آخه یکم رو گوشیم خط افتاده می خوام قابشو عوض کنم واسه همونم می خوام مشکیشو بندازم که یه تنوعی هم شده باشه :20: راستی از کجا قاب فابریکشو میشه پیدا کرد؟ :)نقل قول:
Printable View
آخه یکم رو گوشیم خط افتاده می خوام قابشو عوض کنم واسه همونم می خوام مشکیشو بندازم که یه تنوعی هم شده باشه :20: راستی از کجا قاب فابریکشو میشه پیدا کرد؟ :)نقل قول:
هیچ جا :دی
قاب فابریک که نیست ! مگه اینکه از روی گوشی برات باز کنن !
بقیه هم میگن فابریک کپی فابریک هست !
راستی اگه فابریک گیر بیاری فک نکنم زیر 50 تومن باشه ! من برای ان82 فابریک گرفتم 45 تومن :دی
ببين ....نقل قول:
دوستان جواب مارو ندادیدااا
بازي هايي كه جديد بيرون ميان از عناوين معروف... مثلا يكي از بچه ها ميگفت يكي از اين ماشين بازي ها كار نميكرده روش :31: حالا دقيق نميدونم....
شما اگه هر روز دنبال عناوين جديد بازي ميگردي اين گوشي به دردت نميخوره! خوره بازي هستي بخيال شو!ولي اكثر بازي ها رو ميتوني روش بازي كني...
برنامه ها رو كه همش اجرا ميكنه! مگه اين كه برنامه اي براي اندروئيد بالاتر باشه.... كه اونم 2.3 براش داره مياد...
منظورش آسفالت 6 بود :دی
البته فک کنم 6 هم روی رام 2.2 و 2.3 روون اجرا میشه !
سلام من تازه این گوسی رو خریدم میخواستم بدونم این رام جدید رو چه جور باید بریزم اگه میشه کامل توضیح بدین در ضمن لینک دانلود رام هم اگه ممکن بزارید.نقل قول:
بین arc با x10 فرق زیادی نیست فقط arc بزرگتر و صفحه نمایش بهتری داره از بقیه چبز ها مثل هم هستن .
تا زه اندرویید 2.3 هم برای x10 داره می یاد.
x10 چه mini چه mini pro مشکل فارسی نویسی دارن؟ سایر مدل های xperia و vivaz چه طور؟
منظورم دریافت و ارسال sms فارسی هست.
راجع به مینی و مینی پرو اطلاعی ندارم ام مدل اصلی ایکس10 با آپدیت به آخرین رام رسمی فارسی بدون هیچ مشکلی بهش اضافه می شه...
کل خانواده xperia با آخرین آپدیت فارسی ساپورت میکنن مثل هلو. منو هم فارسی میشه
شاد و پیروز باشید.
منوهاش هم فارسی میشه؟چطوریه؟جالبه یا نه؟من اپدیت دارم اس فارسی ساپورت میکنه ولی منوها فارسی نیست...می ارزه بخوام اپ کنم؟یه عکس از چندتا قسمت که فارسیه برام ممکنه بزارین؟
راستی فونت گوشیتون رو شما عوض کردین ؟نظرتون در مورد عوض کردنش چیه؟
داداش مگه میشه اس فارسی ساپورت کنی فارسی نداشته باشی :دی
همزمان با هم اومدن :دی
شما تو قسمت لوکیشن برو لوکال رو بزن بعد بیا آخرای فهرست نوشته فارسی :دی بزن منوت فارسی میشه !
راستی اینم بگم که بیلد نامبر 435 فارسیه !
اهان..اره راستش من فکر میکردم فارسی بصورن farsi هست برای همین تا حرف f توی لیست زبانها میرفتم و دیگه میدیدم نیست نمیرفتم....زیاد با فارسیش حال نکردم...انگلیسیش بهترتره...
1000% انگلیسی چیز دیگریست !
ولی فارسی نباشه رو دست ایکس10 (سونی اریکسون منظورمه :دی) تو دیوایسهای آندرویدی !
زیبا توئی
زیبا توئی
زیباتر از گل توئی
XPERIA X10 مشکی توئی :20:
یه سوال :
قدرت پخش موزیک هنزفری MW600 بالاتره یا هنزفری Jabra
به نظرم mw600 بهتره...مگه همونی نیست که روی x10 فول پک هستش؟چنده الان قیمت این هندزفری ها..
راستی بچه ها شما با هندزفری چیکار میکنید؟سیمش که کوتاهه دی:
دوستان مولتی تاچ برای این گوشی اومده (توی رام اصلی یا کاستوم ) ؟
بعد مولتی تاچش بی نقصه یا مورد داره؟
UPDATE جدید نیومد برای X10 ؟
من الان ورژن 2.1 هست.
ﻋﺰﯾﺰ ﻫﻤﻮﻧﻪنقل قول:
ﻗﯿﻤﺘﺶ ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﯾﺎﺩﻣﻪ ۷۰ ﺍﻻ ۸۰ ﺗﻮﻣﻦ ﺑﻮﺩ ﺍﮔﻪ ﺳﻮﺍ ﻣﯿﺨﺮﯾﺪﯼ ﺍﻣﺎ ﺍﮔﻪ ﻓﻮﻝ ﭘﮏ ﮔﯿﺮ ﺑﯿﺎﺩ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﮔﻮﺷﯽ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ۵۰ ﺗﻮﻣﻦ ﺩﺭﺑﯿﺎﺩ :31:
ﺳﯿﻢ ﻫﻨﺪﺯﻓﺮﯼ ﮐﻮﺗﺎﻫﻪ ﺍﻣﺎ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﻫﺴﺖ ﺑﻬﺶ ﻭﺻﻞ ﻣﯿﺸﻪ ﺗﻮ ﺟﻌﺒﻪ ﻫﺴﺖ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﮑﺮﻭﻓﻮﻧﻮ ﻣﯿﮑﻨﻪ (ﺑﺮﺍ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻧﻪ) ﺍﻭﻧﻮ ﻭﺻﻞ ﮐﻨﯽ ﺧﻮﺏ ﻣﯿﺸﻪ اندازش
میگم چرا صد ای مکالمه این گوشی اینقدر ضعیفه بابا گوشیهای سامسونگی که داشتم 100برابر صداشون از این بلندتر بود راهی نداره صدا رو بلندتر کنیم؟
ﺻﺪﺍﺵ ﺧﺐ ﺍﻧﺼﺎﻓﺎ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻧﻘﺎﻁ ﺿﻌﻔﺸﻪ ﺍﻣﺎ ﺑﻮﺕ ﻟﻮﺩﺭ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺯﯾﺎﺩ ﻫﮑﺮﻫﺎﯼ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﯾﻪ ﺣﺮﮐﺘﯽ ﺑﺮﺍﺵ ﻣﯿﮑﻨﻦ :5:نقل قول:
(ﭼﻨﺪﯾﻦ ﺻﻔﺤﻪ ﻗﺒﻞ ﯾﻪ ﺭﺍﻩ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﻣﺎ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺪﻩ ﯾﺎ ﻧﻪ! )
میگن توی ژاپن با تلفن بلند صحبت کردن بی فرهنگی حساب میشه یکی از دلائل کم بودن صداش همینه
در نتیجه گیری کلی گوشی XPERIA X10 مشکی رنگ با کلاس است
صدای کم گوشی x10 ربطی به فرهنگ مردم یک کشور نداره دوست من.نقل قول:
جدی میگی من نداشت همچین چیزی توی جعبش...فروشنده بی مروت برش داشته انگارینقل قول:
ﻋﺰﯾﺰ ﻫﻤﻮﻧﻪ
ﻗﯿﻤﺘﺶ ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﯾﺎﺩﻣﻪ ۷۰ ﺍﻻ ۸۰ ﺗﻮﻣﻦ ﺑﻮﺩ ﺍﮔﻪ ﺳﻮﺍ ﻣﯿﺨﺮﯾﺪﯼ ﺍﻣﺎ ﺍﮔﻪ ﻓﻮﻝ ﭘﮏ ﮔﯿﺮ ﺑﯿﺎﺩ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﮔﻮﺷﯽ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ۵۰ ﺗﻮﻣﻦ ﺩﺭﺑﯿﺎﺩ
ﺳﯿﻢ ﻫﻨﺪﺯﻓﺮﯼ ﮐﻮﺗﺎﻫﻪ ﺍﻣﺎ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﻫﺴﺖ ﺑﻬﺶ ﻭﺻﻞ ﻣﯿﺸﻪ ﺗﻮ ﺟﻌﺒﻪ ﻫﺴﺖ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﮑﺮﻭﻓﻮﻧﻮ ﻣﯿﮑﻨﻪ (ﺑﺮﺍ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻧﻪ) ﺍﻭﻧﻮ ﻭﺻﻞ ﮐﻨﯽ ﺧﻮﺏ ﻣﯿﺸﻪ اندازش
ﺩﺭﺳﺖ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻦ ﻫﺴﺖ ﻣﮕﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﯿﮏ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺑﺮﺍ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﻫﻨﺪﺯﻓﺮﯼ ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام.
اگه اینی که شما میگی درست باشه دقیقا" برعکس صداش باید بلند باشه تا وقتی اهسته هم صحبت میکنه طرف مقابلت بتونی به راحتی صداش رو بشنوی.:11:
نقل قول:
یه اصلی رو توی تلفن زدن و مکالمه فراموش نکنین
وقتیکه با موبایل بلند صحبت میکنید صدای اون طرف هم درست شنیده نمیشه
اگه هر دو طرف متناسب صحبت کنند صدا هم واضح شنیده میشه
در مورد ژاپن هم باید بگم حقیقت داره
چون پسر دختر عمه من الان مدت های زیادی ناگویا ژاپن زندگی میکنه وقتیکه ایران اومد خودش واسم تعریف کرده بود این قضیه تلفن زدن تو ژاپن
ضمنا در ژاپن کسیکه با موبایل بلند صحبت کنه مردمش اینو نشانه بی فرهنگی و بی تربیتی میدونن
مثل این هستش که یکی بیاد جلوی جمع مثلا در مترو گاز معده بالا بیاره صداش در بیاد
نه والا دقت نکرده بودم..الان فقط خود سیم هندزفریه...که کوچیک هستا...همون...عجببببببب کلاه رفت سرم...اخخخ قبلم...چند هست حالا این؟نقل قول:
ﺩﺭﺳﺖ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻦ ﻫﺴﺖ ﻣﮕﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﯿﮏ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺑﺮﺍ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﻫﻨﺪﺯﻓﺮﯼ ؟
منم همین سوال رو دارم.نقل قول:
کسی نمیدونه؟؟؟؟
نه نیومده. تابستون یه آپدیت درست حسابی میاد که میشه 2.3
ﻋﺠﺐ ﺁﻣﺎﺭ ﮐﻼﻩ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﯿﺮﻩ ﺑﺎﻻ ﺍﺯ ﻣﻨﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻥ ﮐﻼﻩ ﺑﺮﺩﺍﺭﻥ ﻧﺎمﺮﺩﺍ نتونستن ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻦ ﺑﻬﻢ ﻣﻤﻮﺭﯼ ﻧﺪﻥ ﺑﻪ ﯾﺎﺭﻭ ﮔﻔﺘﻢ ﺗﺎﺑﻬﻢ ﺩﺍﺩ ﺍﻻﻥ ﮔﻮﺷﯿﻢ ﺳﻮﻧﯿﻪ ﺭﻣﻢ ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﮓ!نقل قول:
ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﯼ ﺍﻭﻥ ﺳﯿﻢ ﻫﻢ ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻨﻢ ﺗﻨﻬﺎﺷﻮ ﺟﺎﯾﯽ ﺑﻔﺮﻭﺷﻪ ﺑﺎ ﻫﻨﺪﺯﻓﺮﯼ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺍﻭﻧﻮ ﻣﯿﺪﻥ ﺩﺍﺩﺍ ﺷﻤﺎ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﮐﻨﯽ ﯾﻪ ﺩﻭﻧﻪ ﺑﻬﺘﺮﺷﻮ ﺑﮕﯿﺮ! :5:
برنامه ای هست که بشه راحتتر به سایلنت یا ویبره کردن گوشی دسترسی پیدا کرد ؟
از ویدجت switch pro که روی خود گوشی نصبه استفاده کنیدنقل قول:
راحت تر از دکمه های ولوم ؟؟
دکمه ولوم مگه میتونه ویبره کنه ؟نقل قول:
فکر کنم همون ویدجت switch pro که آقا هادی گفتن مناسب باشه.
بله!نقل قول:
دکمه ولوم مگه میتونه ویبره کنه ؟
نگهش دار تا ولوم صدا بياد تا آخر و بعدش ميره رو ويبره
اینم از امکانات سونیه دیگه :دی
ولی ایکاش مثله سری قدمیش (کا و دبلیو) دکمه ولوم رو نگه میداشتی میرفت ترک بعدی یا ترک قبلی ! خیلی کارایی داشت :دی
ميكنه كه بهراد!!!!!!نقل قول:
ولی ایکاش مثله سری قدمیش (کا و دبلیو) دکمه ولوم رو نگه میداشتی میرفت ترک بعدی یا ترک قبلی ! خیلی کارایی داشت
وقتي گوشي لاك هست براي من اين كارو ميكنه!
فقط وقتي لاك و صفحش خاموشه!
البته همه اين كارايي ها مال خود اندرويده...
ربطي به سوني نداره
من هم تست کردم قبلا نشد.با چه پلیری تیتان؟
با پلیر خود گوشی نمیشه. من با powerAMP تونستم انجام بدم. البته تو حالت دیفالت نمیتونه انجام بده باید توی تنظیماتش براش تعریف کنینقل قول:
ولی ایکاش مثله سری قدمیش (کا و دبلیو) دکمه ولوم رو نگه میداشتی میرفت ترک بعدی یا ترک قبلی ! خیلی کارایی داشت