نه متاسفانه اینو تست نکردم:31:نقل قول:
Printable View
نه متاسفانه اینو تست نکردم:31:نقل قول:
همون جای قبلی که پرسیده بودی جوابتو دادمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
.نقل قول:
آره 3 تا مدل داره:
Gold - Double - Silver هر 3 تاشونم خوبن...الان قیمتش دیگه کمتر از 10 تومن نمیتونی پیدا کنی.تازه تا 20 تومن هم دیدم بدن..
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
ولی این legend black امپر واقعا خوبه ها...تا حالا عطر با بوی چرم به این خوبی ندیده بودم..بوی چرم با آدامس میتونی تصورشو بکنی...انقدم جدید اومده که خود سایت امپر هنوز نذاشته معرفیش رو...انگار همه این شرکتای اماراتی جدید ترین کاراشونو میدن ایران..
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
یه نگاه فقط بندازید ببینید سایت عطر افشان عطرای بوگارتو چه قیمتی داره میده...فکتون میا فته:18:
وان من شو 34 تومن:18:
جالبه منم یک جا خوندم یه خانم به دلیل علاقه بیش از حد به این ادکلن رفت ه و برای خودش خریده:20:نقل قول:
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
به نظرم اگر کسی برای عید هم قصد خرید داره سریع بره همین الان از مغازه دار هایی که قیمتشون رو نکشیدن بالا خرید کنه:13:نقل قول:
دو ماه پیش تو خواجه نظام الملک یکی داشت که فکر کنم 8.5 میداد.فکر کردم گرون میده.آخه خیلی زودنقل قول:
میپره .بیشتر بدرده افتر شیو میخوره.
منم زیاد با بوی وان من شو حال نمیکنم:2:
والا باز رفتم امروز CH رو تست کردم .نمیگم بده.ولی به قوله خودت کارهایه خیلی خوبی تو اون رنج یا حتینقل قول:
پایینتر هست.:20:
............................
به فکره ولنتاین و ... باشید که اون موقع بدتر هم میشه.:46:
وای خدای من اصلا ولنتاین یادم نبود:41:نقل قول:
فکر کنم بدبخت شدم رفت. امسال رو سعی میکنم یه عطر بیک بخرم:31:
راستی لومانی ای بی اسپریت هم تست کردم.بویه جالبی نداشت.من که خوشم نیامد.یاده شربته
اکسپکتورانت افتادم.:2:
اتفاقا منم اینو تست کردم و خیلی خیلی بدم اومد.نقل قول:
راستی شما تو یکی از پستها گفتین راکی مونتاین دارید. میتونید تفصیر دقیقی از بوش بدید؟
خیلی تعریف ازش شنیدم ولی موفق به تست کردن نشدم. شبیه لالیکه؟
ممنون
بله.قابلتون هم نداره:11::10:نقل قول:
بویه وانیل رو با فلفله سیاه قاطی کنی میشه راکی مینتین:31:
حالا لالیک کجا و اون کجا!!!:46:
:10:مبارکتون باشهنقل قول:
اینطور که میگید باید کلی با لالیک فرق کنه. چون اکثرا میگن شبیه هستن. البته من از لالیک خیلیبدم میاد ولی این توضیحی که شما دادین باید خیلی جالب باشه.
به یک مورد دیگر هم برخورد کردم که دوستان نظر مثبتی روش داشتن. اسمش فوتوریتی بود که نه تا به حال دیدم و نه هرچی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم.:11:
سلامت باشید.نقل قول:
کلا فرق داره ولی خب اونایی که لالیک رو دوست دارن اینم بدشون نمیاد.:46:ولی برعکسش صادق نیست:31:
فوتوریتی یکی از کارهایه ارزون مورده علاقه ی منه.هم زنونش و هم مردونش.قیمتش هم یه زمانی 2500
بود.حالا گرونتر شده.مردونش خیلی شبیه به اترنیتی کلوین هست.ولی به نظره خودم خیلی خوشبو تره.
آکوآ کواروم هم شبیه هست.
این مردونشه:
اینم زنونه:کد:http://www.milton-lloyd.co.uk/Detail/1257/futurity-pour-homme-5055ml-pdt-spray.htm
کد:http://www.milton-lloyd.co.uk/Detail/1256/futurity-femmes-5055ml-pdt-spray.htm
دوستان در خرید کارهای وود دقت بیشتری به خرج بدید.
من تو مغازه ها که میدیدم کلی تقلبیش وارد شده.
کار اصلیش مردونه باید نام کمپانی روی قسمت چوبیش کنده کاری شده باشه.
آپدیت شد!
خب ماله من کنده شده:31:نقل قول:
حالا تست کردی این راکی مینتین رو؟:20:
جالبه هر جا رفتم وود و سیلور رو برای تست داشتن ولی راکی رو نه :41::41:نقل قول:
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
این وود تقلبی نداشت که خدا رو شکر پیدا شد. چون تو این بازار تقلب جاش خیلی خالی بود:31::31::31::31::31::31:نقل قول:
نقل قول:
اگه هی وود رو تست کردی خیلی شبیهه راکی هست.ولی خیلی لایته:13:بیشتر سعی کرده بویه چوب بده تو این یکی
آره بوی خوبی داشت ولی همچین خاص نبودنقل قول:
سایتی رو میشناسی که بشه بارکد محصولات رو توش چک کرد؟
:10:
حالا راکی هم پیدا کردی تست کن.ولی من نظیرش رو تو ادکلنایه دیگه ندیدم.خاص که آره ولی خب خز نیست.نقل قول:
به بارکد نمیشه اطمینان کرد.ندارم متاسفانه.
خودم به شخصه کاری به بار کد ندارم. فقت جهت اطلاع میخواستم بدونم.نقل قول:
من بیشتر رو شیشه و بو زوم میکنم
اینجا چقدر سوتو کور شده:5:
دسکوارد2 کجای چوب کنده کاری شده ؟!نقل قول:
مدل مردنه از کنار مشخص هست.نقل قول:
البته مدل تقلبیش خیلی خوب کوپی برداری شده(بو و شیشه) ولی من فروشنده هر دو رو برام اورد و تفاوت رو کاملا احساس کردم. جالب اینجا بود که که تقلبیش رو 58 میداد و اصلیش رو 110:18:
والا شی وود که نداره؛خیلی هم از نزدیک دیدم تا حالا ندیدم چیزی رو چوبش باشه... تو اینترنت هم هیچ عکسی نیست.نقل قول:
حتی مدل های جدیدترش هم چیزی نداره روی چوب بالاییش، اما کنار دیوارش اسم مدلاشون رو آوردن.
در مورد مردونه ها اگه منظورت همون اسم مدلاشون باشه (راکی مونتین، اُشن وِِِت و سیلور وِند) خُب بله کنارشون
کاملا مشخصه... کاری رو این قدر شبیه بزنن دیگه نباید لنگ کنارش باشن که کاملا هم تابلو هست پس نمیشه گفت
کپی برداری خوب.
به حر حال من هر دو نمونه رو دیدم و گفتم که دوستان در جریان باشننقل قول:
ok... پس اگه تقلبی باشه اینی که ما داریم تقلبیش که خیلی وقته که هست تو بازار! چیز جدید نیست... :20:نقل قول:
چون 2-3 سالی هست که خریداری شده فکر کنم...
منو به شک انداختین و به چشمام و حرف های فروشنده مشکوک شدم. باز میرم چک میکنم:31:نقل قول:
منم ندیدم اسمه کمپانی رو بزنه.همون مدل رو میزنه.ولی یه جا دیدم که همون مدل هم نزده بود.نقل قول:
شیشه هاشون کیفیته خوبی نداره در کل.ولی خب بو و موندگاری خوبه.دیگه خدا عالمه.:13:
اسم کمپانی که نیست... چون من تو مشهد می تونم بگم نزدیک 30 جای مختلف رو دیدم... چند وقت پیش باب شده بودنقل قول:
اینو وان میلیون رو پشت ویترین ها می ذاشتن واسه جلب توجه... الان هم یه سری هاشون می ذارن اینارو...
تو شهرهای کوچیک دور و بر هم که مجبوری :31: می رم و اگه بشه یه سر هم به عطرفروشی ها بزنم هم ندیدم
چیزی، یعنی کلا همه شبیه هم بودن... یا همه فیک یا همه درست.
یه مساله ای هم هست ممکنه بعد از یه مدت طرح شیشه یا جعبه عوض بشه که اگه ساپورت خوبی داشته باشه
سایت، همون جا اعلام می کنن...
البته من اون پست منظورم زنونه هاش بود...
سلام دوستان می خوام بدونم ابن ادکلن هنوزم توبازار پیدا میشه اگه پیدا میشه قیمتش چند هم اصل هم فرعش باتشکر :40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من دیزل بهترین بو رو داره
کدام دیزل رو میفرمایید؟نقل قول:
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
امروز دوباره رفتم در مورد کارهای وود تحقیق کردم.نقل قول:
در مورد شی وود باید بگم که حق با شما بود چون اونی رو که فروشنده به من نشون داد تستر بود.
ولی در مورد مردانه اش همون موردی رو که عرض کردم صحیح بود و تقلبی مردانه وود و راکی مونتاین وجود دارد.
دوستان این CH فرعیاتش چنده و دقیقا کجا میشه پیداش کرد؟
فرق اساسی فرع و اصلش چیه؟ موندگاری یا پخش؟
امروز هم تونستم راکی مونتاین رو تست کنم.
با توجه به اینکه هی وود و سیلور وود رو هم قبلا تست کرده بودم به نظرم سیلور از بقیه ارزش خرید بیشتری داره.
خیلی بوی با کلاسی بود. البته باید بذارید تا خودشو نشون بده و زود در موردش قضاوت نکنین. موندگاریش هم از بقیه خیلی بالاتره.
البته نظرات متفاوته ولی من خیلی از سیلور خوشم اومد.
راکی هم خوب بود ولی سیلور خاص تر بود. تا این راکی مونتاین هم بو کردم یاد بولگاری سویر افتادم. خیلی به هم شبه هستن:11:
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
هم موندگاری و هم پخش و هم خود بو:31:نقل قول:
توصیه میکنم سعی کنید اصلش رو بگیرید (که شده سوزن تو انبار کاه:31:) در غیر این صورت مدل ریو خیلی بهتر از فیکش هست.
قطعا سیلور از همشون موندگاری بهتری داره ولی یه بویه تندی داره به همراهه بخور مانند یجوری میشه :31:نقل قول:
درسته تند تر از مدل های دیگه هست ولی اگر چند دقیقه ایی روی پوست بمونه تندیش از بین میره.نقل قول:
البته برای استفاده روزانه راکی مونتاین مناسب تره ولی برای مجالس سیلور رو مناسب تر میدونم. شما چطور تست کردید؟
رو کاغذ.نقل قول:
من تو تابستون تست گرفتم.به خاطره همین شاید دلچسب نبود برام.زیاد کارهایه مجلسی رو نمیپسندم.مگر
اینکه شیرین باشه.:11:
اگه سرسری این کار رو تست کینم به احتمال زیاد یاده این ها هم میفتیم:
Arpege Pour Homme by Lanvin
Zegna Intenso by Ermenegildo Zegna
البته خیلی فرق میکنن ولی شاید کسی یه بار تست کرده باشه هر کدوم رو دچار اشتباه بشه.:20:
اتفاقا من هم رو کاغذ تست کردم و تا الان هم همش دارم بوش میکنم و هر چی میگذره برام خوش آیندتر میشه.نقل قول:
به هر حال سلیقه ها متفاوته:31:
دوستان پرفیوم شاپینگ سایت جدید راه اندازی کرده؟
دوستان از کارهای cartier کدوم یکی رو تست کردین خواهشا بهترینش رو معرفی کنین
رودستر کارتیر-- رودستر اسپرت --- رودستربلک
من رودستار کارتیر رو تست کردم و دارم. بوی خنک و کمی تلخ داره. موندگاریش هم خیلی بالاست.نقل قول:
رودستر بلک -- هم تست کردم و همون رودستر هستش و فقط به صورت ورژن جدید تولید میشه و همون بو رو میده.
ازش اسپورتش اطلاعاتی ندارم
فکر کنم خیلی وقته این سایت شده:20:نقل قول: