دايي: تيم ملي فوتبال نيازي به علي كريمي ندارد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: در شرايط فعلي نيازي به استفاده از علي كريمي نداريم.
به گزارش خبرگزاري فارس، كاروان اعزامي تيم ملي ايران به امارات ساعت 5 صبح امروز وارد فرودگاه امام خميني شد.
علي دايي درباره شرايط تيم ملي ايران اظهار داشت: بازي خيلي خوبي را در العين برگزار كرديم و پيروزي با ارزشي را كسب كرديم.
وي ادامه داد: با همه حساسيت ديدار برابر امارات، اين پيروزي به تاريخ پيوست و بايد براي صعود به ديدارهاي بعدي فكر كنيم.
سرمربي تيم ملي عنوان كرد: براي رقابت بعدي فقط به فكر پيروزي هستيم و ميخواهيم در دمشق سه امتياز را به دست بياوريم.
دايي درباره احتمال بازگشت علي كريمي به تيم ملي اظهار داشت: در شرايط كنوني همه بازيكنان حاضر در تيم ملي در بهترين وضعيت قرار دارند. اكنون نيازي به علي كريمي نداريم چرا كه علاوه بر مصدوميت، كنار ما تمرين نكرده است.
وي ادامه داد: با همين نفرات به مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 به كارمان ادامه خواهيم داد. با اقتدار وارد مرحله بعدي خواهيم شد.
عنایتی از تیم ملی فوتبال ایران جدا شد
رضا عنایتی، مهاجم ایرانی تیم فوتبال النصر امارات به خواست خود از جمع ملی پوشان فوتبال کشورمان جدا شد و این تیم را در سفر به دمشق همراهی نکرد.
به گزارش خبرنگار مهر، این مهاجم گلزن که در بازیهای ملی برخلاف دیدارهای باشگاهی توفیقی در گلزنی نداشته است، به دلیل خستگی و آماده نبودن از نظر روحی و روانی به خواست خود از جمع ملی پوشان فوتبال کشورمان جدا شد و این تیم را در سفر به دمشق همراهی نکرد.
تیم ملی فوتبال کشورمان عصر دیروز بدون رضا عنایتی، هاشم بیگ زاده و امیرشاهپورزاده فرودگاه امام خمینی (ره) تهران به مقصد دمشق ترک کرد. شاهپورزاده و بیک زاده به علت آسیب دیدگی از همراهی تیم ملی بازماندند.
رضا عنایتی یکی از مهاجمان دعوت شده به اردوی تیم ملی فوتبال کشورمان بود که در بازی دوستانه مقابل زامبیا و دیدار رفت برابر امارات این تیم را همراهی کرد.
خروج نام عنایتی از فهرست 18 نفره تیم ملی در بازی برگشت مقابل امارات، شایعاتی را پیرامون این بازیکن به وجود آورده بود که در نهایت منجر به جدایی وی از تیم ملی شد.
تیم ملی فوتبال کشورمان عصر روز شنبه هفته پیش روز در چارچوب دیداری از روز پنجم مرحله مقدماتی مسابقات فوتبال جام جهانی 2010 در قاره آسیا به دیدار سوریه می رود. این دیدار در ورزشگاه عباسیون شهر دمشق برگزار خواهد شد.
على كريمى ضمن تشكر از رئيس جمهور و سيد حسين خمينى:
چراغ سبزى براى ورود به تيم ملى نديدم
ايران ورزشى- دقيقا سيزده روز پيش بود كه پس از حضور رييس جمهور در كمپ تيم هاى ملى و بازديد از تمرينات تيم قرار شد على كريمى بازيكن مورد غضب قرار گرفته مسؤولان فدراسيون فوتبال بخشيده شود و به تمرينات بازگردد.
يك روز پس از اين ماجرا تاج در مصاحبه اى تلويزيونى اعلام كرد كه كريمى هر زمان كه بخواهد مى تواند به جمع ملى پوشان ملحق شود. بعد نوبت به على دايى رسيد كه اعلام كرد اگر كريمى اخراج هم نمى شد به بازى رفت برابر امارات نمى رسيد چرا كه مصدوميتش اجازه اين كار را نمى داد.
نه تنها بازى رفت با امارات بلكه بازى برگشت هم در العين انجام شد و حالا نوبت به ديدار برگشت ايران- سوريه رسيده است كه البته هنوز خبرى از كريمى نيست.
ستاره ميانى تيم ملى كه دوست دارد حرف هايش به گوش مردم و طرفدارانش برسد معتقد است از مصدوميت او تنها به عنوان بهانه اى براى به تأخير انداختن بازگشتش به تيم استفاده شده و ادعا مى كند هنوز هم هيچ تماسى از هيچ كدام از مسؤولان فدراسيون يا تيم ملى براى بازگشت به تمرينات دريافت نكرده است. على كريمى روز گذشته حرف هايش كه مخاطب اصلى آن دوستداران تيم ملى بودند را در نامه اى به يكى از خبرگزارى ها ارسال كرد:
« الطاف مهربانانه رييس جمهور محترم، حجت الاسلام سيدحسن خمينى، دكتر على سعيدلو، مهندس محمد على آبادى، توجه و درخواست جانبازان و معلولين عزيز و همچنين مردم فوتبالدوست و نگران تيم ملى انگيزه هاى روحيه بخشى براى بازگشت من به تيم ملى بود.»
كريمى در ادامه مى نويسد: « من و امثال من در مقابل قهرمانان واقعى كه همانا شهدا و جانبازان هستند هيچ منتى بر اين مردم نداريم. اينكه پوشيدن پيراهن تيم ملى نصيب من و امثال من شده ثمره جانفشانى هاى عزيزانى است كه با فدا كردن خود به ما اين فرصت را داده اند. تيم ملى جايگاه بهترين و شايسته ترين فرزندان اين آب و خاك است و ارثيه پدرى هيچكس نيست. اميدوارم مسؤولينى كه امروزه اين امانت به دست آنها سپرده شده بدون كوچكترين حب و بغضى بهترين ها و آماده ترين ها را براى شادى دل مردم به كار گيرند. بسيار خوشحالم كه امروزه برهمگان ثابت شده كنار گذاشتن من از تيم ملى كوچكترين توجيه فنى و انضباطى نداشته و صرفا به سليقه شخصى گردانندگان تيم ملى مربوط مى شود. اينكه عنوان مى شود من آسيب ديده ام و در كنار تيم ملى نبوده و از تمرينات دور بوده ام صرفا در جهت مخدوش كردن افكار عمومى است زيرا من با پاى آسيب ديده به محض دعوت از سوى كادر فنى تيم ملى همراه با ديگر بازيكنان به اردبيل رفتم و در كنار تيم ملى به مداواى پاى آسيب ديده پرداختم.»
كريمى در ادامه اين نامه آورده است:« بعد از پادرميانى و وساطت بزرگان و خيرانديشان و به زعم سردمداران فدراسيون فوتبال در پى درخواست رييس جمهور محترم بخشيده شدم اما متعاقب آن هيچ چراغ سبزى را براى ورود به تيم ملى مقابل خود نديدم و كسى از من براى حضور در اردوى تيم ملى دعوت نكرد.»
هافبك ميانى تيم ملى كشورمان در پايان دليل نوشتن اين نامه را چنين عنوان مى كند: « اين توضيحات را صرفا براى آگاهى افكار عمومى نوشته ام؛ آنهايى كه هر كجا مرا مى بينند خواستار حضورم در تيم ملى مى شوند. همگان بدانند كه على كريمى سرباز آماده به خدمت براى تيم ملى ايران است و هيچ گاه از خدمت به تيم ملى كشورش پا پس نكشيده است. ضمن تبريك پيروزى ارزشمند تيم ملى برابر امارات در جهت حفظ آرامش و دورى از حاشيه سازى ها اعلام مى كنم كه مشغول تمرينات آماده سازى هستم و هر مصاحبه اى كه پس از اين نامه از قول من منتشر شود خيالى و كذب خواهد بود.»
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال استعفا کرد
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال استعفا کرد
کلیه اعضاء کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران در اعتراض به "عقیم ماندن اجرای آراء صادر شده برای دانه درشت ها" در فوتبال ایران از سمت خود کناره گیری کرده اند.
عبدالرحمان شاه حسینی در توضیح تصمیم گرفته شده گفت در شرايط حال حاضر فوتبال امكان "اجرای عدالت متناسب با ديدگاههای حرفهای و عدالتطلبانه اعضا اين كميته" وجود نداشت.
آقای شاه حسینی در نقض استقلال کمیته انضباطی انتخاب کرد و گفت: "با وجود اعلام مکرر و مکتوب تخلفات، به آنها ترتیب اثر داده نشده است."
بر اساس اخبار، همراه با آقای شاه حسینی، آقایان محدثی، مداح، ابوصادقی و احمدزاده، چهار عضو دیگر این کمیته که از آنها با عنوان "قضات ارشد دستگاه قضایی" نام برده شده نیز استعفا کرده اند.
این اولین باری نیست که عبدالرحمن شاه حسینی در اعتراض به شرایط موجود اعلام استعفا می کند، اما برخی منابع آگاه از تمایل مسئولان کنونی فدراسیون فوتبال به ترک صحنه از سوی آقای شاه حسینی سخن گفته اند.
دلیل استعفا: "غلبه مصلحت طلبی بر آیین نامه"
کناره گیری اعضاء کمیته انضباطی یک ماه پس از آن رخ می دهد که علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران، در نشست سالیانه مجمع سازمان لیگ، با هشداری به این کمیته، آن را متهم به "بازی کردن با آبروی افراد" کرد و گفت "نباید پس از اعلام حکمی آن را در بوق و کرنا کنیم."
او همچنین خوستار تشکیل "کمیته وضعیت بازیکنان" شده بود تا "پیش از بررسی وضعیت بازیکنان در کمیته انضباطی"، مسائل ایجاد شده در کمیته بازیکنان "حل و فصل" شود.
یکی از دلایل عنوان شدن این مسئله از سوی رئیس فدراسیون فوتبال ایران، مطرح شدن مجازات علیه علی دایی بخاطر مجادله با داور در هنگام بازی سایپا و پرسپولیس بود.
بر اساس منابع مختلف، کمیته انضباطی جریمه ای یک میلیون تومانی را برای مربی تیم سایپا و تیم ملی ایران مقرر ساخته بود اما آقای کفاشیان صراحتا اعلام کرد که به علی دایی گفته است: "نیازی نیست در جلسه کمیته انضباطی حضور پیدا کند."
کمیته استیناف، رو در روی کمیته انضباطی
یکی از دیگر مواردی که باعث ایجاد شرایط کنونی شد احکام صادر شده برای برخی بازیکنان بود.
از جمله در میانه اردیبهشت ماه سال جاری، مجتبی جباری هافبک تیم استقلال به دلیل لگد زدن به ابراهیم تقی زاده مدافع تیم پگاه پس از پایان بازی، از سوی کمیته انضباطی به مدت سه بازی از همراهی تیم خود در مسابقات محروم شد.
همچنین نقض رای کمیته انضباطی درباره میزان امتیازهای کسر شده از تیم سپاهان بخاطر حوادث مسابقه سپاهان و پرسپولیس، از سوی کمیته استیناف (کسر 3 امتیاز بجای 5 امتیاز)، از جمله مواردی است که گفته می شود باعث ایجاد اختلافات جدی میان اعضاء کمیته انضباطی و فدراسیون فوتبال شد.
کمیته انضباطی مورد حمایت رسانه ها
برخی کارشناسان در اظهارنظر درباره عبدالرحمن شاه حسینی، او را "فردی راغب به قرار گرفتن دوربین های تلویزیونی" توصیف می کنند.
اما همین کارشناسان تاکید می کنند که پایبندی آقای شاه حسینی و دیگر اعضاء کمیته انضباطی به آیین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال در هنگام صدور احکام مسئله ای است که حمایت رسانه ها از احکام صادر شده را برانگیخته است.
این کارشناسان نقض احکام کمیته انضباطی از سوی کمیته استیناف را ناشی از "مصلحت اندیشی" مسئولان فدراسیون و نگرانی آنها از ایجاد "تشنج" می دانند.
این در حالی است که ریاست فدراسیون فوتبال ایران آیین نامه انضباطی موجود را با اساس نامه جدید فدراسیون منطبق ندانسته بود.
با این وجود احکام کمیته انضباطی تنها مورد تایید رسانه ها قرار نداشت.
بیش از سه هفته قبل، احمدرضا رادان، فرمانده انتظامی تهران بزرگ هم درهنگام اظهارنظر درباره برخوردهای صورت گرفته با تماشاگران دیدار استقلال و پرسپولیس، عبدالرحمان شاه حسنی را "انسانی قاطع" خواند و ابراز امیدواری کرد که "جامعه فوتبال بتواند آراء شاه حسینی را تحمل کند."