46 اینچ...حالا تا 3500 هم رفت اشکالی ندارهنقل قول:
Printable View
46 اینچ...حالا تا 3500 هم رفت اشکالی ندارهنقل قول:
دوستان Samsung 46F7770 چنده؟
دوستان 46F6450 تلوزیون خوبی هست؟کیفیت تصویر و کاراییش خوبه؟
1.حدود 4500 تا 4600 (دیجی کالا قیمت زده 4570)تو بازار کمتر گیر میادنقل قول:
2.بله داداش کیفیتش خیلی خوبه و کارایی و امکاناتش عای هست و نسبت به قیمتش فوق العادس
ممنون دوست من...ببخشید سوال میکنم زیادنقل قول:
من همین مدل 46f7770 مد نظرم هستش میخواستم بدونم هم قیمت این تلوزیون چیزی بهتر که نیست؟مطمئن باشم ازش دیگه؟
ممنون.
تلويزيون 3 بعدي 42اينچ زير 3 ميليون هم داريم؟
بله داریم . الجی - سامسونگ - اسنوا - TCL و ...نقل قول:
بهترین گزینه 3 بعدی 42 اینج از نظر کیفیت سونی w804a هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این تلویزیون تاریخ دقیقی واس عرضه در بازار ایران داره؟
60F7500
دوستان کسی کف قیمت بازار تلویزیون LA66000 بدون بلوری رو داره؟
این سایتو ببینی اطلاعات خوبی داره
بچها خیلی فوری فوتی می خوام یه tv با بودجه محدود 1.5 بخرم وایرلسو اینترنت و سه بعدی و... برام مهم نیست گیرنده دیجیتال داشته باشه کیفیت تصویرشم عالی باشه منتظرم مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سونی w670a هم میتونی بدون گارانتی پیدا کنی با این قیمت که کیفیتش از این مدل بهتره
دوستان قیمت این مدل 47 اینچ در بازار چقدره؟سایتهای قیمتهای عجیبی گذاشتن؟!!!نقل قول:
من این مذل 42 شو نمایندگی 3142 و بازار 3075 قیمت گرفتم!
یه تلویزیون اسمارت خوب لطف میکنید معرفی کنید؟سه بعدی نباشه.قیمت زیر 3میلیون
سونی w670نقل قول:
ولی سامسونگ f6450 هم گزینه خوبیه که البته 3 بعدیه یا f6350
دوستان قیمت مدل la8600 سایز 42 اش رو میخواستم ایا این tv از چینش full array led بهره مند هست؟
سلام قیمت
led lg42 ln54200 با ضمانت گلدیران؟؟(قیمت بازار نه اینترنتی)
همین مدل بدون گارانتی؟
:n20:دوستان حرفه ای و با تجربه لطفا راهنمایی بفرمایید: 1- الجی یا سامسونگ ( در رنج قیمت 3 تا 3.5 )
2 - الجی مدل 62100 قیمت؟ و آیا ارزش خرید داره؟ (کیفیت و امکانات)
3 - نظرتون در مورد سونی 47 r 500 یا پاناسونیک 47 et5 قیمت (با گارانتی و بدون گارانتی و تفاوت کیفیت)
ممنون از پاسخگویی شما دوستان عزیز.
1 اینکه سامسونگ از ال جی یک پرده بهتره تو کیفیت تصویر این چیزی که هر روز دارم می بینم بحث خرابی و کیفیت ساخت و غیره ... جداست میشه روش بحث کرد اما کیفیت تصویر قطعا ساموسنگ البته به طور کلی و الا اصولی این که مدل به مدل قیاس کرد .
2 - نگفتید چند اینچ ولی ظاهرا 47 مد نظر 62100 الان میشه حدود 3.100 خرید تی وی خوبی نیست اما با این قیمت و امکاناتی که داره شاید بشه گفت خوبه
3- ET5 پاناسونیک خیلی بهتره اما قیمت دقیق ندارم قیمت R500 با گارانتی الان 3.800 البته میشه حدود 3.600 هم خرید اگر بگردید
اما در کل الان خوش قیمت ترین تی وی W804 بدونه گارانتی هستش
سلام
دوستان من میخوام یک پلاسمای 51 اینچ بخرم. بین دو مدل f4850 و f5850گیر کردم. تفاوت این دو مدل فقط سر HD و FULLHD بودنشونه. ولی تفاوت قیمتی حدود 700 هزار تومن دارند. می خواستم ببینم این FULLHD بودن ارزش داره که بخوام این تفاوت قیمت رو بدم یا نه؟ اگه با همین حدود قیمت مدل بهتر میشه گرفت ممنون می شم راهنماییم کنین.
یه سوال دیگه اینکه من الان ال سی دی 40 سری 4 دارم و از کیفیت و رنگش هم راضیم. می خواستم ببینم این دو مدل پلاسما کیفیت بهتری نسبت به اون دارن یا نه؟ (بدتر نباشه یهو آبرومون بره :n23: )
زیر 2میلیون هم اسمارت پیدا میشه؟نقل قول:
همین سونی w670 بدون گارانتی زیر 2 تومنه 42 اینچش
با سلام خدمت همه دوستان عزیز :20:
میخواستم بدونم که کسی از سایت بانه مارکت خرید داشته یا خیر؟ آخه میخوام یه تلویزیون 47 la8600 یا 47 sony w804 بخرم
ولی نمیدونم بخرم یا نه؟ :n13:
سلامدوستان من میخوام یک پلاسمای 51 اینچ بخرم. بین دو مدل f4850 و f5850گیر کردم. تفاوت این دو مدل فقط سر HD و FULLHD بودنشونه. ولی تفاوت قیمتی حدود 700 هزار تومن دارند. می خواستم ببینم این FULLHD بودن ارزش داره که بخوام این تفاوت قیمت رو بدم یا نه؟ اگه با همین حدود قیمت مدل بهتر میشه گرفت ممنون می شم راهنماییم کنین.================================================== ===================================
یه سوال دیگه اینکه من الان ال سی دی 40 سری 4 دارم و از کیفیت و رنگش هم راضیم. می خواستم ببینم این دو مدل پلاسما کیفیت بهتری نسبت به اون دارن یا نه؟ (بدتر نباشه یهو آبرومون بره
به نظر من فول اچ دی رو بخرید.تصویر پلاسما برای دیدن فوتبال بسیار عالیه.کنتراست پلاسما از ال سی دی کمتره ولی واقعی تره.پیشنهاد میکنم برو فروشگاه و تصویر ال ای دی و پلاسما رو مقایسه کن.در مورد سایز هم اینو در نظر داشته باش که برای دیدن تلوزیون ۵۱ اینچی به اتاق بزرگی نیاز دارید و باید از فاصله بیشتری نگاه کنید به تی وی تا تصویر خوبی رو ببینید
سلام خسته نباشین.معمولا اقایون تو زمینه صوتی تصویری نظراتشون بهتره.میشه راهنمایی بفرماییدما میخوایم تلوزیون led بگیریم.از دو شرکت الجی و سامسونگ.بهترین تلوزیونی که میشه خرید چی هست؟؟قیمت،تا 3200.....اینچ تا 47.....بعد،نمیدونم 3d واجبه یانه،اگه از نظر شما واجب نیس واسه ما هم 2dو 3d فرقی نداره.....گیرنده دیجیتال هم داشته باشه.....ممنون میشم راهنمایی کنین.ما که اصلا از تلوزیون هیچی سر در نمیاریم.خواهشا کمک کنین بهترین چیزی رو که میشه خرید بگیریم.
سلام شما می تونید از بانه به ق 3300 یه 47 سونی مدا 804 بون گاانتی بگیری حال کیفیت رو بکنینقل قول:
من خودم 3800 47 الجی 8600 گرفتم
بانه کجاس؟آقا شما از خانوما چ توقعی دارین؟پاشیم بریم بانه؟ی چیز بگین ما به فروشگاه سفارش بدیم برامون بیارن.ی چیز که همه جا داشته باشه.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
جایی که می خوام تلویزیون رو بذارم بزرگه و مشکلی از اون نطر ندارم. وقتی میری توی فروشگاه و مقایسه می کنی به طور وحشتناکی کیفیت پلاسما پایینه. ولی نمیشه به اون اعتماد کرد چون کیفیت سورس و نور خود فروشگاه خیلی تاثیر داره. خود فروشنده هم می گفت وقتی ببرین خونه در نهایت فرق زیادی بین ال ای دی و پلاسما حس نمی کنین. تازه می گفت چون توی خونه تکه و تلوزیون دیگه ای هم برای مقایسه نیست این تفاوت تقریبا به صفر میرسه. حالا موندم چقدر میشه به حرفش اعتماد کرد.
بانه یکی از شهرستان های کردستانهنقل قول:
احتیاجی نیست برید بانه
اگه بدون گارانتی میخواید بگیرید سایت های فروش بانه ای هستن میتونید سفارش بدید براتون میارن ، اگه گارانتی دار میخواین از نمایندگی ها و فروشگاه های مجاز بخرید
چند تا تاپیک های مشاوره خرید رو بخونید خیلی چیزا دستتون میاد
این تاپیک برای پرسیدن قیمت هاست
شما سوالتون رو به صورت یه تاپیک جدا مطرح کنید تا دوستان راهنماییتون کنن
اینم ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جنسو انخاب کن سفارش بده هزینه ارسال به تهران 100 ت با 7 روز تست
سلام
بچه ها میخواستم من تلویزیون 60 بگیرم ولی بین سامسونگ 60F7500 و sony 60R550A مرددم. این مدل سامسونگ هنوز به بازار نیومده و معلوم نیست کی میاد. به نظر شما صبر کنم تا این مدل بیاد یا سونی بهتره بگیرم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان خواخشا جواب بدید عجله دارم ایا la9600 تو ایران با گارانتی پیدا میشه؟
همونطور که دوستان عزیز راهنمائیتون کردند شما اگه بدون گارانتی بخواید میتونید از بانه سونی w804a رو بخرید حدود 3200 تا 3300 و حتما هم نیاز نیست برید بانه.سایتهای بانه هستن میتونید از اونجا سفارش بدبد و بعد از تحویل گرفتن تلویزیون و تست کردنش پولشو بپردازیدنقل قول:
اگر هم با گارانتی میخواید بودجتون رو یکم افزایش بدید و سامسونگ f6450 رو46 اینچش تویه بازار حدود 3500 هست تهیه کنید
من چند صفحه این تاپیک رو خوندم و دیدم از همنجا سوال کرده بودن منم همینجا پسیدم. دیدم چند جا همین مدل f6450 رو پیشناد داده بودن.پس بهترین تلوزیونی که میشه خرید همینه؟؟؟نقل قول:
ممنون از راهنماییتون.چندتا سوال دارم.
این سایت ها معتبر هست؟؟؟
با گارانتی بهتره یا بدون گارانتی؟واسه موبایل که گارانتی داشتن هیچ مزیت خاصی واسه گوشی ایجاد نمیکنه.ایا واسه تلوزیون هم اینجوریه؟؟
42 اینچ بهتره یا همین 47 اینچ؟
42 اینچ چه پیشنهادی میدین؟
ممنون میشم راهنمایی کنین من جلو مامانم ضایع نشم.یه تلوزیون خوب پیدا کنم واسش:n27:
:n28:
سایت های معتبر هست و سایت های غیر معتبرم هست(اگه منظورتون سایتهای بانه هست.بانه مارکت-بانه ویترین خوبن ولی شما اول تلویریون رو تحویل میگیرید و بعد از تست پولشو میپردازید)نقل قول:
گارانتی که کلا هر مشکلی پیش بیاد میگن این شامل گارانتی نمیشه:n13:
ولی خوب چون واسه خانوادتون میخواید بخرید با خودشون مشورت کنید و بگید تلویزیون بزرگتر و بهتر بدون گارانتی و تلویزیون کوچیکتر و با کیفیت کمتر با گارانتی(نسبت به بودجتون منظورم هست)
42 و 47 یا 46 اینچ بستگی به اندازه اتاقی که توش tv رو قرار میدی داره.اگه فاصله چشم تا tv حداکثر 3 متر باشه 42 خوبه ولی اگه بیشتر باشه 46 یا 47 بهتره
سامسونگ 42 اینچ نداره و ال جی 42 اینچ داره و چند مدل سونی که خوب هستن
به نظر من شما اگه 3 بعدی نمیخواید 46 اینچ سونی w700 رو بخرید که کیفیتش عالی هست و فقط 3 بعدی نیست
اینم مشخصاتش و قیمتهاش
ولی در آخر بازم میگم اگه 46 اینچ و گارانتی و 3 بعدی میخواید یکم بودجتون رو ببرید بالا سامسونگ f6450 بخرید و اگه بودجتون رو بیشتر نمیتونید بکنید 46 اینچ سامسونگ f6350 هم عالیه
42 هم ال جی مدل های خوبی داره که به بودجتون میخوره مثل lg lm76100 و lg la66000
ولی اگه بدون گارانتی خواستید بگیرید و از بانه سونی w804a بهترین گزینه هست 47 اینچش
سلام
چند تا پست قبل تر هم گفتم ولی متاسفانه خنوز به جواب نرسیدم. من الان تلوزیون ال ای دی 40 اینچ سامسونگ سری چهاردارم و از کیفیتش راضیم خدا رو شکر. فقط به خاطر افزایش سایز می خوام یکی از دو مدل پلاسمایf4850 و f5850 رو بگیرم. این دو تا حدود 700 تومن با هم اختلاف قیمت دارن. به نظرتون کدوم بهتره؟ کیفیتشون در مقایسه با همینی که الان دارم چطوره؟توی فروشگاه که میری کلا ناامید میشی و اصلا ملاک خوبی برای مقایسه نیست.واقعا گیج شدم واگه یکی راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم
داداش پلاسما کلا کیفیت رنگ خوبی داره ولی روشناییش نسبت به ال ای دی ها کمتره و دلیلش هم همینه که تویه فروشگاه ها دل آدم رو میزنه
کلا میشه گفت روشنایی کمتر و دقت رنگ بیشتر و عمق رنگ مشکی عالی
شما اگه پلاسمای f5850 رو میتونی بخری عالیه و تو خریدش شک نکن
البته پلاسما ها ی سری ایراد ذاتی دارن که اگه باهاشون کنار بیای عالیه و 100% کیفیتشون از ال ای دی هایه هم رده و هم قیمت بهتره
دوستان عزیز بنده مینونم از بانه و حومه با ارزونترین قیمت براتون قیمت کنم.هر کی خواست میتونه همینجا مطرح کنه یا پیام بده.تشکر.
گفتم شاید این سایت به درد دوستان بخوره