سلام اقا امیر شما رامی رو که به باز بودن بوت لودر احتیاج داشته باشه نصب کردید کسی مید.نه کرنل و alfs که برای رام بوت لودری نوشتن باید چجوری نصب بشن اگه کسی تا حالا رام بوت لودری نصب کرده روش نصبش رو بگه
Printable View
سلام اقا امیر شما رامی رو که به باز بودن بوت لودر احتیاج داشته باشه نصب کردید کسی مید.نه کرنل و alfs که برای رام بوت لودری نوشتن باید چجوری نصب بشن اگه کسی تا حالا رام بوت لودری نصب کرده روش نصبش رو بگه
کسی نبود جواب بده ، خیلی مهمه واسم. :41:نقل قول:
سلام علیکمنقل قول:
اعْظَمَ اللَّهُ أُجُورَ نَا بِمُصَابِنَا بِالْحُسَيْنِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ وَ جَعَلَنَا وَ إِيَّاكُمْ مِنَ الطَّالِبِينَ بِثَارِهِ مَعَ وَلِيِّهِ الْإِمَامِ الْمَهْدِيِّ مِنْ آلِ مُحَمَّدٍ عَلَيْهِمُ (عَلَيْهِ) السَّلاَمُ
من هنوز نه
منتها دوستان انجام دادند
کلا یه سری مزایا داره
از جمله مهمترن هاشم استفاده از مموری کارد برای فون مموری
نحوه انجامشم باید با ست تول بوت لودر جدید رو جایگزین بوت لودر استوک کنی
شما مطمئنی که رامی که فلش میکنی بیس باندش 15 هست؟نقل قول:
آقایون من برنامه nimbuzz رو ریختم و میتونم برم با add list هام چت کنم ولی نمیتونم برم تو روم
کسی تا حالا موفق شده
من تو سیمبین با این برنامه میرفتم تو روم سرچ میکردم حتی چنتا روم با هم باز میکردم اما با این گوشی نتونستم
اگه کسی بلده بگه
متاسفانه نیمباز اندروید روم نداره!منم نتونستم برم!
سلام اقای rango abzar از ورژن جدیدش استفاده کنید شاید بشه فکر کنم حجمش حدود 4 مگابایت باشه
آقایون کسی با چیز دیگه ای نتونسته بره تو روم اگه بگید ممنون میشم
یه مشکلی که جدیدا باهاش روبرو شدم اینه که وقتی یاهو مسنجرمو باز میکنم کانتکت ها رو میشناسه بعد میخواد لود کنه که کدوما آن هستن هیچ وقت لود کردن تموم نمیشه و هیچ کسیرو آن نشون نمیده کسی این مشکلو نداره؟
رام ۲.۱.۰ رام STORNMIX رو نصب کردم
رام زیبا و سبک و سریعیه
از مشکلاتش
1- عدم نمایش ساعت زنگ در صفحه (باگ تصویری داره ولی تو عملکرد مشکلی نداره)
2- باید کیبورد فارسی مجزا نصب کنید.
لینک مرجع برای دانلود و مشاهده
کد:http://www.x8.blogfa.com/post-275.aspx
انتشار نسحه 19 رام
سلام
امروز نسخه ۱۸ رام پایدار GingerXperia منتشر شد
GINGERXPERIA V19 طرح جدید ویژگی های جدید
تغییرات این نسخه:
◄ تاریخ انتشار : 21 آذر
◄ بازار اندروید
◄ واکمن
◄ به سبک اکسپریا
◄ جدید ترفند همه در یک
◄ سازگار با کرنل های ؛ استوک (اصلی)، LINUXDX، ALFS و nAa (توجه داشته باشید در کرنل nAa لرزش(ویبره ) و وایرلس کار نمی کند)
◄ ابزارک به سبک اکسپریا
◄ برنامه های جدید و ابزارک فرم JimdemDroid
◄ ویژگی صوتی XLOUD
◄ ویژگی تصویری براویا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارکرد های عمومی
3 مگاپیکسل دوربین
کنترل هدست سیمی جهت (تماس ، پاسخ / پایان اجرای / موسیقی مکث...)
وایرلس
هشدار از طریق LED
گسترش ویژگی 2 ZOMM
بدون خطا در راه اندازی مجدد! (کارت حافظه را ایمن خارج کنید)
ضبط ویدئو
رادیو FM
Apps2SD بومی Froyo
بازار بخوبی کار می کند
دکمه دوربین (مانند نسخه قبلی)
روشنایی
بارگذاری آنلاین
جک هدفون
میکسر صوتی
پخش ویدئو
uوtیوب ، با HQیا بدون HQ
GSM/3G/HSPA/Data/SMS
سنسور و شتاب سنج
صدا
باز بودن GL/3D
کارت اس دی
لرزش
GPS
بلوتوث
USB ذخیره سازی
کلید قطع صدا در حین تماس
قطب نما
انیمیشن های ICS (اختیاری)
برای نصب رام باید ابتدا کرنل استوک (اصلی) نصب باشددانلود کرنل استوک
در اینجا ،بعد از فلش شما میتوانید کرنل های مورد علاقه را نصب کنید
برای نصب بعد از دریافت رام از لینک زیر آنرا در محیط CWM نصب نمایید
برای دریافت اطلاعات بیشتر از رام و دانلود ان به ادرس زیر مراجعه فرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوالی اگه ورژن جدید یک رام را بریزیم که نیاز به وایپ نداره منظورم اینه که آپدیت کنیم نرم افزارا می مونه دیگه پاک که نمی شه؟
پاورامپ حرف نداره , اما چون پولیه هرزگاهی ازیت میکنه , باید ریست کنی و... (البته یه کرک جدید واسش اومده که نیازی به ریست نیست اما بازم بعضی وقتا 6 میزنه ) یه برنامه دیگه هست که جدیدا من از اون استفاده میکنم و فوق العاده هست TTPODنقل قول:
امکاناتش توی بعضی موارد از پاور امپ بیشتر هم هست.
مثلا امکان عوض کردن آهنگ با تکان دادن گوشی
امکان دانلود زیرنویس آهنگ ها از داخل برنامه و پخش اون به صورت هماهنگ با آهنگ به صورتی واقعا زیبا
و مهمتر از همه این که مثل پاورامپ میشه آهنگ ها به صورت پوشه ای گوش داد و اکولایزر 10 باندی هم داره (تو این مورد هنوز به پاور امپ نمیرسه)
من ورژن 2.8 رو استفاده میکنم , احتمالا جدیدترش هم اومده باشه.
امتحانش کنید. ضرر نداره :27:
سلامنقل قول:
نصب کرنل چجوریه ؟
من از رام fd exprience به این ور دیگه رام نصب نکردم.
اگه میشه یه توضیح کوچیک بدید ما هم نصب کنیم
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
بله. مشکل با چند بار از اول نصب کردن حل شد. مرسی از توجهتون :40:نقل قول:
حتی رام هایی که کوکرش گفته نیازی به وایپ نداره اگه اینکارو نکنی دچار مشکل میشن ! به دردسرش نمی ارزه بهتر همیشه قبل نصب رام جدید وایپ دیتا بزنیدنقل قول:
ممنون آپدیت کردم مشکلی پیش نیومد.نقل قول:
رام Xgin چطوریه؟ خوبه؟
نقل قول:
سلام مکس پی سی جان
نصب کرنل یه پیشنیاز داره و اون هم شکستن بوت لودر که در صفحه پیش فکر کنم گفته شده
بعد هم با نرم افزار ستول کرنل و بوت لودر جدید رو جایگزین میکنین
البته فعلا تعداد کمی از رام ها به تغییر کرنل نیازمندند وکلا کرنل ها بعضیاشون ایراداتی هم دارند
الان این Gxperia 19 با کرنل خود گوشی (کرنل استوک ) هم کار میکنه
نقل قول:
اخیرا اتفاقی یه موزیک پلیر رو گوشی نصب کردم به نام GoneMad
به نظرک که خروجی صدا با این نرم افزار کیفیت بالاتری پیدا کرد
و کلا تنظیمات صدایی جالبی و قویی داشت
من این نسخه رو داشتم
کد:http://blog.bandung-flasher.com/2011/gonemad-music-player-0-28-1-cyberandroid
و گویا این ورژن جدید تریه
کد:http://www.nulledapk.com/2011/12/03/gonemad-music-player-full-1-0-7-cyberandroid/#axzz1gj5v9SJP
چند موزیک پلیر دیگم تو لینکا هست که من تست نکردم مثل hive-playe و neutron-music-player و..کد:http://www.mediafire.com/?kxap6u5rbfijbm8
سلام دوست من maxp30 اولا باید بوت لودر گوشیتون باز باشه دوما برای اطلاعات بیشتر درباره ی رام به این لینک برو نمیدونم کدوم کرنل باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شکستن بوت لودر هم به سایت x8.blogfa.com مراجعه کن
بچه ها من یه رام خوب می خوام که باگ نداشته باشه و همه نرم افزار و بازی روش نصب بشه و نیازی به شکستن بوت لودر نباشه
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام گوشیه منو چند بار ریستارت کرد همش اینو میذه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رام بی ایراد که من ندیدم!نقل قول:
من توصیه میکنم STORNMIX 2.1 هستش
البته رام های جدیدتری اومده که من هنوز تست نکردم
از عملکرد Gx19 زیاد راضی نبودم
این رام چند تا باگ داره
اما سرعت خوبی داره + گرافیک و زیبایی
نیازی هم به شکستن بوت لودر نیست
کد:http://x8.blogfa.com/post-275.aspx
سلام دوست من اقا اردلان برو تو سایت x8.blogfa.com دنباله برنامه ی x8toolbox-beta.4_x8 بگرد حجمش 8 مگابایته به راحتی سنسور گوشیتو تشخیص میده من خودم از همین برنامه استفاده کردم از برنامه ای که شما استفاده کردید هم استفاده کردم اما مثل شما جواب درستی نگرفتم با همین برنامه خیلی کارا میتونی بکنی توی دو تا سنسور هر کدوم قبل اسم سنسور not نبود یعنی اون سنسور گوشیه تو هست گوشی من خوشبختانه از نوع کمیاب cypress بود
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
ببخشید من از رام که استفاده میکنم خودش مولتی تاچ داره گوشیم باید از کجا بفهمم از چهار انگشت پشتیبانی میکنه یا نه اگه روششو بزارید ممنون میشم
نقل قول:رام stormmix تایید میشه .رام سرعتی و کم ایرادیه .نقل قول:
هج :46: امیر جان میشه باگهایی که دیدی بگی چی بوده ؟
بنظر من مصرف باطریش یه خورده بالاست + تو برگشت به منو یه خورده مکث داره + فیلم برداریش تیک نسبتا زیادی داره.
من یه مشکلی که با رام غیر رسمی دیدم اینه که از بعد هر بازی یا نرم افزاری میای توی Home Screen دوباره ویجتها و آیکونهای منو از اول چیده میشند
خیلی رو اعصابه.
ندیدم سنسور این گوشی 4تا انگشتو شناسایی کنه البته این موضوع گفته شده اما برای همه 2تا هستنقل قول:
با برنامه مالتی تاچ ویژوالایزر میتونی اینو ببینی
+
شکستن بوت لودر خیلی سادس ! نصب کرنل کاستوم واقعا ارزششو داره حتما اینکارو بکنید
بوت لودر رو شکوندم مولتی تاچم هم فعاله اما نمیدونم 4 تا انگشت پشتیبانی کنه یا نه؟
سلام علیکمنقل قول:
یکی از باگ های تابلوش توی صفحه ساعت زنگش هست ،متاسفانه ساعت زنگ زدن نمایش داده نمیشه (البته عملکردش درسته ) البته با گذاشتن گوشی در حالت افقی باز هم نمایش امکان پذیره
باگ دیگش کیبورد فارسیش کار نمیکنه یعنی انتخاب میکینی اما بازم انگلیشه اما بازم با یه اسمکارت کیبورد مشکل حله
يه باگ ديگه هم داره وقتي شما بخواي های توي واي فاي tethering &portable hot spot رو فعال كني گوشي هنگ مي كنه و بايد باطري رو بيرون بكشي یا صبر تا خود گوشی ریست کنه (اینم زیاد مهم نیست)
این ورژنی که من دارممصرف باطریش بدکی نیست دقیق مقایسه نکردمکد:http://x8.blogfa.com/post-275.aspx
تو برگشت منو هم خوبه
زیباییشم که خیلی عالیه بسیار رونتر از GDX هستش و مشکل جناب Small frank که منم تو رام GDX زیاد میدیم و تا حدودی روی اعصاب بود رو خیلی خیلی کمتر داره
من تو نصب برنامه با GDX هم مشکلاتی داشتم اما با این ندارم
یه نکته مهم برای من کامل بودن رامشم هست رام GDX 19 پسرفتی که داشت واکمنش خیلی ضعیفتر شده بود و ناقص بود
اما این رام چندین پلیر و واکمن کاملی داره
خلاصه من راضیم
فونت!
عزیزم به این خاطره که لانچره رامت این مشکلو داره (مثلا pro) یا از رامی استفاده کن که این مشکلو نداشته باشه (رام هایی که از لانچر رام رسمی استفاده میکنن مثل gx v10 ,gx 11 و storn mix و fda expereince و .....) یا یه لانچر نصب کن که این مشکلو نداشته باشه اگه اشتباه نکنم qq launcher این مشکلو نداره ..........نقل قول:
رام جینجر اکسپریا 19 یه اشغال به تمام معنا !:2:! هیچ پلیر صوتی روش جواب نمیده !! دقیقا همون پلیر هایی که تو رام هالی دیگه و نسخه های قبلی همین رام جواب میدادن !! تو این نسخه نصب میشن اما موقع اجرا force close !!:2:
+
ما که رفتیم دوباره سمت بهترین رامی که تجربه کردم و هیچ ایرادی درش ندیدم :40:یعنی 4.GingerCruzt 8 واقعا محشره :20:دیگه حالا حالاها رام عوض نمیکنم :31:
دوســتان کسی رام SinDroid| v1.2 رو نصب کـرده ؟ چجوریاس مصرفــ باطری و سـرعتش ؟
سلام اقا سجاد ورژن جدید رام مورد علاقت هم اومد 8.5 رام GingerCruzt] برای دریافت اطلاعات بیشتر ودانلودش میتونی به این ادرس بریدhttp://www.x8.blogfa.com/post-300.aspx
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
سلام دوست من دارگ وینس من شنیدم بهترین رام موجود برای ایکس 8 همین رامه باید بوت لودرت باز باشه من هم دنبالشم اما روش نصبش رو کامل هنوز یاد نگرفتم اگه شما روشش رو بلدید یه توضیح بدید لطفا
سرعتش رو یکی از دوستان تعریف می کرد، در مورد مصرف باطریش هیچی نگفتنقل قول:
هم سرعتش و هم مصرف باتریش از بهترینهاستنقل قول:
پس همینو دانلود میکنم . امروز هم بوت لودر رو تونستم با موفقیت باز کنم .
+
اقا عادل من تو سایت اندروید فارسی (---------.ir) رو نگاه کردم چیز خاصی در مورد نصبش نوشته نشده بود شما تو کدوم قسمتش مشکل دارین ؟
جناب علیزاده من هم توسط روش زیر از وبلاگ X8.blogfa.com تونستم بوت لودر را باز کنمنقل قول:
هیچ کجا به این سادگی توضیح نداده بودند
اگه دستورات زیر را به دقت انجام بدی، حتما به نتیجه میرسی
باز کردن بوت لودر
مرحله اول : (دریافت فایلهای ضروری زیر)
الف) دانلود ابزار فلش :ب) دریافت S1tool از این لینک :کد:https://rs691l34.rapidshare.com/#%21download%7C691tl4%7C451633070%7CFlashTool_0.2.8.0.exe%7C43175%7CR%7ED1CC95A4147152479DEB2A232B860B42%7C0%7C0
ج) دریافت آنلاک از این لینک :کد:http://www.uploadbaz.com/eg7j245gjs78
مرحله دوم: (آماده سازی)کد:http://www.uploadbaz.com/j0p5cbf58gge
الف) تمام فایل های دریافت شده فشرده را Unzip کنید
ب) تلفن را خاموش کنید
ج) برنامه S1tool را باز کرده و با کلیک بر روی DO JOB آنرا اجرا کنید
حالا کلید بازگشت را فشار دهید و گوشی را با کابل به کامپیوتر متصل نمایید.
د) خط "XXXX SIMLOCK CERTIFICATE" را دنبال
مرحله 3 : (آنلاک)
الف) تلفن را روشن کرده ، و در حالت Debugging آن را به کامپیوتر وصل کنید.
ب) اگر XXXX باشد "NOT RECOGNIZED" یعنی متاسفانه ، آن را نمی توان باز کنید.
پ) اگر XXXX SEMC مشاهده شد سپس "msm7227_semc.cmd" را اجرا کنید
ت) اگر "XXXX SIMLOCK CERTIFICATE" یافت نشد ، پس فایل "msm7227_Setool2.cmd" را اجرا کنید
ث) صبر کنید
ج) اگر پیغام "Press any key to continue . . ." نمایان شد، برای ادامه یک کلید را فشار دهید
مرحله سوم: (تایید)
الف) خاموش کردن تلفن
ب) S1tool را باز کنید ، با کلیک بر روی DO JOB اتصال گوشی با کامپیوتر با نگه داشتن کلید بازگشت برقرار کنید.
پ) به خط RUNNING S1_EROM VER "x8A029 نگاه کنید
ت) اگر x مانند r بود پس تبریک میگم انجام شده ، ...
ث) اگر x مانند R بود یعنی با عرض پوزش ، یا باید همه چیز را دوباره پیگیری کنید یا گوشی شما باز نمیشود
* توصیه میشود این عمل را با رام استوک و اصلی که همان ۲.۱ هست ، انجام بدهید تا نتیجه بهتر بگیرید(ابتدا به رام اصلی برگردید سپس بوت لودر را باز نمایید)
موفق وسلامت باشید
کد:http://x8.blogfa.com/post-258.aspx
ممنون اقای mt.nik من بوت لودر رو نزدیک به دو هفته میشه که باز کردم اما روش نصب رام اقا سینا رو کامل بلد نیستم تو نصب کرنل و هات فیکس مشکل دارم و همچنین ترتیب نصب فایل های موجود ممنون میشم شما یا اقا سجاد یا بقیه ی دوستان که تجربه ی نصب این رام کامل و بی نقص رو دارن منو راهنمایی کنن
البته من هنوز دانلود نکردم ولی فکر کنم نصبش به این ترتیـب باشـه .نقل قول:
اول باید بوت لودر رو باز کرد که شما این کارو انجام دادی .
بعدش باید کرنل alfs5 رو که تو همون تاپیک هست رو دانلود کنی و با برنامه flash tools رو گوشی فلش کنی
بعد هم نصب رام و هات فیکس از طریق ریکاوری
سلام
من رام رسمی دارم
چطوری میتونم فونت گوشیو عوض کنم ؟
ممنون
بله ورژن 8.5 منتشر شد اما چون نیاز به شکستن بوت لودر داره و سازندشم اعلام کرده نصب این نسخه !! خطر داره نصبش و عواقبش باخودتون و این حرفا !! من فعلا حسو حال درد سر ندارم به همون ورژن 8.4 بسنده کردم !:31:! خیلی عالیه !!:20:نقل قول:
پس من دو سه روز دیگه نصبش میکنم من از دوستان اقا سینا پرسیدم گفتند فعلا درگیره امتحانات و ... هست و رام ایس کریم رو قراره بعدا انتشار بده پس فعلا همین رام بهترین رامه