فقط یک کلمه Sionنقل قول:
Printable View
فقط یک کلمه Sionنقل قول:
بچه ها ایرانی vlad باز نداریم نه ؟ :n02: خداروشکر :n09: نمی دونم چرا کسی vlad بر نمیداره ولی آخرته چمپه برا مید ، رنج q اش خیلی بالاست :n10: چمپایی مثله fiz یا teemo یا leblanc رو میخوره :n02: leblanc که آخرته خوردنشه ! اگه دور باشه q کنی بعد تله کنه باز خونشو میخوره :n02: فقط جلوی چمپای stun دار که خیلی اگرسیو بازی می کنن کم میاره :n29::n28: البته این مشکل رو همه چمپا دارن :n13: جزء اینا هم talon میزنه :| کلا من ندیدم talon چمپی رو تو مید نزنه :n27: خیلی ope :n14: این پچ جدید هم من گفتم کارما رو نرف می کنن زدن کاملا بافش کردن :n04: مگه ساپورت نیست ؟ :n24: بدبختا زدن دمیج تاریک رو کم کردن گفتن ساپورت دمیج نباید بزنه بعد زدن کارمارو بافم کردن :n03: تو مید هی میره دور ، از دور دمیج میزنه ما هم نمیتونیم کاری کنیم :n14::n28: این syndra هم کسی بر نمیداره ، اما آخرته چمپه ! فک کنم بالاترین رنج stun برا اینه ! خیلی آپه :n30: کلا همه ی چمپا آپن :n28::n14:
ساپورت واسه رنک می خوام بخرم که ban rate اش کم باشه و خوب باشه در ضمن nid o taric blitz رو دارم خودم نظرم alistar به نظر خوب میاد کسی نظری چیزی داره ؟ً!
بهترین ساپورت بازی sona به نظر من فقط وایسا پشت هیل بده ultش هم که هیچی کل تیمو با هم استان میکنه ولی جلو بلیتز و لئونا کم میاره اوله بازینقل قول:
دیگه سایت نذاشت شکلک بزاری یا خودت فک کردی بسه دیگه نذاشتی :n09:نقل قول:
من که فعلا پول میخوام جمع کنم برم جاست Ezreal خیلی شاخه
باو تو به باره علمیه موضوع بپرداز :n16:نقل قول:
کسی اسم vlad اورد؟ :31:نقل قول:
یه زمان باهاش تو game تاختو تاز میکردم, دقیقا حرفی که زدی برام پیش اومد, حدودا 1 ماه باهاش بازی میکردم, دیگه هر چمپی رو لوله میکردم تا این که یه روز یه talon اومد جلوم, دیگه بقیش یک سری صحنه های زشت داره نمیگم خخخخخخخخ :31:
از اون به بعد رفتم تو کار talon
الان بزرگ ترین دشمنم با talon که سخته زدنش برام morgana هست و fiddle . که البته fiddle خیلی نمیاد .
منم تو EU West یه مدتی هست بازی میکنم، اد کنید
Albiszor
البته جدیدا پینگم از 180 اینا رسیده به 290 نمیشه بازی کرد، بعضی وقتام Spike میگیره.
هیرو مورد علاقه هرچه op باشه :دی
AP Yi, Darius (<3), Morgana, GP
AP Teemo هم واسه فان بازی میکنم.
talon خیلی آپه :| همه چی داره :| تلپورت ،سایلنس ،رنج دمیج خفن،با التشم که اینویس میشه میتونه در ره :n14:نقل قول:
کسی اسم vlad اورد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه زمان باهاش تو game تاختو تاز میکردم, دقیقا حرفی که زدی برام پیش اومد, حدودا 1 ماه باهاش بازی میکردم, دیگه هر چمپی رو لوله میکردم تا این که یه روز یه talon اومد جلوم, دیگه بقیش یک سری صحنه های زشت داره نمیگم خخخخخخخخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون به بعد رفتم تو کار talon
الان بزرگ ترین دشمنم با talon که سخته زدنش برام morgana هست و fiddle . که البته fiddle خیلی نمیاد .
من vlad رو با fizz morde fiddle میزنم :n12:نقل قول:
vlad کانتر فکر کنم swain باشه فیدل هست ....
بچه ها هر چی میرم تو بازی نمیاد ارور فایروال میده میگه از فایروالت لول ادد نیست ولی من اددش کردم تو فایروال ولی بازم نمیاد !
چه کنم ؟
فايروالت رو كلا خاموش كن
داداش کلا فایروالم از اول خاموش کرده بودم ! تازه از دیروز اینجوری شده !
تنظیمات IE رو به حالت default برگردان از مسیر internet option -- advanced --- resetنقل قول:
دوستان پینگ زپر که برای کاهش پینگ هست و پولیه برای لول کار میکنه ؟ کسی امتحان کرده ؟ ؟
فری ش واسه wow جواب داد من تست کردم لول رو نمی دونم پولیش هم احتمالا صددرصد باید بهترباشهنقل قول:
مگر برای یک سری دلایل خاص نباید چندان فرقی کنه.نقل قول:
یکی از دوستان من گرفت برای سرور امریکا, متاسفانه فرق چندانی نداشت, تازه یه وقتا برعکس عمل میکرد. معمولا سرور های lol کمترین ping رو میگیرن, نمیدونم چه تکنولوژی استفاده میشه درش! :31:
من با هزار بدبختی به دستش آوردم با کرکش مجانی :دی
واسه وارکرافتم تو دوتا تقریبا 120 تا آورد پایین ولی واسه لول نمیره همون ارور فایروال رو میده !
جنبه Feed شدن داشته باشین ! ( خودمو می گم !)
Ranked : Silver V
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عکس از ارور بزارنقل قول:
یه مشکل پیش اومده دارم بازی می کنم یهو وسط بازی کامپیوتر لگ میده یعنی خود اینترنت کلا فیکس پینگ 180 ولی لگ از کامپیوتر فقط هم تو این بازی اینجور میشه یعنی بازی روونه بعد یهو لگ میشه الکی تیک تیک میشه شدید ریپیر هم کردم تاثیری نداشت نم دونم دیگه باس چیکار کنم PLS HELP ME !
الان فکر بیشتر lee همون تاپ جواب میده جونگل کم میاره سرعت ادم میاره پایین ...نقل قول:
جنبه Feed شدن داشته باشین ! ( خودمو می گم !)
Ranked : Silver V
دوستان این تیم هایی که به ادم می افتن خیلی گندن چه کنم 3 تا باخت با بیش از 20 کیل هیروم داشته ولی باختیم یارو mid نمیدونه چیه؟!!!!!
3 نفر رفتن تاپ میگم malzaher بیا mid به جاش warwick میاد D: اه اه احمقا
warwick ماله mid ه ؟؟
بعد وقتی مثلا 4 یا 3 نفر دارن یه lane رو push میدن چه باید کرد؟؟
کاملا طنز به دل نگیریا...
لطفا به جای واژه ی گنده از واژه ی بزرگ استفاده کنید.نقل قول:
دوستان این تیم هایی که به ادم می افتن خیلی گندن چه کنم 3 تا باخت با بیش از 20 کیل هیروم داشته ولی باختیم یارو mid نمیدونه چیه؟!!!!!
به جای کلمات دخیل انگلیسی مانند ( کیل ) از کلمات هم معنی مانند "کشتنی" استفاده کنید.
تاثیر 1 علامت تعجب همانند 200 تا می باشد لذا برای کاهش در حجم مصرف چشم از یک علامت تعجب استفاده کنید.
Malzahar * = جادوگر بنفشنقل قول:
3 نفر رفتن تاپ میگم malzaher بیا mid به جاش warwick میاد D: اه اه احمقا
Warwick = انسانی گرگ نما
خیرنقل قول:
warwick ماله mid ه ؟؟
می توان آهنگی رها کرد و دشمنان را به حرکات موزون وا داشت ... ( مثال : دختر آهنگین = Sona )نقل قول:
بعد وقتی مثلا 4 یا 3 نفر دارن یه lane رو push میدن چه باید کرد؟؟
من نمیدونم چرا شانس ندارم یعنی 20 lose گرفتم فقط بخاطر afk دوتا بازی امروز رفتم هر دو بار 1 یا دو نفر afk کردن
دست اول جونگل مید رفتن afk ..................
برم گزارش بدم تاثیر داره رانک 0 صفر کنن ............:n28:
من تنها کسی دیدم تو بازی afk کرد یه Yi بود قرار بود من برم جنگل با ww اون تاپ blue رو من گرفتم اونم afk کرد ما هم بعد 1 ساعت بازی باختیم :|نقل قول:
ولی afk رو حتما ریپورت کن
راستی دوستان اگر با هم بازی میکنید سرور تیم اسپیک هم هست خودمم توشم, برای این که تبلیغ نشه هر کس خواست بگه بهش بدم ادرس رو.
?sir how about ks others :n02:نقل قول:
!sure
!ks mode activated
:n09:
\||/
||
\/
\/
\/
\/
\/
\/
======.............
یه assist (تو ضرب المثل آب هستش) از دستای این:3: احمد نمی چکه!
نه afk رو من هیچ وفت ریپورت نمی کنم.نقل قول:
من تنها کسی دیدم تو بازی afk کرد یه Yi بود قرار بود من برم جنگل با ww اون تاپ blue رو من گرفتم اونم afk کرد ما هم بعد 1 ساعت بازی باختیم :|
ولی afk رو حتما ریپورت کن
شاید برای شما اتفاق بیافتد!
چرا ؟نقل قول:
مگه afk هم مثل لیور به صورت خودکار جریمه میشه ؟
بالاخره رفتیم سیلور .... دهنمون صاف شد تا از برنز 5 اومدیم برنز 1 الانم سیلور 5 :دی
ایشالا تا قبل سیزن 4 گلد رو میگیرم :دی :n12:
داداش مبارکه...نقل قول:
خوبیش اینه که دیگه از این پایین تر نمی ری...:n16:
و نشون دهنده ی اینه که خیلی علافی :دی
نه خب هدف مهم تو زندگیمه =)))))))))))نقل قول:
خدایی خیلی ضایعست برنز باشی :دی
دوستان این smart cast که با شیفت و کلید ابیلیتی ها میزنیم با cast معمولی چه فرقی داره؟
با اسمارت کست میتونید بدون کلیک کردن اون اسپل رو کست کنیدنقل قول:
:n09: بلاخره اومدی ولی اینجا جهنم واقعی خوشی اومدی 3 میزنی 10 میبازی :n02:نقل قول:
بالاخره رفتیم سیلور .... دهنمون صاف شد تا از برنز 5 اومدیم برنز 1 الانم سیلور 5
ایشالا تا قبل سیزن 4 گلد رو میگیرم
آره اوضاع اینجا خیلی خرابه افتضاحه 6 دستی بازی کردم برنز بهتر بود بابا :دی :n08:نقل قول:
الان لیست میدیدم اکثریت حدود 30 همین سلیور فقط 7 8 نفری تو گلد ...نقل قول:
آره اوضاع اینجا خیلی خرابه افتضاحه 6 دستی بازی کردم برنز بهتر بود بابا
یک دوتا تیم بزنیم رفتیم بالا....
ولی یه چیز یعنی کسی بتونه از سلیور و برنز بره بالا دیگه اب بندی شده ........... :n08:
بابا من که از خدامه ولی بیچاره بچه هامون از ایران رفیقام همه لگ دارن خدایی نمیشه بازی کردنقل قول:
مثلا میخوایم بازیمون بهتر بشه ایراد هامونو بگیریم همش میگن لگ بود و اینا ک البته طبیعیه
فکر نکنم به گلد برسم اگرم رسیدم چیزی ازم نمیمونه :دی