ببین عزیزم این تجربه ی خودمه و اگه بخوام دوباره واسه خودم یا کس دیگه ای بخرم این کار هارو میکنم
شما اول ببین روی کارتون گوشی علامت یا برند شرکت مخابراتی خاصی نباشه که مطمئن بشی گوشی دستی آنلاک نشده
بعد ظاهر و بدنه ی گوشی رو چک کن
درمورد Made In Korea By Samsung و Made In China By Samsung و Made In Vietnam By Samsung و By Samsung هم این رو بهت بگم مطلقا فرقی نمیکنه و حتی توصیه میکنم اگه بعداز این بخوای بخری زیاد به این نوشته ها اعتنا نکن. چون گوشی که اصالتا ساخت چین یا ویتنام هست رو برمیدارند و یه لیبل Made In Korea By Samsung میزنن روش با همون IMEI و به دلیل ساخت کره بودن از 50 تومن اضافه تر میگیرند در صورتی که کیفیتش فرقی نمیکنه و تنها فرق کشورها در اینه که درصد احتمال اشکالات اسمبلی مثلا همین زردی کمتر و زیادتره
برای اینکه زردی رو خوب ببینی اول نور صفحه رو زیاد کن و برو بهNotification Area یا اینکه یه یه اسکرین شات از این لینک
کد:
http://fiddle.jshell.net/qFxsC/1/show/
بگیر و اونجا به گوشیت بلوتوث کن و اون عکس رو در گوشی جدید با نورصفحه ی حداکثر ببین، مخصوصا با اون اسکرین شاتی که گفتم از لینک بگیری اگه زردی داشته باشه خیلی خیلی زودتر خودش رو نشون میده
همه جا میگن برو به جایی که تاریکه و نورصفحه رو هم کم کن ، ولی من میگن زیادکن چون اونجاکه میخوای بری بخری اگه روز نباشه اونقدر لامپ و ... روشن کردند که سخت میشه و اینه که میگم نور صفحه رو زیاد کن، من نور صفحه رو کم کردم که متوجه نشدم
بعد کد *#0*# رو از راست به چپ بزن 15 فاکتور تست گوشی ظاهر میشه که با لمس هرکدوم از اون دکمه ها یه قیمت از گوشی تست میشه مثل ویبره و دوربین و رنگ صفحه و .... بعداز زدن اون کدی که گفتم یکی از اون رنگهارو تست کن و خوب به صفحه دقت کن که پیکسل سوخته نداشته باشه(پیکسل سوخته چیه؟ نقطه ی سیاهی که خیلی ریزه و روی صفحه وجود داره که به هیچ عنوان درست شدنی نیست و همه جای صفحه هم ممکنه باشه ولی جاش ثابته)
بعد بروتوی دوربین تا لکه صورتی نداشته باشه
توصیه میکنم لینکی که Persiandroid گذاشته رو هم بخون
کامل و مفیده ، ضرر نمیکنی
GOOD LUCK