دمت با یه متر میشه یازده متر داداش !!!!!! منظورم این بود که دمت گرم :31:نقل قول:
Printable View
دمت با یه متر میشه یازده متر داداش !!!!!! منظورم این بود که دمت گرم :31:نقل قول:
من موندم پس اصلا چجوری رفتی تو بازی!:sq_6:نقل قول:
درایور Realtek HD Audio Driver R2.27 این رو نصب کن احتمالا مشکل کارت صدای مادر بردت حل بشهنقل قول:
مدل مادر بردم Asus P5KPL هست اما کلأ از همون اولی که خریدم صدای مادر برد جواب نداد :sq_3: کارتم غیر آنبرده! فکر کنم این باشه PCI C-Media . مدل دقیقشو نمیدونم.
مشکل بازی هم از اینکه هم کارت صدای آن بردت فعاله هم غیره آنبرد! نمیدونه از کدوم برا پردازش صداش استفاده کنه!
کارت صدای مادربرد رو غیر فعال کن تست کن ببین میاره
اگه نشد کارت صدای غیر آنبرد رو بردار بعد اون درایوری که گفتم بنصب ببین درست میشه یا نه
در غیره این صورت یه سری کارت صدای پرتابل بیرون میفروشن قیمتش 3-2 تومن هستش! اندازه ی فلشه
یکی بگیر وصل میشه به یو اس بی! بعد کارت صدای خودتو از سیستم جدا کن!
این آخرین روش 100% مشکلت حل میشه!:31:
احتمالا درایور کارت گرافیکتو آپدیت نکردی!
درایور 280 برا انویدیا بهترین درایور برا انجام این بازیه
نصب کن حل میشه!(جدیدتر نصب نکن)
خیلی با شعر امضات حال کردم
دمت گرم:sq_8:
:sq_7:
به سختی!! شاید خود بازی نصب کرده باشه من خبر ندارم.نقل قول:
هر کاری بگی کردم. کلأ از همون ابتدای کار صدای مادربردم مشکل داشت.نقل قول:
درایور Realtek HD Audio Driver R2.27 این رو نصب کن احتمالا مشکل کارت صدای مادر بردت حل بشه
برم ببینم چی میشه :sq_25:نقل قول:
مشکل بازی هم از اینکه هم کارت صدای آن بردت فعاله هم غیره آنبرد! نمیدونه از کدوم برا پردازش صداش استفاده کنه!
کارت صدای مادربرد رو غیر فعال کن تست کن ببین میاره
میرم دان میکنم حتمأ.نقل قول:
احتمالا درایور کارت گرافیکتو آپدیت نکردی!
درایور 280 برا انویدیا بهترین درایور برا انجام این بازیه
نصب کن حل میشه!(جدیدتر نصب نکن)
خیلی با شعر امضات حال کردم
دمت گرم:sq_8:
:sq_7:
در مورد شعر امضا هم باید بگم : خودمم خیلی حال میکنم باهاش.
و در آخر مرسی از وقتی که گذاشتی :sq_8:
سلام دوستان
اگه کسی زیر نویس واسه BF3 aftermath axclusive video سراغ داره لطفا برام لینکشو یا خودشو ایمیل کنه
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان اگه می شه لینک های دانلودشو بزارین یا به emeil هم بفرستین کمک کنننننننننییییییییییییییی یییدددددددددددد :sq_3: اینم emeil [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا!! اینو جای دیگه نگیا!نقل قول:
آقا بازی قشنگیه ؟ چقدر تو تهران چرخ میزنه ؟ کلا چند درصد بازی تو تهران ؟
سلام
یادش بخیر چقدر اینجا دعوا میکردیم
:31:
آره قشنگهنقل قول:
زیاد نیست اصلا صدای بازیو قطع کنی نمیفهمی تو تهرانی
به نظر من
40-50%
:31: قبول دارم ! یعنی اون موقع که اینو گفتم تا تهش نرفته بودم. حالا که تا ته بتل رفتم میفهمم که تفاوت از زمین تا آسمونه :31:نقل قول:
دوست عزیز برخلاف تصور اونایی که ادعا میکردند که فقط بخشی از بازی مربوط به ایرانه، متأسفانه تمام این بازی از اول تا آخرش مربوطه به فتح ایران و اشغال تهرون.نقل قول:
با اینکه روی FHD و کیفیت نسبتاً بالا اجراش میکنم ولی
از لحاظ گرافیک و خط سیر بازی هم نظر شخصیم اینه که خیلی ضعیفه و ناشی از هول هولکی ساختنش به دلیل اغراض سیاسی شون بوده.
حداقل نسبت به cod که خط سیر بازی در قسمتهای مختلف در امتداد همه و از طرفی گرافیک و کنترلهای بهتری داره این اصلاً برام جذاب نیست حتی برای بار اول.
ضمناً من نمیدونم توی این مرحله باید چکار کرد؟ بار دومه که درست اینجا دارم گیر میکنم نمیفهمم چکار باید کرد؟
دوست عزیز چرا سیاسی بودن رو ربط میدید ب خود بازی ، اتفاقا بازی خیلی هم عالیه و ب همه توصیه میکنم بازی کنن ، تهرانم خوب شبیه سازی شده و مطمئنم حال میکنید ، از COD MW3 زد جلو چ از نظر تعدد طرفدارا و چ از نظر تکنیکی و بعضی از سایتام ب عنوان بهترین شوتر 2011 انتخاب کردند ! گرافیکش ک شما میگین ضعیفه اصن اینطور نیس ، یکی از بهترین گرافیکای سال 2011 بود ، فقط DX11 اش میتونه برا اثبات گرافیکش کافی باشه !نقل قول:
دوست عزیز برخلاف تصور اونایی که ادعا میکردند که فقط بخشی از بازی مربوط به ایرانه، متأسفانه تمام این بازی از اول تا آخرش مربوطه به فتح ایران و اشغال تهرون.
با اینکه روی FHD و کیفیت نسبتاً بالا اجراش میکنم ولی
از لحاظ گرافیک و خط سیر بازی هم نظر شخصیم اینه که خیلی ضعیفه و ناشی از هول هولکی ساختنش به دلیل اغراض سیاسی شون بوده.
حداقل نسبت به cod که خط سیر بازی در قسمتهای مختلف در امتداد همه و از طرفی گرافیک و کنترلهای بهتری داره این اصلاً برام جذاب نیست حتی برای بار اول.
داستانش نه خوب نبود !
حتما بگیرید ! تقریبا نصف بازی تو تهران بقیشم مربوط ب ایران !نقل قول:
اولاً که شما اگه واقعاً این بازی رو انجام دادید(که شک دارم) بهتر بود اول جواب این سوال رو میدادید:نقل قول:
دوماً نظرات شخصی همه ی افراد محترمه و هیچکس این حق رو نداره که به نظرات دیگران بتازه.نقل قول:
نمیدونم توی این مرحله باید چکار کرد؟ بار دومه که درست اینجا دارم گیر میکنم نمیفهمم چکار باید کرد؟
سوماً در اینکه سراسر این بازی سیاسی و ضد ایرانی هست دیگه نه بچه ی 7 ساله نه پیرمرد 77 ساله شک ندارند حالا چطور شده شما مخالفید، ضمن احترام به نظر شخصیتون باید بگم خودتون باید بیایید بگید چرا.
فحشهای بسیار رکیک بزبان فارسی داخل این بازی دیگه جای خودش که تا به این تاریخ در یک گیم کاملاً بی سابقه هست و قطعاً میخواد بی فرهنگ بودن ایرانیها رو هم نشون بده!
ضمناً یادت نره خیلیها هستند که فارسی بلدند حرف بزنن یا فارسی تایپ کنند ولی حاضر نیستند سر به تن ایرانی ها باشه. امیدوارم شما از اونا نباشید.. بهرحال. آرزوی فتح ایران رو مگه توی اینجور بازی ها بتونند برآورده کنند چون در عمل که خوابش رو باید ببینند.
چهارماً صرف اینکه از DX11 پشتیبانی میکنه از کی تا حالا شده دلیل گرافیک بهتر داشتنش؟ نظر جالبی بود.
چهارماً حتی اگه بهترین بازی قرن انتخاب شه و اسکار!! هم بگیره و سازنده اش برنده ی جایزه ی صلح نوبل شه! بازم هیچ شخص ایرانی یک اپسیلون از این اتفاق تعجب نمیکنه! پس دوست عزیز این چیزا رو بریز دور و به چشم خودت اعتماد کن نه به این عناوین و القاب.
پنجماً اینکه من خاک پای هر ایرانی وطن پرستی هستم.
ششماً جواب سوالم رو هر کی بلده بده و حاشیه زدن به نظرات شخصی همدیگه رو هم تمام کنیم تا تاپیک الکی به حاشیه نره خیلی خیلی بهتره!
؟نقل قول:
نمیدونم توی این مرحله باید چکار کرد؟ بار دومه که درست اینجا دارم گیر میکنم نمیفهمم چکار باید کرد؟
یادم نیس راسش وگرنه چ دلیلی داره ک نگم ؟!نقل قول:
دوماً نظرات شخصی افراد محترمه و هیچکس از جمله شما حق نداره به نظرات دیگران بتازه.
سوماً در اینکه سراسر این بازی سیاسی و ضد ایرانی هست دیگه نه بچه ی 7 ساله نه پیرمرد 77 ساله شک ندارند حالا چطور شده شما مخالفید، ضمن احترام به نظر شخصیتون باید بگم خودتون باید بیایید بگید چرا.
فحشهای بسیار رکیک بزبان فارسی داخل این بازی دیگه جای خودش که تا به این تاریخ در یک گیم کاملاً بی سابقه هست و قطعاً میخواد بی فرهنگ بودن ایرانیها رو هم نشون بده!
ضمناً یادت نره خیلیها هستند که فارسی بلدند حرف بزنن یا فارسی تایپ کنند ولی حاضر نیستند سر به تن ایرانی ها نباشه. امیدوارم شما از اونا نباشید.. بهرحال. آرزوی فتح ایران رو مگه توی اینجور بازی ها بتونند برآورده کنند چون در عمل که خوابش رو باید ببینند.
چهارماً صرف اینکه از DX11 پشتیبانی میکنه از کی تا حالا شده دلیل گرافیک بهتر داشتنش؟ نظر جالبی بود.
چهارماً حتی اگه بهترین بازی قرن هم انتخاب شه و اسکار!!! رو هم ببره یا سازنده اش برنده ی جایزه ی صلح نوبل شه!!! هم بازم هیچ شخص ایرانی یک اپسیلون هم تعجب نمیکنه! پس دوست عزیز این چیزا رو بریز دور و به چشم خودت اعتماد کن نه این عناوین و القاب رو.
پنجماً اینکه من خاک پای هر ایرانی وطن پرستی هستم.
ششماً جواب سوالم رو هر کی بلده بده و حاشیه زدن به نظرات شخصی همدیگه رو هم تمام کنیم تا تاپیک الکی به حاشیه نره خیلی خیلی بهتره!
اتفاقا فشایی ک داده میشد همشون ب طبیعی تر شدن بازی کمک کرد ، من خودم خیلی ازین فشارو شنیدم خیلی از ایرونیام میگن و خیلی طبیعیه همه جای دنیا میگن ! ینی میخواید بگید ما ایرانیا خیلی موئدبیمو اینا ؟ روراس باشیم با خودمونیم ! فش دادن یه امر طبیعی هسش و روانشناسام تایید میکنن دیگه آدم وقتی عصبانی میشه فش میده واینمیسه ک نگا کنه !
بازی کردم نقدشم کردم سرش هزار جور بحث کردم !نقل قول:
که شک دارم)
منم نظر شخصیمو گفتم ب شمام بی احترامی نکردم !نقل قول:
دوماً نظرات شخصی افراد محترمه و هیچکس از جمله شما حق نداره به نظرات دیگران بتازه.
بله در 98 درصد مواقع بله ! دوست عزیز جدیدترین تکنولوژی هسش ،خب معلومه اگه تو یه گیم باشه باعث پیشرفتش میشه ، نمیدونم این ک خیلی واضحه ! یه گیم مثال بزنید ک DX11 داشته باشه و گرافیکش بد باشه ...نقل قول:
بدون شرح :نقل قول:
چهارماً حتی اگه بهترین بازی قرن هم انتخاب شه و اسکار!!! رو هم ببره یا سازنده اش برنده ی جایزه ی صلح نوبل شه!!! هم بازم هیچ شخص ایرانی یک اپسیلون هم تعجب نمیکنه! پس دوست عزیز این چیزا رو بریز دور و به چشم خودت اعتماد کن نه این عناوین و القاب رو.
آها شما حتمن ازون دس آدمایی هسید ک ب اسکار اضغر فرهادیو فیلم شاهکارشم گیر میدید ! ! !
اتفاقاً نه. چون از قبلش فیلم رو دیده بودم. ایشون رو هم آدم درست و وطن پرستی میدونم ولی در اینکه فیلمش در حد اسکار نبود هنوز روی نظرم هستم!نقل قول:
اون حرف رو هم کلی گفتم ربطی به ایشون نداشت.
ضمناً این توی فرهنگ آمریکاییهاست که در هر جمله ای دو سه تا فحش ناموسی میدن و عادیه براشون.
شما و اطرافیانتون رو نمیدونم اما خودم با اینهمه سن و سال هنوز محیطهای کمی در ایران رو دیدم که چپ و راست(مثل توی این بازی)
فحش خوار مادر بهم بدن! یادتون نره اولاً رزمنده های ایرانی هیچوقت چنین تیپ افرادی نبودن چون فحش چه کوچک چه بزرگش در فرهنگشون گناه کبیره بود.
دووماً اصلاً ایرانیها چه مذهبی چه غیرمذهبی ذاتاً اینجوری نیستن!
سوماً EA و سازنده ی بازی اگه میدونست توی ایران برخلاف آمریکا میشه که با حتی یه فحش نسبتاً ساده، مخاطب ازتون
شکایت میکنه و دهها ضربه شلاق(بین 30 تا 70 ضربه! شک از منه) نوش جان میکنید هیچوقت یه همچین دیالوگهای زشتی رو بعنوان روتین بما نسبت نمیداد!
شما فیلمهای ایرانی رو مقایسه کن با هالیوودیش. میبینی توی فیلمهای هالیوودی حتی یه بچه به مادرش فحشهایی مثل بدکاره و.... رو میده ولی اگه توی ایران هم اینطوره والا من هنوز ندیدم!
و همچنان سوالم مربوط به اون مرحله از بازی بی جواب ماند!
دوست عزیز من، Legacy's جان، با توجه به این پست هاتون خیلی مشتاق شدم بدونم شما کلاً رو هم چند درصد از داستان بازی رو فهم کردید! اگه ممکنه یه توضیح مختصر در مورد داستان بازی بدید و یا به طور خلاصه داستان بازی رو برای ما شرح بدید. ( هرچی که متوجه شدید و درک کردید )
بسیار سپاس گزارم.
عزیز دل!نقل قول:
بقول قدما آسیاب به نوبت!
اول سوال زیر که متأسفانه بین این صحبتهای فرعی یک ص عقب افتاد رو اگه بلدید جواب بدید بعد میرسیم به سوالات دیگه. اگرم کسی جوابش رو نمیدونه پست نده تا سوالات واجب تر مربوط به مراحل بازی هی اینجوری بین صفحات گم نشه!
نقل قول:
برو سمت دری که سمت راست تصویر هست...نقل قول:
درمورد فیلما ، اونجا آزادی هس ! ولی اینجا ....خیلی از بهترین فیلمای ما سر این قضیه مجوز نمیگیرن !نقل قول:
اتفاقاً نه. چون از قبلش فیلم رو دیده بودم. ایشون رو هم آدم درست و وطن پرستی میدونم ولی در اینکه فیلمش در حد اسکار نبود هنوز روی نظرم هستم!
اون حرف رو هم کلی گفتم ربطی به ایشون نداشت.
ضمناً این توی فرهنگ آمریکاییهاست که در هر جمله ای دو سه تا فحش ناموسی میدن و عادیه براشون.
شما و اطرافیانتون رو نمیدونم اما خودم با اینهمه سن و سال هنوز محیطهای کمی در ایران رو دیدم که چپ و راست(مثل توی این بازی)
فحش خوار مادر بهم بدن! یادتون نره اولاً رزمنده های ایرانی هیچوقت چنین تیپ افرادی نبودن چون فحش چه کوچک چه بزرگش در فرهنگشون گناه کبیره بود.
دووماً اصلاً ایرانیها چه مذهبی چه غیرمذهبی ذاتاً اینجوری نیستن!
سوماً EA و سازنده ی بازی اگه میدونست توی ایران برخلاف آمریکا میشه که با حتی یه فحش نسبتاً ساده، مخاطب ازتون
شکایت میکنه و دهها ضربه شلاق(بین 30 تا 70 ضربه! شک از منه) نوش جان میکنید هیچوقت یه همچین دیالوگهای زشتی رو بعنوان روتین بما نسبت نمیداد!
شما فیلمهای ایرانی رو مقایسه کن با هالیوودیش. میبینی توی فیلمهای هالیوودی حتی یه بچه به مادرش فحشهایی مثل بدکاره و.... رو میده ولی اگه توی ایران هم اینطوره والا من هنوز ندیدم!
رزمنده های الان با اون زمان 180 درجه فرق دارن !
ذاتا ؟ ذاتا ؟ همه ی آدمارو خدا آفریده عزیز ...شما داری خلقت خدارم زیر سئوال میبری دی!
درضمن اگه اینطور ک شما میگین بود الان BF3 باس بهترین بازی سال میشد ! اونا اصنم اینطور نیسن ک بیان سیاستو قاطی گیم و اینا کنن !
شما یه چرخ تو تهران بزن بعد بیا بحث کنیم ، فرهنگ لغت آدم آپدیت میشه شدید ! دی !
ممنون دوست عزیز ولی چند بار رفتم اتفاق خاصی نیفتاد. یک درب پشتی هم هست که یک سرباز جلوشه اونم بهمین منوال!نقل قول:
هر ترفندی استفاده کردیم نشد!
عجیبه ها.
نقل قول:
آها این فک کنم اون نردبونس ...بانک شهر ! میری پشت ،میتت (سرباز ا )قلاب میگره بعد نردبون میاد پایین بعد میری بالا و ...فک کنم همین باشه !
من اینو امشب تموم کردم. اون گرافیک بالایی که یکی از دوستان گفته بود در آخرشه نفهمیدم دیگه کجاش بود؟!
آخرشم نفهمیدم اون انفجار قطار و تروریستهای ایرانی!!! سکانس مانده به آخر چه ربطی به بمب روسی پایانی داشت.فقط آخرش اینو فهمیدم که سناریست های EA هول هولکی و زورکی سعی کرده بودن ایران و روسیه رو بهم ربط بدن بهم و بعنوان تهدید امنیت ملی خودشون. درست برعکس داستان بسیار منسجم cod.
سلام دوستان.
کسی لینک دانلود این بازی رو نداره ؟
نسخه بلک باکسشو میخوام.
ممنون
سلام دوستان بازی خور..
من این مرحله گیر کردم...مثل شماها گیم حور نیستم و نمیتونم خیلی روووش زوووم بشم..هرچند که زووم هم میشم باز سر در نمیارم..
میشه کمکم کنید...
کنارم یکی هست و داره با دوربین نگاه میکنه....
منم با یه اسنایپ (درست گفتم..تک تیر) بالای یه پشت بووم هستم...
دیگه نمیدونم چیو باید بزنم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چند تا چراغ که نورشون زیاده رو بزنی خاموش کنی..دقت کنی میبینی ..نزدیکننقل قول:
اون دوستی که میگین حتما گفته گرافیک بازی آخرشه یعنی گرافیکش مثلا عالیه .نقل قول:
ولی من اگه اشتباه نکرده باشم آخر بازی شنیدم مامور cia گفت (اونی که بمب گذاشته بود چی بود اسمش) واسه ما کار میکنه .
نقل قول:
دمت گرم ازراهنماییت..
منظورت چراغای خونس دیگه..؟
منتها من ب هچی میزنم انگار نه انگار..؟
بیشتر چراغارو زدم..هیچی نمیشه...
یادت نمیاد کدوم سمت بوود...خستم کرد...
شنه. ببین اگه درست فهمیده باشم همون سکانسی هست که قراره هلیکوپتر خودی تعدادی از نفرات رو پیاده کنه.نقل قول:
یه محوطه ی باز دست راست همون عکسی که گذاشتی وجود داره یه تعداد لامپ توی خیابون هست که باعث میشه هلیکوپتر نتونه راحت نفراتش رو مخفیانه پیاده کنه..
اون لامپ ها که یکیشونم توی همین عکسی که گذاشتی گوشه ی راست پایین دیده میشه باید بزنی همشون رو.
البته فکر کنم بعدش که نفرات رو پیاده کرد باز باید از همون بالا اونا رو پوشش بدی.
کفشهای بازی mirror edge تو dlc بازی battle.field.3
سلام دوستان تو مرحله comrades گیر کردم جاییکه میگه خودتون را به طبقه دوم برسونید!!!
خودم رو میرسونم ولی هیچ اتفاقی اونجا نمی افتاته
بر میگردم پایین همونجایی که اسانسوره یه یارو جلو درش گیر کرده روبروش یه پله هست که اول کار ازش اومدیم بالا....میخوام برگردم پایین ولی یههو گیر میکنه و مجبور میشم که بازی رو ری استارت کنم!!!
چه کنم؟
این باگ بازی هست...وقتی به در میرسی باید دوستات بیان در رو باز کنن..وقتی نیومدن..مرحله رو از check point قبلی دوباره برو درست میشه..یا اگه بازم نشد تونستی مرحله رو از اول برو..درست میشهنقل قول:
ممنون دوست عزیز واقعا داشتم ناامید میشدم از این بازی!!نقل قول:
حدس شما کاملا درست بود قبلا که بازی میکردم تک و تنها بودم و اون دو نفر همراهم را اصلا نشون نمیداد تو بازی (حتی اول مرحله که سوار ماشین بودیم هم داخل ماشین فقط خودم بودم و ماشین خودش اتومات داشت حرکت میکرد!!!:دی) الان ریستارت کردم مرحله رو کلا درست شد....
چقدر سختی کشیدم سری قبل اون همه ادمو بکشم تک و تنها1!!!! الان سه سوته ردش کردم....
مممنون!!
من این بازی رو گیر اوردم ولی روی آیکونش کلیک میکنم هیچی نمیاد .. اصلا کرکی هم استفاده نکردم . ایا کرکی هست برای دانلود برام بزارید ؟:n03:
ویندوزت XP که نیست ؟ حداقل سیستم مورد نیاز رو داری ؟ کارت گرافیکت آپدیته ؟نقل قول:
دوست عزیز این نسخه مشکلات زیادی چه برای اجرا و چه در اجرا داره.نقل قول:
شاید دوستانی که تونستند اجراش کنند باهام موافق نباشند ولی
من که کلاً بیخیالش شدم و حدود 20 گیگ که این بازی رو دانلود کردم+ انواع و اقسام کرک و پچ های بی مصرفش رو انداختم به کنار و بزودی هم پاک میکنم.
تو درایوی که نصب کردی تو پوشه بازی ایکون bl3 فقط از همون جا میره تو بازینقل قول:
ولی با کمال تعجب اجرا شد ... هرچند ارور کارت گرافیک دادولی بعد اوکی کردن میره تو بازی ... :n04:نقل قول:
نه آقا ایکس پی چیه . اون که منقرض شده .. کارت گرافیکم و 4 5 سال پیش خریدم لامصب هنوز جواب میده 4850 1 گیگ. وقتی روی آیکونش کلیک کردم دیدم ارور داد که ورژن آپدیدت کارت گرافیکم 11.5 و بهتره که از 11.7 به بالا استفاده کنم .. ولی باور کن من کارت گرافیکم آپدیت تر از این حرفاست .. ورژن 12.10 رو دارم .. نمیدونم چرا این ارور رو میده هرچند که وارد بازی میشه ..نقل قول:
ورژن 12.10 با این که کامل و درست دانلود شده ولی نمیدونم چرا زمان نصبش اینقدر سریع تمام میشه ... منو به شک انداخته .. آیا از 12.10 جدید تر نیومده که اونو دانلود کنم ؟ :n03:
با همون آیکون روی دسکتاپ زدم دوباره درست شد . احتیاجی هم به نصب کرک نداشتمنقل قول:
سومین DLC بازی"AfterMath" هم حدود 5 هفته پیش ریلیز شد و باید بگم روح تازه ای به بازی بخشید
4 مپ جدید که به نظر میاد همشون در ایران هست و واقعا فوق العاده هستن حالا باید منتظر آخرین DLC بازی END GAME باشیم
دوستان من میخوام این بازی را دانلود کنم ولی به نظر چند ورژن متفاوت داره؟!!!
یه نسخه لیمیت ادیشن پیدا کردم نمیدونم خوبه یا نه؟!!!
اگر جایی رو میشناسید معرفی کنید تا از اونجا دانلود کنم.لینک مستقیم یا غیر مستقیمش مهم نیست
این بازی چند مرحله اس؟ :n13:
خب بنیامین جان هارد برای ایکس باکست بخر تا بتونی بازی رو تموم کنینقل قول: