دوست عزیز من از این استفاده کردم درست شدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیز من از این استفاده کردم درست شدنقل قول:
دوستان به یه مشکل بر خوردم ، مشکل اینه که اون لوگو اسکانیا هست که کنار اسکانیا ها هستش(عقاب)
مدش رو ریختم ولی نمییاد .
یعنی تمام رنگ های ماشین هست که طرح داره هیچ کدوم عمل نمیکنند و فقط کناره های ماشین روش طرح مییوفته و رنگ ماشین ثابت هستش اگه میشه راهنماییم کنید من عاشق اسکانیا هستم.
تمام مد هایی رو هم که استفاده میکنم گذاشتم.
لطفا کمکم کنید.:sq_3:
فکر کنم بخاطر تداخل مد ها باشه آخه بیشتر مد هایی که ریختی مربوط به اسکانیاست مثلا دو تا مد داری که واسه داخل کابین اسکانیاست . وقتی یه مد interior داری و میخوای یکی دیگه استفاده کنی ، باید قبلیه رو پاک کنی . الانم همه مد های اسکانیا رو بردار و اون مد عقاب رو بذار ببین درسته یا نه . بعد یکی یکی مد ها رو اضافه کن ببین درست میشه یانه ؟ مد ها هم بعضیاشون خرابن من خودم مد لوازم اضافه واسه نمای داخل کابین رو ریختم دیگه نمیتونستم رنگ کامیونم رو تغییر بدم .نقل قول:
یکی از دوستان لطف کنه تمام مد هارو توی یه پست قرار بده
مرسی مرسی...نقل قول:
خواهش میکنم.نقل قول:
چجوری با ماوس فرمون میدی ؟ رانندگی با ماوس خیلی سخته. من ماوسم رو گذاشتم رو بیشترین رزولوشن جوری که از اینطرف صفحه مانیتور تا اونور صفحه میشه نیم متر روی میز اما بازم رانندگی باهاش برام سخت بود. همش مارپیچ میرفتم.
من از پدال و دسته دنده فرمونم استفاده میکنم اما جهت ها رو با کیبورد میدم. چون فرمونی که دارم Auto-Center هستش و فرمون خیلی زود برمیگرده سرجاش.
آی گل گفتی یه با مرام زحمتشو بکشهنقل قول:
:31:با موس خیلی خیلی طبیعی تره!!منم قبلا با کیبورد میرفتم با کیبرد فرمون برمیگرده ولی با موس مثل ماشینه هر وقت بخوای فرمون رو بر میگردونی!نقل قول:
عادت کنی خیلی خوبه من الان حدود 2سال میشه با موس فقط بازی میکنم..
آره بابا با موس برید میشه عین واقعیت .
من که از ets 1 با موس میرفتم .
---------------
در ضمن به زودی چند تا مود های خوب رو میزارم در یک پست....
:31:جون ما 4تا مد بنز پیدا کن بزار :دینقل قول:
انگار scs پسرخاله شرکت اسکانیاس همش مد اسکانیا و ولوو!!
بچه ها یه نظر سنجی بزاریم از لحاظ قشنگی و خوشکلی ماشینها رو انتخاب کنیم فقط بدون تعصب به ماشین خاصی . خواهشا همه شرکت کنین . نظر شخصی من :
1- اسکانیا
2- مان
3- ولوو
4- داف
5- رنو پریمیوم
6- بنز
7- رنو مگنوم
8- ایویکو
1- اسکانیانقل قول:
2- ولوو
3- مان
4- داف
5- بنز
6- رنو
7- اویکو
1. Scaniaنقل قول:
2. MAN
3. Volvo
4. Reno Premiom
5. Benz
6.DAF
7.Iveco
زشت ترینشم که هرکاریش بکنم خوشگل نمیشه مگنومه
زشت ترینش رو باهات موافقمنقل قول:
اول داف بقیه مهم نیست در رده چندم باشن:31::31:
این بازیش کامیون و خاور و وانت هم داره؟
یادمه تو کینگ اف رود من بیشتر با اون خاور و وانت اینا میرفتم اول میشدم.
:31:مگنوم از نزدیک ندیدین وگرنه اینطوری بهش توهین نمیکردین!!:31:
به مدیر بخش میگم ببینم برای تاپیک نظر سنجی میزاره!
سلام الان لول 12 هستم و هنوز اسکانیا و ولوو برام باز نشده..میدونم چه شهر هایی هستن ولی باز نشدن و علامت سئوال روشونه..چیکار کنم باز بشن؟هیچ باری و ماموریتی هم به اون مسیر شهر ها نمیخوره که برم..
خوب حتما نباید بار ببری میتونی با کله خالی برو ماشینتو بخر بعد همونجا بار بزن به سفرات ادامه بده
من از وقتی پچ 1.2.5 رو نصب کردم و کد اکتیوشو یه بار زدم دیگه از کد نمیخواد جونم راحت شد
الان لول 16 هستم
راسی دیگه راننده نیست برا استخدام
کلی ماشین بدون راننده دارم
یکی بیاد روشون کار کنه
کسی میدونه چطوری میشه این صدای واریز پول به حسابتو قطع کنه بد جوری رو اعصابه؟
دقیقا اگه کسی تونست مد اکتروس 2012 رو هم گیر بیاره خیلی خوب میشهنقل قول:
مدل mp4 مدل خیلی قشنگیه ولی فعلا کسی این مدل رو نساخته . برو بچ خودمون که فعلا نمیتونن بسازنش به دو دلیل یک اینکه نسخه zmodler 3 کرک نداره و باید نسخه اصلیش رو خرید و دوم اینکه ساختنش کار هر کسی نیست ، من آموزش ساخت مدل کامیون رو یه جا دیده بودم خیلی سخته به این راحتی نیست . باید صبر کنی تا یکی که هم zmodler 3 رو داره و هم تواناییش رو و تازه علاقه به برند بنز هم داشته باشه بشینه و وقت بذاره این مدل رو طراحی کنه .نقل قول:
تو german truck شاید بعد از یکی دو سال مد بنز mp4 رو ساختن .
فعلا سه نفر نظر دادن و هر سه نفر از دوستان شماره یکشون اسکانیا هست . اینم نظر من :نقل قول:
1.اسکانیا 2.مرسدس بنز 3.ولوو 4.داف 5.رنو پریمیوم 6.مان 7.ایوکو 8.رنو مگنوم
به نظر مننقل قول:
1-مرسدس بنز
2-اسکانیا
3-ولوو
4-مان
5-داف
6-رنو پریمیوم
7-اویکو
8-رنو مگنوم
نظر من :
1 - بنز
2- مان
3- ولوو
4- اسکانیا
5- پریمیوم
6- مگنوم
7- ایوکو
8- داف
کلا از داف و داف بازی بدم میاد دست خودم نیست :sq_2:
1- اسکانیا
2- بنز
3- رنو مگنوم
4- درنو پریمیم
5-مان
6- داف
7- ایویکو
واللا بنز خیلی دنبالشم هرچی میگردم یا Interior هست فقط یا یه بوق خیلی مسخره با یه دونه Axorنقل قول:
:دیجون ما 4تا مد بنز پیدا کن بزار :دی
انگار scs پسرخاله شرکت اسکانیاس همش مد اسکانیا و ولوو!!
1.اسکانیا
2.بنز
3.رنو پریمیوم
4.مان
5.داف
6.ولوو
7.اویکو
8.رنو مگنوم
اسکانیا عروس جاده هاست:sq_25:
1.فقط وولو عشق منه
2.اسکانیا
3.مان
4.رنو
5.داف
6.اویکو
7.بنز
البته مد ها که به scs ربطی نداره ولی کسانی که تو کار ساخت مد هستن هم ارادت خاصی به اسکانیا دارن مثلا برای نمونه سایت ets2.lt اگه تو قسمت سرچ بنویسی benz فقط دو صفحه نتیجه واسش میبینی ولی اگه اسکانیا رو سرچ کنی 11 صفحه .نقل قول:
1.actros king of trucks
2.man
3.volvo
4.scania
5.magnum
6.daf
7.premium
8.iveco
چرا دقیقا scs ارادت خاصی روی اسکانیا داره!کلیپ های تبلیغاتیش رو نگاه کنید 90% ماشین هاش اسکانیاس!!نقل قول:
اسکانیا اسپانسر رسمی شرکت scs هستش. دلیل این همه ارادت هم پوله.
تو سایت اسکانیا تبلیغات شرکت scs هست و بقیه برندها نیست.
عشق است ولو :sq_9:نقل قول:
سلام بچه ها.من مشخصات سیستمم این هست:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8600 @ 2.40GHz x 2 (2.40Ghz: CPU).
RAM:2.5GB
GRAPHIC CARD :ATI Mobility Radeon HD 3650 (Microsoft Corporation WDDM 1.
VERTUAL RAM:512
بهترین تنظیماتی که میتونم بزارم که بازی روون اجرا بشه چیه.الان روی نرمال هستم ولی بازی فریم فریم میشه و کرش میکنه.ورجن:1.2.5.1
دوست من سیستم شما ضعیفه فکر میکنم رزولیشن بیارید بایین درست بشه
داداش سیستمت ضعیفه اما درایور جدیدکارت گرافیکت رو هم نصب کن شاید یه نمه بهتر شد الان که جلو کارت گرافیکت زده اصلا نصب نکردی و درایور خود مایکروسافتهنقل قول:
اونو که درش شکی نیست و بقول دوستمون به احتمال زیاد اسکانیا اسپانسرش هست میگم مد ها ربطی به scs نداره یعنی کسایی مثل من و شما بیشتر مد ها رو ساختن اینکه بیشتر سازنده های مد کلید کردن رو اسکانیا فکر نکنم تقصیر scs باشه .نقل قول:
الان خودم دارم روی اسکین واسه اسکانیا کار میکنم نمی دونم چرا اینجوریه ؟ :sq_24: