کی فکرشو میکرد 321 صفحه ادامه داشته باشه؟؟
واقعا ممنون
Printable View
کی فکرشو میکرد 321 صفحه ادامه داشته باشه؟؟
واقعا ممنون
دوستان این بازی چه باگایی داره! داشتم اسب سواری میکردم اسبه برعکس شد:31: وهمینجوری میدوید:31:
خوش به حالتون که کرک کردین و بازی میکنید ما که نتونستیم کرکش کنیم :37::37:
سلام
من این پچ 1.01 بازی زو دانلود کردم ولی موقع نصب ارور could not retrieve installation folder! insallation will be aborted رو میده , وقتی مثل راهنما هم اون سه فایل رو که 12 مگ هستش دانلود کردم و در اون مکانها هم کپی کردم , باز هم همون ارور رو میده.
مشکل از چیه؟
دوستان یه سوال(ببخشید اگه قبلا مطرح شده)
من صفحه اول رو خوندم فهمیدم کرک مثل بازی های دیگه نمیشه حالا میخوام ببینم الان این مشکل حل شده من برم بخرم؟
سلام
دوستان راهی هست که بازیو تمام صفحه اجرا کنم؟ من هر کاری کردم نشد
با تشکر..:11:
بله این اوریجینالش بی نقص هم هست تازه کرک جدیده:10:نقل قول:
توجه توجه
این بازی فقط روی ویندوز64 بیتی اجرا میشه ها دقت کنید.برای من که اینطوری بود
من رو سیستمم 2 تا ویندوز دارم یکی xp و دیگری 7 و جفتشون 32 بیتی هستند ولی بازی
اجرا نشد .ولی بازیو وقتی ریختم رو لپ تاپم اجرا شد.ویندوز لپ تاپم هم 7 64 بیتی هست
حیف شد این بازی رو از دوستم گرفتم ولی وقتی نصبش میکردم ارور میداد برای اجراش . ویندوز 7 هستش . دوتا آیکون داشت یکی بود که برای اتصال به شبکه و اینترنت بود یکی از که روش میزنم ارور میداد .
شما باید کرک جدید رو نصب کنید
میتونی از تاپیک نحوه اجرای این بازی صفحه اول دانلودش کنی
ولی برای من اینجوری نبودنقل قول:
ویندوزxp
32بیت
همین....
معني شعار بازي
nothing is true every thing is permitted
اصلا جور درنمياد .
ولله همه تمام صفحه بازي كردن....حالا چرا شما اينجوريه ؟؟؟؟نقل قول:
برو بخر ....نقل قول:
فوقش به مشكل بخوري يه كرك 700 كيلويي دانلود ميكني و حله ....
كركتون ايراد داره .....عوضش كنيد ....نقل قول:
شما هم يه چند صفحه بريد عقب ...توي امضاي يكي از دوستان كرك 700كيلويي هست ...همون و بريزيد و حال كنيد ....نقل قول:
دوستان لطف ميكنن كامل ترين فايل Value رو براي دانلود بگذارند.گشتن تو اين همه صفحه كار سختيه واقعا!!! ممنون
من آپدیت 1.01 این بازی رو گرفتم ولی وقتی می خوام نصبش کنم ارور could not retrieve installation folder! insallation will be aborted رو می ده, اون فایل 12 مگی که تو راهنما بود رو هم دانلود کردم و جایگزین کردم , ولی باز هم آپدیت نشد .فایل آپدیت رو هم تو پوشه نصب کپی کردم باز هم همون ارور رو داد.
کسی می دونه باید چیکار کنم تا بازی رو آپدیت کنم؟
دوست من ...بي خيال وليو بشيد...نقل قول:
يه كرك 700 كيلويي هست ..اونو بگيريد ...فكر كنم صفحه اول هست ...
همينطور توي امضاي يكي از دوستان ...
ممنون ....
سلام
من چندتا سوال داشتم.
این مونتنگرو رو باید چیکار کنیم؟ هی این گوشه مینویسه montnegro level +58 یا یه چیز دیگه.
این نقاشی خریدن دیگه چیه؟
سوال بعدی اینکه من یه سلاح خریدم ، همونی که مثل شمشیره ولی یه سنگ بزرگ نوکش هست، چجوری ازش استفاده کنم؟Q رو میزنم و شمشیر رو انتخاب میکنم ولی اون نمیاد، یه شمشیر دیگه میاد که خریدمش
سلام من هم مشكل اين دوستمون رو دارم توضيحات كرك كردن رو مو به مو انجام دادم ولي موقع آپديت ارور ميده....لطفا راهنمايي كنيد.نقل قول:
---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
فعلا كه ما مونديم تو كركش....فكر كنم كمي بايد صبر كنينقل قول:
در ضمن فايل كرك هم توسط نود32 ويروس تروجان شناخته ميشه و به محض كپي كردن پاكش ميكنه.....كسي اين مشكل رو نداره؟
مونتيگرو كه يادم نيست اصلا....نقل قول:
نقاشيا اعتبار شما رو بالا ميبرن و ماليات بيشتري مياد توي صندوقتون كه پشت سره خواهرتون توي ويلا هست ...
سلاح هم ...بريد به ويلا ...اولين اتاق سمت چپ ....
دوست من....نقل قول:
من بدون اپديت هم اون كرك رو اجرا كردم...شما هم يه امتحاني بكن ....
واسه من اينجور نبود ولي پيش اومده واسه دوستان ....نقل قول:
بدون اون آپدیت هم اجرا میشه , آخه از این می سوزم که 18 مگ آپدیت با یک فایل 12 مگی رو با این اینترنت دایال آپ کوفتی دانلود کردم , ولی بعد اجرا نشد.
حالا که نمیشه کاری کرد , این آپدیت تو بازی چه تاثیری داشت؟
سلام دوست عزيز ممنون از توجه شما ولي من بدون آپديت هم نتونستم بازي رو اجرا كنم و ارور زير ميادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فايل هاي پوشه Ubisoft رو هم كه شامل Ubisoft Game Launcher مشود رو هم كپي كردم هم جدا و هم در مسير نصب و كرك رو هم با ديزيبل كردن نود كپي كردم ولي باز هم ارور پيدا نكردن Ubisoft Game Launcher ميده....ديگه نميدونم چيكار كنم ؟؟؟؟؟لطفا راهنمايي فرماييد.متشكرم
lممنون مشكل پيدا شد......
Ubisoft Game Launcher رو بايد جداگانه از توي دي وي دي نصب ميكردم.
یه مشکلی دارم من .
میخواستم سیوم رو بدم به یکی از دوستان .
اما دادم گفت این نیست . کل فلدر storage رو پاک کردم بعد رفتم تو بازی کردم .
مشکل چیه ؟ سیوای من کجا ذخیره میشه ؟
کسی ترینری داره باهاش تایمر رو غیر فعال کرد/
نقل قول آموزش سيونقل قول:
نقل قول:
3-آموزش سیوها:
آموزش نگه داشتن سیو ها برای انتقال به کامپیوتر دیگر یا تجدید ویندوز (دقت کنید بعد از ریختن کرک SKIDROW سیو شما شناسایی نمیشود زیرا پوشه ای که سیو ها بازخوانی میشوند تغییر پیدا میکنه)
پوشه ی سیو شما قبل از کرک SKIDROW:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\ZXNsYW15X2l1dA==\4
هست و ZXNsYW15X2l1dA== میتواند در هر کامپیوتر اسم متفاوتی داشته باشد
به این پوشه برید و محتویات پوشه ی 4 رو کپی و در آدرس زیر بریزید
پوشه ی سیو شما بعد از کرک SKIDROW:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW\4
سرور مجازی من کار نمیکند و مینویسد SERVER IS NOT RUNNING
عزیزم خیلی زود تر ازاینکه شما بیای تو این بازی من اونو خونده بودم (نزدیک به 10بار) ! پس لطفا چیز نامرتبط نقل قول نکنید . حاضرم شرط ببندم شما پست منم نخوندی
من میگم سیوام اصلا تو STORAGE نیست . کل اون فلدر رو پاک کردم بازم رفتم دیدم سیوم سرجاشه . بعد شما میای میگی کرک SKIDROW سیوش جای دیگست ؟ َLOL
من سیو یک مرحله یا یکی دو مرحله بعد از مرحله ای رو میخوام که این پایین گفتم
زمانی که چاقو خوردیم و بعد از به هوش اومدن یکم ریش اتزیو دراومده، بعدش تا اونجا که یادمه اون یاروهه که بهمون چاقو زده بودو بعد از چند مرحله گیرش میاریم و میکشیمش
خواهشا واسم بزارین
شما خودتو به زحمت ننداز این پسر تشکر بلد نیست!!!نقل قول:
سرور مجازی رو بندازید دور! به خدا با این کرک skidrow اگر بازی کنید دیگه هیچ کرکی رو حتی نگاه نمیکنید! :31:نقل قول:
شما برو اینجا مو به مو عمل کن بعد از بازی لذت ببر!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4807103&postcount=278
باز باز باز! باز این جو گرفتش! بچه جون یادت ندادن یکی که یه کاری میکنه تشکر کنی ازش؟! حالا به دردت نخورده نباید که مسخره کنی اخه. من نمیدونم چرا تو همش باید با یکی دعوا کنی.;)نقل قول:
داداش تو که اینقدر زحمت کشیدی عکس پرها و چیزهای دیگه رو گذاشتی خوب لا اقل نقشه codex page ها رو هم میزاشتی !!!نقل قول:
کسی نمیدونه چیکار کنم ؟ ترینرش هست اما پولیهنقل قول:
یه مشکلی دارم من .
برای Codex Page فکر کنم باید اول همه برج ها رو بری بالا و ببینید و تمامی نقشه رو Discover کنی بعد علامتای codex میادنقل قول:
داداش تو که اینقدر زحمت کشیدی عکس پرها و چیزهای دیگه رو گذاشتی خوب لا اقل نقشه codex page ها رو هم میزاشتی !!!
سلام
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره لینک های این پست رو ویرایش کنید ، همشون از بین رفتن :46:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4807103&postcount=278
سلام ببخشید حال ندارم سرچ کنم
اون مراحل اول بازی وقتی از باباش نامه میگیره نمیدونم باید چیکار کنم
میگن مشکل از کرکه اما بازی من کرک نمیخواد.میگه باید فایل server رو اجرا کنی بعد ubisoft luncher رو باز کنی و بری تو بازی و کیفشو ببری.کـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــمــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــک
اگه از کرکه لطفا بگید چی باید دانلود کنم و چیکارش کنم و خراب هم نباشه که دیدی خدامگ دانلود کردم به دردمم نخورد!!!!:31:
سلام.من الان بازی رو نصب کردم تمام چیزهایی که لازمه میشه با لینک بهم بگید ممنونتون میشم دوستان. در ضمن save بازی کجا ذخیره میشه من تا یه جاهایی رفته بودم برداشتم الان یادم نیست کجا کپی کنم.مرسی
اینجا همه فقط مشکل value دارند . یکیم مشکل منو حل کنه !نقل قول:
یه مشکلی دارم من .
آقا من ویندوزمو عوض کردم و فلدر storeg رو کپی مرده بودم حالا که دوباره میریزم سیو هام نمی آد. داستان چیه ؟؟ سیوام کووووووووووو
اگه پریده شده یکی سیو مرحله ای که وارد شهر ونیز میشه رو بزاره توروخدااااااااااااااااا
شما یک بار بازی رو اجرا کن بعد سیوهات رو بگذار توی جای مربوطه!!
بذار فولدر مخصوصش رو اول بسازه!
من این کارو 2 بار کردم
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
متاسفانه این کرک یا هرچیزی که روی خود بازی هست افتضاحه!
من چند بار مشکل باهاش داشتم! بعضی جاها که الکی گیر میکنی !
مشکل بزرگی هم که این تایمر ها توی این کرک داره اینه که یهویی بعد از مثلا 10 دقیقه یا بیتشر از بازی میاد بیرون میگه سرور آفلاین مثلا قطع شده یا مشکل پیدا کرده. دوباره بازی رو اجرا کن! این مشکلا هم پیش میاد!
به نظرم می ارزه این کرک جدید رو نصب کنی!
چه کرکی؟؟؟؟؟؟؟:19:
از کجا پیدا کنم؟
از اینچا بگیر. واقعا جواب میده.
هموین کرکی هست که همینجا بچه ها معرفی کردن!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4807103&postcount=278