با توجه به اینکه N61JQ تولید نمیشه جایگزینش چیه الان که 16 اینچ باشه
؟
؟
؟
N71JQ چه قیمته الان؟؟؟؟
خیلی سنگینه
؟
Printable View
با توجه به اینکه N61JQ تولید نمیشه جایگزینش چیه الان که 16 اینچ باشه
؟
؟
؟
N71JQ چه قیمته الان؟؟؟؟
خیلی سنگینه
؟
سلام من زیاد باهاش بازی خفنی انجام ندادم و کلا از روزیکه خریدم فوقش 3 یا 4 تا بازی از جمله کرایسیس مدال افتخار و اسنایپر روش نصب کردم و حتی دو تاشون راهم تا آخرش بازی نکردم فکرنمیکنم از گرافیکش زیاد کار کشیده باشم که داغ کنه و...:41:نقل قول:
علیرضاجان نظرت چیه ورژن بایوس لپ تابم را به 212 آپدیت کنم؟
یوقت خدایی نکرده لپ تاب سکته مغزی نکنه :18: و کارش به گارانتی و... بکشه؟:41:
محسن جاننقل قول:
البته با عرض پوزش از علیرضای عزیز
من قبلآ هم به شما گفتم که اگه ویندوز رو عوض کردی و درست نشد ببر گارانتی.من کاملآ درباره این مشکل شما تحقیق کردم.حتمآ نباید بازی خفن بکنی تا کارت گرافیک داغ کنه.بعضی موارد مانند اختلال توی :
سنسور دما،عملکرد بایوس،آلوده شدن سینک خنک کننده،خشک شدن بیش از حد سیلیکون و ... باعث میشه که عمل خنک کردن به درستی انجام نشه.ایراد لپتاپ شما هم همینه.حالآ یا سخت افزار بر اثر این مشکل ایراد پیدا کرده یا ممکنه هنوز سالم باشه.در هر صورت ایراد لپ تاپ شما سخت افزاریه.شما حتمآ ببر گارانتی و مشکل رو توضیح بده.مطمئنا قبول میکنن.بایوس رو هم خودت دستکاری نکن.:46:
سلام وایومن جان من بنا به دلایلی نمیخوام ببرمش گارانتی که علت اصلیش هم اینه که بدلیل شرایت کاریم هر روز باید لپ تابم همراهم باشه و اگه ببرمش گارانتی معلوم نیست یک هفته طول بکشه یا یک ماه تا لپ تاپ را به من تحویل بدن و من هم باید تو این مدت یه کامپیوتر دیگه تهیه کنم که به علت کمبود بودجه فعلا برام مقدور نیست بخاطر همین میخوام قبل از اینکه کارم به گارانتی بکشه با کمک شما اساتید انشاا... حلش کنم وگرنه نهایتش میبرمش گارانتی و بالاخره مجبورن حلش کنن و تحویل بدن حالا چه نرم افزاری باشه چه سخت افزاری باید خودشون پیداش کنن.از دوستان همین کلوپ که بردنش گارانتی بهشون گفتن نرم افزاری هست و نتیجه ای نگرفتن.نقل قول:
ضمنا مگه یکی از اهداف راه اندازی این کلوپ برای مطرح کردن و حل همین مشکلات نیست؟:31::31::31::31::31:
پس لطفا شما دوستان و اساتید اگه کاری از دستتون بر میاد لطفا از ما دریغ نفرمایید:46::46:
من قصدم جسارت نبود.من و دیگر دوستان شاگرد همه شما هستیم و هر کاری هم که از دستمون بر بیاد دریغ نمیکنیم.:10:نقل قول:
شما یه زحمت بکش،اگه آپدیت کردن بایوس رو بلدی بایوس رو آپدیت کن به 212.بعد نتیجه اش رو بگو تا ببینیم چکار میشه کرد.
وایومن جان من هم به نظرم اومد که شاید بنده خدا بازی زیاد کرده و کارت گرافیک مشکل دار شده. ولی آخه وقتی داره با مدیا پلیر ویندوز یه کلیپ نگاه میکنه حتی اگه یه کدک ناجور باشه باز درصد استفاده از گرافیک کمه و نباید مشکلی پیش بیاد. نهایت ممکنه 10 20 درصد استفاده بشه.
البته اگه مشکل داشته باشه به نظرم نمیتونه رو فرکانس بالا پایداریش رو حفظ کنه و واسه همین گفتم که همه ی حالت های پاور آپشن رو روی 300 مگاهرتز تنظیمش کنن.
آپگرید بایوس هم ممکنه جواب بده چون مشکل خود من با صداش فقط از همون طریق حل شد و واسه گارانتی هم که بردم همین موضوع رو نوشتم.
حالا هم آپگرید بایوس و هم تعویض ویندوز و هم تنظیم پاور آپشن همه ممکنه راه حل مشکل باشه و اگه نشه باید مثل من ببره گارانتی و چون اونها هم به احتمالا خیلی زیاد نمیدونن اشکال کار کجاست یا گرافیک و یا مادربورد رو تعویض میکنن خلاص. البته همین کارشون بود که 5 هفته طول کشید.
امیدوارم مشکل یه دلیل صاده داشته باشه و این جوری نشه ...:41:
:11::11::11:
دوستان مشکل با بایوس حل نمیشه. همین الان افشین جان هم جواب داد. بایوس لپ تاپ ایشون هم 212 هست و گاهی این مشکل رو داره. بایوس رو بی خیال. بقیه ی فرضیات رو بچسبید.
برای من که گفته بودم به ندرت پیش میاد، ورزن بایوسم 212 هست.
اون دوستمون که میگفت با باتری کار کنه مشکلی نداره، به نظر من کاری که علیرضا میگه رو انجام بدی خوبه. فقط من اون از یه آدرس دیگه این کارو میکنم.
کاتالیست کنترل سنتر رو باز کن. حالت advanced رو انتخاب کن، از قسمت بالا سمت چپ برو رو گزینه آخر PowerPlay و جلوی اون قسمتی که نوشته Plugged In شما حالت Maximize Battery Life رو انتخاب کن.
انشا الله که جواب بده.
افشین جان ممنون از نکته ای که گفتی. فقط یه مساله ... اگه از اونجا تغییر بده و حالت پاور رو عوض کنه مثلا از های پرفورمنس بزنه رو اینترنینمنت اون وقت دوباره بر میگرده به حالت عادی.نقل قول:
اگه بخواد یه چند روز این مساله رو تست کنه باید کلا پلن های پاور تنظیم بشه.:20:
:11:
آخه این که نشد راه حل افشین جان.باید دید ایراد از کجاست.تنها دلیل این مسئله فشار زیاد به کارت گرافیک است (مثل زمانی که بیش از حد اورکلاک میکنیم و تصویر ناپایدار میشه)که به دلیل خنک کنندگی ناقص بوجود میاد.حالا ممکنه که به کارت گرافیک آسیب هم زده باشه.معمولآ چند چیز تو لپ تاپ این مشکل رو بوجود میاره:نقل قول:
1.استفاده در جای نادرست که تهویه به خوبی صورت نمیگیره(مثل روی فرش یا روی پا).
2.عمل کرد نادرست بایوس در کنترل سرعت فن.
3.خشک شدن خمیر سیلیکون روی GPU.
4.استفاده در محیط های پر گرد و خاک
و...
در هر صورت اگه با آپدیت بایوس مشکل حل نشه باید بره گارانتی.
دوست عزیز، نمیدونم چرا شما بیشتر اوقات در حال مخالفتین!
من با توجه به اینکه دوستمون گفت درحال استفاده از باتری این مشکل پیش نمیاد و اشاره علیرضا، به این فکر افتادم که شاید بتونم به دوستمون کمکی کنم، همین.
من نظرم رو میدم، شما هم نظرتون رو میدین، اون دوستمون هم هر کدوم از پیشنهادات رو که خوشش اومد انجام میده.
ای وای:13::13::13:نقل قول:
چرا من هر چی میگم سوء تعبیر میشه؟
عزیز دل من که مخالفت نکردم.فقط گفتم که این کار حلال مشکل نیست.همین .کجاش بوی مخالفت یا جسارت میداد.در هر صورت نیت من هم مثل شما کمک کردنه نه اذیت کردن و دل آزردن.من مخلص شما و همه بچه های کلوپ هم هستم.:10:
وایومن جان دوستان هم حق دارن که نخوان برن گارانتی. بابا اینقدر طول میدن که آدم بره یه پولی زیر میزی شیرینی چیزی بده کار آدم رو انجام بدن. تازه اگه کلی هم ایراد و بهانه نیارن.نقل قول:
به هر حال آخرین تلاش هاشون رو بکنن خیلی بهتره. من هم گفتم شاید مشکل از کارت گرافیکشون باشه و مجبور بشن آخرش ببرن گارانتی ولی خب بهتره هر احتمالی وجود داره بررسی بشه و نهایت دیگه نشد ببرن گارانتی. شما هم دوستانه هر چیزی که فکر میکنی جواب میده مطرح کن.:20: من از طرف خودم و دوستان پیشاپیش تشکر میکنم.:11:
خودتون هم اگه خدای نکرده این مشکل رو داشتین زورتون رو میزدین که شاید حل بشه.:31:
:11::11::11::11:
دقیقآ همینطوره.منم تمام تلاشم رو میکردم که کارم به گارانتی نکشه.اما بعضی وقتها اجتناب ناپذیره.چرا که ممکنه هنوز کارت گرافیک سالم باشه و استفاده به این شکل باعث آسیب دیدنش بشه.علیرضا جان شما که خودت بهتر واقفی علت ناپایداری تصویر اونم به این شکل چیزی نیست جز فشار بیش از حد به کارت گرافیک که دلیلش یا گرمای بیش از حده یا پردازش بیش از توان.با توجه به اینکه حتی در حالت استفاده سبک هم این مشکل پیش میاد دلیلش فقط گرم شدن بیش از حده.در باره دلایل این گرم شدن هم قبلآ گفتم.اگه با آپدیت بایوس درست نشه چاره ای جز سرویس لپ تاپ نمیمونه.ممکنه با تعویض یه خمیر سیلیکون درست بشه یا حتی تعویض خنک کننده.من خودم به شخصه تو این جور موارد به گارانتی اهمیت نمیدم و لپ تاپ رو باز میکنم و تعمیرش میکنم.تو همچین مواردی ارزش نداره آدم ببره گارانتی.اما نظرها یکسان نیست و همه مثل من فکر نمیکنن.در هر حال من هر کاری از دستم بر بیاد در خدمتم.:11::11::11:نقل قول:
سلامنقل قول:
من الان سه بار که به گارانتی سازگار مراجعه کردم
پاسخی به من نداده حتی یه بار به دادوبیداد هم رسید
میگن ما با نرم افزارهای خودمون تست که می کنیم هیج مشکل سخت افزاری سیستمت نداره و فقط میتونه مشکل نرم افزاری باشه که باعث این حالت بشه
حتی عکس گرفتم از هنگیش جوابی نگرفتم
آخرش هم گفت این مشکلت رو همینجا نشونم بده اما مشکل ما معلوم نیست چه جوری به وجود میاد که همونجا به وجودش بیارم
ببین دوست عزیز حق باشماست.این مشکل دقیقآ زمانی اتفاق میافته که اون اختلال که من گفتم توی خنک کنندگی پیش بیاد و گرما به صورت لحظه ای بالا بره.شما توجه کن اگه نرم افزاری باشه،وقتی شما ویندوز رو عوض میکنی و بایوس رو هم آپدیت میکنی دیگه نرم افزار خرابی نداری که باعث مشکل بشه،همه چیز نو و تازه نصب شده.صد در صد ایراد سخت افزاریه.من یه سوالی دارم،معمولآ مواقعی که اینجوری میشه،در چه حالت استفاده میکنی؟مثلآ روی میز یا روی فرش و یا ... .از جهت وضعیت تهویه میپرسم.چون من تقریبآ 4 ماه پیش یه بار لپ تاپ رو رو پاهام گذاشته بودم و داشتم کرایسیس بازی میکردم که تصویر به هم ریخت و لپ تاپ هنگ کرد.خیلی داغ شده بود و من چون غرق بازی بودم متوجه نشده بودم.ممکنه ایراد لپ تاپ شما هم از همین باشه.نقل قول:
در مورد دما خب میتونی یه کاری کنی. ببین شما یه بازی مثل فار کرای یا خیلی های دیگه اجرا کن و تنظیم کن تو پنجره اجرا بشه. بعد دما رو هم چک کن. وقتی تو پنجره همین جوری بازیه داره اجرا میشه شما هم به کارهات برس. تا دیدی دونه اومد رو مانیتورش سریع دما رو نگاه کن.
اون کاری که گفتم تو پاور آپشن انجام دادی دادا؟ هر وقت انجام دادی نتیجش رو خبر بده.:11:
بچه ها این یه عکس دیگه از بالا رفتن بیخودی کلاک CPU :((
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مخصوصا اون هایی که مشکلات گرافیکی دارند :41: درایور جدید گرافیک کارت لپ تاپ ویندوزهای 64 بیتی:31::
واسه ویستا و سون 32 بیتی هم اینه:کد:https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/mobile/10-12_mobility_vista_win7_64_dd_ccc.exe
در مورد کارایی سایت تویک تاون که کارش کلا همین بحث درایور هم هست تست مفصلی کرده. نتیجه برام جالبه. تو همه رزولوشن ها یه تکونی به سرعت 5870 داده. خدا کنه واسه 5730 هم همین تکون اتفاق افتاده باشه:31::کد:https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/mobile/10-12_mobility_vista_win7_32_dd_ccc.exe
سلامنقل قول:
من با این بازی کردم رندر مکس گرفتم خیلی خوب کار کرد
اما نمی دونم چرا بعضی وقتا واقعا بدون هیچگونه فشار به دستگاه شروع به هنگی می کنه
دو روز خوب بود اما دوباره امروز...
اصلا نمی دونم چشه
علیرضا جان من اون کار رو با پاور انجام دادم بازم هنگیدنقل قول:
برای آپدیت بایوس میشه لینکش رو بزارید
واقعا شرمنده
نقل قول:فقط حواست باشه برق قطع نشه و باتری هم تو دستگاه حتما باشه. از تو ویندوز انجام بدی فکر کنم بهتره. با همون برنامه ی خودش که اسمش فکر کنم Winfalsh هستش انجام بده.:41: امیدوارم بهتر بشه.:11:کد:http://support.asus.com/download/download.aspx?model=N61Jq&os=30&SLanguage=en-us
البته من که بردم گارانتی خودشون این کار رو کردننقل قول:
قبل از اینکه ویندوز رو عوض کنم
دوباره هم میخواد؟:19:
ورژن بایوس رو باید از کجا ببینم؟نقل قول:
شرمنده از اینکه می پورسم
کسی نبود جواب من رو بده :((
با برنامه های مشاهده سخت افزار که قبلا یه 9 10 تا رو معرفی کردم میشه دید زد.نقل قول:
حالا پیچیذش نکنیم .... همین جوری تا لپ تاپ روشن شد دیلیت رو بزن که بری تو بایوس. صفحه اول یه جاش نوشته.
مثلا نوشته 210 یا 212. این عددش رو نکاه کن حله.
برنامه هم خواستی این خوبه :
کد:http://www.filehippo.com/download_speccy/
پوریا جان اگه حس نمیکنی سرعت کم شده مهم نیست. آخه Turbo Boost با کوچرکترین برنامه ی تک تردی همین عکس العمل رو نشون میده.نقل قول:
تازه شما ببین با چی نگاه کردی ؟؟؟ شما داری با گچت توربو بوست اینتل نگاه می کنی که تعداد سمپل هایی که در هر ثانیه میگیره خیلی کمه. اگه شما با یه برنامه ی دقیق تر نگاه کنی متوجه میشی که کلاک سی پی یوت به شکل وحشتناکی هی داره میره بالا و هی میره پایین. در هر ثانیه شاید 100 بار هم بیشتر ....
زیاد بهش توجه نکن. فقط دقت کن چی گفتم ... اگه حس میکنی سرعت کم میشه این میتونه به خاطر یه برنامه ی مشکل دار مثلا ویروس باشه.:31::11:
دوستان (آقا محسن) در مورد کار با نورتون قست یه سری سوال وجود داره:20:،
داداش کوچیکم هم همون سوالات رو پرسیده که من هم واسه اینکه بعدا که رفتم سربازی و نبودم بتونه با نورتون کار کنه یه فیلم درست کردم براش:41:.
شاید به درد شما هم خورد.
قضیه اینه که اگه یه دونه درایو داشته باشیم به نام C و بخوایم بک آپ تهیه کنیم، با استفاده از Norton Ghost 15 Boot Disk چه طوری میشه این کار رو انجام داد ؟ :13:
سوال دیگه اینکه یه درایو داشته باشیم و هارد اکسترنال هم نداشته باشیم، بک آپ رو کجا ذخیره کنیم ؟:13:
جوابش اینه که با Acronis اول درایو C رو دو تیکه میکنیم. بعد با نورتون قست بک آپ میگیریم. میتونیم موقع گرفتن بک آپ اون رو به قطعات 4 گیگی تقسیم کنیم و رو DVD بعدا رایتشون کنیم.:11:
این هم فیلمش که دیگه بیشتر از این فشرده نمیشد. 15 دقه فیلم رو کردم 8 مگابایت. رکورده ها !!! :31::
امیدوارم به درد بخوره.کد:http://www.mediafire.com/?d5i5e3yae8eejb8
:11::11::11::11:
من5 تا برنامه ی قوی برای بک آپ تست کردم. روی n61jq نتیجه اینه که:
Acronis True Image 11 : زمان بک آپ گیری 37 دقیقه تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 2.5 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 40 گیگ درجه فشرده سازی Normal
Norton Ghost 15 از طریق خود ویندوز : زمان بک آپ گیری 36 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 2 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 32 گیگ در حالت فشرده سازی Maximum
Norton Ghost 15 از طریق بوت دیسک : زمان بک آپ گیری 51 دقیقه تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 4 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 43 گیگ در حالت فشرده سازی Normal
امروز با دستاپ خودم هم تست کردم. پردازنده Intel e6750 و هاردش 7200 RPM هست. ویندوز رو ریختم و بلا فاصله شروع کردم به تست بک آپ گیری با این برنامه ها.:31: آخه سرچ کردم دیدم گفتن اکرونیس در کل بهتر از نورتون هست و میخواستم این موضوع رو خودم بررسی کنم. همه ی برنامه ها با سی دی بوت استفاده شده نه توی ویندوز.نتیجه اینه که:
Acronis True Image 11 : زمان بک آپ گیری 2:30 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 2 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 3.9 گیگ درجه فشرده سازی Normal
Acronis True Image 11 : زمان بک آپ گیری 7:30 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 2 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 3.35 گیگ درجه فشرده سازی Maximum
Norton Ghost 15 : زمان بک آپ گیری 4:12 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 4 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 4.25 گیگ در حالت فشرده سازی Standard
Paragon : زمان بک آپ گیری 3:55 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 7 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 4.16 گیگ درجه فشرده سازی Standard
Windows 7 از داخل خود ویندوز : زمان بک آپ گیری 6:40 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 1 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 6.5 گیگ درجه فشرده سازی Standard
تست بعدی هم رو پی سی داداشم با AMD 720 BE و هارد 7200 RPM:
Acronis True Image 11 : زمان بک آپ گیری 17 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 2 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 27 گیگ درجه فشرده سازی Normal
Norton Ghost 15 : زمان بک آپ گیری 25 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 4 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 28.5 گیگ در حالت فشرده سازی Standard
بچه ها امتیازهایی که ویندوز به سیستمتون میده چقدره ؟
به ترتیب:نقل قول:
6.9
5.9
6.7
6.7
5.9
ویندوزم 64 بیتی آپدیت ماه اکتوبر. درایور گرافیک و چیپ ست هم آخریاش هست. که فرقی هم نمیکنه البته ...
امتیاز ویندوز رو جدی نگیرید. کیلویی هستش یه مقداری.:31::11:
درسته , ولی واسه من همه رو 5.9 میزنه , اولی رو هم 6.9 !!!نقل قول:
شما لپتاپتون رو بزارین روی مدِ High Performance و دوباره تست بگیرین.نقل قول:
سلام به همه دوستان
چقدر طرفدار n61 زیاد شده . من خیلی وقته اینجا سر نزده بودم .... از این بابت خوشحالم ...
یه مشکل دارم و یه سوال
این که آپدیت جدید برای N61jq چی اومده که نصب بشه کرد و دوم این که من بلوتوث سیستمم فکر کنم ایراد داره . به این خاطر که بعد از نیم ساعت یا 45 دقیقه که با موبایلم در ارتباطه خود بخود قطع میشه و از لیست سخت افزارا پاک میشه که برای استفاده مجدد باید یه بار ریستارت کنم . کسی از دوستان این مشکلو داره ؟؟؟
به دوست قدیم وایو من عزیز سلام مخصوص میکنم ... خوبی دوست عزیز .....
بلوتوث من هم بعد از همین زمان دیگه کار نمیکنه بعنی وسیله باید از اول شناسایی بشه. البته تست طولانی نداشتم ببینم وسط کار هم قطع میشه یا نه. من برای حالت بی کار میگم این جوریه.نقل قول:
درایورهای جدید:
چیپست اینتل 9.2.0.1015:
گرافیک ای تی آی سری موبیلیتی 2010.12:کد:http://www.station-drivers.com/telechargement/intel/chipset/intel_Chipset_9.2.0.1015whql(www.station-drivers.com).exe
درایور رپید استوریج اینتل Intel RST 10.1.0.1008:کد:https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/mobile/10-12_mobility_vista_win7_64_dd_ccc.exe
درایور کیبورد (Fnها) 1.0.0007:کد:http://www.station-drivers.com/telechargement/intel/sata/intel_rst_10.1.0.1008_whql(www.station-drivers.com).exe
درایور تاچ پد ورژن 8.0.7.0:کد:http://support.asus.com/download/download.aspx?model=ATK_package&os=30&SLanguage=en-us
درایور کارت صدا ریل تک ورژن 2.55 تو این صفحه واسه ایکس پی و سون و ویستا هست که اسم سایت رو با +++ نوشتم که پیلتر نشه:کد:http://www.station-drivers.com/telechargement/elantech/Elan_touchpad_8.0.7.0(www.station-drivers.com).exe
درایور کارت شبکه ورژن 1.0.0.46:کد:http://www.soft+++gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=258&Title=Realtek-High-Definition-Audio-Driver-R2.55-for-Windows-2000,XP,2003,Vista,7
درایور کات شبکه وایرلس ورژن 9.1.0.328 :کد:http://www.station-drivers.com/telechargement/atheros/lan/AR813x_AR815x_v1.0.0.46_WHQL(www.station-drivers.com).exe
درایور بلوتوث برودکام ورژن 6.3.0.3.000 که من الان دارم دانلود میکنم و مطمئن نیستم همین باشه. ضمنا مال ویندوز رو کامل پاک کن بعد نصب کن که خرابی به بار نیاد. بزار من اول تست کنم اگه سالم بود خبر میدم بعد شما نصب کن:کد:http://www.station-drivers.com/telechargement/atheros/wifi/atheros_wifi_divers(www.station-drivers.com).exe
نرم افزار PowerGear ایسوس ورژن 1.1.42:کد:http://www.station-drivers.com/telechargement/broadcom/bluetooth/Broadcom_bluetooth_6.3.0.6000-vista7(www.station-drivers.com).exe
کنسول وایرلس ایسوس ورژن 3.0.19:کد:http://support.asus.com/download/download.aspx?model=P4GHybrid&os=30&SLanguage=en-us
:11::11::11:کد:http://support.asus.com/download/download.aspx?model=Wireless_Console&os=30&SLanguage=en-us
سلام.
دوستان قیمت این مدل چند هست؟
وآیاusb3که این مدل داره واقعاًسرعت بالایی داره فکر کنم 100مگ برثانیه روداشته باشه.
دوستان اگه میشه قیمت باگارانتی معتر بدین.
ممنون.:11:
خب وقتی هارد داخلش نهایت سرعتش 70 و خورده ای هست و تازه میانگینش هم 50 60 هست ... چه انتظاری داری که بتونی بالای 100 تا سرعت دریافت کنی؟نقل قول:
البته هاردی که USB 3.0 رو ساپورت کنه بهش وصل بشه و همون هارد رو با پورت های USB 2.0 متصل کنی قطعا تفاوت رو حس میکنی. مثلا به جای 20 25 مگ می بینی سرعتش 1.5 برابر هست و مثلا حدود 40 مگ میشه !!!! :31:
آمپر پورت یو اس بی 3 بالاتره اصلا. البته دوستان نگران نشن .... وسایل یو اس بی 2 رو وصل کنیم به پورت یو اس بی 3 مشگلی نداره و کاملا ساپورت میشه. خودم هم یه دو ماهی هست فلش و هارد و هدست میزنم و چیزی نشده.:46:
:11::11::11:
حدود 2 هفته پیش ویندوز لپ تاپ رو عوض کردم و یک ویندوز 64 بیتی (دریاسافت) نصب کردم که تا دیشب هم دائم Update میشد و کارش رو انجام میداد. ولی الان که روشنش کردم پیام This Copy of Windows in not Genuine رو میده!!!
برنامه Windows Loader 1.9.5 رو هم الان دانلود و نصب کردم ولی باز هم بعد از Restart همین پیام میاد.
حالا چکار باید بکنم که ویندوزم Genuine بشه؟؟؟
مرسی
با سلام این back light کیبورد pro64jq چطوری روشن میشه؟
سری n61 مگه بک لیت داره ؟؟؟؟نقل قول:
تا جایی که میدونم نداره و یه جا خوندم که یه عده خودشون خیلی لازم داشتن و رفتن کلا همه چیش رو باز کردن و کلی ور رفتن و جاسازی کردن. فکر نکنم هیچ مدلی از این n61 داشته باشه ... با اطمینان نمیگم. اگه داره که مبارکتون باشه. :11::11::11:
سلامنقل قول:
ببین این ویندوز سون مایکروسافت الان یه چند ماهی هست که این مشکل رو در اثر دانلود یه آپدیت خاصی پیدا میکنه. منظورم نسخه ی کرک شده هست. واسه حلش باید اون آچدیت دیلیت بشه و دوباره کرک کنی.
برای دیلیت کردنش ببین کدوم یکی از این لینکاشون کار میکنه ... من دانلود کردم ولی دقت نکردم کدوم سالم بود. یکی یکی تست کن یکیش درسته:
کد:http://relaxiha.com/1389/07/%DA%A9%D8%B1%DA%A9-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2%DB%B7-removewat-2-2-6/
کد:http://irsoftware.mihanblog.com/post/5668
نقل قول:
دستت درد نکنه، من همون دیشب توی نت گشتم و برنامه Remove Wat رو پیدا کردم که با اجرای اون، مشکل حل شد و بعد با استفاده از یک برنامه Activator اونو کرکش کردم. الان که خوبه و داره کار میکنه.
در مورد دانلود از میکروسافت هم حق با شماست، این مشکل بخاطر دانلود یه آپدیت پیش آمده و برنامه Remove Wat اون آپدیت رو پاک میکنه.
رامین :11: