دوست عزیز این سرورهایی که شما نام بردی همشون ایرانی هستن ماهم می دونیم دانلود ازاین جور سایت ها خوبه مشکل سرسایت های خارجی وسرورهایی که خارج ازکشورن هستش
بعنوان مثال سایت هایی مثل اپلوباز رود فایل حتی جدیدا اکسپرس همشون شب افت سرعت دارن
Printable View
دوست عزیز این سرورهایی که شما نام بردی همشون ایرانی هستن ماهم می دونیم دانلود ازاین جور سایت ها خوبه مشکل سرسایت های خارجی وسرورهایی که خارج ازکشورن هستش
بعنوان مثال سایت هایی مثل اپلوباز رود فایل حتی جدیدا اکسپرس همشون شب افت سرعت دارن
خواب تشریف دارید حاجی .نقل قول:
یا مثل اینکه شما به جز سایت های ایرانی دیگه سایت های دیگه رو اصلا باز نمیکنی.
چون سایت های ایرانی دیگه اسمشون اینترنت نیست بلکه اینترانت است.
کلا بحث ماها اینکه سرورهای خارجی و دانلود از تورنت کلا بر فنا رفته.
چرا 8 مگ شاتل شبانه داره 1 تا 8 صبح سرعت 400 هست کلا اینرنت ایران شانس هم میخواد!نقل قول:
اگه با گیم رنجر یا گارنا بازی میکردم بحثه هاست شدنو تاثیراتش مهم بود ، اما سرور EA هست و اونجام این بحثا نیستو مثلا همه چی share میشه بین دو طرف ، هرچند بازم با این اوصاف چون رفتو برگشت بود هاست چنج شد ...نقل قول:
اما کلا این قضیه سازگار نبودن دوتا isp احتمالش هست ،و همچنین اختلاف سرعت ها (اونور 8مگ اینور 2مگ )، ضمن اینکه طرف گرگان بود و یه ذره از دیلی هم ماله این بود ، اما با همه این تفاسیر هیچ کدوم از این دلایل،اون شرایط وخیمو توجیه نمیکنه! تو سروره EA معمولا دو تا ایرانی ،از هر نقطه کشور که باشن بدون هیچ مشکلی بازی میکنن.
خدا لعنتشون كنه واسه بار ميلياردم.
باز ديشب علاوه بر پينگ تخمي و افتضاح , سرعت هم با طرح طلايي اونم ار سرور ايراني به زور به 40 ميرسيد.
واسه همين ديشب نذاشتم دانلود.
بازم ميگم به خداوندي خدا اينا همش سياستشون هست و ما رو هم به معناي تمام خر گير آوردند.
در حال حاضر مغزم داره سوتــــــــــــــــــــــ ــــــــــــ ميكشه مثل **
آخه به نظر شما يك نفر كه توي يه شهر ديگه هستش چه فرقي بايد داشته باشه با مني كه توي يه شهر ديگه هستم؟ (از نظر حقوق شهروندي )
خون اون رنگي تره؟
آخه يه نفر واسم بياد شرح بده آخه چرا اين يارو كه اونم اتفاقا از مخابرات سرويس داره بايد اينترنتش مثل عكس هاي زير باشه و واسه من اينجوري يعني رويا !
مربوط به تاپيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
کار گلدنت دزد و بیسواده وقتی هم اوضاع خرابه تلفن 2828 رو میذارن روی مشغولی :n25: مسخره کردن دو روز خوبه یک هفته خراب امروز سرعت 50 و 60 هست طرح طلایی ولی یکنفر دیگه طرح برنزی سرعت 200 به بالا کی از دست شلوار گشادها که شلوارشون بالای ناف شون میبندن راحت میشیم میشه بریم توی ادارات آدم معمولی ببینیم نه قیافه های که مثل بدبخت بیچاره هستند ولی ماهی چند میلیون درآمد با ماموریت های چند میلیونی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیز و دوباره کانکت شدم پینگم داره .... !
زنگ زدم 2828 میگه : شما نفر شانزدهم در صف انتظار هستــید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه نه که اینقدر کارشون خوبه که همه وایسادن تو صف که ازشون تشکر کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر عقل تو کله پوکشون نیست که بخوان درک بکنند که کارشون رو درست انجام بدن دیگه نیازی به این نیست که تلفشون یکسره اشغال باشه و خواسته باشند هی به این و اون یکی دروغ بگند. ( با اون مخ تاب دارشون )
در آینده نزدیک وقتی در حده المپیک سرویس فروختن به ملت پینگ اونا هم میشه 300 ، اینا فقط برای بازار گرمیه که همه برن ازشون سرویس بگیرن .نقل قول:
چه بسا یک زمانی طرح بعثت هم خیلی خوب بود ولی پینگش اینطوری نبود ولی باز از الان قابل تحمل تر بود.
یعنی چی ؟ متوجه منظورت نشدم !نقل قول:
گفتم یارو از مخابرات سرویس داره. اونم مخابرات تبریز. شهر کوچکی که نیست که بخوان خود نمایی کنند و یا تبلیغ
یعنی میشه تلفنمون قطع شه:n13:
یعنی اینکه احتمال داره تو تبریز آماره گرفتن اینترنت از شرکتایه خصوص بالا بوده و مخابراته مارمولک اومده با این کار جلبه مشتری کنه که امثاله این مشتریش بیاد همه جا از خوشحالی جار بزنه ...نقل قول:
تقریبا 3 4 سال پیش وقتی بعثت داشتم ، سرعتم فیکس بینه 400 تا 500 بود ، صبح تا شب میزاشتم رویه دانلود و روزی حداقل 35 گیگ میتونستم بگیرم به صورت رایگان اونم به مدت 5 6 ماه! ( یه 2ترا هاردم پر شد کم آوردم:n05:) بد مثه همین رفیقه ترکمون رفتم به رفقایه صمیم معرفی کردم اونام به همین شکل ... تا اینکه بعد 4سال وضعمون به این فلاکت افتاده که واسه یه صفحه باز کردن بعد از ساعت 1 باید n مین علاف شیم ! پینگم که دیگه هیچی نگم بهتره !
فعلا خوابم میاد میرم بخوابم. :n02:نقل قول:
فردا میام میام ادامه اش رو میگم.
نقل قول:
بغثت ازهمون اول هم محدود بود شبانه هم حداکثر تا 300 می رفت من نمی دونم شما این امار رو ازکجا می گی شاید یک طرح دیگه ایی بوده وما خبرنداشتیم ولی بعثت ازاول محدود بود فقط شبانه تا سه مگ باز بود
1. من اصلا کلمه نامحدود به کار نبردمنقل قول:
2.محدود بود اما هرچی میگرفتی محسوب نمیشد و در نتیجه یه 5 6 ماه راحت گرفتیم بدونه اینکه چیزی کم شه
3.اگه از همون تقریبا 4 سال پیش (یعنی همون ابتدا که بعثت اومد ) این طرحو داشتیو از این قضیه بی اطلاع بودیو سر ساعت 12 میرفتی سراغه شبانه و ساعت 7 ام قطع میکردی ، سخت پشیمون باشو نادم
4.بعثت از ابتدایه تاسیسش روی پورت 4مگ بسته شده بود تا تقریبا 9 الی 10 ماه ، و بعدش همینطوری شروع کرد به نزول
و خلاصه اینکه مخابرات ابتدایه ایجاده طرحه بعثت به منو چندتا از رفقام ( و احتمالا خیلیایه دیگه ) انقد حال داد و انقد گیگ مصرف کردیم که هرچقدم الان بخواد 100 مگ 200مگ بدزده جبرانه خسارت اونزمان نمیشه :n02: برا همین این قضیه مخابراته تبریز هم احتمال میدم یه جور بازاریابیو تبلیغاته، تا کسانی که از شرکتایه خصوصی نت دارنو به این خراب شده بکشونن.
*واسه اون دسته از دوستانم که الان میخوان بیان نطق کننو ،بگن " پس همین شماها بودید که از مخابرات زیاد خوردیدو الان دارن تلافیشو سره ما در میارن" باید بگم آره عزیز ! شمام میخواست اونزمان بعثت داشتیو تا خرخره دانلود میکردی:n02: ، حق گرفتنیه ، منو امثاله منم قبلا حقمونو از مخابراته رذل گرفتیم
**البته اضافه کنم که قضیه رایگان بودنه اونزمان اصلا واسه تبلیغات نبود ، بلکه سامانه داغون بودو تا 2ماهه اول کلا هرچی میگرفتی اصلا ازگیگت کم نمیشدو بعداز اونم که یه ذره سامانرو ارتقا دادن ،هرچی دانلود میکردی از حجمت کم میشد اما فردا صبش مجدد کامل شارژ میکردن:n02:
از همه اینام بگذریم گذشته ها گذشته و فقط خاطراتش مونده! الانو دریابیم با این وضعه داغونه نت و امیدوار باشیم اوضاع بهتر شه!
نقل قول:خب در ابتدا صبح بخير. ( البته از ساعت 8 من بيدارم ها )نقل قول:
باز اومدي و نسازي ها. تا اون زماني كه من يادم مياد نهايت سرعت بعثت 380 تا بود.
بعدشم مگه ماها داريم مفته اينترنت مصرفــــ ميكنيم ؟ پول نميديم ؟
بله كه پول ميديم. علاوه بر پول اينترنتمون پول دوبي رفتنشون رو هم ميديم.
منظور اينه كه درسته كه مشتركين زياد شدند و اين زياد شدن مشتركين بايد نقطه قوت شون باشه. نه اينكه پول ها رو هي برند خرج بكنند واسه كثافت كاري هاي خودشون و بعد ما اينجا از كمبود پهناي باند رنج ببريم.
يعني اينكه هر چند مشتركين زياد شدند ولي در عوض بايد با همون پولي كه از مشتركين ميگيرند برند پهناي باند تهيه كنند و كيفيت كار رو بالا ببرند.
ولي كو گوش شنوا. انگار داريم با ديوار صحبتــــــــــــــ ميكنيم.
منظورم همین بود که دوستمون گفتن ، یعنی اینا یک سال با همین کیفیت خدمات میدن بعد که همه هجوم آووردن و ازشون اینترنت گرفتن اینا که نمیرن تجهیزاتشونو زیاد کنن ولی کاربرا 100 برابر میشه نتیجشم میشه همین اینترنت الانه ما.نقل قول:
درسته ، اصلا الان همه مشکلات این اینترنت مخابرات از کمبود تجهیزات هست پول که خرج نمیکنن هر چی که 10 سال پیش خریدن همونو به N نفر فروختن نتیجش شده این .نقل قول:
دیشب سرعت شبانه چند بود ؟ مال من که زیر 5
لعنت به مخابرات و این شهر عقب مونده که در واقع شهر نیس... که یک روستای بزرگه!!
واقن به تنگ اومدم. شده نارنجک میبندم انتحاری میرم با خارمادر همشون وصلت میکنم... دوستان ما واقن تا کی میخایم انقد تحقیر شیم؟ یه طوماری..... پتیشنی... تجمع اعتراضی؟
دوستانی که اینجا همش ناله میکنن حاضر نیستن یه حرکت مدنی در راستای احقاق حقوقشون انجام بدن؟ جوونای ترکیه و مصرو نگا کنید....
بیایید یکبار برای همیشه تکلیف این شرکت کلاهبردار و چهل دزد بغدادو مشخص کنیم.
پست های قبلی گفتم گلدنت ارزش فحش دادن هم نداره کلا هیچ انتظاری نداشته باشید یک وجودات :n21: من قبلا توی اون ارزونی ها ازشون اینترنت گرفتم اون زمان میخوردن الان که شاه دزد شدن از وقتی این شرکت اینترنت رو گرفت اوضاع خراب شد یا صبر کنید دولت جدید که احتمالش کمه از گلدنت راحت بشید یا بهترین راه برین وایمکس بگیرین حیف این پول ها که به جیب گلدنت بره
آقایون الان کسی می تونه سایت yahoo رو بیاره بالا ماله من هی تایم اوت داره
لطفا یک امتحان بکنین جوابش رو بگید
نقل قول:
نه کلا برای من انگار وجود نداره بخاطر ایمیل ملی هست همه چیز تو این مملکت زوری هست :n24:
تفاوت ارائه خدمات به مشتریان در ایران و خارج :نقل قول:
توی خارج وقتی یه محصولی از یک شرکت یا کارخانه یا هر چیزی تقاضاش زیاد میشه تولید رو بالا میبرن و با فروش خوب اون محصول سودی کلان کرده و از همون سود صرف بالابردن کیفیت اون محصول میکنن تا باز هم مشتری بیشتر شه .
توی ایران وقتی یه محصولی از یک شرکت یا کارخانه یا هر چیزی تقاضاش زیاد میشه تولید رو بالا میبرن و با فروش خوب اون محصول سودی کلان کرده و از همون سود جیبای مبارک رو پر میکنن و پروسه تا یه مدت تکرار میشه تا اینکه مشتری ها دیگه از کیفیت اون محصول زده میشن و قصد ترک اون محصول رو میکنن .
منتهی چون رقابت توی ایران به حاطر یه سری دستهای پشت پرده خیلی کمه پس حتی با دوری مردم از این محصولات باز هم مجبورن دوباره به همون برند برگردن . دقیقا همون چیزی که راجع به مخابرات صدق میکنه .
اگه شرکتهای دیگه میخواستن یا اجازه داشتن پهنای باندی به اندازه شرکتهای خارجی به مشتریاشون بدن اونوقت امثال مخابرات نمیومدن واسه ملت شاخ بشن که ما مجبور باشیم از ایشون اینترنت بگیریم . چون مثلا بهترین ADSL رو داره ارائه میده .
برای من با زحمت فراوان باز شد.نقل قول:
برا من راحت باز شد ولی خب یک 2-5 ثانیه ای طول کشید و پینگمم با یاهوو 360 هست الان:n27:نقل قول:
:n08:نقل قول:
20 امتیاز مثبت !:n02:
همه با هم این کارو بکنیم.:n02:
ای خدا. ای خدا آخه چرا من !!
این همه آدم روی زمین چرا من باید توی این مملکتـــ باشم !
حاضر بودم تو روستاهای بورکینافاسو زندگی میکردم ولی تو این مملکت کوفتی نمیبودم.
ای خدا.
به خدا سوگند از این مخابرات و تموم کسانی رو که این پول ها رو میگیرند و هیچ کاری نمیکنند , روز قیامتـــ نخواهم گذشت.
مسلما اسمشون رو هم گذاشتند مسلمون.
تجربه ثابتــــ کرده که مسلمون ها بدبخترین انسان های روی زمین هستند.
به ایرانی بودم افتخار میــکنم.
سلام
می خواستم adsl ثبت نام کنم گفتند خط شما فیبر نوری هست فقط از مخابرات می تونید بگیرید با توجه به این که من دانلود ندارم و فقط وب گردی می کنم
الان من adsl مخابرات بگیرم بهتره یا وایمکس
اگه وای مکس مبین نت بهتره یا ایرانسل
ممنون از راهنمایی هاتون
شماره تلفن منطقه : ۲۲۱
سری رو که درد نمیکنه دستمال نبند /نقل قول:
واسه وب گردی میخوای ؟ پست بالایی منو ببین . آدم لذت مــــــــــــــیبره نگاش میکنه.
ممنون از پاسختوننقل قول:
الان در مقایسه با وایمکس کدوم بهتره آخه تو انجمن وایمکس ایرانسل و مبین نت هم همه یک جورایی نالان هستند
کلا وضعیت اینترنت در ایران ناجوره مثلا شما الان از مخابرات می خوای به کجا کوچ کنی ؟؟صبانت:4: شاتل :n30:یا ...:n21:
من خودم پارس دارم و راضی هم نیستم اما چه میشه کرد ؟؟
با توجه به همهی این ها کدوم طرح مخابرات بهتر و به صرفه تر هست ؟؟؟؟؟
امروز واقعا سرعت آزار دهندس
کثیف ترین فحش ها تقدیمت
البته من که دانلودامو انجام دادمو نصفه آرشیومم اونزمان تهیه کردمو خلاصه همه چی تموم شد رفت. اما خب اگه میدونستم فردا روزی باید به کاربرانه جدیدتره بعثت چیزیرو ثابت کنم حتما تست سرعتو خلاصه مدرک جمع میکردم:n02:نقل قول:
بسیار جمله زیبایی گفتی ! فقط به عنوانه یه کاربره مخابرات درخواست بیجایی هست!چون مخابرات اصولا فقط مشتری زیاد میکنه ، و مثلا تجهیزاتو کیفیتش بعید میدونم از سال 89 که من مخابراتم زیاد فرقی کرده باشه!نقل قول:
فقط رفتن پورت اضافه کردن:n02: تازه از لحاظ نرم افزاری هم ، حساب کن که هنوز یه سامانرو نتونستن تو طوله این 3 4 سال جوری راه بندازن که بدون عیبو ایراد باشه !
کلا وضعیته اینترنته کشور به گند کشیده شدهنقل قول:
اما با توجه به اینکه هم خودم از اکثره ispها نت داشتم همم اینکه رفقا آماره شرکتایه دیگه (از جمله وایمکس هارو) میدن ، اگه فقط برایه وب گردی میخوای برو شاتل یا صبانت، من خودم تا چندروز پیش یه خط ازشاتل داشتم و چون دانلودم سر به فلک میزنه اومدم بیرون، و از بین این دوتا هم باز صبانتو پیشنهاد میکنن ، سرعت دانلوده شاتل روی پورت 4مگ بسته شده آپلودش هم 512K
اینم یادت باشه که الان انتخابت بینه خوبو خوب تر نیس ، در حال حاضر با توجه به نیازت باید بین افتضاحو افتضاحتر انتخاب کنی
نکته اضافه :شما که وب بروزینگ واست ملاکه این قضیه هم یادت باشه که همه isp ها وقتی میرن تویه ساعته شبانه سرعته وب بروزینگشون به فنا میره، اما صبانت یه گزینه تو کنترل پنلش داره (کیفیت بالا اما غیررایگان یا یه چیز تو این مایه ها) که وقتی اونو فعال کنی نتت شبو روزش یکی میشه ، و این خودش با توجه به نیازت یه حسنه که میتونی تو انتخابت لحاظ کنی
اینم یه تست از شاتل (البته ماله چندروز پیش)
واسه ماها فرقی نداره که یه وقت فکر کنی نیا مخابرات به نفع ماست.نقل قول:
نخیر اینو الان بهت میگم که فردا روز که بیای مخابرات اگه از سرویسش ناراضی بشی و خواستی باشی بری پورتت رو خالی کنی و دوباره از یه شرکت دیگه سرویس بگیری عمرا بتونی راحت پورتت رو خالی کنی.
مگه ول میکنه. مثل ** میچسبه بهت و مثل یه زامبی خونت رو میخوره.
روز قیامت چیه ؟!!!!!! :n02:نقل قول:
این که نوشته هاست بای مبین نت ، نکنه مبین نت و شاتل ادغام شدن!!نقل قول:
اینجا مشکلات خیلی زیاد هست صفحات قبل توضیح دادیم حجم دزدی خیلی راحت هر چی جمع میکنیم میبینیم توی 10 روز چطور من 5 گیگ استفاده کردم میرم ریز کارکرد همشون چند مگ فکر کنم این ها 100 مگ رو 1 گیگ حساب میکنن!!! سرعت نوسان بسیار زیادی داره یعنی نصف تا یک سوم سرعت کم زیاد میشه اصلا ثابت نیست تو این همه سال اینطورش ندیدم دیگه طرح 64 تا 512 برنزی و نقره ای سرعت زده 1 مگ ولی پولش فرق داره و طرح طلایی زده 2 مگ که من تا حالا نداشتم دیگه مشکلات زیاده :n13: شما فیبر نوری شدی انتخابت کمه بگم برو وایمکس بگیر میترسم اونم جوابنقل قول:
نده هزینه اش که زیاد هست ما مشکلات رو گفتیم به همین کاربر امیر گفتیم حالا میگه سرعتش روی 5 کیلو هست پشتیبانی 2828 هم اگر بتونی حرف بزنی کاری برات نمیکنن و چون اوضاع خیلی خرابه تلفن راحت میذارن روی مشغولی یا میگه شما نفر 20 هستی منتظر بمان یعنی ببین چقدر کاربر براشون ارزش داره ....
اون سمته چپ isp رو نوشته (آریا رسانا تدبیر=شاتل)نقل قول:
اون هاست ،سروریه که بر مبناش تست گرفته