سلام
اینم یه عکس از صحبت ماری و گری در کتابخونه... سال دوم
Printable View
سلام
اینم یه عکس از صحبت ماری و گری در کتابخونه... سال دوم
سلام منiman reza-اگرتمام توت فرنگی های قدرتی راگرفتیددوقلاب ماهیگیری رادرکوله قراردهیدوبه خانهGOTZ نجاربرویددموی ترسیدن اهالی ازمیمون رامی بینید(تصویرصفحه322ازiran-love 1983)
درباره دموی مادربزگ چگونگه ی اتفاق افتادنش توضیح بدید
جریان 1تا10بودن قلب گاوها چی؟
سلام ببخشیدا می خوام عین پیرزنها نفرین کنم.
الهی ... نه ولش کن.ای خدا من نمی تونم این بازی رو اجرا کنم.هر دفعه هم باید بیام اینجا حسرت بخورم.
ولی جالبه که هر بار که میام اینجا بحث سر یه دموی تازه هست.یعنی اینقدر این بازی سوراخ سمبه داره؟
باشه شما بازی کنید من هم میام اینجا از نوشته های شما حسرت می خورم.
iman reza aliببخشید یادم رفت بگم بایدقلب دخترهاقرمزباشه وتمام ماهی هی افسانه ای راگرفته باشیدنقل قول:
یه رمزگیم شارک که هیچکی حرفش نزد:ایتم البوم عکس اهالی دهکدهpicturebook of people:80071884 0105 وقتی مثلث بزنی البومومیبینی روی البوم بازمثلث بزنین تاببینیدفقط اگررمزروزده بودین بازی رو سیو نکنین
سلام اقای aroosak kookiدرپاسخ صفحه 314شمابایدبگم که بله اسمش sweet potato
دستورتهیه:sweet potato-stone
اجاق-نمک- شکر
درباره دموی دعوای کارن با آن درصفحه 320اگرباکارن ازدواج کرده باشین بعدازمراسم جشن رقصیدن کارن دوتا سوال میکنه اولی می پرسه بریم مسافرخانه دومی رفتن به خانه
بچه ها درباره دموی میمون توضیحی که سایت داده بود اینه شنبه پنجم دربهارسال سوم بیرون خانه gotz
ولی من دردوم بهارسال سوم دیدم ساعت دو
اون توضیحات به احتمال خیلی زیادازخودم نوشتم
دریکی از روزهای تابستان به احتمال زیاد اول تا سوم تابستان سال اول درساعت پنج بعدازظهر به مسافرخانه بروید یکی ازدموهایkaiکه میگنkai ادم بدی شما گزینه دوم روانتخاب کنیدتابه اهالی بگین اون ادم خوبیه
یه چیزجالب شمادرهرسی روزیک بارمتوانیدبه درب کنفراس درکلیسا برویدوهربارکه گزینه ی راانتخاب میکنیددیگه اون گزینه تاسه سال نمیادکه گزینه جدیدی جای قبلی هارو مگیره حالا اگه شمادراین مورد چیزجدیدی میدونید بگید(قبلی هارونه)
ببینم تاحالا شده درروزتولدتان همه اهالی بهتون تبریک بگن
روزدوم بهار سال اول اگرتلوزیون روشن کنید وبه حرف های پیرمردگوش کنید درباره یه غذایی حرف میزنه شما نمی دونید چه غذایی
درباره دمو پارتی شبانه درخونتون بایدبگم که اگه ساعت8-10شب درسالگرد ازدواجتون به خان برگردید
Haven't littered at all نداشتن توله حیوان
3007634C 0000
Dog's intelligence سگ زیرک
3007A36C 00FF این روبرین حال کنید
مطمئن باشین نه شهروجودداره ونه برنج مطمئن باشین ولی شایددهکده نظامی باشه
ببخشیداگرتوضیحاتی که دادم خیلی شفاف نیست
شب جمعه ساعت00:30درباره دوتادموکای توضیح میدم باقبلی سه تا
یه بحث خیلی داغ هم همینطور
روزدوم بهارسال اول چون قدرت بدنی کافی نداریدهمچین پول کافی وداشتن وقت زیادبهتراست 8تااز دموهارودراین روزببینید
1-ساعت 6:40تا7بیرون کلیسا
2-ساعت 9 درکلینیک باشیدگزینه دوم راانتخاب تاچسب زخم روبگیردسپس به طرف خانه مادربزرگ رفته تا ان رابهstu
بدهیدوبازهم گزینه دوم راانتخاب کنید
3-ساعت 9درسوپرمارکت انتخاب گزینه دوم سال بعدهمین روزبازبه سوپرمارکت بروید
4-ساعت 11:20به مسافرخانه انتخاب گزینه دوم
5-ساعت12به مرغ فروشی بلافاصله به ابشاربرودبادخترحرف بزنید سپس انتخاب گزینه اول
6-ساعت 1:20بازبه مرغ فروشی
7-ساعت2به مرکزروستا
8-ساعت2:30به کلینیک
درادامه بازی دراین روز وقت ی که به سوپرمارکت رفته بودید
turnipبخریدتا وقت ی به مزرعه برگشتیداونارو درخانه های3در3بکارید
دراین روز سعی کنید دوتوت فرنگی قدرتی درخت100ساله ومعدن رابدست اورید
شما باید قدرت بدنی تون زیادباشه تافرداساعت6بلندشیدودموی دیگری رادرین ساعت ببینید برای این کاربهترگیاهان ابی وبامبوشوت هاروبخورید
[FONT='Arial','sans-serif']روزدوم بهارسال اول تلوزیون روشن پیرمرددباره برنج حرف میزنه[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']اگه درست خونده باشم مگرنه خبری ازبرنج تواین بازی نیست ولی هرچی باشه یه صددرصدی این یازی داره من 88 درصدتاحالارفتم64تاغذادرست کردم[/FONT]
سلام iman reza ....
گفتید که 64 تا غذا درست کردین ... میشه سیو بازیتون رو بگذارید ... یا اگر رو pc بازی نمیکنید صفحه های قبل رو نگاه کنید ... ما لیست 63 تا غذا رو گذاشتیم ... فقط یکیش مونده .... میشه دستور اون یکی رو برامون بنویسید ؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خوب اينم دموي Rick وقتي كه بعد از يك هفته اومد كه مرغ هاشو پس بگيره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوتا غذاروکم داره
1-roasted potato
oven-salt-sugar
sweet potato-small stone
2-curry noodles
pot-knife-rolling pin
curry powder-flour
روزدوم بهارسال اول تلوزیون روشن پیرمرددباره برنج حرف میزنه
اگه درست خونده باشم مگرنه خبری ازبرنج تواین بازی نیست ولی هرچی باشه یه صددرصدی این یازی داره من 88 درصدتاحالارفتم64تاغذادرست کردم
سلام
من تازه به جمع شما اضافه شدم. بیشتر از پنج ساله که مزرعه دار رو بازی میکنم. خوبه که بچه ها باهم تبادل نظر دارند.
اما به نظر من منظور از برنج همان کوفته برنجی یا Rice Ball است. چون هیچ کجا از برنج صحبتی نشده.
--------
من عاشق این بازیم... خوشحالم که شما بچه ها این تاپیک رو میچرخونین... عالیه یک تاپیک فقط و فقط برای بهترین بازی پلی استیشن... آه... چقدر خوبه آدم تو دنیایی زندگی کنه که توش یه همچین بازی باحالی وجود داره...
خوب بریم سر اصل مطلب:
یک اتفاق عجیب .!!!
در روز هفتم بهار با کارن صحبت کردم برای روز فستیوال... فردا صبح ساعت شش آمد گفت اگر کارت تمام شد بریم میدان شهر...
من هم به کارام رسیدم... سرگرم کارا بودم غافل از ساعت... یهو دیدم ساعت نزدیک پنجه !!! با سرعت خودمو از ته زمین رسوندم اونور دیدم هنوز ایستاده....اما تا ساعت شد پنج سرشو انداخت پایین بلا نسبت مثل .. رفت طرف دهکده. منم هرچی سوت زدم و جلو راه وایسادم که نره دیدم نه بابا طرف مصممه بدجور... چون فستیوال ساعت شش تموم میشه فرصت داشتم رفتم سمت میدان شهر... دیدم کارن نیست !!!! با همه حرف زدم آخر با شهردار، گفت شروع کنیم؟ گفتم آره... برگشت گفت یکی از دخترا غایبه !!
بعد کارن سرو کله اش پیدا شد. اول به شهردار گفت: ببخشید دیر شد. بعد با عصبانیت رو کرد به من گفت: تو اینجایی؟؟؟!!!
بعدشم با بقیه رقصید.... خیلی افسرده شدم... آخه عشقم بود... حالا میفهمم حس عاشقا رو... نمیدونم چی شد رنگ قلبش کم شد حالا چی کار کنم ؟؟؟ بچه ها کسی دیازپامی چیزی آپلود نکرده.... من دارم میرم خود کشی...
بهت خوشامدمیگم
درباره برنج گفتم بازم میگم برنج وجودنداره ودرباره حرف زدن درباره برنج
روزدوم بهارسال اول اگرتلویزیون روشن کنید وجهت چپ رافشاردهیدپیرمرددرباره برنج یه حرف های میزنه ولی باز
شماهم خودکشی نکن بالاترین گناه ناامیدی امام علی(ع)
سلام !
ممنون، درمورد خود کشی که شوخی کردم... بگذریم:
چند تا گلیچ تو بازی پیدا شده !
اول برای عزیزانی که نمیدونند گلیچ چیه یک ترجمه ازHRahman میذارم:
" اگر بازی شما قفل کرد و شما نمیتونید به بازی ادامه بدهید با اینکه دستگاهتون رو به دیوار کوبیده اید ... خوب پس این یک گلیچ است ! "
1. معلوم نیست این یک گلیچ هست یا نه اما نباید یه همچین چیزی اتفاق بیفتد :
بعضی مواقع اگر به اندازه ی کافی بدشانس باشید، روز شکرگزاری زمستان (winter thanksgiving 24) طوفانی میشود...
و این یعنی برون رفتن و شکلات و غیره همه . . . پر !
برای حلش هم اگر آخرین سیو شما دو روز قبل باشد امکان عوض کردن هوا هست. وگرنه تا سال بعد صبر کنید .
2. این خیلی جالبه ... ضرری هم نداره :
در پاییز و روز Harvest festival شما باید " هرچیزی " که میخواهید آورده و در دیگ بزرگ بیندازید.
اعم از فلفل سبز...گوجه ... پیتزا ... غذای سوخته ... علف هرز ... قارچ سمی ... مرغ ... حتی سگ مزرعه !!!
آره ! اگر میخواهید مزه سگی که دو ماه بزرگ و تربیتش کردید رو به مردم دهکده بچشونید، این کار رو انجام بدهید.
نگران نباشید تا جایی که من میدونم سگ از بین نمیره ، فقط کافیه روز بعد بیاید و سگ خودتون رو در میدان رز ببینید. (با مرغ هم میشه). حتما بازی خور ها میدونند که از این دیگ میشود ماهی هم گرفت ؛ اما بیشتر چوب و شاخه از توش در میاد... این مردم چی میخورند ؟؟؟
3. این گلیچ تا به حال چند بار برای من اتفاق افتاده :
سبد در یک منطقه از زمین بود، سگم توپش رو هی اورده بود این نزدیک، مزاحم چیدن علف های هرز بود. توپ را پرتاب کردم که یه مدت بچرخه و هم تربت بشه (سگ الاغی داشتم ؟؟خلی بود برای خودش) اما چشمتون روز بد نبینه دیدم توپ رفت داخل سبد... سبد هم یک تکونی خورد (عمودی مثل وقتی که داخلش فروختنی ها رو میریزیم) ش.که شدم، به امید خالی کردن سبد برش داشتم و مربع را زدم اما نه... هیچی... حیف شد. اما باز خوبه won دوباره ( و شاید چند باره ) توپ رو برای فروش میاره.
اگه شد بازم گلیچ میزارم
با تشکر از HRahman ( kuadrantiga(at)yahoo(dot)com )
سلام
به خاطر گل روی شما یه نگاه دوباره انداختم.
یک برنامه به اسم new years special tv است که در کانال چپ معمولا در پایان سال و حتی روز اول بهار پخش میشه.(میدونی که کانال چپ هر چند وقت یکبار عوض میشه و آشپزی هم داره(
داره میگه ما الان برنج بخار پز (اگه اشتباه نکنم) رو با mochi rice مخلوط میکنیم که تق تق زیادی هم داره آخرش هم میگه به به و... تشکر میکنه میگه سال بعد میبینمتون.
میفهمم چی میگی... اگه این طور باشه پس شاید برنجی هم وجود داشته باشه و شاید هم ....
اما این بازی از این جور " شایعات " زیاد داره. من به اتفاق یکی از دوستام SkyRender گرافیک های داخل بازی را استخراج کرده و بازدید کردیم. اصلا طرحی جدا از چیزهایی که معلوم هستند نداشت. مثلا توپ طلایی که شایعه اش را در صفحات قبل دیدم.
اوه در مورد 88 درصد تو بازی شما این دوستم میگه بعضی وقتها توت فرنگی های قدرتی به مزرعه درصدی اضافه نمیکنند. البته ای یک گلیچ هست اما فقط توی چند تا ورژن خاص اتفاق می افته.
من نتونستم تمام صفحات را نگاه بیندازم.(دایال آپ و ...) اما اگر تا به حال نوشته ای در مورد اشکالات نرم افزاری (همان گلیچ) و یا شایعات (رفع ابهانات و فریبها) نبوده اطلاع بدهید تا در مورد آن صحبت کنیم. (همون شفاف سازی)
Leyth
سلامنقل قول:
سلام
من تازه به جمع شما اضافه شدم. بیشتر از پنج ساله که مزرعه دار رو بازی میکنم. خوبه که بچه ها باهم تبادل نظر دارند.
خوش اومدین به جمع ما ... امیدوارم که بتونیم از اطلاعات شما هم در ین بازی استفاده کنیم ... خوشحال میشیم اگر شما هم دموهایی از بازیتون رو برامون بگذارید.....
چه جالب .. من این صحنه رو ندیدم ... چون تاخیر نداشتم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک اتفاق عجیب .!!!
ولی جالب بود که یه همچین اتفاقی افتاده .... ناراحت نباشید ... زندگی 2 روزه !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب سیوتون رو دوباره از اول برید اونوقت همه چیز درست میشه !!!!:دی
سلام
دوستم آقای کشیش در یکی دو صفحه قبل در مورد مشکل اجرا نشدن بازی صحبت میکرد. دیگه با برنامه ePSXe بیشتر بازی ها از جمله هاروست مون در کامپیوتر می آیند. شاید مشکل دانلود نشدن باشه که اون هم از سایت خودش دانلود کنین بهمراه بایوس و پلاگین گرافیک.
حالا یک گلیچ عجیب دیگه :
اگر قبل از شروع بازی در تمام فیلدهای نام ، تمام فضای 8 کاراکتری را پر کنید. در صحنه شروع شدن بازی به زمین میخورید !!! چی شد؟ بله شما بازی را با تنها 1 استامینا شروع میکنید.!!
برای حلش هم فقط کافیه که در یکی از اسماتون (سگ یا مزرعه یا...) از 7 کاراکتر استفاده کنید.
اما یک گلیچ دیگه که خیلی صفحه قبل هم دیدم :
آقای phenom200
در نسخه پال ((PAL) نسخه اروپایی) بعد از ازدواج همسر از شما میپرسه چی صدات کنم. هر انتخابی که داشته داشته باشید، بازی قفل میشود. البته فقط در اولین ارائه ی نسخه پال این اتفاق می افتد.نقل قول:
""من پر و بهش دادم ازدواج هم کردیم ولی وقتی اومدیم خونه اون ازم پرسید چی صدات کنم؟منم جواب دادم ولی بعد بازی گیر کرد.(اینم از شانس ما)""
حتما میدونید که بعد از سه سال میتونید به بازی ادامه بدهید. طبق گفته skyrender عزیز
با این کارها میتوان: (خیلی راحت)
** از هر چیز (قابل کشت) حداقل 11 تا بفروشید.
** جمعا 101 محصول کاشته باشید.
** با (حداقل) یک دختر ارتباط برفرار کرده باشید و درجه 500 یا بالاتر باشد. (در مورد این درجه ها ازش اطلاعات میگیرم).
در ضمن اگر ازدواج کنید (نامزدی نه. این طوری باز هم باید دهکده را ترک کنید) میتوانید بازی را ادامه دهید حتی اگر آن بالایی ها را انجام نداده باشید.
در حالتی که کد و چیت نزدید؛ به راحتی میتوانید بازی بعد از سه سال را ادامه بدهید. اما اگر کد بزنید اونوقت دیگر ارتباط با دختر از بین میرود.
حالا اگر به بعد از سه سال رسیدید حتی میتونید شاهد ازدواج معشوقه ها باشید. مثلا کارن همسر شماست پس پاپیوری با کای ازدواج میکند. اما یک گلیچ :
پاپیوری با کای ازدواج میکند و با او میرود اما روحش اینجاست ! تو همه فستیوال ها هم هست. ! حتی من شنیده ام در طبقه دوم در مرغداری این ور و اون ور میرود !... خانه اشباح...ֿهֿ
و بعدی اینکه ادامه از پست دیشب هست:
به هیچ وجه سعی در انداختن سبد در دیگ فستیوال پاییز نکنید.!! سبد کاملا از بازی حذف میشود.!
در جواب دوستم عروسک کوکی باید بگم من الان هاروست بازی نمیکنم. تا دموها رو بگذارم. اما دموها رو پیشنهاد میدهم شما هم نگذارید. فقط بگید چه وقتی و چه مکانی بوده تا مزه اش نپره. (اسم نبرید... لو ندهید) .باتشکر
یک سوال هم داشتم: من تا به حال توت فرنگی جادویی سبز نگرفته ام. احتمالا امکان وجودش هست. (شایعه هم نیست). اگه میشه راهنمایی کنید.
باتشکر
سلام ممنون ازکمکتون براتون لیست کامل 64غاهارو میذارم
منظورتون اینه که برای گرفتن توت فرنگی قدرتی جادویی (mystical power berry) باید 64 نوع غذا درست کنیم؟
چطوری باید بدستش بیاوریم؟ توضیح کامل بدهید لطفا.
بچه ها نمیدونم چه طوری بگم ... فکر کنم یکی از پست هام حذف شده ! (حتی بدون اطلاع دادن به من) یا شاید هم خواب دیدم پست زدم!
یک سوال اساسی:
در این دفترچه های لوحه خانه که برای دانلود گذاشتید نوشته شده که از کوتوله ها برای روزهای طوفانی کمک بگیرید،... اول گفتم شاید به خاطر ترجمه غلط باشه، اما خود بازی و برنامه نویسان این بازی هم تعجب کردند که چرا کوتوله ها در روزهای طوفانی کارنمیکنند!!! به هر حال این " خصوصیت " به یک باگ تبدیل شده.
یکی دیگه. تاحالا شده موقع سیو کردن (تو خود PSone ) بازی هنگ کنه؟ منظورم تو پنجره مموری کارت موقع اسکن کردنه. یک بار این اتفاق برای من افتاد اما خوشبختانه سیوم پاک نشد. کلا باید موقع بازی با خود کنسول مراقب سیوهای قبلی باشید. حتی الامکان یک یا دو مموری کارت را فقط برای این بازی استفاده کنید.
از چه ها تقاضا دارم چند تا سایت خوب در مورد این بازی معرفی کنند. (فقط در مورد بازی های هاروست مون باشه) . اگه سریع تر جواب بدهید ممنون میشوم.
سلام
یادم اومد کدوم پست حذف شد، اگه این جا یه همچین دیکتاتوری است که هرکی از ؟؟؟ حرف بزنه ایگنور میشه، من که ازش دفاع نکردم !!! بلکه یک دلیل دیگه برای ردش گذاشتم. به نظر خودم هم دلیل کاملا منطقی بود. خواهشا این طور پست ها رو حذف نکنید. (میتونم بپرسم کی حذف میکنه؟؟)
می بخشید. بای
نه بابانباید برای توت فرنگی سبز64تاغذادرست کنی اون برای عروسک کوکی
توت فرنگی سبزهم کسی اطلاع نداره جریانش چیه یه چیزای میگن گوش نکن
اینم یه سایت خوبgamesharek/havrest moon back to nature
لوحه خانه هم زیادنخون زیاداشتباه داره
این لیست 64تاغذ
1-hot milk
Pot-sugar-milk
2-strawberry milk
Mixer-salt-sugar-strawberry-milk
3-tomato juice
Mixer-salt-tomato
4-fruit juice
Mixer- knife-sugar-apple-pineapple-strawberry-wild grape
5-fruit latte
Mixer- knife-sugar-apple-pineapple-strawberry-wild grape-milk
6-vegetable juice
Mixer- knife-salt-cucumber-carrot-cabbage
7- egetable latte
Mixer- knife-salt-cucumber-carrot-cabbage-milk
8-mixed juice
Mixer- knife-salt-sugar- apple-pineapple-strawberry-wild grape- cucumber-carrot-cabbage
9-mixed latte
Mixer- knife-salt-sugar- apple-pineapple-strawberry-wild grape- cucumber-carrot-cabbage-milk
10-relaxation tea
Pot-knife-sugar- relaxation tea leaves
11-strawberry jam
strawberry-sugar-pot
12-apple jam
sugar-pot- apple
13-grape jam
sugar-pot- wild grape
14-butter
Mixer-milk
15-ketchup
Mixer- vinegar-salt-sugar-tomato-onion
16-small mayonnaise
Whisk-vinegar-normal egg-oli
17-medium mayonnaise
Whisk-vinegar-oli-good eeg
18-large mayonnais
Whisk-vinegar-oli
19-gold mayonnais
Whisk-vinegar-oli- gold egg
20-pickles
Salt-cucumber
21-otashi green
Pot-soy sauce-spinach
22- pickles turnips
Salt- vinegar- soy sauce-knife- turnips
23-salad
Knife- cucumber- cabbage- carrot- tomato-vinegar-Salt
24-happy eggplant
Frying pan- soy sauce- sugar-miso paste- eggplant
25-sweet potato
pot Pot –oven-sugar -sweet potato-eeg-butter
26-roasted potato
salt–oven-sugar-sweet potato-small stone
27-sandwich
Knife-bread-cucumber-tomato
28-veggie pancake
Frying pan-knife-cabbage-flour-egg-oil
29-stir fry
Frying pan-knife- soy sauce- oil- cabbage
30-miso soup
Pot- knife- miso paste- eggplant- turnips-bamboo shoot- cabbage-onion
31-scrambled eggs
Frying pan-salt-egg-oil
32-boiled egg
Pot-salt-eeg
33-omelet
Frying pan-salt-egg-milk- oil
34-rice omelet
Frying pan-salt-egg-milk- oil- rice ball
35-dinner roll
bread-butter
36-jam bun
Bread-jam apple
37-raisin bread
Bread-wild grape
38-fried rice
Frying pan-knife- salt-sugar- soy sauce -rice ball- oil-egg
39-bamboo rice
Salt-soy sauce- bamboo shoot- rice ball
40-muchroom rice
Salt-soy sauce- muchroom- rice ball
41- truffle rice
Salt-soy sauce- rice ball-truffle
42-curry
Pot -knife- rice ball- curry powder
43-noodles
Pot –knife-rolling pin-flour
44- curry noodles
Pot –knife-rolling pin-flour- curry powder
45-tempura noodles
Pot –knife- tempura- noodles
46-fried noodles
Frying-oil- noodles -knife
47-grill fish
Frying-salt- soy sauce-medium fish
48- sashimi
Knife-large fish
49-sushi
Vinegar- rice ball- sashimi
50-chirashi sushi
Knife- Vinegar- soy sauce- sashimi-scrambled egg - rice ball
51-cookies
Oven-rolling pin-suugar-flour-butter- egg-honey
52-chocolate cookies
Oven-rolling pin-suugar-flour-butter- egg-honey-chocolate
53-cake
Oven-whisk-knife-sugar-flour-butter- egg
54- chocolate cake
Oven-whisk-knife-sugar - flour-butter- egg- chocolate
55-cheesecake
Oven-whisk-pot -sugar-cheese-milk-egg-honey-strawberry
56-ice crem
whisk –pot-knife-sugar-egg-milk-honey
57-pumpkin pudding
Oven- pot-sugar-egg-milk-pumpkin
58-apple pie
Knife-oven-pot-rolling pin-sugar-butter-egg-flour-apple
59-stew
Pot-kinfe-salt-flour-milk
60-cheese fondue
Knife-pot-salt-cheese -bread-wine
61-pizza
Oven-roollig pin-knife-salt-cheese-flour-ketchup
62-popcorn
Frying pan-corn63-french fries
Frying pan-knife-salt-potato-oil-ketchup
64-tempura
Frying pan-egg-oil-flour
اینم 64تاغذاحالا ازروی این لیست درست کنیدهیچ کدوم هم مطمئن باشیداشتباه نیست مگرمن اشتباه تایپ کرده باشم که بگین درستش کنم مااین بازی رو100درصد میکنیم راجع احتمالاتشم بعدصحبت میکنم دستمم دردنکنه
یه چیزی این غذاها باکمترین موادی که میشه درستش کردنوشتم:46::40::11:
سلام
دستت درد نکنه.
فقط یک سوال اینکه تا حالا بیشترین درصدی که دوستان رفته اند چند بوده؟
اگر در مورد توت فرنگی سبز اطلاعاتی داشتید در میان بگذارید. ار انگلیسی هم شد اشکال ندارده با زبان دست و پا شکسته ای که خوندیم با هم یه جوری معنیش میکنیم.
در مورد لوحه خانه هم آره درسته اغلب اشکالات ترجمه کردن... اشتباهات تایپی و شایعات و ... داره.
بچه ها در مورد اسب سوال من رو جواب ندادید.
ممنون میشم
بیشترین درصد88بوده بدون استفاده ازرمز
خریدحیوانات30درصد
داشتن زن وبچه وپربودن قلبشون 20درصد
پربودن قلب اسب وگاو20ذرصد
بزرگ کردن خونه گاوداری مرغ داری گل خونه 10درصد
درست کردن غذا8درصد
گشتم پیدانکردم سوالتو کدوم صفحه نوشتی یاازدوباره سوالتوبذار
کسی جواب منودرباره دمومادربزرگ نمی ده
واولین تصویرصفحه 315
بازم سلام
بله مثل اینکه تو اون پستی که حذف شد گذاشته بودم. اشتباه از من بود. بدون خوندن صفحات دور و بر 317 که انصافا خوب بودن پست دادم. و ... (خوب شد که حذف شد)
اما سوالم این بود:
آیا اگر اسبمان کمتر از 8 قلب داشت و سال دوم بارلی آن را برد... باز هم یک اسب دیگر می آورد؟ یا این هم یک شایعه است؟ البته حدس میزنم بیاورد اما نمیدانم چه جوری. چون آنموقع که رفته بودم بارلی اسبم را پس نگرفت.
باتشکر.
بچه ها سلام
اطلاعاتی در مورد توت فرنگی جادویی (سبز) (mystic berry) پیدا کردم.
این پاور بری خیلی بدرد میخوره، درجه ی بالا رفتن فرسودگی (fatigue) را کم میکنه.
در واقع میستیک بری همون توت فرنگی قدرتیست که از کاپا الهه عشق میگیریم. ( با سه تا خیار)
پس "" توت فرنگی جادویی سبز "" هم وجود نداره. این توت فرنگی رو همه گرفتیم، فقط از گرفتنش لذت کافی نبردیم.!
نه یه اسب دیگه نمیاره اگه قلب اسبت خیلی کم بشه فکرکنم دوتایاسه تا کمترباشه اسب ازتوپس می گیره ولی اگه 9تابذرچمن بکری بازم برات پس میاره
من قول داده بودم دموکای بذارم که اقای aroosack-kookiاونارودرصفحه 311و313گذاشتندچون اون صفحه هارونگاه نکرده بودم
شرمنده
این دموتاجای که می دونم کسی بحث شو نکرد
روز11پاییزروزتولدmannas(همسرduk es)اگه براش هدیه ببرید به شما میگه همسرش تولدش روفراموش کرده بعد پدرکارن میادیه حرف های میزنه وادامه شو خودتون ببینید
هاروستی ها سلام
تو یکی از پستهای قبلیم گفتم که درصد مزرعه تو بردن نقشی نداره. در ضمن بعضی از ورژن هایی هم که ما داریم توت فرنگی قدرتی به مزرعه درصد اضافه نمیکنه.
حالا ما بهتره دنبال اون 2 درصد بریم تا 12 درصد. اما تو یکی از استراتژی های gamefaqs نوشته بود که به علت نبود 16 تا غذای دیگه، امکان 100 در صد شدن مزرعه نیست. پس ما نمیتونیم از این 88 درصدی که رفتیم بیشتر بریم.
اما بهتره که تمام جوانب و گوشه های بازی رو بگردیم تا غذاهای جدیدی پیدا کنیم.
یک نکته هم بگم که سعی کنید موقع بزرگ کردن خانه و یا مرغ داری و غیره هیچ حیوانی در اون محدوده نباشه چون غیب میشه.
الهه زندگی پشت و پناهتان.
سلام و درود و سپاس.:20:
بچه ها، برای کسانی که می خوان در عرض 1 سال بعد از شروع بازی تقریبا به همه چیزها برسن، یک سری نکات میذارم.:6:
اول مقدمه و توضیح: (حتما بخونید)
در شروع بازی دیدید که فقط 500 گرم طلا دارید. اگر این طلا رو خرج کنید (مثلا غذا بخرید) دیگه امیدی به ادامه نیست؛ حتی اگه بذر هم بخرید حداقل 4 تا 5 روز بی پولید (کدو تنبل و گل آبی در آمد خاصی ندارند). تازه بعدشم با در اومدن 8 تا دونه خیار و 8 تا شلغم به جایی نمی رسید.:thumbsdow این یک.
دوم اینکه حتما از معدن طلا جمع آوری کردید(سنگ معدن ها نه ، همون طلایی که مستقیما داخل کیسه 10 گرم پول اضافه میکنه.
و سوم اینکه حتما احساس کردید که سنگ ها به صورت اتفاقی (random) تو معدن پخش شدن.
و آخر اینکه بی شک شما (و من ) در یک شبیه ساز بازی می کنیم. و آن ePSXe است. و حتما دارای امکانات Save State است... خوب پس چرا معطلید؟ دست به کار بشید.
با این روش می تونید تو همون روز دوم بهار سال اول بیشتر از دو تا مرغ بخرید. روزهای بعد سبد و حتی ابزارها رو سریعا ارتقا بدید. همان روز کوله پشتی ، با چند روز سخت کوشی ارتقای مرغ داری و ... اما همه اینها بدون رمز و گیم شارک و این جور حرفاست. به شرطی که حوصله به خرج بدین.
حالا اصل ماجرا:
روز دوم بهار به شهردار جواب "نه" بدید(چون اگر با او یک دور در دهکده بزنید بازی از ساعت 8 شروع میشه). در اسلات یک با F1 سیو کنید. بیل را برداشته سریعا به سمت داخل معدن برید. F2 را بزنید سپس F1 تا در اسلات 2 سیو کنید. حالا یکبار شخم بزنید، اگر طلا بود یکبار سیو کنید. اگر نبود F3 را بزنید تا لود شود و دوباره شخم بزنید. این کار را ادامه بدهید تا اولین شخمی که طلا پیدا کردید (بازم میگم فقط طلا، نه سنگ معدن طلا). حالا با F1 سیو کنید. پس حالا شما بازی رو مجبور کردید که در اون قسمت از معدن، طلا در بیاد. حالا یک قسمت دیگر را شخم بزنید. اگر طلا بود سیو کنید، اگر نه بازهم لود کرده و شخم بزنید. این کار رو ادامه بدید تا تمام بخش های معدن (به استثناء قسمت های بیرونی که همیشه پوچ اند و یک قسمت که نردبان است به سمت طبقه 2) شخمیده بشن.
خوب حالا به موجودی پول نگاه کنید 630+500 !! :39:.از معدن خارج شده و دوباره داخل بشید، سیو کنید و دوباره همان کارها را ادامه بدید. تا وقتی کار کنید که زمین بخورید. از آن هم دورتر تا وقتی کار کنید که درجه FATIGUE به مرز آخرین شماره برسه (مریض بشید و صحنه تاریک بشه) اگر مریض شدین F3 رو بزنید تا چند ثانیه قبل لود بشه. حالا اگر یکبار از ابزار استفاده کنید مریض میشید. پس به داخل حمام برید و یک ساعت توش بمونید. الآن ساعت تقریبا 7/30 یا 7/50 هست (باید سریع کار کنید تا بیشتر دربیاورید) و شما تقربیا 3 بار این کار رو کردید. پس 1890 = 630 * 3 به به. تازه 500 تا هم از اول داشتید. چند بارهم این کار رو ادامه بدین تا ساعت نزدیک 9/30 بشه. اگه زیاد خسته نیستید به طبقه سوم به بعد برین و توت فرنگی رو بدست بیارید. با این کار بازهم میتونین شخم بزنید چون توت فرنگی تمام قدرت رو برمیگردونه.
الان ساعت تقریبا 10 هست. اگه خسته اید به حمام نرید. مستقیما به مرغداری برید، یا کدو تنبل ها را بردارین و بعد بفروشید و بعد به POULTRY FARM برید. اگه درست زمان بندی کنین ساعت 11 به اونجا میرسید. حالا با توجه به پولتون مرغ بخرید. اگه خوب کار کرده باشید تا 3 و یا حتی 4 تا هم میتونید بخرید اما بهتره که 1 یا 2 تا مرغ بخرید و بقیه اش را غذای مرغ (به اندازه کافی، برای یکی دو هفته، نه به اندازه پولتون). در برگشتن شما صحنه اول POPURI را می بینید (اگه نشد به سمت آهنگری برید و دوباره وارد مرغداری بشید... البته اگه میخواین اون رو ببینین). بقیه پول را برای بذر نگه دارید.حتی میتونید کوله رو هم بخرید. اگر برای بذر پول کافی ندارید (هرکدام از محصولات 1 یا 2 بسته)؛ دوباره به معدن برید و پول دربیارید. در راه پاپوری را دوباره می بینید که می دونید چیکار کنید:11:. در معدن تا ساعتی کار کنید که وقت برای هدیه دادن به دختر مورد علاقه باشه (برای من کارن بود چون گل MOONDROP در بهار زیاده) اگه بدونید دختر مورد نظر از چی خوشش میاد و اون رو هم داشته باشید پس بشتابید. در خرید بذر هم عجله نکنید. همون طور که گفتم فعلا 2 بسته کافیه چون نمیتونید اونها رو آب بدید. صحنه کارن را هم ببینید... (اگه از سمت کلیسا به فروشگاه بیایید، صحنه کارن و کای را هم می بینید... بقیه صحنه ها رو هم با توجه به پست های بچه ها خودتون دنبال هم بزارید). حالا بذر ها رو بکارید و آب بدبد (امیدوارم بلد باشید اگه نه به صفحه های قبل برید و از پست های دوستان استفاده کنید... در ضمن این روش برای کسایی که تازه بازی رو شروع کردن و طریقه بازی رو نمیدونن یه کم سخته... ولی ممکنه (!!!)). تبر رو تو کوله بزارید و دوباره به معدن برید تا خسته بشید اما نه زیاد، به سمت تپه مادر برید و توت فرنگی رو از درخت بگیرید. داخل حمام بشید بعد از یک ساعت به سمت مزرعه خودتون برید و چوب ها رو خرد کنید تا وقتتون تموم بشه (تقریبا ساعت 2/30 بامداد) به حمام برید بعد از یک ساعت به معدن، اما الان بهتره طلا رو بی خیال شید. به جاش با تبر شروع به تمرین کنید تا در صدش بالا بره یا کاراکتر شما خسته بشه. باز هم به حمام برید و بعد از یک ساعت به خونه برید. اگر ساعت 4 الی 4/20 شد حتی اگه خوب نشدید باز هم بیرون بیاید تا بتونید داخل بازی سیو کنید. البته این کار دو جنبه داره :
1. اگه بخوابید سیو میکنید و خستگی تون در میره، اما امکان داره فردا صبح OVERSLIP بشید. واین یعنی از دست دادن حداقل 2 ساعت و 2000 گرم طلا !!!!!.:41:
2. اگه بیرون بمونید یک نیروی ماورائی (!!!) شما رو به ساعت 6/00 AM فردا میبره اما شما هنوز کمی خسته اید.
پس مراقب این دو نکته هم باشید.
این رو اضافه کنم که شما باید کارهای روزانه را در خلال این کار انجام بدید (سگ و مرغ و ...). تنظیم این کار بستگی به خودتون داره اما اگه خواستید و یا در WALKTHROUGH پیدا نکردید ، میتونید رو کمک من حساب کنید.
اگه به روزهای بارونی خوردید، اگه اولین روزهای بهاره، اگه زیاد محصول نکاشتید... اگه ها ادامه دارن... پس شما بهتره دو روز قبل رو لود کنید. اگه سومین روز بهار بارونی بود یه بازی جدید شروع کنید.
برای روزهای بعد رو هم اگه طالبید براتون میذارم. باید ببینم چقدر این پست بدرد بخور بوده تا روحیه بگیرم...
بابت زیاد شدن پرانتزها هم معذرت خواهی میکنم، اگه جایی قابل فهم نبود میتونم بیشتر توضیح بدم.
یک در خواستی هم از بچه ها داشتم: اگه ممکنه تصویر و یا نوشته هایی از حرفهایی که دخترها در رنگهای مختلف قلبشون میزنن با ذکر رنگ قلب :40: برام بزارید... یک دنیا ممنون.:12:
الهه عشق همیشه همراهتان...
به نظرمن باید قفل های بازی رو بازکردتاشایددرصدی به شما اضافه بشه مانند
دیدن تمام دموبازی
رفتن به خونه احالی درقسمت های که اجازه نداری بری
تبزیک گفتن تمام اهالی درروزتولدشما
تمام توت فرنگی های قدرتی راگرفته باشید
تمام ماهی های افسانه ای
ازهمه خیلی خیلی مهمترکه فکرنکنم کسی تاحالااین کاروانجام داده باشه اجازه دیدن کمد ann نظرتون رودراین مورد بدین
البته نظرمنه شما بقیه چیزی های روکه فکرمیکنین دربازی قفل ومیشه بازش کردروبنویسید فقط درست باشه ها
فکرخیلی خوبی ولی یه مشکلاتی داره وبهتراین کارا روبرای روزدوم بذاریدچون دراین روزمی تونین هشتا دمو نگاه کنین وحتمابعدازدیدن دموها 4تابذربخرین(بذرtrnipچون هو ارزون هم سریع رشدمیکنه)بعداونارو بکارید
توضیحات بیشتر دموهارو وادامه بازی درروزاول رودرصفحه 329 گذاشتم حتما یه نگاهی بندازید
سلام
نقل قول:
جواب:نقل قول:
نوشته شده توسط iman reza
-ساعت 9 درکلینیک باشیدگزینه دوم راانتخاب تاچسب زخم روبگیردسپس به طرف خانه مادربزرگ رفته تا ان رابهstu بدهیدوبازهم گزینه دوم راانتخاب کنید.
1. گفتم که در خلال کار معدن باید به دموها هم برسید و حتی هدیه روز تولد هم بدهید.
2. ساعت و روز برای این دمو ها مطرح نیست. وقتی برای خرید بذر به سوپر مارکت برید دموی اول کارن رو میبینید. اگر از طریق راه کلیسا بروید هم دموی پاپوری با ریک و هم دموی کارن با ریک را میبینید. بقیه دموها رو هم باید پشت سر هم ببینید نه اینکه به قصد دمو به دهکده برید.
3. برای دموی " الی " اگه گزینه اول رو انتخاب کنید 2000 درجه به رنگ بنفش نزدیک میشه. اگه گزینه دوم رو انتخاب کنید هیچی فقط یه چسب زخم میگیرید، حالا اگه چسب رو به استو بدید فقط 500 درجه به بنفش نزدیک میشید، البته اگه گزینه دوم رو انتخاب کنید. (رنگ بنفش یعنی 5000 درجه دوستی).
4. کار تو معدن یعنی پیروزی. البته برای پیروزی باید نکات دیگه ای رو هم مد نظر داشته باشید، که اگه خواستید براتون میگم.
دعای مادر بزرگ Ellen همراهتان.
من می خواستم فقط کمکی کرده باشم
اخه به نظر من وقت برای انجام این کارها کم بیارین
شما ساعت 9 بروبه سوپرمارکت دمو رونمی بینی یاقبل ازساعت11 به درخت تبربزن به بزن توت رونمی ده
اگه ناراحت شدی شرمنده
سلامنقل قول:
اگه ناراحت شدی شرمنده
اصلا ناراحت نشدم. نگران بودم شما ناراحت نشده باشید. منظور من این بود که کلا کار معدن رو در اولویت قرار بدید. البته با اون روش سیو و لود پول بیشتر و خستگی کمتری دارید پس میتونید به بقیه کارها برسید. (یعنی کمتر تو حمام میمونید)
اون پستی که دمو های روز دوم رو نوشتی خوندم و خیلی عالی بود. (البته بجز جوابی که به "الی" دادی که اونهم احتمالا از پستهای اول نوشتی). حالا که اونها رو میدونیم پس باید کارها رو به هم پیوسته انجام بدیم. اول سریع به معدن میریم، خسته که شدیم... پولمون هم که جور شد اونوقت مرغداری (که حتما دموی پاپوری رو میبینیم).......... البته اینها رو قبلا گفتم... حالا یه کاری میکنیم، اون پست تو رو با این روش ترکیب میکنیم. یعنی هم دموها رو میبینیم هم به کارهای دیگه میرسیم. اما بازم میگم نباید به خاطر فقط دمو دیدن هی بریم و بیایم. سرعت هم خیلی مهمه.
باید غروب یا شب توت فرنگی رو از درخت بگیرید. نباید روز بارونی باشه. باید وقتی به مسافر خونه برید که کارن اون جا باشه که با یه تیر دو نشون بزنید. هم دموی اون رو ببینید ، هم گل هایی که جمع کردید به او بدهید. بازهم میتونید فراتر برید.
چند دقیقه دیگه تو پست بعدی روش ها رو میگم ... یا پست شماره 3312 رو ادیت میکنم
بازم میگم اصلنه اصلن ناراحت نشدم... ناراحتی مال وقتیه که چیزی میگی و هیچ کس نیست یه نظر خشک و خالی بده یا انتقاد کنه یا پیشنهاد بده. هر کسی روشی داره حالا وقتی روش ها ترکیب بشن بهتره. الان برمیگردم.
موفق باشید.
عالیه اگه باهم این کارها روانجام بدیم روزاول فکرنکنم بهترازاین بشه انجام بدی
ولی من باپلی یک بازی میکنم چون کیفیتش خیلی بالاترونمی تونم زیادتومعدن کارکنم
اشکال نداره که تو پلی بازی میکنی، فقط اون روش سیو - لود رو نداری . پس باید یه خورده کمتر کار کنی، یعنی تو می تونی بعد از هر بار معدن رفتن به طور میانگین 320 گرم طلا در بیاری (بستگی به شانس هم داره). من برای تو یک نکته میگذارم.(برای اینکه اشتباهی مریض نشی):
ببین؛ بعد از هر درجه کم شدن استامینا، کاراکتر یه کارایی میکنه، مثلادستمال درمیاره عرقش رو پاک میکنه و از این حرفها . حالا اگه کاراکتر بیفته زمین یعنی استامینا شده 0 ، اما دوباره پا میشه و از این به بعد درجه fatigue شروع میکنه زیاد شدن. اگه درجه زیاد بشه کاراکتر سرشو تکون میده و با دستش پیشونیشو مالش میده (اون طور که من دیدم)، این یه اخطاره برای ما که بدونیم درجه Fatigue به 50 رسیده، شما که تو پلی بازی میکنی دیگه کار نکن برو به حمام، بعد از یک ساعت درجه ها همه کامل میشن.پس دوباره کار کن. با این روش میتونی حداقل روزی 6 بار به معدن بری و به کارای دخترها و دمو ها و غیره برسی و روزی 3800 گرم در بیاری. حتی میتونی روزی 5000 هم در بیاری. (با روزی 8 بار )
امیدوارم مفید باشه......... دارم روی کامل کردن روش اولی کار میکنم ، الان تموم میشه (فعلا برای روز 2 بهار)
سلام
به خاطر تأخیرم معذرت میخوام.
این دفعه سعی میکنم با کمک شما (و پستهای قبلیتون) یک روند طبیعی، سریع، پردردسر، خسته کننده، به هم پیوسته، و عالی رو برای روز دوم بهار سال اول تا روز آخر درست کنیم. (هر روز در یک پست جداگانه). خواهش میکنم نظر بدید، انتقاد کنید، پیشنهاد های اساسی و غیر اساسی بزارید. تا بتونیم پیشرفتش بدیم.
اول این رو بگم که حتما اول پست 3312 رو کامل بخونید تا نیاز به توضیحات اضافه نباشه. البته بعضی جاها رو مجبورن دوباره توضیح دادم.
و یک چیز دیگه برای اونهاییکه بعدها این نوشته ها رو میخونند (ما نماندیم و متن ما ماندست کار دنیا همیشه بر متن است) اینکه اول صبر کنید روزها رو با کمک بچه ها کامل کنیم، بعد بازی رو شروع کنید. اما برای دوست و همراهم Iman Reza : ما میتونیم باهم بازی کنیم و هر بخش و یا موضوعی که طرف مقابل در پست ها نیاورد رو کامل میکنیم.
وقتی بازی دست شماست سریع حرکت کنید تا ساعت 30 / 6 به معدن برسید و با اون روش سیو و لود کار کنید. میتونید با یکی دوبار تو حمام رفتن و دوباره کار کردن به پولی که میخواهید برسید. توت فرنگی قدرتی رو هم بدست بیارید. سعی کنید کار رو طوری تنظیم کنید که راس ساعت 11 داخل مرغ فروشی باشید.(اینجاست که باید از سمت پایین مرغ فروشی به خانه ی چوب بر برید تا بتونید یک گل به لوئیس بدهید - بازهم نظر شما می تونه بهترش کنه-). مرغ رو بخرید (خودم یکی رو بیشتر پیشنهاد نمی کنم) غذای مرغ رو هم به اندازه یک هفته تا دو هفته بخرید. در خارج شدن از مرغداری دموی پاپوری رو میبینید یا اگه انجام نشد یکبار برید به سمت آهنگری، دوباره بیاید به سمت مرغ فروشی تا دمو رو ببینید.*** این دموی اولی ***.
دوباره به سمت معدن برید و با پاپوری حرف بزنید my sympathies رو انتخاب کنید تا 2000 به قلب صورتی نزدیک بشید. کار کنید(بعد از حمام رفتن). حالا به اندازه پول دارید. احتمالا ساعت نزدیک 12 یا 1 است (بهتره برای اطمینان زودتر کار رو تموم کنید (ش1)). به سمت خانه چوب بر برید، دو تا گل بهاری بردارید، از طریق راه مزرعه بارلی به میدان برید، ***دموی ماری (کتابخانه دار) و گری (شاگرد آهنگر) *** رو در میدون می بینید؛ حالا به سمت کلیسا برید. چون ساعات روز است *** دموی کارن و ریک *** رو میبینید (معاشران، زحریف زمانه یاد آرید...).
به بیمارستان برید... *** دموی Elli *** یادتون باشه در جوابش بگید It doesn't hurt (اگه درست نوشته باشم) تا 2000 به درجه قلبش اضافه بشه.
حالا اگر به پیشنهاد (ش1) گوش کرده باشید می تونید به مسافر خونه برید تا دموی اولیه Ann رو ببینید. و جواب she's cute بدید. *** دموی ann *** اما اگر وقت ندارید (ساعت نزدیک 4 باشه) اونوقت به سمت سوپر مارکت برید (چون این دمو رو فردا هم میشه دید--- اگر در این مورد پیشنهادی دارید حتما بگید --- ) احتمالا دموی کارن رو می بینید، اگر نشد میتونید تا پس فرداش صبر کنید. به دوک جواب you should pay رو بدید تا 2000 به درجه قلب کارن اضافه بشه.
بذر بخرید (پیشنهاد من 1 تا 2 بسته خیار، 3 بسته شلغم، 2 تا سه بسته هم سیب زمینی --- شما هم نظرتون رو بگید --- ). خارج بشید دوباره وارد بشید، اگر ساعت قبل از چهاره، کارن تو قسمت فروشگاه (نه تو اتاقش) راه میره، بهش دوتا گلی رو که تو کوله دارید بدید.(قبلا گفتم که دختر رو خودتون انتخاب کنید، اما با این روش میتونید دو سه روزه قلب کارن رو صورتی کنید --- شما هم اگه دختری رو پیشنهاد میکنید که بهتره، با ذکر دلیل بیارید --- ). در برگشت از سمت کتابخونه بیایید، ... وای نه کتابخونه دوشنبه ها بستست.
دیگه لازم نیست به معدن برید، اگه خسته اید به حمام برید. یا توت فرنگی درخت 100 ساله رو بگیرید. بعد به اندازه بذرهاتون زمین رو شخم بزنید. برای خیارها 3در 3 شخم بزنید اما وسطش رو شخم نزنید. برای شلغم و سیب زمینی 3 در 3 . آب بدید، اگر باز هم خسته شدید به حمام برید، حتما بذر هایی رو که کاشتید آب بدید. این رو هم بگم که اگه در طول این روش کاری رو نتونید انجام بدید، دوباره بدست آوردنش کمی سخته، سعی کنید به بهترین نحو کار ها رو انجام بدید، مثلا نگید " ولش کن حالا بزار بذرها رو بکارم فردا آب میدم" .
اگر ساعت 3 بامداد به بعد شد، به حمام برید - تا ساعت 10 / 5 یا 20 / 5 اون تو بمونید - بعدش هم سریعا به سمت خونه تا بتونید بخوابید و فردا رو با استامینای کامل شروع کنید. اما اگه بازم وقت دارید(مثلا ساعت 00 تا 1 بامداد)، تبر رو بردارید، تو حموم استراحت کنید به معدن برید و فقط تبر رو استفاده کنید تا درجه اش بالا بره (حداقل 50 تا 100 درصد). شاید بتونید بازهم تو حموم استراحت کنید. دوباره تو معدن از تبر استفاده کنید تا جونتون در بره (جون کاراکترتون). تو معدن استراحت کنید تا ساعت 20 / 05 بعد (سریع) به خونه برید.
راستی یادتون نرفته که به مرغه غذا بدید ؟؟؟ یا یک بار سگ رو مورد عنایت قرار بدید؟ به مرور که حیوونا زیاد شدن، اونها رو توی (معنی Walkthrough چی میشه؟ شاید بهتره که فینگلیش اون رو بنویسم.) اونها رو توی " واک ترو" حساب میکنم.
این فعلا روز دوم بهار، خودم فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه؛ اگه رسید این پست رو ادیت میکنم. اگه پیشنهادی دارید بگید تا این پست رو با توجه به نظر شما اصلاح کنم. بخشهای ادیت شده رو هم رنگی میکنم که مشخص باشن.
اگه نظری نبود، استراتژی برای روز سوم بهار رو هم از پستهایی که بچه ها گذاشتن یا از طریق ترجمه و چلوندن استراتژی های بازی با هم دیگه می نویسیم.
فعلا هستم، پیشنهادهاتون رو تا ساعت 3 یا 4 بامداد هم می تونم جواب بدم.
ایک ایک (اشتباه تایپی نیست، همون میمونه ست که داره بای بای میکنه)
دست درنکنه کمک بزرگی بهم کردی اخه من نمی دونستم اگه بری حمام بعدیک ساعت قدرت بدنیت پرمیشه ممنون
خواهش میکنم. اما باید بگم که شارژ قدرت بدنی از 50 = Fatigue تا 0 شدن آن و 100 شدن استامینا 1 ساعت طول میکشه.
اگر کاملا قدرت رو از دست داده باشی (یعنی زمانی که اگه یه بار از ابزار استفاده کنی مریض میشی) تا پر شدن کامل استامینا باید 1 ساعت و 45 دقیقه در حمام بمونی تا کامل بشه.
خوب...
مثل اینکه کسی نیست پیشنهادی برای بهتر شدن واکترو ی روز دوم بهار بده، شاید تا چند ساعت دیگه برای روز سوم بهار بنویسم.
اما یک نکته این که ؛ این واکترو واقعا کار میکنه، اون رو حتما به کسانی که با بازی آشنا هستند، پیشنهاد میکنم. با این کار شما میتونید بدون استفاده از رمز و کد، در بهار سال اول صاحب این ها بشید: مرغ، 4 تا توت فرنگی قدرتی، سبد ، هر دو نوع کوله پشتی، تبر سنگ معدن آبی، چکش حداقل سنگ معدن نقره ای، آب پاش به آبی، داس و شخم زن به آبی، بزرگ کردن خانه و مرغداری، وسایل آشپزخانه (فعلا فقط چاقو)، هر 10 تا گاو، آزاد کردن بذر توت فرنگی، خریدن 40 کیسه بذر آناناس و در آخر پول (طلا)ی بسیار زیاد.
تکرار میکنم: قبل از بازی از روی این واکترو، با اصول بازی آشنا بشین (از طریق صفحات اول) . این واکترو جزئیات زیادی داره، اما شما رو به کارهای سخت مشغول میکنه، در حالی که طریقة کارهای پیش پا افتاده رو نمیگه. پس شما باید در ابتدا سرعت عمل و دقتی رو که یک گیمر متوسط به کار میبره داشته باشین.
تشکرمیکنم به خاطرمطالب خوب روزاول فقط اینروهم اضافه کن
وقتی به خانه چوب بررفته ایدتادوتا گل بردارید یکی ازاونارو به louis (همون دانشمنده که خونه چوب برزندگی می کنه)بدهیدچون روزدوم بهارتولداون خیلی خوشحال میشه
درسته کلن تولد ها رو فراموش کرده بودم. پست رو ادیت می کنم( رنگ قرمز)
سلام به همگی .... خسته نباشید :20:
خوب اینم از دومین دموی Marry و Gray که در آهنگری با هم صحبت میکنند....