور رسيده است كه از سيستم يك رسيد 15كاراكتري دريافت كرده باشند، داوطلبان بايد اين رسيد را پس از انجام مراحل تكميل و ارسال اطلاعات، در يك صفحه مجزا دريافت كنند و حتماً پس از دريافت رسيد از بخش مشاهده اطلاعات، انتخاب رشته خود را كه بالاي آن رسيد 15 كاراكتري و شماره پرينت درج شده است مشاهده و پرينت تهيه كنند و آنرا تا زمان اعلام نتايج نزد خود نگه دارند.
با رتبه 20000 منطقه 1 شبانه مهندسی کامپیوتر یا فناوری اطلاعات یا هر مهندسی به جز کشاورزی شهرستان های نزدیک تهران قبول می شم؟
لطفا کمک کنید.