نقل قول:
دوست عزیز کارت این مهر اقتصاد یا همون موسسه مهر دیگه توی پوز ملت کار نمیکنه چند روز پیش خودم امتحان کردم. چون زیر نظر بانک مرکزی هم نیست اما شعبه زیاد داره.
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز کارت این مهر اقتصاد یا همون موسسه مهر دیگه توی پوز ملت کار نمیکنه چند روز پیش خودم امتحان کردم. چون زیر نظر بانک مرکزی هم نیست اما شعبه زیاد داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا سپرده کوتاه مدت مهر اقتصاد معمولیش 23 درصد سود میخوره؟یا اینکه اسم خاصی داره؟
اگه با 22% جایی پول گذاشته باشیم و الان بخواهیم جایی دیگه بزاریم با نرخ 25% بگیره با این شرایط زیر آیا به صرفه هست ؟
سپرده قبلی که 22 بود با سود 20% بسته میشود و سپرده جدید 25% باز میشود.
سلام بستگی به این داره که چند ماه سود 22% گرفتین و چند ماه میخواین سود 25% بگیرین . مثال : اگر 10 ماه 22% گرفتین پس حالا 2% از کل سودهایی که گرفتین از اصلِ پولتون کم میکنند . بعدش هر چی مدت 25% بیشتر باشه اون 2% کم شده از پولتون رو بیشتر جبران میکنهنقل قول:
این درسته که بانک سینا سود سالانه 24.6 درصد شده؟
سلام . سوال شما یه موضوع مهم رو مطرح میکنه . نوع حساب چی هست و چه موقع سود پرداخت میشه و حداقلِ موجودی چقدر باید باشه ؟ . این سه فاکتور رو باید موقع حساب باز کردن حتماً بدونیم . اگر حساب بلند مدتِ یک ساله با پرداخت سود در سر رسید باشه ( بعد از یک سال ) پس به درد نمیخوره برای کسی که به سودش احتیاج داره . بهترین نوع پرداخت سود به ترتیب : روزانه , ماهانه , سه ماه یک بار , 6 ماه یک بار , 9 ماه یک بار و سالی یک بار هست .البته برای بلند مدن 2 ساله و 3 ساله و 5 ساله هم میتونه پرداخت سود در سررسید ( در پایان مدت سپرده گذاری ) انجام بشه.نقل قول:
سلام . دیروز یه نفر گفت بانک ایران زمین 25% هست ( 1 ساله با حداقل موجودی 30 میلیون و پرداخت سود در سررسید یعنی بعد از یک سال )
مجوز رو من نمیدونم ولی میدونم معتبرهنقل قول:
نه حساب فرق میکنه و فکرکنم حساب فجر باشه بری شعبه خودشون میگن
نه باید حضوری بری مدارک رو هم ببری بعضی شعبه ها بعد از ظهر هم هستند
خیر دوست عزیز من همین الان کارت کشیدم کار میکنهنقل قول:
با درود
دوستان من نیاز به دو تا سه میلیون وام با بهره ی کم دارم. چنین وامی رو از چه راهی می شه گیر آورد؟ چه راه هایی وجود داره؟
با سپاس
دوستان یه پیشنهاد دارم می خواستم ببینم اجرایی می شه ؟:n13:
یه مغازه رو تو یه جای خوب می فروشن حدودا 400 میلیون(البته هنوز دقیق نمی دونم ولی همین حول هوش باید باشه قیمتش)
اگه آدم این مغازه رو بگیره می تونه برجی 1200 راحت کرایش بده
حالا به نظرتون چطور می شه یه 400 تومن از یه بانکی وام گرفت و برجی قسطی 1 تومن قسط وام داد؟ آیا پیدا می شه همچین بانکی؟
ممنونم
یک سوال
موسسه ها نظیر ثامن و میزان سه برابر موجودی شما وام میدن به شرط اینکه سه ماهی حساب جاشون داشته باشی
این سه ماه همینطوری که من گفتم حساب میشه ؟ یا مثلا میخوای سه برابر 4 تومن وام بگیری این 4تومن باید سه ماه باشه ؟!
حالا فرض کنیم من یک حساب دارم بیشتر از 3 ماه عمر داره، به مرور زمان در آن پول ریختم الان رسیده به 4 تومن الان میخواستم ببینم برای وام درخواست بدم این چطوری حساب میشه ؟ چون من یهویی 4 تومن رو 3 ماه نخوابوندم روی سپرده ام هی اومده شده 4 تومن و طول عمر حساب هم از 3 ماه بیشتر است
و نکته بعدی اگه در همین موسسه ها از این مقدار 3 برابر هم بیشتر بخوای وام میدن یا خیر ؟
کسی میدونه اقساط 12 تومن به عنوان مثال چقدر ماهانه است ؟ حدود 240 در میاد ؟
امروز رفتم بانک دی حساب باز کردم یارو گفت 0 تا 10 میلیون 20 درصد 10 میلیون به بالا 22 درصد.
فکر کنم کلا کل حساب های کوتاه مدشتون رو از 7 درصد کردن 20 درصد.چون فرم خاصی بهم ندادن فقط گفتم سود کوتاه مدت چند درصد ه همون حرف متن بالا رو زدن
زرنگینقل قول:
اولا اگه مغازه ای 400 میلیون قیمتش باشه حدودا ماهی 2 میلیون اجارشه
دوما الان برای 25 تا 30 میلیون ماهی 1 میلیون قسط باید داد حالا 400 میلیون رو حساب کن
بعدشم هیچ بانکی پیدا نمیشه که همچین وامی به شما بده 400 میلیون بده ماهی 1 میلیون قسط مگه سیمت به بالا وصل باشه
اعلام شده که سود بانک ها قراره کم بشه.
موسسه ثامن ومیزان رو من نمیدونم ولی مهر اقتصاد میگه مثلا 4 ماه 5 میلیون بزاری همون قدر بهت میدیم حالا اگه 4 ماه از افتتاح حسابت گذشته باشه میانگینش رو میگیرن هموقدر بهت وام میدن به طور مثال ممکنه شما در طول 4 ماه یا بیشتر هیچ پولی تو حسابتون نباشه فقط یک روز مثلا 900 ملیون تو حسابت بوده حالا میانگین حساب شما میشه 900 میلیون تقسیم بر 120 روز (4ماه) که مساوی است با 7.5 میلیون که میشه مبلغ وام شمانقل قول:
آقا الان این حساب کوتاه مدت بانک دی که 20 درصد برای زیر 10 میلیون سود میده.از 7 درصد اورده 20 درصدش کرده؟
به من فرم خاصی ندادن همون کوتاه مدت معمولی بود ولی گفت تا 10 تومن 20 درصد سود میده که من رفتم پیش یکی دیگه فرم گرفتم.
یعنی تمام کوتاه مدتها 20 درصد هست؟
بانک آینده به شتاب وصله؟شماره شبا داره؟
برای حساب 23%اگه بخام افتتاح کنم،کارمزد افتتاح حساب(تمبر)و صدورکارت و فعال کردن اینترنت بانک چجوری هست و چنده؟
الان بانک مسکن روز شمار میده 23 درصد.... صحت داره ؟
دوستان این همه حساب معرفی کردند آخرش هم هیچکس هیچی نفهمید
لطفا یه چند تا حساب معرفی کنید که بالای 22 درصد روز شمار بده و کف پول هم از 20.000 تومان بیشتر نباشه
با درود
دوستان یکی از رفیقانم می خوام به زودی ازدواج کنه و درخواست وام مسکن زوجین رو داره. به زبان ساده چه مراحلی رو باید پشت سر بزارن تا بتونن این وام خرید مسکن زوج ها رو بگیرن؟
با سپاس
درود
الان در بین بانک ها موسسات کدام یک سه ماهه و شش ماهه سود بیشتری میدن؟
منم سوال ايشون رو دارمنقل قول:
البته براي من شبكه ي شتاب هم ملاكه :n16:
سلام بچه ها . یه راهنمایی اساسی لازم دارم :n02:
ببینین من ۲۰ تومن لازم دارم . حالا با ۱۸ تومنم میتونم کنار بیام . این قسمت اول
۲۴ تومن هم پول دارم .
حالا میخوام با گذاشتن این ۲۴ تومن وام بگیرم . مشکلی ندارم ۵ ساله باشه ۱۰ ساله باشه هرچی . فقط میخوام با سود پولم قسط وامم داده بشه. بانکی هست که بتونم این کارو کنم؟
خوب با این توافق جدید دیگه باید بیخیال سودهای بانکی بشیم!
محتوای مخفی: توافق جدید بانک ها/ نرخ سود بانکی در دامنه 10 تا 21 درصد
میگن شعبده باز با یک دستش تماشاگر رو منحرف میکنه و با دست دیگه اش کار خودش رو انجام میدهنقل قول:
به نظر من زیاد نباید به نرخ سود سپرده ها نگاه کنیم بلکه الان نرخ سود تسهیلات بانکی تو اون دست بانک مرکزی هست که باید بهش دقت بیشتری بشود
به نظر من هر چه قدر هم بانک مرکز سودشونو بیارن پایین بازم نمیتونه جلوی بانک ها خصوصی وایستن درسته که مثلا اینا میگن که نرخ سود ها همونی هست که بانک مرکزی گفته ولی زیر سبیلی به همون کارشون ادامه میدن.نقل قول:
دوستان بانک مهر اقتصاد یه سپرده داره که در سررسید 200 درصد سود میده یعنی اگر شما 10 میلیون بزارید
بعد از 5 سال 10 میلیون خودتون رو میده + 20 میلیون هم سود که جمعا میشه 30 میلیون یعنی پولتون 3 برابر میشه
نظر دوستان چیه خوبه میصرفه
این قضیه تمبرمالیاتی برای افتتاح حساب بلندمدت چیه؟؟؟
من توسامان حساب بازکردم بدون اینکه بهم بگن دوماه بعدش دیدم که 2000 تومن ازحسابم بااین عنوان کم شده قبلا توپاسارگاد حساب بلندمدت داشتم اینطوری نبود دزدی هم حدی داره ایناازخداشونم باشه که پولمونو بذاریم پیششون
اگه کسی اطلاعاتی درمورد بانکای دیگه داره بده که سمتشون نریم والکی به اسمای مختلف پولمونو بالا نکشن.
درضمن دوستان هرکی هرچی میخاددرمورد میزان سودها میگه یکی نیست که درمورد نرخ واقعی سود که یه بانک میده حرفی بزنه ناسلامتی خیلی هاتون بازاری هستین
کدوم یکی ازاین بانکا که سودبالای 20 درصد میدن واقعی هست وبصورت روزشمارهمونقدرو میدن وتوسررسید بابهونه های الکی پولوکم نمیکنن؟؟؟؟
بچه ها لطفا جواب منم بدیننقل قول:
الان نرخ سود پایین بیاد برای سپرده هایی که قبلا افتتاح حساب کردن هم سودهاشون کاهش پیدا میکنه یا اینکه کلی هست؟
حتی طرح هایی کهسود بالا دارن هم مثلا اقتصاد نوین 2 تومن پول رو بلوکه میکنه و 22 درصد سود میده هم میپره؟
یعنی بانک ها نرخ سود رو پایین میارن ؟چون ضررشون هست.
اصلا اینا رو بیخیال ما چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
درودنقل قول:
من هم تقریبا دو ماه پیش توی اقتصاد نوین سپرده 22 درصدی روزشمار باز کردم و همون موقع از کارمند بانک سوال کردم گفتش که توی روزشمار قرداد به اینصورته که اگه سود کم یا زیاد بشه برای من هم لحاظ میشه یعنی اگه فردا بشه 20 درصد برای من هم بجای 22 دیگه 20 درصد رو ماسبه میکنن... ولی خب جای نگرانی نیست هر وقت اینجوری شد میتونی حسابت رو مسدود کنی و 2 میلیونت هم بلوک نمیشه برو جای بهتری حساب باز کن.
من میخواستم بیام همین بانک اقتصاد نوین ولی رفتم دی که 20 درصد سود میده پول رو هم بلوکه نمیکه.نقل قول:
یعنی بانک میاد نرخ سود ش رو کم میکنه؟خوب خود بانک میفهمه اگه همچین کاری کنه مردم پولهاشونو بر میدارن.
وقتی تفاوق کنن کل بانک ها یه نرخی میشن
دست خود بانکها نیست که سودشون رو کم و زیاد کنن، بانک مرکزی بانکها رو مجبور کرده که سود رو بیارن پایین چون میخوان قیمت ارز رو بالا ببرن!نقل قول:
موسسه ها چی؟اونا میتونن بازم سود بیشتر بدن درسته؟نقل قول:
مثل اینکه بانکها به این شرط قبول کردن که سود رو بیارن پایین که بانک مرکزی بتونه نرخ موسسات رو هم کنترل کنه وگرنه بانک ها ورشکست میشن. واقعا این قضیه اگه اجرایی بشه دیگه کسی پولشو تو بانک نمی زاره و همه میرن تو بازار ارز و طلا و مسکن. واقعا سود 10 درصد تو این وضع تورم خنده داره.نقل قول:
یعنی بانک مرکزی میتونه جلوی موسسات رو بگیره؟بابا این موسسه ها بی در و پیکرن تازشم اگر هم جلوشونو بگرین بازم موسسه هستن سود رو میبرن بالا ت پولای مردم رو جمع کنن اون موقع هست که بازم بانک میاد سودش رو بالا میبره.اصلا ممکنه بانک این شرط رو گذاشته که سودشو بالا باشه.یا اینکه به همه سپرده ها میخود فیکس 21 درصد بده.نقل قول:
آخه اینا خودشون میدونن که اگه نرخ سود رو پایین بیارن پولا از بانکهاشون خارج میشن حداقل به فکر خودشون هم مگه میشه که نباشن
به نظرتون سود سپرده های قبلی ( مثلا کوثر که قبل از عید 24 درصد بود ) و من این حساب رو باز کردم رو هم میتونن کم کنن!؟ یا فقط سپرده های جدید رو ؟
خود منم نمی دونم چجوری میخوان جلوی موسسات رو بگیرن، من که اگه سود بانکی کم بشه ولی موسسات همچنان سود بالا بدن، پولمو از بانک میبرم به موسسات. 21 درصد رو به سپرده های یکساله میخوان بدن، سود کوتاه مدت روز شمار که الان حدود 22 درصد هستش رو میخوان بیارن رو 10 درصد!!!! منم از این کارهای بانک مرکزی سر در نمی یارم، اگه سود پایین بیاد هیچکس دیگه تو بانک پول نمیزاره و سراغ بورس هم نمیره همه میرن سراغ دلالی ارز و سکه.نقل قول:
چشم نداشتند ببینند مردم همین چندرغاز سود رو هم میگیرند . یکی از ملتهای دنیا یه مَثَل دارند میگه نه خودشون رحم میکنند نه میذارند رحمتِ خدا نازل بشه