من همیشه فیلمهامو با kmplayer میبینم power dvd بهتره ؟؟نقل قول:
Printable View
من همیشه فیلمهامو با kmplayer میبینم power dvd بهتره ؟؟نقل قول:
این دما مال سنسورهای خود سی پی یو است. دمای کیبورد که پایینه. مثل تمام سیستم های دیگه.... جالبه که دمای سیستم بدون کول پد هم همینه با یکی دو درجه کمتر.نقل قول:
...................
من الان دارم می بینم!اینم عکس. cpu هم سیندی بریج هستش.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدلیل رزولیشن پایین فیلم ها در مقابل رزولیشن بالا صفحه نمایش هست !!نقل قول:
سلام
من 10 روز یک 5010 خریدم
کیفیت LED و تصاویر فوق العاده هستش اما کیفیت نمایش فیلم افتضاح هستش .
میخواستم بپرسم مشکل از کجاست ؟
ضمنن بهتره از یه پلیر خوب استفاده کنید مثل : KM یا splash
+++
برای تست هم یه فیلم با کیفیت 720p بگیرید ( منظور رزولیشن 1280x720 هست )
دما طبیعی هست فقط حواستون باشه که فن ها هیچ وقت مسدود نشن !!نقل قول:
این هم تصویر دمای سی پی یو . البته یک کول پد هم زیرش است.
دمای cpu هست نه keyboardنقل قول:
آقا این دماهایی که نوشتید مثل 50 درجه که از دمای کوره چیزی کم نمیاره،اگه این طور باشه که موقع کار کردن با کیبورد دستات تاول میزنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا بیشتر توضیح بدید.
..................
خوب مگه دمای cpu رو دمای کیبورد تاثیر نمی گذاره.کیبورد و سی پی یو که باهم فاصله ای ندارن.نقل قول:
با KM که فوق العاده افتضاح هستش ، با VLC بهتر نشون میده ، شطرنجی های کمتری دارهنقل قول:
بدلیل رزولیشن پایین فیلم ها در مقابل رزولیشن بالا صفحه نمایش هست !!
ضمنن بهتره از یه پلیر خوب استفاده کنید مثل : KM یا splash
حتما تست می کنم نتیجه رو میگمنقل قول:
+++
برای تست هم یه فیلم با کیفیت 720p بگیرید ( منظور رزولیشن 1280x720 هست )
سلام دوستان من بین این دو گیر کردم شما باشید کدوم رو میگیرید:13:؟البته تا آخر اون هفته صبر میکنم تا زیگورات قیمت ها و کانفیگ جدیدش رو ارائه کنه.
این 5110 cpu جدید سندی بریج داره همون طور که میبینید با گارانتی دیجی کالا 1299000 usb3 هم که داره گرافیکش هم gt535 و بدون سیستم عامل.
البته فقط دیجی کالا فعلا اینو داره کسی سابقه خرید از این فروشگاه رو داره که چه طوره؟میترسم بگیرم سر این جریان سرویس تگ و اینها داستان داشته باشیم.
و این5010 مدل الومینییم با cpu 740qm گرافیک 5650 با سیستم عامل ویندوز 7 usb3 هم که نداره و با گارانتی زیگورات 1250000 تست کامل قبل از خرید به همراه کل درایور ها روی دی وی دی و ویندوز ارجینال.
شما طراحی داخلی + فن سورا بر پردازنده رو در نظر بگیر !!نقل قول:
خوب مگه دمای cpu رو دمای کیبورد تاثیر نمی گذاره.کیبورد و سی پی یو که باهم فاصله ای ندارن.
splash هم برنامه خوبی هست !!نقل قول:
با KM که فوق العاده افتضاح هستش ، با VLC بهتر نشون میده ، شطرنجی های کمتری داره
مرسینقل قول:
حتما تست می کنم نتیجه رو میگم
5110 خیلی بهتره.البته گرافیکش ها! و در ضمن پول ویندوز اورجینال هم نمیدی.نقل قول:
چون اون یکی آلومینیومی هستش و خوشکه.
پس حالا اگه بازی های سنگین رو دوست داری خوب اجرا بشن،5110 و یا
اگه دوست داری لپ تاپ خوشکلی داشته باشی،5010 رو بردار.
ولی نکته مهم اینه که هر دو باتریشون مناسب نیست.چون سی پی یو i7 و گرافیک با مشخصات اینگونه،برق بیشتری مصرف می کنند.
گرافیکش که برای بازی اتفاقا 5650 بهتره با توجه به لینک زیر توی لیست 4 اخر لیست هر دو هستند 5650 و 525mنقل قول:
[HTML]http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html[/HTML]
تفاوت گرافیک ها اونقدر محسوس نیست . اما 2630QM فوق العاده از 720QM قویتره !نقل قول:
ببخشید این مدل 5010که من دیدم با قیمت 1250000 cpu 740qm بود این عکسcpu 720qm رو زده.نقل قول:
ببینید من 5110 رو باید سفارش بدم تهران با پست بفرستند چون فقط دیجی کالا داره فعلا میخوم ببینم این تفاوت سرعت به اینهمه درد سر میرضه چون 5010 اصفهان هست و تقریبا اشنا و کل مسایل رو میتونم چک کنم بعد بگیرم دی وی دی درایور ها هم روشه.
در کل به نظرتون میشه به دیجی کالا اعتماد کرد که جنس اک و سالم با تضمین اکسپت سرویس تگ بده؟کسی سابقع خرید داره؟در مورد گارانتی شون هم شک دام امروز صبح هم هرچی زنگ زدم کی جواب نداد.
نقل قول:
720 با 740 خیلی تفاوت نداره و در کل میشه گفت یکی هستند.
در مورد دیجی کالا که شک نکنید! چون من خودم چندتا خرید داشتم از دیجیکالا . هزینه حمل هم رایگان هست و شما پول پست رو نمیدید!
به هر حال اگر خودتون میتونید ویندوز بریزید و درایورهاشو نصب کنید به نظر من از همون دیجیکالا بگیرید.
دوستان درسته كه اين لپ تاپ ضعيفه و زود خراب ميشه؟
گارانتي زيگورات از نظر ريفر نبودن چطوره؟
بهترين كانفيگ i5 اين لپ تاپ چيه؟
والا تا امروز که تعداد خرابی ها تو این تاپیک انگشت شمار بوده و اکثرا هم بخاطر بی احتیاطی بوده:46:نقل قول:
در مورد گارانتی زیگورات نظری ندارم بعضی ازش ناراضیا و بعضی راضی(بهتره تحقیق کنی) ، در مورد ریفر هم پست اول تاپیک رو بخون :46:
:19:نقل قول:
سلام ربطی به نوع سیستم و آنتی ویروس و .. نداره فقط به خاطره این کرک های مختلف هست و اینکه اگه یه فایل آپدیت به نام ن..k ..1030 رو بگیری اونوقت سیستم هی ریستارت می شه این فایل رو مایکروسافت برای آپدیت گذاشته که سیستم های غیر قانونی رو بشناسه
حالا مشکل انجاست که چه کار کنم که دیگه ریستارت نشه ضمنا اون فایل آپدیت رو که مایکروسافت گذاشته بود پاکش کردم اما باز ریستارت میشه
پیدا شد!!!
خوب با توجه به اینکه با کمبود بودجه مواجه شدیم چون 1300000 کل بودجه بود و باید کیف و کول پد هم بگیرم تقریبا قید این مدل جدید 5110 دیجی کالا رو میزنیم و به همون 5010 الومینیوم میرسیم تفاوت cpu هاش اونقدر ها هم محسوس نیست ولی خوب معماری سی پی یو 2630 32 نانو متری هست و به طبع سرعت بالاتر و مصرف برق کمتر.نقل قول:
5010 با گارانتی زیگورات همون کانفیگ رو 1190000 گیر آوردم که یه توزیع کنند زیگورات تو اصفهانه البته آشناست اگه نه 1250000 فعلا ولی گفت تا وسطای اون هفته صبر کن احتمالا این 5010 اروزن تر میشه و 5110 رو هم خود زیگورات میده تو بازار احتمالا با قیمت کمتر از دیجی کالا حالا پس کمی صبر می کنیم.....:21:
من که n5010 دارم و از همه امکاناتش دارم استفاده میکنم و خیلی عالیه.
واسه کار من خیلی خوبه.به خصوص وایرلس
دوباره میما نظر میدم چون تجربه ای جدید کسب کردم !
دوستانی که میخوان از لپ تاپ استفاده طولانی مدت بکنند حتما به این مدل نطری داشته باشند.
تقریبا سیستم من از صبح ساعت 8 تا شب ساعت 12 روشنه !
مشکلی هم نداشته !
سلام براي 7تمين بار خواهشا يكي كوييك ست اين لبتابو برايxp دستكاري كنه تا نصب بشه:19:
درايور جديد گرافيك خيلي امكانات اضافه داره
لپ تاپ محدودیت برای روشن موندن نداره ( البته باید به نکات دقت کنیم) !!نقل قول:
دوباره میما نظر میدم چون تجربه ای جدید کسب کردم !
دوستانی که میخوان از لپ تاپ استفاده طولانی مدت بکنند حتما به این مدل نطری داشته باشند.
تقریبا سیستم من از صبح ساعت 8 تا شب ساعت 12 روشنه !
مشکلی هم نداشته !
من خودم 48 ساعت روشن گذاشتم !!
درسته نداره ! ولی دیدم سیستم هایی که روشن هستند ولی هیچ فرقی با خاموشی ندارند !
استفاده از کول پد یکی از ظروریات و ملزومات استفاده ی طولانی مدت هست
سلام خدمت دوستان من اون پست مربوط به ریفر بودن لپ تاپ ها رو مطالعه کردم و این طور میشه نتیجه گرفت تمام لپ تاپ هایی که در بازار ایران به فروش میرسه ریفر هستند و برای پنهان کاری فوقش برچسب ریفر بودن رو از روی کارتون لپ تاپ میکنن ولی مورد ما برند Dell هست که احتمالا تمام لپ تاپ هایی که توی ایران با این برند به فروش میرسه ریفر هستند تازه اگه هم امکانات لپ تاپی رو ارتقاع بدن مثلا رم 2 گیگ رو 4 گیگ بزارند حتما سعی میکنن باس کمتر و آشغال ترین رم موجود رو استفاده کنن تا بیشتر سود کنن.
خوب سوال ایناست تا حالا کسی لپ تاپ Dell غیر ریفر دیده؟اصلا توی ایران هست؟
من که فکر نمی کنم غیر ریفر باشه کسی دیده ما رو هم در جریان بگذاره....
حتما همه میدونید که ورژن جدید support center به صورت آنلاین نصب میشه و هربار که ویندوز نصب می کنید باید دوباره به صورت آنلاین نصبش کنید
اما شما می تونید دقیقا بعد از دانلود support center و قبل از نصب کامل ، محل اون رو پیدا کنید و از setupش کپی بگیرید
برای ویندوز 7 ، 64 بیتی محل ذخیره فایل بعد از دانلود این آدرس هست
C:\Users\<user name>\AppData\Roaming\PCDr\Update\Binaries\full_5744_02 _64_08.exe
توجه!!!
زمان زیادی برای کپیه این فایل ندارید، یعنی بعد از دانلود بصورت اتوماتیک نصب و بعد این فایل حذف میشه و فقط حدود 2 دقیقه وقت برای کپی دارید!!!
لپ تاپ شما در حالت عادی مثل وبگردی چندساعت شارژ نگه میداره؟
حدود یک ساعت بازی کردم شارژش تموم شد.عادیه؟
آیا برای ارسال فایلها به گوشی بوسیله بلوتوث به نصب قطعه ایی نیاز است یا نه؟
نقل قول:
دوست من خود لپ تاپ بلوتوث داره شما باید درایورش رو نصب کنی بعد آیکون بلوتوث میاد کنار ساعت ویندوز و شما میتونید استفاده کنید.
سلام
چندتا سوال داشتم در مورد لپ تاپ Dell Inspiron N5010 15R /// Intel Core i3
قيمت اين لپ تاپ الان چنده؟i3 با i5 چه فرقي داره؟
چرا روي جعبه و پشت لپ تاپ نوشته Made in China ? يعني اصل نيست؟ولي تصاوير اين لپ تاپ كه در سايت ديدم و مشخصات ظاهري كه بيان شده با اين لپ تاپي كه من ديدم يكيه و هيچ فرقي نداره. يعني اين مدل چيني هم داره يا همه ي دل ها ساخت چين هستند؟اگر اين مدل چيني داره قيمت چيني اين مدل چنده؟
اين لپ تاپ چند وقته كه اومده به بازار؟
يه مطلب ديگه اينكه چرا پشت لپ تاپ فقط نوشته N5010 ولي روي برچسب زير كيبورد فقط نوشته Inspiron 15R? جفتش يكيه؟
ممنون ميشم اگه جواب سوال هامو بديد چون من خيلي از لپ تاپ سررشته ندارم و هرچقدر هم سايت رو زيرو رو كردم جواب سوال هامو نديدم.
نقل قول:
سلام عزیز
فکر نکنم تموم لپ تاپ ها ریفر باشن.یعنی شرکت دل هر چی می سازه خرابه و دستکاری می شه؟:31:
من فکر نکنم لپ تاپ من ریفر باشه.چون سرویس تگشو چک کردم و سخت افزار های خود سیستم رو هم با انواع نرم افزارا چک کردم و دقیقا همونی بود که شرکت دل توی سرویس تگ لپ تاپ من گذاشته بود.
اونیم که باس رم هاش به سی پی یوش نمی خوره رو ، توی چند پست قبل توضیح دادم که دلیلش چیه.
تنها راهش واسه اینکه لپ تاپ مطمین بخری اینه که خودت موقع خرید ، تک تک قطعاتو چک کنی.والا به هیچ گارانتیو فروشگاهی نمی شه اعتماد کرد.گارانتی که کلا کشکه.
معذرت که طولانی شد.
cpu i3-330M حدود 2:15 البته وایرلس هم روشنه:46:نقل قول:
فکر می کنم عادی باشه، بازی مصرف باتری رو بالا می بره
حدود 700-750 باید باشهنقل قول:
البته بدون گرافیکش 600-650 هست
نه دوست من اصل هست فکر می کنم اکثر لپ تاپ ها ی dell در چین تولید میشن
کمتر از یک ساله که وارد بازار شده
15R و N5010 یکی هستن
شما لپتاپتون شارژ میشه؛از برق میکشینش؟
من همیشه با شارژر کار میکنم حداکثر هفته ای هم دوبار با باطری.این کار مشکلی پیش نمیاره؟
سلام چرا تو سایت دل برای ویندوز 7 32 بیتی درایوری وجود نداره من الان برای گرافیک چی دانلود کنم؟اابته برای دوستم.ویندوزی که نصبیدیم 32 بیتی هست کمک................
البته که داره،شما همانجایی که مدل لپ تاپ نوشته،نوع سیستم عاملتون رو مشخص کنید.نقل قول:
سلام.واسه راه اندازی wifi کدوم درایورو باید دانلود کنم؟
شما همون درایور 64 بیتی رو دانلود کن.نصب میشهنقل قول:
لینک مستقیم دانلود Dell Quickset:
این نسخه در مدل های N5010 و M5010 کاربرد دارد
و در سیستم عامل های vista و W7
-------------------------------------------------------------------------------------------
لینک مستقیم دانلود Dell Support Center 3.0:
این نسخه در بیشتر مدل ها و سیستم عامل ها از جمله XP کاربرد دارد.
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
لینک مستقیم دانلود Dell Quickset:
این نسخه در مدل های N5010 و M5010 کاربرد دارد
و در سیستم عامل های vista و W7
-------------------------------------------------------------------------------------------
لینک مستقیم دانلود Dell Support Center 3.0:
این نسخه در بیشتر مدل ها و سیستم عامل ها از جمله XP کاربرد دارد.
سلام دوستان
دل بعد از بایوس A12 دیگه ورژن جدید نداده؟