بدون شک 9600 توصیه میشه ولی به نظر من با بودجه 960 یک راست برید سراغ w904 فوق االعادس اس. من la960 رو با گارانتی در ایران ندیدم
Printable View
بدون شک 9600 توصیه میشه ولی به نظر من با بودجه 960 یک راست برید سراغ w904 فوق االعادس اس. من la960 رو با گارانتی در ایران ندیدم
سلام برادر
تشکر بابت باسخت .. من از ایران نمی خوام بگیرم ... مد نظر من فقط و فقط فیلم است ... کیفیت تصویر و زیر نویس فارسی الویت دارند ... حتما می خوام تلویزیون خودش توانایی بخش زیرنویس فارسی رو داشته باشه که مجبور به بخش از کامبیوتر یا تبلت نباشم
واقعا انتخاب سخته
مدل سونی w900a البته ۵۵ اینچ
مدل فیلیبس 8008 البته ۵۵ اینچ
ال جی ۵۵ اینچ مدل ۹۶۰۰
ال جی ۶۰ اینچ مدل ۸۶۰۰
صد در صد w900a پیشنهاد میشه البته با ساپورت زیرنویس در حالت معمول مشکل داره ولی اصلا دلیل بر نخریدنش نیست به هیچ وجهنقل قول:
دوست عزیز 8600 نسبت به LM76100 چه برتری هائی داره؟نقل قول:
با اسکایپ تونستید کار کنید ؟
سلام:n16:
من یه smart 47la62100 دارم
وقتی میخوام با وای فای به مودم وصلش کنم پسوردا که وارد میکنم نمیتونه وصل بشه
ولی وثتی پسورد مودما برمیدارم راحت وصل میشه
احتمال میدم مشکل از کانقیگ پسورد مودم باشه
کانفیگ پسورد مودم باید چطوری باشه ؟
مودمم tp link
درود
دوستان Software_File(Version_04.20.11) رو دانلود و از حالت زیپ خارج که فایلی با پسوند epk ساخته شد این فایل رو توی فولدری با نام LG_DTV ریختم و به TV وصل کردم ، به قسمت تنظیمات >پشتیبانی> بروز رسانی نرم افزار > گزنه بروز رسانی رو که می زنم پیغام متصل نبودن به شبکه رو چرا میده ؟
این گزینه فقط برای آپدیت کردن آنلاین هست یعنی تلوزینتون باید توط مودم به اینترنت وصل شده باشه.وبصورت آنلاین جدیدترین آپدیت دریافت کنید.نقل قول:
اگه ورژن 04.20.11 قبول نمیکنه ممکن هست نرم افزار فعلیتون از این بالاتر باشه مثلا 04.30.21 باشه
عزیز متوجه میشم که اون گزینه برای اپدیت انلاین هست :n02: ورژن هم که 3 هستش .نقل قول:
گزنه های دیگه ای رو باید بزنم یا همون های که گفتم درست بود ؟
پس فقط تلوزیونتونو روشن کنید usb وصل کنید احتیاجی به هیچ گزینه ای نیست خودش اتوماتیک میشناسهنقل قول:
دوست عزیز این کار هم کردم ولی انجام نمیشه !نقل قول:
اصلا توی فایل lg_dtv چیزی رو هم نشون نمیده .
نوع فرمت فلش تاثیر داره ؟ ntfs یا fat32
fat32 باشهنقل قول:
یک فولدر به نام LG_DTV بسازید فایل با پسوند epk دورن این فولدر کپی کنی وصل کنید به تی وی
به همین راحتی به همین خوشمزگی :n02::n02:
خوده تلوزیون اتوماتیک به آپدیت میکنه
شما فایل مورد نظر و توی فولدر فقط از طریق کامپیوتر میتونی ببینی
اگه تی وی تون مشکلی نداره لزومی به آپدیت نداره
بخاطر بهبود کیفیت تصاویر SD می خوام آپدیت کنم خود شما خیلی از 4.20.11 عهریف کردید همین .نقل قول:
فرمت فلش fat32 بود الان با ntfs هم امتحان کردم نمیشه چرا ؟
سلام به همه دوستان
چند هفته پیش با کلی تحقیق یک تلویزیون گرفتم مدل 47la66000 و بعد از نصب متوجه شدم که کار کرده هستش و مشکلات دیگه ای هم داشت که خوشم نیومد و پسش دادم و منتظر شدم که برام دوباره سفارش بده تا این که فروشنده بعد از چند روز گفت این مدل فعلا دیگه گلدیران نداره یا نمیده و فقط مدل سفیدش هست یعنی 47la66100 من هم که اصلا با سفید کنار نمیومدم...... خلاصه از کیفیت ال جی تو تصاویر sd و دو بعدی تو همین مدل هم راضی نبودم که یک هفته پیش سوالم رو تو همین فروم مطرح کردم که دوستان گفتن تو sd بیشتر تلویزیون های جدید اینجوریه.....!!!بعد ما از روی مجبوری رفتم بیشتر هزینه کردیم و دو مدل بالاتر یعنی 47la86000 رو گرفتیم (که ای کاش این کار رو نمیکردم....!!!!)و دیدم تو این مدل هم تصاویر sd , دو بعدی تعریفی نداره (البته از مدل قبلی بهتر بود)با این همه تبلیغی که میکنن ،ولی از نظر امکانات و سه بعدی خوب بود(خوب بود، عالی نبود!)حالا من نمیدونم که چرا کیفیت تصویر تو این مدل ها چرا خرابه ....رنگ ها بی روح و شفاف نیستن....!!!آیا تو برندهای دیگه هم همین طوریه!؟تلویزیون های سه چهار سال پیش که 3d نبودن کیفیت تصویرشون خیلی بهتر از این تلویزیون هاست من خودم این رو با یک مدل قدیمی سونی مقایسه کردم که خیلی کیفیت تصویر،رنگ ،شفافت ....سونی قدیمی بهتر بود!!!!!خلاصه از دوستان میخوام بیاین اگه مدل های دیگه ای خریدن و دارن استفاده میکنن نظراتشون رو در مورد کیفیت تصویر تلویزیونشون بگن.....:n27::n15::n28:
خب تصویر تنظیم کننقل قول:
دیفالت کارخانه ای جالب نیست
مثلا میزان رنگ و بین 60 تا 70 بذار
وضوح تصویر بذار روی 50
دمای رنگ هم گرم کن یا بذار 0 تا نرمال بشه
توی منو تصویر همه اینها هست
به ورژن نرم افراز هم بستگی داره ربطی به پنل نداره
اینجارو مطالعه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من آیدیت که کردم تصاویر شفاف و خوب sd خراب شد
با سلام و سپاس
توی مقایسه سونی خیلی بهتره شفافیتش از الجی بالاتره حتی توتصاویر فول اچ دی هم سونی خیلی بهتره شما تا دو تا تصویر رو کنارهم مقایسه نکنید متوجه نمیشید یعنی هر دو پنل با تصاویر یکسان من با سامسونگ هم مقایسه کردم سونی بهتر بود بالاخره شرکتی که فقط تو کار لوازم صوتی تصویری باشه خیلی جلوتر از این شرکتهایی است که لوازم خانگی تولید میکنن و معمولا" آخر همه به این نتیجه میرسن که سونی بهتر بود و ...
Panasonic توی تصویر همیشه حرف اول زدهنقل قول:
این مدل 1600 هرتز هست
اگه ما میگیم ال جی خوب هست یا سامسونگ خوب هست با توجه به قیمتشون هست و گرنه سونی و پاناسونیک که سابقه زیادی دارند در تکنولوژی ژاپن هم در سخت افزاری هم در نرم افزاری از کره جنوبی جلو هست
پاناسونیک همون ناسیونال قدیم هست
اطلاعات عمومیتون رفت بالا نه ؟!:n02:
درود
من آپدیت رو از صفحه 302 پست 3020 دانلود کردم به tv la62100 می خوره این آپدیت آیا ؟
نه نمیخوره تلوزیون شما سری LA هست!این آپدیت مربوط به سری LM میشه!نقل قول:
من میگم یجای کارت مشکل داره
ای بابا داداش چیکار داری میکنی :n04:
تلوزیون شما اینه ولی متاسفانه آپدیتی نذاشته
اگه اینترنت داری آنلاین آپدیت کن
من در همین حد بلدم
ممنون بابت راهنمایی تون....نقل قول:
ولی مشکل کیفیت تصویر این تلویزیون ها از تنظیم نبودن رنگ و روشنایی نیست،البته بهتر میشه ولی در کل تکنولوژی جدید بیشتر زوم کرده رو تصاویر سه بعدی و فول اچ دی........!!!!
تلویزیون های چند سال پیش که فقط تکنولوژی دو بعدی داشتن به نظرم کیفیت تصویر ، رنگها و شفافیت بهتری داشتن چه تو برندهای سونی ،الی جی یا سامسونگ ......
به هر حال ما که پنج میلیون برای یک تلویزیون دادیم که به نظر نمی ارزه....!من که تصاویر sd,hd برندهای سونی و سامسونگ رو ندیدم ولی دوستان که میگن فرقی نمیکنه،البته تصاویر Full HD که توی فروشگاهها میزارن به نظرم تو مدلهای سونی یک مقدار بهتره!!!
سلام
میخواستم بپرسم داخل کارتن مدل ال جی 47LA76100 چه چیزایی هستش..
ممنون میشم یکی جواب بده
دوست عزیز یه تنظیمات هم واسه 3D بگو لطفا .نقل قول:
دوستان چنتا سوال
1.فرق سریlm با la چیه ؟
2.به نظرتون بدم la6600بگیرم یا la8600 ؟تفاوت توی تصاویر زیاده ؟جفتشون 240 هرتزه اما 8600 هرتز نرم افزاری 800 و 6600 هرتزش 400 هستش
سلام دوستان . من امروز la 66000 42 گرفتم. آیا راهی واسه بالا بردن کیفیت تصاویر گیرنده دیجیتال هست ؟:n13: از کیفیت تصویر راضی نیستم.:n03:
سلام دوستان فرق سری la با lm چیه چرا lm ارزونتره ؟
مثلا چرا قیمت 47lm7600 با 47la66100 یکی در صورتی که مشخصات lm7600 خیلی بهتره؟
سلام دوستان
من قصد خرید la8600 یا la6600 سایز 47 رو دارم
خوب چون قیمت 6600 مناسب تر و اینکه امکاناتی مثل دوربین و اینا برام مهم نیست برای خرید این مدل راغب ترم. ولی چیزی که برام مهمه 3d . چون فیلم زیاد می بینم و رو کیفیت فیلم ام حساسم.
از دوستانی که تجربه کار با این دو مدل رو دارم می خواستم سوال کنم که 3d کدوم بهتره با توجه به اینکه فکر کنم 8600 طراحی cinema screen هست و 6600 نیست و اینکه که چقدر این طراحی تو دیدن فیلم 3d تاثیر گذاره.
خیلی ممنون
LA 86000 از هر نظر بهتره مثلا انطباق تصویرش 800 ولی انطباق تصویر 66000 400.
Sent from my GT-I5510 using Tapatalk 2
سلام دوست عزیزنقل قول:
من خودم دقیقا شرایط شما رو داشتم و برام کیفیت و امکانات تلویزیون مهم بود که به این نتیجه رسیدم تا مدل 47la66000 بگیرم ولی هر نمایندگی که رفتم میگفتن این مدل رو نداریم یا اگه داشتن سریال هاشون ماله چندین ماه قبل بود....!خلاصه مجبور شدم تا مدل 47la86000 رو بگیرم که بعد از نصب و تست و پرس وجو به این نتیجه رسیدم که ال جی تو کیفیت تصویر sd پایینه و.....ولی تو امکانات از قبیل کارایی کنترل و گرفتن بیشترین فرمت های صوتی و تصویری و ساپورت زیرنویس و تو کیفیت تصاویر سه بعدی از برند های دیگه ،مثل سونی و سامسونگ بهتره.........!!!
شما اگه 66000 گیرتون اومد که همین مدل رو بگیر
ولی مدل 47la86000 از نظر کیفیت خیلی با 66000 تفاوت نداره ولی امکانات بیشتری داره ،دوربین ،تصویر در تصویر ،حافظه بیشتر!،و مواردی که زیاد به کار نمیاد و با تفاوت قیمتی که داره نمی ارزه!!!:n28:
خیلی ممنون دوست عزیز از پاسختوننقل قول:
در مورد امکانات که در 8600 فرمودید من تنها مورد شاید همین طراحی cinema screen باشه و شاید کیفیت تصویر بهتر که برام مهمه مگرنه همونطور که شما گفتید اصلا نه برام دوربین مهمه نه حافظه بیشتر نه تصویر در تصویر و نه .... چون هیچ کدوم اینا حتی اسمارت بودن هم چندان کارایی نداره چه برسه به دوربین و .... . درمورد کیفیت تصویر که من خودم وقتی به فروشگاه های ال جی رفتم تصویر این دو مدل رو در کنار هم دیدم شاید، شاید با کمی دقت میشه گفت که la8600 نسبت به la6000 مقدار ناچیزی بهتر بود (منظورم از مقدار ناچیز اینکه که به راحتی با توجه به اختلاف قیمت میشه ازش صرف نظر کرد)
شما در مورد طراحی cinema screen که در 86 و 96 هست و رو 66 و ... نیست اطلاعاتی دارید که چه قدر موثره یا اینکه اصلا یه سوژه تبلیغاتیه !؟ تجرتون از دیدن 3d خوشاینده یا اینکه پیشنهاد می کنید به سراغ مدل های دیگه مثل lm66100 (با قیمت نزدیک به la6600) یا حتی برند دیگه برم ؟
من 47la6600 گرفتم. پیغام اپ میده حدود 500 مگ نسخه فعلیش هم 4.21.5
اپدیت کنم مشکل پیش نمیاد؟
بعد سه بعدیش هم عمق نداره تنضیمات خاصی نداره؟
زیر نویس فارسیش هم خرچنگ قورباغه نشون میده؟ چه کنم.
همانند تصویر دو بهدی فقط نور و کنتراست و بالا تر بزارنقل قول:
دوستان یه سوال
چرا من نمیتونم با استفاده از یه USB Wireless به TV متصل بشم؟؟
تمام مراحل تنظیمات رو درست عمل می کنم و حتی در لیست کانکشن های TV نام شبکه مربوط به USB Wireless هست ولی وصل نمیشه.
راحتتر بخوام بگم چون مودم معمولی ADSL دارم و Wireless نیست به همین دلیل مجبور به تهیه یک USB Wireless شدم تا بتونم TV رو به اینترنت وصل کنم که متاسفانه نمیشه!
مدل TV :
47LA62100
با سلام خدمت دوستان .
من این تلویزیونو به تازگی گرفتم.یه مشکل دارم:ظاهرا وقتی کابل hdmi وصله قابلیت ضبط و تایم شیفت کار نمیکنه.آیا واقعا اینجوری و آیا راه حلی داره. با تشکر از راهنمایی شما.
سلاممدل تلویزیون 55LA620V
تو قسمت WiDi و WiFi Direct تلویزیون، لپ تاپ شناسایی نمیشه
مشکل از چی میتونه باشه؟
متشکرم
منظورم عمق تصویر و نقطه دید هست .نقل قول:
من عمق تصویر و نقطه دید تغییر ندادمنقل قول:
هنگام پخش فایل سه بعدی، از روی کنترل دکمه Q.Menu رو بزنید تنظیمات سه بعدی قابل دسترسی خواهد بودنقل قول:
دوستان چنتا سوال
1.فرق سریlm با la چیه ؟
2.به نظرتون بدم la6600بگیرم یا la8600 ؟تفاوت توی تصاویر زیاده ؟جفتشون 240 هرتزه اما 8600 هرتز نرم افزاری 800 و 6600 هرتزش 400 هستش
سری ال ام طراحی 2012 هست سری طراحی 2013 هستنقل قول:
la6600 پنلش 120 هرتز هست با Dynamic MCI نرم افزاری به 400 میرسه
ولی la8600 پنلش 240 هرتز هست با Dynamic MCI نرافزاری به 800 میرسه
مسلما 800 هرتز برای تماشای صحنه های سریع بهتر هست مثلا مسابقات ورزشی
سلام به همگی دوستان
من قبل از عید خیلی در مورد خرید تلویزیون تحقیق کردم و مخصوصا اطلاعاتی که از این تاپیک به دست اوردم خیلی تو انتخاب تلویزیون کمک کرد و بلاخره یه42اینچ la6210 گرفتم از گچین بندرعباس به قیمت 1900 که با هزار چونه 1860 تمومش کردم . اول نظرم روی سونی W804 بود و 47 اینچ که بدون گارانتیش حدود 3300 در میومد و تصمیم خریدش رو داشتم که با دیدن تصویر و امکانات ال جی و همچنین اینکه به گفته برخی پنل سونی تولید ال جی هست و .... به ال جی رو اوردم و 47 اینچ ، بین la6600 و la6210 تفاوتشون تا اونجایی که من میدونم ساب وفر و 2 عینک بازی 2 نفره و سرعت هرتز بود با تفاوت قیمت حدود 500 که تصمیم به خرید LA6210 an شد . موقع خرید دیدم تفاوت 42 و 47 که 5 اینچ اختلاف دارن حدود 700000 بود که خیلی بود و دیدم برای پذیرایی خونه 42 هم کافی هست و با بقیه پول یه 32 اینچ LN541u که رس*** داخلی داره به قیمت 900 تومان برای مغازه خریدم و هنوز 500 دیگه مونده برام که میخوام یه رس*** درست حسابی بگیرم و فکر میکنم بهترین استفاده رو از پولم کردم
این چند روز عید هم دارم از امکانات و کارکرد های la6210 سر در میارم
یکی از امکاناتی که ندیدم جایی درموردش صحبت شده باشه قابلیت اتصال موس و کیبرد بیسیم هست
البته موس خیلی روانتره برای مرورگر اینترنت و راحت تر از مجیک ریموت خود تلویزیون که باید روی هوا تکون داد
چیزای بیشتری پیدا کردم براتون میزارم که شما هم استفاده ببرید
ممنوننقل قول:
پس فقط سری lm توی طراحی ظاهری هستش؟
اا تویه یه سایت la6600 هم زده بود 240 هرتز که
من برای tv و هم برای بازی با ps3 میخوام پس با این اوصاف la7400 بهتره