گنجایشش چند لیتره ؟نقل قول:
ممنون
Printable View
گنجایشش چند لیتره ؟نقل قول:
ممنون
کلا 90 تومن تسمه تایم 2تا پولک 25 روغن اماراتی الف 65 تسمه دینام 39 .نقل قول:
از دیروز تا حالا ک متوجه نشدم کامپیوتر هم همون 7.2 نشون میده.
به مکانیک دادم عمرا نمایندگی نمیرم به دلیل بلاهایی ک سرم آوردن
والا اونجوری حساب نکن چون حجم بیشترش باید آب بریزی یه ضدیخ 4 لیتری بگو بریزه.نقل قول:
خوب دراومده آخه من شنیدم کیت تسمه تایم گرونتره.نقل قول:
سلام دوستان میشه یک مقایسه ای بین قیمت این متعلقات ال 90 با ماشین دیگه ای مثل 206 یا سمند ef7 بزارید؟
مثلا قیمت این قطعات؟
1- تسمه تایم
2-تسمه دینام
3-روغن موتور
4-لنت ترمز جلو؟
دوستان بعد از یه هفته ماشین رو آوردم بیرون دیدم زیرش یه مقدار برف هست که روش یه لکه کوچیک قرمز رنگ هست دقیقا زیر موتور از چی میتونه باشه ؟
سوال دومم در مورد بخار گرفتن شیشه پشتی تندر هست هر کاری کردم نشد که بخار نبنده . دریچه های جلویی بخاری رو با دور فن بالا گذاشتم مستقیم بخوره به شیشه پشتی ولی تفاوتی نکرد چیکار کنم ؟
یعنی چی مگه گرمکن شیشه عقبت کار نمیکنه ؟گرمای بخاری که تا اونجا نمیرسه باید از گرمکن شیشه عقب استفاده کنی.نقل قول:
دوستان یه مشگلی که ال90 فول 6000 کارکرده اینه که تازگیا گاز نمیخوره ! مخصوصا تو تعویض دنده کردن . ولی مثلا تو اتوبان یا وقتی سرعت یه نواخته مشگلی نیست. ولی وقتی توقف میکنم تا چند تا دنده رو عوض کنم عذاب میکشم !!! باید تا ته گازشو بگیرم تا راهبره و ... میشه کمک کنین ! اینم بگم کلاجش بالاس :n16:
از کلید گرمکن شیشه عقب روی کنسول باید استفاده کنم ؟ اونو زدم ولی هیچ فرقی نکردنقل قول:
اولی را که دوستان قیمتش را گذاشتننقل قول:
سلام دوستان میشه یک مقایسه ای بین قیمت این متعلقات ال 90 با ماشین دیگه ای مثل 206 یا سمند ef7 بزارید؟
مثلا قیمت این قطعات؟
1- تسمه تایم
2-تسمه دینام
3-روغن موتور
4-لنت ترمز جلو؟
دومی هم که حدود 40 هست
روغن 4.8 لیتر سطح کیفی sl با ویسکوزیته 10-w40 که حدود 70-75 در میاد
لنت جلو هم دستی 30 تومن
حالا کافیه قیمت اقلام دو خودرو دیگه را هم بررسی کنید تا به نتیجه برسید
ولی حدس میزنم که اقلام رنو کمی گرونتر و البته با کیفیت تر باشه
نقل قول:
دوستان بعد از یه هفته ماشین رو آوردم بیرون دیدم زیرش یه مقدار برف هست که روش یه لکه کوچیک قرمز رنگ هست دقیقا زیر موتور از چی میتونه باشه ؟
سوال دومم در مورد بخار گرفتن شیشه پشتی تندر هست هر کاری کردم نشد که بخار نبنده . دریچه های جلویی بخاری رو با دور فن بالا گذاشتم مستقیم بخوره به شیشه پشتی ولی تفاوتی نکرد چیکار کنم ؟
چراغ مه شکن عقب توی پنل داشبورد روشن میشه؟نقل قول:
از کلید گرمکن شیشه عقب روی کنسول باید استفاده کنم ؟ اونو زدم ولی هیچ فرقی نکرد
وقتی کلید ر میزنید یک رله هم همراه با آن فعال میشه که صداش باید شنیده بشه و تقریبا به سرعت بخار را می گیره
اگر تا 10 دقیقه تغییری در کارکر نمی بینید پس یک مشکلی داره
همچنین برای از بین بردن بخار درون خودرو حتما کلید AC روشن باشه(اصطلاحا کولر)
لنت جلو فابریک مطمئنید 30 تومنه؟ چون الان ایرانیش هم 40 تومن گیر نمیاد.نقل قول:
به بالا بودن کلاچ که ربطی نداره. شاید دریچه گاز یا سنسورش مشکل داره علی الخصوص این مدل جدیدا که دریچه گازش برقیه.نقل قول:
اینم جواب بدید دوستان
نقل قول:
بعد از یه هفته ماشین رو آوردم بیرون دیدم زیرش یه مقدار برف هست که روش یه لکه کوچیک قرمز رنگ هست دقیقا زیر موتور از چی میتونه باشه ؟
دقت نکردم ببینم تو پنل داشبورد روشن میشه یا نهنقل قول:
وقتی کلید رو زدم متاسفانه هیچ تغییری نکرد
کلید AC رو هم روشن کرده بودم
اصولا وقتی کلید گرمکن شیشه عقب رو میزنم شیشه اش باید یه مقدار گرم بشه دیگه درسته ؟
فردا یه بار دیگه تست میکنم
میتونه مشکل از فیوز باشه ؟
ممنون
مدل نوده ! اینم دریچه گازش برقیه؟
احتمال زیاد.نقل قول:
بله اول فیوز رو چک کنید و بعد سراغ عیب دیگه برید.برید باتری ساز فوری واستون چک میکنه.نقل قول:
سلام
سه مورد:
1- ورودی هوا از طریق فیلـتر هوا به موتور گهگاه جدا میشه
وقتی مصرف بالا میره متوجه میشم. شما هم با چنین موردی برخورد کردین؟
اون لوله خروجی از فیلـتر هوا وقتی میخواد به ورودی موتور وصل بشه چند تا برجستگی هست روی ورودی موتور
باید به اون نزدیک بشه؟ یا اینکه باید این برجستگی ها بره زیر قسمت لاستیکی خروجی از فیلـتر هوا؟
2- برای از بین بردن بخار روی شیشه ها، دکمه AC باید زده بشه + بخاری؟
یکی میگفت AC فقط واسه کار کولره و اگه با بخاری زده بشه سیستم رو خراب میکنه
3- چند بار از دوستان درخواست کردم که مصرف لحظه ای خودروشون رو اینجا بنویسن
ولی انگار لطفشون شامل حال من نمیشه....
میتونید بگید این مصرف رو. میخوام با مال خودم مقایسه کنم
حالا اگه کارکردتون رو هم بگید مثلا جاده یا تو ضهری بهتره
مرسی
1-مراجعه به تعویض روغنی معتبر یا تعمیرکارنقل قول:
2-بله دیگه درجه روی قرمز و روشن کردن AC .استفاده از کولر همزمان با بخاری باعث خروج سریعتر رطوبت داخل ماشین(بخار) شیشه ها میشه.ضرری واسه کوتاه مدت نداره.
3-مصرف لحظه ای ملاک تصمیم گیری میزان مصرف ماشین نیست و بیشتر جنبه دکوری داره!مهم میانگین مصرف سوخت در هر 100 کیلومتر با درنظر گرفتن میانگین سرعت در 100 کیلومتر است که هردو از روی کامپیوتر سفری قابل رویت هست. من مصرف ترکیبیم حدود 7.5 هست مصرف اتوبان 6.5 و مصرف شهر 8.5 الی 9.5 با توجه به میزان ترافیک و نحوه رانندگی و وضعیت ماشین متغیره.
دریچه گاز ال 90 ها که برقی نیستنقل قول:
همشون سیمیه
ماشین خودم مدل 91 یورو 4 سیمیه
عزیز اینم پاسخ بدید :نقل قول:
نقل قول:
بعد از یه هفته ماشین رو آوردم بیرون دیدم زیرش یه مقدار برف هست که روش یه لکه کوچیک قرمز رنگ هست دقیقا زیر موتور از چی میتونه باشه ؟
سلام دوستان
کسی روش صحیح هواگیری مدار مایع خنک کننده تندر رو بلده ؟؟
من کل مایع خنک کننده و ترموستات و اب پشت ترموستات رو عوض کردم .
ولی موقع هواگیری به مشکل خوردم .وقتی پیچ هواگیری رو باز کردم نزدیک 2.5 لیتر مخلوط مایع خنک کننده و اب با فشار خیلی خیلی زیاد فواره زد بیرون و کلی از مایع خنک کننده هدر رفت.خلاصه اونطور که من شنیده بودم حداکثر نیم لیتر مایع خارج میشه ولی من که پیچ هواگیری رو باز کردم تغریبا کل اب ماشین تخلیه شد که هیچ تمام کاپوت و موتور رو هم کثیف کرد . در ضمن فشار و فواره اب به قدری زیاد بود که احتمال سوزوندن سر و صورت هم وجود داره .
نظری نمی شه دادنقل قول:
از مایعات ماشین که نیست چون گفتین قرمز رنگه
چیز مهمی نیست
آخه من شنیده بودم مدل 90 به بعد برقی شده.نقل قول:
نه هنوز سیمیهنقل قول:
فقط توی مدل های اتوماتیک برقی شده
بچه ها یه سوال:
الآن که هوا سرده... صبح که ماشینو روشن میکنم و بعد از 3 - 4 دقیقه به سرعت بالای 100 میرسم اشکال که نداره؟
گرم شدن موتور اینا برای این ماشینم هست؟ لازمه؟
نه دیگه تا چند دقیقه اول با دنده 2 3 حرکت کن تا موتور گرم بشهنقل قول:
زیاد طول نمی کشه موتور ال 90 زودی کمتر از 5 دقیقه گرم می شه
کار نکردن همزمان آبپاش با برف پاک کن ال 90سلام من یک ال 90 سال e2 lp مدل سال 87 دارم
از یه 2 3 ماه پیش این اتفاق افتاده که برف پاکن همزمان با آب پاش کار نمی کنه اما بقیه برنامه های برف پاک کن سالم کار میکنه
بردوم نشون دادم همه فیوز ها رو چک کرد اما مورد اون نبود
لطفا کمک کنید
شما مطمئنی که قبلا با فشار آب پاش برف پاک کن هم کار می کرد؟
چون در ال90 من همچین چیزی نیست و آب پاش با برف پاک کن جدا از هم هستند
البته این ماشین و من تازه گرفتم
توی owner`s manual نوشته با هم کار می کنن
البته من یه چند روزی هست دارم فکر میکنم که این دوتا باهم کار میکنن یا نه
واقعا کار نمیکنن؟:n13::n13::n13:
نه برادر
جدا از همن
برای سوال دومت :نقل قول:
یه راه ساده تر هم هست ... دریچه هوای اتاق رو طوری تنظیم کنی که هوا از بیرون بیاد ... بعد درجه بخاری رو روی وسط تنظیم می کنی و سرعت بخاری رو روی آخرین درجه میزاری ... دریچه خروجی هوا رو هم روی شیشه جلو میزاری و به سرعت بخار از بین میره ... با اینکار هوای خشک بیرون اتاق باعث از بین رفتن بخار میشه ... نیازی هم به کلید AC نیست...
قفل کودک در عقب پشت راننده را چجوری میشه غیر فعال کرد؟
سلام . همون طور که فعالش کردید ... ضامنش لای در هست ...نقل قول:
Sent from my iPhone 5
سلام
وقتی از دنده یک ماشین میخواد شروع به حرکت بکنه اکثر اوقات نرم راه نمیفته و یه چیزی شبیه با ریپ زدن و تیک داره که البته کمه ماشین 35 هزار تا کار کرده و همش دست خودم بوده و خیلی سالم رانندگی می کنم
البته کلا کلاچ بالا ول می کنه یعنی از اول بالا ول می کرد
حالا میخوام ببینم برای شما هم اینجوریه یا شروع حرکت با دنده یک بدون هیچ ریپی است؟
ممنون
سلام
شمع ، ها فیلر شمع . ، فیلتر بنزین بررسی بشه ماشن شما این طور که می گید در حرکت گپ میکنه . که دلیلش کثیف شدن شمع ها و تنظیم نبودن فیلرش می توننه باشه باید بررسی بشه.
باید حتما کلاچ را رگلاژ کنید
کلاچ باید دقیقا وسط درگیر بشه در غیر اینصورت بلبرینگ میشینه توی شکم خورشیدی و در مرور زمان هم دیسک آسیب می بینه و هم ممکنه بلبرینگ بشکنه و به گیربکس آسیب اساسی وارد بشه
رگلاژ کلاچ باید روی 1000 تا 2000 کیلومتر اول صورت بگیره در غیر اینصورت کلاچ و صفحه به سرعت می سوزند
دوستان این برف پاک کنش مال شما هم صدا میده؟ کلا اصلا بی صدا کار نمی کنه حتی وقتی بارون شدید هم باشه بازم صدا داره...چرا؟
نقل قول:
2تا تیغه ژله ایی بندازید روش ،قیمتش هم زیاد نمیشه ، حدود 10 تومن ، خیلی نرم و بی صدا میشه .
ماشین منم همین مشکل رو داره 13 هزار تا هم بیشتر راه نرفتهنقل قول:
می گن از صفحه کلاژهای ایرانیه که روشون بستن :n01:
برای من موقعی که ترافیک شدید باشه بیشتر خودشو نشون می ده
مال بنزین هم میتونه باشه - من این حالت رو این روزا تو ماشینهای مختلف دارم میبینم