دوستان برای گوشی تا 400 سونی E Dual چطوریه بیشتر مدنظرم نرم افزارها سبک مثل وایبر چت از این قبیل بازی هم در حد انگری برد کلا بازی ساده و وبگردی چطوره نظرتون بگید و مدل های مشابه چی توصیه می کنید.
Printable View
دوستان برای گوشی تا 400 سونی E Dual چطوریه بیشتر مدنظرم نرم افزارها سبک مثل وایبر چت از این قبیل بازی هم در حد انگری برد کلا بازی ساده و وبگردی چطوره نظرتون بگید و مدل های مشابه چی توصیه می کنید.
کسی میدونه گوشی alcatel s'pop ٬ gprs ایرانسل و 3g رایتل رو پشتیبانی میکنه یا نه؟؟؟
سلام.نقل قول:
اگر منظورتون گوشی Alcatel One Touch S'Pop هست،بله هر دورو ساپورت میکنه.:11:
بچه ها من یه نکسوس 5 سفارش دادم 32 گیگ مشکیشو یکی از دوستان که تو US هست از خود گوگل پلی خریده و تا ده روز دیگه میرسه دستم. البته یه بامپر اورجینال هم همراش هست. احتمال خیلی زیاد میفروشمش. اگه کسی خواست در خدمتیم.
سلام
من میخاستم یه گوشی اندروید 4.1 بگیرم! استفادمم معمولیه!! ینی خیلی کم بازی و اینا میکنم!
بین خرید Samsung Galaxy Star Pro S7262 و Samsung Galaxy Star S5282 موندم!!! میدونم که اولی بهتره ولی میخاستم بدونم واسه من که استفادم معمولیه زیادی نیست؟
ممنون میشم راهنماییم کنین!
سلام دوستان
من می خوام یه گوشی اندرویدی خوب بخرم(البته تا 400 هزار تومن)
نظر من رو این دو تا هستش :
Lg L4 II
Galaxy Young
اگه از این دو تا بهتر هست معرفی کنید.(با برندم مشکلی ندارم)
فکر کنم اگه 250 بزاری روش چیز بهتری بخری
به زودی میرم واسه خرید گلکسی 3 ( I9305 Galaxy )
با قیمت 1.129.000 ت
پیشنهاد بهتری نیست ؟
سلام عزیزان
بین گوشی های ( Xperia V ) و ( xperia acro s ) و ( xperia sp ) کدام را پیشنهاد میکنید ؟ متشکرم
آیا میشه با یک خط دو تا سیم کارت یکی معمولی یکی میکرو داشت..؟ دو تاش هم هم زمان کار نکنن مشکلی نیست..
هر سه گوشی جالبی نیستن اما از اینا SP بهتره چون هم پردازنده قویتری داره هم به اندروید 4.4 اپدیت میشهنقل قول:
پس چه گوشی پیشنهاد میکنید تو همین رنج قیمت ؟ و دلیلتون برای اینکه گوشی جالبی نیستن چی هست ؟ متشکرنقل قول:
یه دو سیم کارته بگیرنقل قول:
سیم کارت میکرو رو بذار تو خشابی که به معمولی تبدیل میکنه
S3 منطقی تره
s4 mini
htc one mini
کسی میدونه چرا تو سایت htc گوشی htc one دوسیمکارته وجود نداره؟
چگونه میشه فهمید گوشی htc one سفارش چین هست یا هند هست یا جاهای دیگر؟
اقا تظرتون در مورد
Asus Fonepad ME371MG تبلت چیه؟ مدل 8 گیگ و مدل CPU ش هم Z2460 هست
من تاحالا با این CPU کار نکردم نمیدونم چه طوری ولی تو بنچمارهایی که دیدم با این که تک هسته ای هست ولی با SIII تقریبا یکی ویا حتی بالاتر هست
دوستان عزیز شما بین Xperia V و samsung I9190 galaxy s4 mini کدوم رو پیشنهاد میدین؟
Galaxy S4 Mini بهتره هم سخت افزار قویتر داره و هم صفحه نمایش Super AMOLED.نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
از اونجایی که داشتم میل چک میکردم و به این پست بر خوردم، ممنون میشم دلیلی برای خرید گوشی های اچ تی سی جز وان برام بیارید:) در ضمن به این لیستتون میتونید طراحی و رابط نرم افزاری One maXX ، مشکلات سخت افزاری دیزایر 200 ، دد شدن ناگهانی دیزار اکس، مشکل رام باترفلای اس و .... رو اضافه کنید .نقل قول:
من گفتم ترمینیلوس فقط یک اسمه ، من هم مثل شما فکر میکردم خیلی بهتر شده چون ویدئو های سونی رو دیده بودم ، ولی از وقتی زد اولترا رو از نزدیک دیدم ، فهمیدم که این همه زور زده دوباره برگشته به صفحه در حد Arc S و Xperia T
تا وقتی سونی گوشی ضد اب بزنه از صفحه با کیفیت خبری نیست چون فقط TFT ضد ابه مثل S4 Active
والا من از مدلهای میانرده خبر ندارم اما دوستم One S پارسال خرید و تا الآن هم مشکلی نداشته؛ یکی از اقوامم هم One XL داشت و اونم مووشکلی نداشت و راضی بود! :n02: و من هم امسال S4 رو دادم و One گرفتم و تاحدودی بیشتر ازش نسبت به S4 راضی هستم علیالخصوص کیفیت صدای خارقالعاده و ظاهر زیباش! :n01:نقل قول:
این که راضین یک بحثیه، من مثلا نمیدونم چجوری با باتری وان اس کنار میان!نقل قول:
عزیزم ، یک گوشی مشکل تولید داره ،یعنی توی یک سری ساخت با فلان کد ، مثلا زیر گوریلا خاک میره ، حتما نباید همشون این مشکل رو داشنه باشند، ولی شاید شما برنده خوش شانس این مورد باشید!
lمتاسفانه سونی تو ساخت همون TFT هم خیلی ضعیفهنقل قول:
همون s4 Active که فرمودید ، اصلا هیچ شباهتی به پنل های سونی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز بنظرم یکم دارید کم لطفی میکنید اول اینکه بحث کیفیت نمایش و اشباع بودن رنگ ها دو مورد کاملا متفاوت هستندنقل قول:
دلیل نمیشه که چون نمایشگری دارای رنگ های گرمتر و اشباع باشه نشون دهنده کیفیت بیشتر اون باشه
بشخصه رنگ طبیعی رو بیشتر میپسندم .. ولی در مورد زاویه دید خوب طیبعتا درسته زاویه دید کمتری داره اما همین کم بودن زاویه دید برای من نکته مثبتی هست
چون من اصولا لزومی نمیبینم که اطرافیانم صفحه گوشی من رو ببینند .. مانیتور یا تی وی نیست که دی
سری ها قبلی سونی بله حقیقتا کیفیت بدی داشتند اما دو دو مدل زی وان و زی اولترا سونی نشون داد از همین tft هم میشه به خوبی بهره برد
سلام . گوشی در حدود 1میلیون و 100هزار تومن چی بگیرم خوبه ؟ پردازندش هم قوی باشه . طول عمر باتریشم بالا باشه
بزرگترین مشکلی که من از سونی میبینم اینه که محافظ صفحه نمایشش ضعیفه
Gorilla Glass کجا Stretch Screen کجا!!!!
با یه فشار انگشت به صفحه رنگها پخش میشه :n15:
آقا بین 1300 الی 1500 چی بگیرم...
S3 I9300 - I9305 - LG Optimus G - Nexus 4نقل قول:
S4نقل قول:
HTC One / Samsung I9505 Galaxy S4 / LG Nexus 5 / LG Optimus G Proنقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
اگه میخواید تا 1500 هزینه کنید به نظرم 100 تومن دیگه روش بذارید LG G2 بگیرید که از همشون بهتره
تا حداکثر 750 تومن چه گوشیی بگیرم ؟؟؟؟ و اینکه الان بگیرم یا یک ماهی صبر کنم تا قیمتا پایین تر بیاد ؟؟ ( البته فقط 1 ماه نه بیشتر )
صفحه 4.3 یا بالاتر با تاچ عالی .
دوربین عکاسی و فیلمبرداری خوب
قدرت سخت افزاری هم خوب . و اینکه حداکثر سه سالی میخوام داشته باشم . پیشنهادتون چیه ؟؟؟؟
بنظر من S4 کامل تر از همشون هست نظر شما چیه؟
one که رم نمیخوره USb Host هم نداره G2 هم رم نمیخوره و TV out نداره ولی سخت افزار خیلی قوی داره که نکسوس 5 هم همین طور هست
S4 من شنیدم میگن باطری هاشون باد نمیکنه یه هم چین چیزی درست؟
سلام وحید باهات موافقم
اما تعمیر کارا همه پیشنهاد میکنن سراغ اس 4 نرید
واقعا حجم خرابیش بالاست.
من خودم الان اسند پی سیکس دارم و دو دلم که برم سراغ اس 4 دوباره ولی به خاطر همین مسئله بیخیال شدم
سلام
گوشی با قیمت 1200000 فقط همین قدر پول دارم نهایتش 50 میتونم روش بذارم نگید 200 بزار فلانو بگیر
مهمتریم ملاکم دوربینشه میخوام فیلم های با کیفیتی بگیره. خودم بین s3 و xperia z موندم کدوم بهتره؟ samsung s3 دوربینش هشته اما شنیدم کیفیتش از سونی z بهتره. آیا واقعیت داره؟یا اگه پیشنهاد بهتری دارین کمکم کنید.
اره دوربین اس3 بهتره نویزش کمترهنقل قول:
دوستان من منتظر Z1S هستم به نظرتون اگه بیاد قیمتش کمتر از 1200 میشه؟
من جای شما بودم xperia zl میگرفتمنقل قول:
پنجاه تومن اضافه کن xperia sp بگیرنقل قول:
سلام دوستان
بهترین گوشی تا700 تومن چیه
در کل خوشگل خوب باشه
ترجیحا گفته که سونی دوست داره
در کل براش کار کنه
پیشاپیش ممنون
Sent from my Xperia L using Tapatalk 4 Beta
سلامنقل قول:
سونی سولا هست
سونی go هست