آره داداشی. نمیدونم مرکز مخابرات چه مشکلی پیدا کرده بود ولی خدارو شکر رفع شد.:10:نقل قول:
Printable View
آره داداشی. نمیدونم مرکز مخابرات چه مشکلی پیدا کرده بود ولی خدارو شکر رفع شد.:10:نقل قول:
وای امروز خیلی سرعت ها بد بود اصلا صفحه ای را لود نمی کنه.
خدایا ما راحت کن از دست این ...
جدا خوشبحالتوننقل قول:
این دانلود های منه.
بازم می گم خدا رو شکر ولی بازم اصلا قابل قیاس با 3-4 گیگه شماها نیست
بچه های قمی دیگه هم گزارشه یه ماهشون رو بزارن که بقیه هم مقایسه کنن
حسین جون تو هم بزار
بعد این ساعت شبانه دقیقا از ساعت چند تا چند هست؟ من هر شب یه مقدار از اکانتم میره
هنوز 1 ماه نشده دو سوم از اکانتم مصرف شده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا خوش به سعادتت خوب دانلود می کنیا ...نقل قول:
البته همیشه اینجوری نیست
مثلا دیشب 1700 دانلود داشتم
ولی در کل راضیم
راستی یه مشکل دارم !
حدود 50 روز مونده و فقط 3 گیگ دیگه برای روزانه
راستی شما از چه سرور هایی استفاده میکنید برای دانلود ؟!
من بیشتر از رپیدباز استفاده میکنم
اگر هم یه سرور دیگه داشتم هر دوتا رو با هم میذارم برای دانلود. چون معمولا سرورهای دیگه سرعتشون پایینتره و اگه سرعت اون سرورها بیاد پایین رپیدباز جبران میکنه
بعد از هفته ها بررسی میشه گفت دوساعات پایانی دانلود شبانه فقط صرف میکنه PC رو روشن کنی برای دانلود چون پهنای باند رو میبرن نزدیک 2 مگ
سلام. آقا من اهوازم و الان شاتل آرت 1 دارم ( 128 با 18 گیگ ترافیک )
قبلا راضی بودم چون سرعت رو بالا می بست. الان همون 128 می بنده و دانلود روزانه حداکثر 16 و شبانه حداکثر 12 هست.
بخاطر همین می خواستم بیام پارس.
بنظرم سرویس EP1-8 خوبه.
فقط می خواستم ببینم خبر دارین همون 128 می بندن یا نه ؟
اره درستهنقل قول:
بعد از هفته ها بررسی میشه گفت دوساعات پایانی دانلود شبانه فقط صرف میکنه PC رو روشن کنی برای دانلود چون پهنای باند رو میبرن نزدیک 2 مگ
منم همین جور فکر می کنم
دقیقا میدونی از کی تا کی رایگان محسوب میشه؟ یعنی از چه ساعتی
گمونم اینا یه شب از 1 تا 6و نیم رو رایگان می زنن یه شب دیگه 1 تا 7 برای اینکه اینکه کاربرا رو تو دام بندازن!
128 مي بندنت اساسي.نقل قول:
يه وقت نياي پارس 128 بگيري كه بزرگترين اشتباه رو مرتكب ميشي:31:
روزانه 16 شب هم 12-16 دانلود مي كني.
فعلا صبر كن ببينيم ميشه اسم استان رو عوض كنيم شايد سرعت خوب شد!
دیشب چه سرعتی داشت شبانه...بیشتر 300 مگ تو حدود 40 دقیقه دانلود کردم..
البته من دیشب اینی که میگمو ساعت 1 شروع کردم و تقریبا 1.40 دقیقه تموم شد...نقل قول:
سرعت دانلودم تقریبا میشه گفت 200 کیلو بایت بود.:20:
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
شما کدوم استان و کدوم شهر زندگی میکنین؟نقل قول:
نمی دونم این پارس آنلاین چه غلطی کرده بود که دیشب هر کاری کردم وصل نمیشد وارور718می داد دیشب ساعت 1 امتحان کردم نشد ساعت 3 امتحان کردم نشد ساعت 5 هم نشد ولی به محضی اینکه ساعت 7 شو وصل شد فکر کنم کلک جدیدشون باشه تا شبانه وصل نشم:18:لا اقل مال من که تا بحال 2بار اینجوری شده؟؟:18:نقل قول:
منم که قم هستم دیشب شبانه تعطیل شد
ساعته 7 هم از خونه زدم بیرون و هنوز چک نکردم که وصل شده یا نه
بهرحال بازم با همه این دلقک بازی هاشون همینم غنیمته
صبا الان 300 مگ شبی دانلود میده!
منم قم هستم. دیشب ساعت یک خواستم کانکت بشم نشد. با پشتیبانی تهران هم که تماس گرفتم میگفت شما نفر 29 ام پشت خط هستید!!! منم بی خیال شدم:41:نقل قول:
ساعت یک و نیم دوباره امتحان کردم وصل شد:20:
سرعت فعلی پارس انلاین :27:
اشتراک 512kb
من خوزستانم ديگه!نقل قول:
به صورت نامحسوس توي پستم اشاره كردم:31:
بيا اينم تست:
حسين جان پشت خطي ديگه چيز جالبي بود!نقل قول:
مگه ديال آپه كه پشت خط بموني؟:31:
يه نفر برامون توضيح بده مگه هر پورت توي مخابرات براي يه نفر نيست؟
من فكر كنم يه مشكلي ديشب وجود داشته بچه هاي اهواز ميگن ديشب وصل نشده.
منم يه چيز عجيب ديدم ديشب از شب تا صبح 40 مگ دانلود كرده بعد الان هر چي نگاه ميكنم توي پنل كاربري پارس اصلا مصرف ديشبم رو نيست انگار اصلا وصل نشدم.
عجيب و غريب است :10:
تو تاپیک شاتل هم گفتمنقل قول:
یکم بیشتر بزارید دانلود بره جلو و بعد عکس بگیرید
عکسی که گرفتید مربوط میشه به ثانیه پنجم شروع دانلود که سرعت بصورت فیک بالا میره و بعد از گذشت 10 20 ثانیه رو یک سرعت ثابت میمونه
من که هر چی تست کردم تا ساعته 2 نرفت که نرفتنقل قول:
حسین لیست دانلود شبانه هات رو بزار ببینم ماله تو چطوره
راستی جالبه یه امتحان بکن
هر دفه که زنگ می زنی می گه شما نفر 29 هستی!! خاک تو اون سرشون جدا با این پشتیبانی 24 ساعتشون
من یه دف منتظر موندم 10 دقیقه شد! آخه یکی نیست بگه (عذر می خوام) بزغاله ها با این وضع و گرونی کی میخواد هزینه این 10 دقیقه رو به من بده!؟ کدوم اسکولی وایمیسه تا تو جوابش رو مثل یه مبتدی احمق بدی! وقتی که وصل شد قشنگ بهش گفتم که مردشور این سیستمتون رو ببرن! من شهرستانم کل هزینه خطم 50 تومن شده.3 دفه به این خراب شده زنگ بزنم و تو منو 10 دیقه پشت خط نگه داری هزینش بیشتر از هزینه خطم می شه. راهنماییت بوخوره تو سرتون.بعدم قطع کردم.بعدش البته دلم کمی بحالش سوخت ولی اینقدر عصبانی بودم که می خواستم کلشو بکنم
دوستان دعوا سر سرعتو بیخیال ...
ما هر کاری میکنیم بهمون پورت نمیدن (سنندج)
چیکار باید بکنیم؟ 8 ماه پورت جدید اضافه نشده ...
خودم 3 ماه مدام میرم میام ... ولی بیخیال شدم دیگه
میگن پورت نیست ..
کجا باید پیگیری کنیم؟
مردیم از دیال آپی باباااااا :2:
داداشی اینو بخون متوجه میشی( البته متاسفانه شهر شما مشکلاتی داره که نمیزارن پورت اضافه بشه...):نقل قول:
آقا محمد گل پشت خط منظورم برای پشتیبانی بودها!!:31:کد:http://www.asriran.com/fa/news/151729/%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%81-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%DA%86%D8%A7%D9%84%D8%B4-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA-adsl
آقا روزبه من چند وقته شبانه دی ال نمیکنم. اگه کردم لاگش رو میزارم ببینی.:10:
(ولی فکر کنم بیشتر از 700 تا 800 مگ نشه)
سلام..:10:
دوستان دیروز پارس آنلاین زنگ زد به موبایلم...گفت زنگ بزن به این شماره خط adsl شما مشکل داره..
من هم مشکلی ندارم با اینترنتم همه چی خوب و نرماله....ولی گفتم باشه ..بعد با موبایل زنگ زدم ( تلفن خونه اشغال بود)
بعد اپراتور گفت بشین پشت کامپیوتر ...گفت شما چه طوری وصل میشید گفت مودم رو روشن می کنید خودش اتومات وصل
میشه یا کانکشن دارید مثل دیال آپ منم گفتم کانکشن دارم مثل دیال آپ..
بعدگفت این آدرس رو بزن اگر یادم باشه >> 198.161.1.1 بزن خلاصه من زدم و هیچی نیومد...
گفت ویندوزت چیه ..که گفتم جناب با موبایل زنگ زدم صداتون بد میاد قطع و وصل میشه گفت باشه قطع کن بهت زنگ میزنم...
بعد تا امروز که زنگ نزده هنوز...
می خواستم ببینم قضیه چیه؟
می خواد کاری کنه که من بدونه کانکشن به اینترنت وصل بشم؟؟ مودم اتوماتیک خودش وصل بشه؟؟
خوب اینجوری که کلی حجمم از بین میره! برنامه ها خودشون رو هی آپدیت می کنن!
شاید من نخام وصل بشم به اینترنت و فقط بخوام بازی کنم...
این داستان جدید پارس آنلاین چیه؟
کی می گه که حجم می خوره من مودمم اتوماتیکه و هیچ حجمی هم نمی خوره باید خودت مدیریت کنی دیگه.
راستی پارس آنلاین به صورت کاکنکشنه اتصال به اینترنتش؟؟؟نقل قول:
می شه اون رو اتوماتیکش کرد؟؟؟اگر می شه لطف می کنید یه توضیح در این مورد بدید که چطور میشه اتوماتیک کرد و یا کانکشن ساخت...
ممنون
[QUOTE=sib881;5748149]داداشی اینو بخون متوجه میشی( البته متاسفانه شهر شما مشکلاتی داره که نمیزارن پورت اضافه بشه...):
کد:http://www.asriran.com/fa/news/151729/%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%81-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%DA%86%D8%A7%D9%84%D8%B4-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA-adsl
ممنون از لینک :40:
چه مشکلاتی داره داداشی؟
مدل مودمت چی هست؟ (من فقط ZyXEL را بلدم!)نقل قول:
[QUOTE=babak_gww;5748958]بابا سنندج خدای مشکلات cیاc هست دیگه برادر!!!نقل قول:
واس من Billion ،شاتل بهم داده...نقل قول:
فکر نکنم فرقی داشته باشه توضیحات کلیش!توی قسمت تنظیمات مودم باشه خوب همه ی مودم ها دارند دیگه
ممنون
اولا باید اتوماتیک آفلاین ویندوزو آف کنی و همچنین فایر والشو...بعدشم میتونی بعد اینکه کارت تموم شد مودمو یا خاموش کنی یا کانکشنتو disable کنی.نقل قول:
نقل قول:
:31: نه بابا ... اینهمه پورت دادن این همه وقت ... 6 شرکت ...
حالا نوبت ما شد 30یا30 شد؟ :2:
چی بگم والا ... :41:
ميخواي Adsl بگيري كه چي بشه؟نقل قول:
كه ماهي 15 تومن بدي و مودم بخري و بري و بياي و فرم پر كني و صبر كني كه آخر سر شبي 300 مگ دانلود كني حرص بخوري؟:31:
اون موقع كه تازه وصل شده بود عين -- كيف ميكردم:31:
داشتم منفجر ميشدم هي سرعت 200 تايي ميذاشتيد اينجا گفتم منم يه سرعت بذارم:20:
ساعت 6 صبح:
ببخشيد دوستان فرصت پنهان كردن لينك رو نداشتم خودتون زحمت بكشيد يه خط مشكي بندازيد روي لينكش:31:
دیشب که برای ما دانلود عادی بود و پهنای باند 512 رو در نظر گرفته بودند و نسبت به شب های قبل تقریبا کمتر گرفتیم
آقا من تو سرور بازی COD MW2 بودم....بعد یه سرور خارجی بود..
اتفاقی با یک پسر ایرانی که تو نروژ زندگی میکرد داشتم بازی می کردم...
خلاصه سوال کردم اینترنتتون سرعت دانلودش چه قدره و قیمتش چه قدره؟
گفتش من با 220 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم و ماهی 300 کرون میدم..و حجمی هم نیست.
یه چیزی حدود 50 هزار تومان و بدون لیمیت حجم...با سرعت دانلود 220 کیلوبایت..
گفتم درآمد پدرت چه قدره ...گفت ماهی 3 ملیون تومان..
من گفتم خوب 50 هزار تومان خوب گرونه..گفت نه بابا ( عینه جمله گفت) : مفته...
بعد از پینگش هم معلوم بود تو نروژ زندگی میکنه...پینگش 70 بود پینگ من که تهرانم 350 و سرور هم اروپایی بود..
بعد پرسیدم راستی بازی ارجینال مگه تو اروپا نیست؟ که اومدی تو سرور کرک alteriwnet؟
گفتش بازی رو دانلود کردم..با کرک.
..........
اینا رو اینجا نوشتم گفتم شاید برای بعضی دوستان جالب باشه سرعت و قیمت اینترنت در کشورهای اروپایی..
چون برای خودمم خیلی جالب بود
سلام دوستان:20:
من شاید بخوام بیام پارس آنلاین رو هم تجربه کنم
اگه یکم راهنمایی کنید ممنون میشم
1-تفاوت سری های Y و G و E و X چیه؟
2- سرعت ها واقعی هستن؟ یعنی 128 بگیریم با سرعت 16 دانلود میکنه یا بیشتر؟
3-این سرویسی که تو عکس مشخص کردم ، 1ماهه نداره؟ یعنی حداقل باید 3 ماهه گرفت؟ کسی میدونه سرعت دانلودش چقدره؟
4- کلا بهترین سرویس پارس آنلاین با ماهی 20 تومن کدومه؟ در ماه هم 3-4 گیگ ترافیک برام کافیه.
ممنون:20:
البته نمي دونم چقدر ميشه به اين صحبت ها كه در چت رد و بدل ميشه اعتماد كرد.نقل قول:
من خودم چند روز پيش داشتم توي سرور son كه بچه هاي تركيه اي هستند بازي ميكردم(cod mw1(
بعد كه باهم توي xfire صحبت ميكرديم پرسيدم از سرعت و قيمت گفت 5.5 مگ پهناي باندشه و 35 دلار بابتش ميده پينگش هم كه در حد تيم ملي بود .
منم قبول دارم كه همه دنيا از اينترنت به صورت يك اندازه بهره مند نيستند و بسته به ميزان درآمد و ... فرق داره و نميشه همه رو مقايسه كرد.
ولي يه چيزهايي هست كه مخصوص خودمون هست.
هم توي مثال شما هم مال من مشخصه كه اونها چيزي به نام فروش ترافيك ندارند(من بهش گفتم ماهي 3 گيگ شاخ درآورد!)
1- من كه نميدونم:31:نقل قول:
الان توي پنل من زده sr128_3g1 با سرعت 128 حالا اين كجاست توي اين ليست معلوم نيست!(همون fp1-9x هست) y كه معلومه year هست! g هم گلد هست!
2-نه به جز خوزستان الان بقيه جاها موردي نداره روز حدود 1 مگ يا بيشتر هست سرعتت و شب بسته به منطقه كمتره.
3-اين 512 هست روزها 220 اينها دانلود ميكني!
4- كلا اگه من بودم به جاي شما اگه GP1-9X1داره مركزتون اين رو بگير 3 ماه ميشه 47 تومن.
اگه نداره همون fp1-9x بگير ماهي 3 گيگ و سه ماهه 36 تومن.
بنده در تاریخ 14/7/89 از پارس آنلاین سرویس 9 گیگ سه ماهه خریدم که تا 15/10/89 اعتبار داشت. حدود 20 روز پیش یک ایمیل از شرکت پارس آنلاین به بنده رسید که در آن قید شده بود که چون 80 درصد از اعتبارتان مصرف شده شما بیایید و سرویستان را تمدید کنید. بنده از دنیا بی خبر به صورت اینترنتی در تاریخ 2/10 /89 یعنی دو هفته قبل از اتمام سرویس قبلی یک سرویس جدید سه ماهه دیگر خریدم و سرویس جدید به عنوان قرارداد پشتیبان پارس آنلاین اضافه شد (مستطیل قرمز پایین عکس):
بنده به این امید که چون اعتبارم را دو هفته پیش تمدید کرده ام طبق روال هر شب مودم را روشن کردم و با برنامه داونلود منیجر به صورت اتوماتیک از ساعت 1 بامداد تا 6 صبح 15/10/89 شروع به داونلود کردم صبح باکمال تعجب دیدم که حدود 2200 مگ از اعتبار جدید بنده کسر کرده است
این تاریخچه قرارداد اولیه من از 14/7/89 تا پایان ترافیک یعنی 22:56 روز 14/10/89:
این هم تاریخچه قرارداد تمدید شده پشتیبان که از 22:56 روز 14/10/89 شروع شد:
به رییس پارس آنلاین شیراز خانم اسدسنگابی مراجعه کردم و با اصرار فراوان از او خواستم تا ترافیک مصرفی بنده را ساعت به ساعت نشان بدهد( به وسیله برنامه ای فقط مخصوص خودشان). جالب است ایشان گفتند که شما 191 مگ رایگان را در ساعت 1 تا 2 صبح مصرف کرده اید و از 2 صبح تا 6 صبح هیچ مصرفی نداشته اید و 2200 مگ را از ساعت 6 تا 7 صبح مصرف کرده اید!!! و نمودار آنرا به بنده نشان دادند. به ایشان گفتم یعنی من از ساعت 6 صبح تا 7 صبح 2200 مگ داونلود داشته ام!! (پس از یک حساب کتاب ساده سرعت بنده در این یک ساعت 4.9 مگابیت بر ثانیه بوده است !!!! که در هیچ شرکتی این چنین سرعتی به مشتری نمی دهند)
ایشان گفتند که من این موضوع را به تهران ایمیل می زنم و چند هفته طول می کشد تا شاید نتیجه بگیرید و شاید نگیرید !!! بنده گفتم این موضوع مثل روز روشن است و شما باید الان نتیجه را به من بگویید. خلاصه شدیدا ناراحت شدم و از تمدید اینترنتی کذایی سخت پشیمان
سلام
من سرويس شاتل دارم . سرويس art 1 .
سرعتم هم هميشه روي 16kb هست . نه بالتر نه پايين تر - ميخواهم اين ماه از پارس بگيرم- البته تهرانم- وضعيت پارس
چطوري ايا بيم ترفش يا نه
سلام بنده مودممو که زاکسل بود با یک مودم سیمفونی 5210 عوض کردم ولی احساس میکنم سرعت دانلودم پایین اومده قبلنا با idm سرعت دانم به 190 میرسید ولی الان تا 150 به زور بالا نمیره یعنی میتونه علتش مودمم باشه..ممنون...در ضمن سرویسم 256 هست
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
سلام بنده مودممو که زاکسل بود با یک مودم سیمفونی 5210 عوض کردم ولی احساس میکنم سرعت دانلودم پایین اومده قبلنا با idm سرعت دانم به 190 میرسید ولی الان تا 150 به زور بالا نمیره یعنی میتونه علتش مودمم باشه..ممنون...در ضمن سرویسم 256 هست
سرعت ها معمولا بیشتر از حالت عادی هستند و معمولا با سرعت های بالاتر از سرعت واقعی به کاربر سرویس میدهند ولی گاها پیش میاد که افت سرعت رو داریم