برای لپ تاپ های ال جی کلید رفتن به BIOS رو نمیدونم ولی شما باید از داخل Bios تنظیم کنید که Sata Mode روی AHCI باشه یا IDEنقل قول:
Printable View
برای لپ تاپ های ال جی کلید رفتن به BIOS رو نمیدونم ولی شما باید از داخل Bios تنظیم کنید که Sata Mode روی AHCI باشه یا IDEنقل قول:
دوستان دریابید:20:نقل قول:
درایور مودمتون رو برای ویندوز 7 نصب کنید یا از سایت سازنده بگیرید.نقل قول:
دقیقا این کار رو انجام دادم و مودم شناخته شده هست.نقل قول:
یه چیز عجیب اینکه، امروز چند ساعتی خونهی دوستم بودم، اونجا هم چند بار سعی کردم و همین خطای 691 رو داد و نتونستم وصل بشم، اما برای آخرین بار تونستم و به اینترنت وصل شدم (با پورت شبکه). اما بعد که رفتم خونه دیدم باز نمیشه وصل شد!
كانكشن رو پاك كن از نو بسازنقل قول:
احتمالا در تنظمیات پیش فرض دستكاری كردی
شایدهم تلفن خونه شما نویز داره
ببن خر خر نمی كنه تو گوشی تلفن؟؟؟
آیا چیزی كه موج زا باشه نزدیك سیستمت هست؟؟؟
من خودم بايوس كيس رو آپديت ميكنم و مشكلي پيش نمياد ولي تو اين مورد بدجوري اذيت شدمنقل قول:
در ضمن پروگرامر هم دارم .ميتونم خودم يه كاري بكنم؟
سلامنقل قول:
ممنونم ازت دوست عزیز
من بارها و بارها کانکشن ساختم و درست نشد. آخر سر به پیشنهاد دوستم با ISP تماس گرفتم. 30 ثانیه بعد درست شد! نمیدونم مشکلش چی بود دیگه:20:
سلام دوستان
ببخشید من یه سوال خیلی غیر حرفه ای دارم(چون تازه دیروز یه acer 5738g گرفتم)
آیا ویندوز های PCشامل xp و vista و... روی نوت بوک نصب میشه؟یا نوت بوک، xp و... مخطوط به خودش داره؟
هیچ فرقی نداره. فقط در مورد نصب ویندوز XP باید این تاپیکو بخونی:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=219326
سلام. هارد لپتاپ قابل ارتقا هست ؟ dell inspiron 1520 دارم. 160 گیگ هست خودش. بخوام 80 یا 160 تا دیگه اضافش کنم نرخ قیمت حدودا چنده ؟
رم چطور ؟ کلا سایتی برا فهمیدن نرخ قیمت ها هست ؟
ممنون از راهنماییتون
نقل قول:
هارد 320 = 60 تومان
هاردد 250= 54 تومان
رم = 2 گیگ 47 تومان
رم = 1 گیگ 25 تومان
جدا قیمت هارد انقدر پایینه؟!! بعد هارد خود آدمو می خرن؟مثلا من 100 دارم بخوام بدم یه چیز دیگه بگیرم چجوری میشه؟نقل قول:
نه عزیز جان
منم خودم INSPIRON 1520 دارم
من هاردم به دست فروختم 40 تومان
شما چه کانفیگیشو داری ؟
با منی؟نقل قول:
من vaio vgn sz 340 p دارم...منظورتو نگرفتم در کل!
نقل قول:
نه نه شما گفته بودی که میشه هاردمو بخرن
گفتم مثلا من هاردمو فروختم 40 تومان
در رابطه به کانفیگ هم با اون دوستی بودم که inspiron1520 داشتن
شرمنده کانفیگ هارد رو نمیدونم چی هست و از کجا باید دید.نقل قول:
نقل قول:
نه نه منظورم کانفیگ لپ تاپتون بود
هارد INPIRON 1520 نهایتا دیگه 160 گیگ هست
مشخصات لپ تاپتون چیه ؟
سلام
من يه وسترو 1520 دارم كه بعضی وقتا، موقع بالا اومدن بايوس (اون موقعی که نوار آرم دل رو پر می کنه)، خیلی کند می شه و بعدش می گه:
cpu 0: failed, Press F1 to resume, Press F2 to setup که البته ّ1 رو میزم، می ره تو ویندوز. مشكل چيه؟ لطفا راهنمايي كنيد.
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
سلام
من چند وقت پيش يه وسترو 1520 با سيستم عامل ويستا خريدم. الان قصد دارم اكس پي نصب كنم. ولي موقع نصب وقتي درايور مربوط به O2Micro-Driver رو نصب ميكنم، ويندوز بعد ري استارت ديگه بالا نمياد و يستم خود بخود ري استارت ميشه. مشكل چيه؟ با اينكه مطمئنم كه درايور خودشه.
لطفا راهنمايي كنيد.
سلام
1)من از لپ تاپ hp استفاده می کنم و word به صورت پیش فرض روش نصب بود و اولش ازم product key خواست و منم تو help و ... گشتم پیدا کردم زدم راه افتاد. حالا دوباره بعد چند ماه ازم product key میخواد!!! و وقتی همون قبلی رو می زنم ایراد می گیره!
حالا باید چی کار کنم؟
از طرفی چون orginal هستش نمی خوام uninstallش کنم و از طرفی به word احتیاج فوری دارم.
2)word ای که خودم cdشو دارم مال شرکت پرنده و نمی دونم از اون می تونم product key رو داشته باشم یا نه!
3)ویه سوال دیگه این که اگر این word که orginal نصبه رو حذف کنم می تونم از روی recovery disk هام دوباره همین orginal رو نصب کنم یا نه؟
ممنونم
سلام؛
من يك لپ تاپ DELL سري Inspiron 6000 دارم كه 4 سالي هست كه دارمش. اما چند وقتيه كه خيلي كند شده و فنش هم تند و تند و نامعمول كار مي كنه. كسي جاي مطمئن براي upgrade كردن اين جيگر من توي تهرون سراغ داره تا ram و هاردش را upgrade كنم يا هر پيشنهاد ديگري؟
سلامنقل قول:
word ای که میگی بصورت پیش فرض نصبه نسخه ترایال هست و سریالی هم که زدی سریال ترایال بوده یعنی بعد از مدتی منقضی میشه.
الان چاره کار اینه که اینو پاک کنی و همون مال پرند رو نصب کنی حتما سریال داره.
در مورد سوال 3 هم شدنی نیست.
بعدشم اوریجینال نباشه مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت.
لپ تاپ شما باید سرویس کلی بشه و داخلش تمیز بشه و اگر نیاز دارید ارتقا رم بشهنقل قول:
بهترین مکان که به لپ تاپ صدمه نزنن مجتمع پاییتخت هست و یک سرویس کلی براتون بین 15-20 تومن هزینه داره ولی ارزش داره که لپ تاپ شما تمیز بشه
این سری یکی از بهترین تولیدات دل بود که کیفیت ساختش حرف نداشت
سلام
من لب تاب مدل aser 4630z دارم مشکل روشنایی صفحه دارم هر قسمت رو که میدونستم مربوط به تنظیمات روشنایی صفحه میشه رفتم ولی باز فرقی نکرد؟
سلام
من 1340 دارم میخوام ویندوزشو عوض کنم.....حالا چندتا سوال:
1-آیا اینکار خوبه یا از چاله تو چاه چون ویستا خوب نیست...؟
2-چیکار کنم ریکاوریش حفظ بشه؟
3-میخوام یه درایو اضافه کنم چون به غیر از درایو ریکاوری که برای پشتیبانی هست یه درایو بیشتر نداره؟
حالا راهنمایی کنن کسی این کارو کرده راضی هست؟؟؟ممنون
خوب عزیز جان ویندوز اصلی لپ تاپ شما چیه ؟
اصلا اینکارو نکن چون ریکاوری ویندوز در اصل ویندوز اوریجنال پس درایور ریکاوری پاک نکن
برای پارتیشن بندی هم روی My computer راست کلیک کن MANAGE بزن به DATA STROGE برو روی درایو C راست کلیک کن shirnk رو بزن میزانی که می خوای درایو جدید بشه بهش بده بعد فرمت کن درایو جدید ساخته میشه
-بد نوشتم منظورم این بود که اگه ویندوز عوض کردم چیکار کنم فولدر ریکاوری پاک نشه؟؟نقل قول:
ویندوز اصلیش ویستا هست.....میشه یه درایو بسازم بعد یک ویندوز دیگه نصب کنم؟؟
ریکاوری یه درایو هستش که در لپ تاپ های سونی ال جی توشیبا مخفی ولی در دل به صورت یه درایو 10 گیگی عرضه شده ببین اگر می خوای اون درایو رو به باد ندی بهترین راهش همینه که گفتم از ویندوز پارتیشن بندی کنینقل قول:
اول تو ویستا او پارتیشن رو بساز بعد ویندوز نصب کن
به نظر من بهترین راه اینه که ویندوز 7 نصب کنی.نقل قول:
در مورد ریکاوری هم برای اینکه پاک نشه می تونین با Acronis Disk director suit 10 پارتیشن بندی کنی خیلی بهتر از خود ویندوزه.
من خودم این کارو کردم و ریکاوریمم سالمه و راضیم هستم
سلام
دوستان من امروز ویندوز Vista ریختم در لپ تاپ مدل aspire 5738g اما درایور گرافیکش نصب نشده
دوستان لینکی دارن برای دانلود درایور ویستا
کارت گرافیک این مدل acer هم این هستش:
ATI Mobility radeon HD 4570 512
ممنون
بیا عزیز
کد:http://global-download.acer.com/GDFiles/Driver/VGA/VGA_ATI_8.621.0.0_Vistax64Vistax86_A.zip?acerid=633855771033530252&Step1=Notebook&Step2=Aspire&Step3=Aspire 5738&OS=V10&LC=en&BC=Acer&SC=PA_7
کسی میتونه یه تعمیرگاه معرفی کته البته خصوصی
برای dell کارت گرافیکیش سوخته 1330 هست
تهرانی شما ؟
بله..............نقل قول:
پیغام خصوصی شد
ممنون از راهنمایی....آقا منظورت اینه که 2تا ویندوز داشته باشم؟نقل قول:
windows7 که با 1340که مشکلی نداره؟؟همه کلید هاش کار میکنه؟؟
نه من نگفتم شما 2تا ویندوز داشته باشی اون انتخاب خودته
نه خیالت راحت باشه هیچ مشکلی نخواهد داشت
آقا اطلاعاتم که پاک نمیشه؟نقل قول:
نقل قول:
نه عزیز این از بقیه فضای درایو C برات یه درایو دیگه میسازه
دوستان لپ تاپ من موقع بازي خيلي داغ ميشه راه حلي براي اين مشكل هست؟