خب با امشب شد سه شب که یاهو مسنجر من از ساعت 2 تا حدود 5 (البته امشب رو نمیدونم) صبح وصل نمیشه. ببینم امشب هم همینطوره....الان یاهو وصل نمیشه ببینیم تا کی طول میکشه.
Printable View
خب با امشب شد سه شب که یاهو مسنجر من از ساعت 2 تا حدود 5 (البته امشب رو نمیدونم) صبح وصل نمیشه. ببینم امشب هم همینطوره....الان یاهو وصل نمیشه ببینیم تا کی طول میکشه.
با سلام
من به تازگی از مبین نت یک مودم خریدم. مارکش فکر کنم که TR-069 باشه. شکل مودم هم به قول فروشندگانش کوزه ای شکله
سیستم وصب شدن به مودم از طریق رمز نگاری WEP هست. می خواستم از کسانی که کار با این مودم را بلدند بپرسم که چگونه می توان نوع وصل شدن به این مودم را به صورت WPA یا WPA2 در آورد؟ (همون روشی که می گویند اگر یکی شبکه را -- کند ، تا وقتی که کد کارت دریافت وای فای اش به مودم داده نشود نمی تواند از ترافیک شبکه استفاده کند)
درضمن در قسمت تنظیمات مودم هم قسمتی به اسم Secerutiy وجود ندارد.
با تشکر
نقل قول:نقل قول:
ببخشيد ميتونم بپرسم چرا؟
در ضمن يكي بهم مي گفت سرعت وايمكس شايد الان از adsl بيشتر باشه اما 6 ماه يه سال ديگه كه مشتركينش بيشتر شد معلوم نيست اوضاع شركت چطوري بشه!
به نظر شما ميتونه حرفش درست باشه؟؟؟
سلام دوستان...
دو روز میشه که دارم از وایمکس مبین نت استفاده میکنم(512-5گیگ)! انصافا اون چیزی بوده که انتظار داشتم...
سرعتم متوسط 63 و قطعی هم نداشته البته همه اینا تا این لحظه ایه که دارم اینا رو تایپ میکنم...
یک سالی وایمکس ایرانسل داشتم! اما دیدم مبین شبا رایگان داره با اینکه مودمش گرونتره اما نسبت به ایرانسل بهتره!دیشب 1.2 گیگ دانلود داشتم
سلام
من الان تو پیج های پیش یه چیزی خوندم که خیلی حالم گرفته شد
من پارسال 256 نامحدود - 6 ماهه ایرانسل با مودم رایگان گرفتم که البته از سرویش واقعاً راضی بودم غیر از چند دفعه (شاید کمتر از 4-5 بار) قطعی نداشت...سرعتش هم صابت بود و نوسان نداشت
ولی حالا سرویس نامحدودم تموم شده و چون 2 نفر هستیم که از اینترنت استفاده میکنیم به طور میانگین ماهی 5-6 گیگ ترافیک لازم دارم که سرویس های حجمی حال حاضر ایرانسل اصلاً جوابگو نیست و خرید گیگ اضافه هم اصلاً به صرفه نیست
حالا اومدم سرویس های محدود مبین رو خودنم خیلی برای من مناسب تر بودن ...ضمن اینکه گیگ اضافه اش هم 2000 تومان ارزون تر بود و اینکه شبانه و جمعه هم رایگانه که اینو هم ایرانسل نداره.....
ووووووووووووووولی قبلاً خونده بوودم که میتونی از ایرانسل به مبین و برعکس انتقال پیدا کنی .... یعنی رو مدومت ست میکنن تنظیماتشون رو..... واسه همین من پارسال با خیال راحت گرفتم ....گفتم اگه ناراضی بودم عوض میکنم
الان دیدم که نوشتن قبول نمیکنه؟؟؟؟؟ درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من مودم WiFi داخلی ایرانسل رو دارم....همونی که 2 تا آنتن داره..... یعنی حالا نمیتونم از مبین سرویس بگیرم؟؟؟ باید دوباره مودم بخرم ازشون؟؟؟؟ خیلی مسخره است که ؟؟؟؟ :(((((((((((((( خیلی حالم گرفته میشه اگه این درست باشه....
یعنی گیر کردم تو ایرانسل و باید کلی پول الکی بدم؟؟؟؟؟؟؟؟ :41::41:
بچه ها سلام خسته نباشین .
من از وایمکس مبین نت سرویس 1024-15گیگ گرفتم هم چیزش خوبه فقط اینکه تو صفحه e-care نوشته تا حالا من 2800 مگ استفاده کردم چطوری میتونم وضعیت روزانه را نگاه کنم مثلا امروز چقدر دانلود داشتم دیروز چقدر و ...
ممنون میشم کمک کنید
معمولاً پشتیبانی به خاطر راحتی خودشون میگن مودم رو باید از خودمون بخری.نقل قول:
اما توی فرم ثبت نام در سایت مبین نت قسمتی برای وارد کردن مک آدرس وجود دارد.
شما باید با نمایندگی فروششون صحبت کنی و ثبت نام کنی. یا اینکه از آن فرم ثبت نام کن.کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=3&ContentID=31
در ecare و در قسمت query busines info و در بخش call history میتونی با وارد کرد یک بازه زمانی خاص کلیه ترافیک اون بازه رو ببینینقل قول:
دیگه نوشتن درباره مبین نت و البته مشکلات مبین نت خیلی تکراری شده ولی برحسب وظیفه اومدم اعلام کنم که بعد از 5 دقیقه صفحه فروم باز شد و تونستم این پس رو بزنم. یاهو مسنجر همچنان مشکل داره و نمیشه وصل شد. خیلی از سایتها که کمی سنگین هستن هم باز نمیشن یا اگر باز بشن به سختی و به صورت به هم ریخته هستن. در این وضعیت حتما حدس میزنید که امکان استفاده از چی پی ان و شیلترشکن هم نیست و کلا مبین نت حتی اندازه دیال آپ هم کاربرد نداره.
واقعا باعث تاسفه که هیچ خبری از پیشرفت و یا حتی ثبات خدمات در مبین نت نیسن. البته شرکتی که هنوز انقدر برای مشتریکن ارزش قائل نیست که صفحه کنترل حسابش رو فارسی کنه دیگه بهتر از این نخواهد بود.
من هم دقیقا وضعیت مشابه شما رو دارم، واقعا افتضاح شده ، چرا یک فکری بحالش نمیکنن؟ بابا خسته شدم!نخواستم جمعه مجانی!نقل قول:
من هم دقیقا وضعیت مشابه شما رو دارم،نقل قول:
مبین نت یزد هم بعد از چند جمعه که بد نبود الان امروز رسما نابود هستش! سرعت خیلی پایین و قطعی مکرر... :(
بله..... بعد از حدود 3 هفته ما هم به مشکلات شما دچار شدیم
الان بدون چیز پی ان حتی نمیشه سایت های خیلی سبک مثل Google رو هم وا کرد.......
الانم با بدبختی چیز پی ان رو وصل کردم......
این وضع جمعه ها برای من به کل ضرر چون کار من جوری که در اصل فقط جمعه ها می تونم به راحتی کار کنم....
نمیشه به مبین نت گفت که این جمعه ها رایگانم بردارن؟
والا ما که نفهمیدیم
یک سری میان میگن جمعه 2 گیگ دانلود کردیم کلی تعریف میکنن
یک سری میان میگن افتضاحه این مبین نت:20:
یعنی واقعا حالا ما چکار کنیم؟؟
مثلا اومدیدم راهنمایی بشیم اینجا:19:
دوست عزیز من در یک جمله بهت بگم: فعلا هرگز به فکر مبین نت نباش.نقل قول:
توضیح: ببین دوست من سرویس مبین نت به روز و ساعت و دقیقه و حتی ثانیه ها بستگی داره. مثلا ممکنه شما امروز سرویس بگیری و تا جدود یک ماه (مثل خود من) سرویستون واقعا عالی باشه اما بعد از اون یک ماه مثل خیلی از بچه های این تاپیک دچار انواع و اقسام مشکلات بشی. متاسفانه سرویس مبین حتی در یک 24 ساعت هم ثبا نداره و ممکنه در هر ساعتی از شبانه روز تغییر کیفیت پیدا کنه. فعلا بزرگترین معضل جمعه ها هست که مثل همین الان با زور وصل میشه و تقریبا 90 درصد سایت ها رو باز نمیکنه. در روزهای عادی هم با اینکه وضعیت بهتره ولی خبری از پایداری کیفیت نیست. حالا یه عده که مثل من فقط وبگردی میکنن و تا حدودی دانلود شاید کارشون راه بیفته ( که البته خود من هم الان دیگه خیلی شاکی هستم) ولی دوستانی که برای مصارف خاص مثل ویدئو کنفرانس و بازی آنلاین و ... میخوان سرویس بگیرن حتما به مشکل میخورن. اون اوایل بحث این بود که کیفیت سرویس به منطقه شما ربط داره ولی با شکایاتی که تقریبا از همه مناطق شنیدم میتونم بگم مبین نت مشکل اساسی داره و نمیدونم کی قراره حل بشه. مثلا الان 4-5 روزه که یاهو مسنجر من از ساعت 2 تا 5 صبح وصل نمیشه و عملا تعطیل هست. گاهی اوقات حتی چی پی ان و شیلترشکن هم وصل نمیشه.
در کل در وضعیت کنونی واقعا وجدانم اجازه نمیده که مبین نت رو به کسی توصیه کنم.
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
دوست عزیز من در یک جمله بهت بگم: فعلا هرگز به فکر مبین نت نباش.نقل قول:
توضیح: بین دوست من سرویس مبین نت به روز و ساعت و دقیقه و حتی ثانیه ها بستگی داره. مثلا ممکنه شما امروز سرویس بگیری و تا جدود یک ماه (مثل خود من) سرویستون واقعا عالی باشه اما بعد از اون یک ماه مثل خیلی از بچه های این تاپیک دچار انواع و اقسام مشکلات بشی. متاسفانه سرویس مبین حتی در یک 24 ساعت هم ثبا نداره و ممکنه در هر ساعتی از شبانه روز تغییر کیفیت پیدا کنه. فعلا بزرگترین معضل جمعه ها هست که مثل همین الان با زور وصل میشه و تقریبا 90 درصد سایت ها رو باز نمیکنه. در روزهای عادی هم با اینکه وضعیت بهتره ولی خبری از پایداری کیفیت نیست. حالا یه عده که مثل من فقط وبگردی میکنن و تا حدودی دانلود شاید کارشون راه بیفته ( که البته خود من هم الان دیگه خیلی شاکی هستم) ولی دوستانی که برای مصارف خاص مثل ویدئو کنفرانس و بازی آنلاین و ... میخوان سرویس بگیرن حتما به مشکل میخورن. اون اوایل بحث این بود که کیفیت سرویس به منطقه شما ربط داره ولی با شکایاتی که تقریبا از همه مناطق شنیدم میتونم بگم مبین نت مشکل اساسی داره و نمیدونم کی قراره حل بشه. مثلا الان 4-5 روزه که یاهو مسنجر من از ساعت 2 تا 5 صبح وصل نمیشه و عملا تعطیل هست. گاهی اوقات حتی چی پی ان و شیلترشکن هم وصل نمیشه.
در کل در وضعیت کنونی واقعا وجدانم اجازه نمیده که مبین نت رو به کسی توصیه کنم.
امروز واقعا افتضاح بود!!!!
بستگی به 1001 چیز داره! زمان استفاده، شلوغی شبکه، شهری که استفاده می کنید...نقل قول:
من یزد هستم، 4-3 جمعه اخیر خوب بود، ولی این هفته از ساعت 10 صبح تا حالا بسیار بدتر از اینترنت Dial-Up بوده برام.
برای من شخصا حتی یک بار هم پیش نیومده که شب ها بد باشه، ولی جمعه ها خیلی پیش اومده.
کلا شما جمعه ها رو خراب حساب کنید...
سلامنقل قول:
جواب این سوالمو نمی دین؟؟؟!!! :41::41::41:
با سلام...منم دقیقا چند وقته که مشکل پیدا کردم. این جمعه و 2 تا جمعه ی پیش تقریبا به طور کامل قطعی سرویس داشتم. روزهای عادی هم ساعات 2-6 اتوماتیک تمام پورت ها بسته می شه و فقط می شه صفحات وب اونم به سختی باز کرد. جالب اینجاست که دانلود مستقیم رو با سرعت کامل می گیره اما تورنت سرعتش نزدیک صفره. جمعه ها هم که اصلا فجعست. از دیشب ساعت 12 تا امشب حتی 1 بایت هم دانلود نشد.صفحات وب که 10 دقیقه طول می کشید که لود شه اونم با 10 بار ریفرش. حتی یاهو مسنجر هم وصل نمی شه. جالبه به پشتیبانی زنگ زدم چند بار جواباشون خیلی خنده داره. یبار گفتن مودمتون داغ کرده 2-3 ساعت خاموش کنین. یبار دیگه گفتن آنتنتون ضعیفه شنبه زنگ بزنین براتون نصاب بفرستن یعنی فقط می خوان یجوری بپیچونن. دیگه واقعا گندشو در آوردن...
من تازه اینترنت مبین نت رو گرفتم (شاتل داشتم) و این جمعه اولین جمعه ای بود که استفاده کردم همان طوری که دوستان اشاره کردن اینترنت کلا قطع بود. پشتیبانی به من گفت که سیگنالم ضعیفه . من فقط خواستم بگم با مودم ور نرید و لازم نیست مرتب جابه جا کنید من مودم رو تقریبا از پنجره انداختم بیرون با طناب بستمش سیگنال عالی طوری که پشتیبانی خودش کم آورد که بگه ایراد از کجاست !!!! این ایراد ماله خود شرکت مبین نت است که روزه جمعه پهنای باند رو طوری کرده که کسی حجم بالا دانلود نکنه !!! من ۱۰۲۴ گرفتم سرعت دانلودم ۱۲۸ ک ب روز جمعه داشتم با سرعت عالی می گرفتم که درست راس ساعت ۱۰ یکدفه به کل قطع شد ... راهش هم این نیست که روز جمعه رایگان نباشه کافیه سرعت دانلود نصف کنند تا همه استفاده کنند
خیلی جالبه
آنتن مبین نت سر کوچه ما هست نمیدونم ربطی داره یا نه اما من از وقتی مبین نت گرفتم تا به حال یک بار هم قطعی نداشتم
و سرعت دانلودم از 60 پایینتر نیومده دیروز جمعه نزدیک 2 گیگ گرفتم و شب ها هم همین حدود دانلود دارم
واقعا عجیبه
سرویس من هم طبق روال همیشه مخصوصاً جمعه ها به شدت مشکل داشت و این مشکل اونقدر زیاد بود که به غیر از دانلود اون هم با کانکشن های زیاد و فقط از لینک مستقیم تقریباً کار دیگه ای نمیشد کرد. البته امروز هم سرعت کمه و به سختی هم میشه وبگردی کرد.
اینم تست امروز (شنبه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست های اسپید تست هم چند وقته هر چقدر سرعت بد باشه با بعضی سرور ها سرعت عالی میزنه.
سرعت دانلودم از مدیافایر با یک کانکش بین 0 تا 5 است. البته اکثر اوقات صفر یا بایت است.(سرویس 1 مگابیت) که نشون میده وضعیت چقدر بده.
تقریباً سرعت هر پروتکلی به غیر از http هم بسیار کم شده. تورنت ، وی پی ان (انواع آن) و ...
کندی شدید سرعت شبکه در سراسر کشورشبکه وایمکس مبین نت در سراسر کشور با کندی شدید سرعت مواجه شده است که نارضایتی کاربران را فراهم آورده است . به اطلاع می رسانیم که مشکلات در دست بررسی است و این افت کیفیت دوامی نخواهد داشت .از همه کاربران عذر خواهی نموده و امیدواریم که بتوانیم جبران نماییم.
منبع: وبلاگ مبین نت
تمامی مشکلات دست خودشونه. قشنگ واضحه که یه ساعتای مشخصی بعضی پورتها بسته میشه. مثلا یاهو مسنجر که من و یکی از دوستان گفتیم. یا تورنت که بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا بد. اصلا دست به مودم نزنید و خودتونو با زنگ زدن به پشتیبانی خسته نکنید چون هیچ راهنمایی و کمکی نمیکنن. فقط دعا کنید وضع اینترنت کشور درست بشه چون با این اوضاع حتی اینترنت گیگابیتی هم به درد نمیخوره
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
نقل قول:
واقعا برای شانس خوبتون بهتون تبریک میگم. خواهش میکنم به عنوان یکی از کاربران راضی مبین هر چندوقت یکبار ما رو در جریان کم و کیف سرویستون قرار بدین
شرمنده آقا وحید ولی این حرف شمارو قبول ندارم. چونکه اگر قرار بعضی از پورتها را ببندند پس باید برای همه این مشکل وجود داشت. ولی من در تمام مدتی که شما می گفتی با یاهو مشکل داری من براحتی از یاهو و ... استفاده می کردم،حتی روزهای جمعهنقل قول:
مشکل فقط روزهای جمعه هستش که سرعت خیلی افت می کنه و با اینترنت 512 سرعت دانلود به 20 میرسه.
اینکه مشکلات عمدی است حداقل برای من شکی نیست. مثالش همین دیشب ساعت 12 سرعت دانلود از مدیافایر عالی بود پس من لینک ها رو آماده دانلود کردم. اما بعد از ساعت 1.5 چک کردم و هر کاری کردم بالای 2 الی 3 کیلوبایت نمیرفت و در اقلب اوقات هم صفر میزد (یعنی ارتباط با سرورش قطع میشد) و حتی تمام کانکشن های دانلود هم نمی تونستند وصل شوند اما با وی p ان sstp با دو کانکشن سرعت کامل بدون هیچ نوسانی میداد. این و بسیاری از موارد دیگه رو به مرور اینجا گفتم یا اصلاً مربوط به اینجا نبوده و نگفتم.
به هر حال من فکر میکنم عمدی در کار است اما در اینکه کار سرویس دهنده است یا جای دیگر به نظر من مورد دوم محتمل تر است.
دوست عزیز سرویس منم قبلا مثل شما بود. جمعه ها افت سرعت داشتم اما سرویس کاملا قابل استفاده بود. اما در حال حاضر پورت ها رو می بندن و سرویس کاملا غیر قابل استفاده می شه. انگار که من جمعه ها و شب ها بعد از ساعت 2 اینترنت ندارم.نقل قول:
با سلام
من میخوام وایمکس بگیرم نمیدونم از ایرانسل بگیرم یا مبین نت؟:45:
از طرفی من میخوام قابل جا به جایی باشه و اینطور که تو سایت مبین نت دیدم مودم مثل مودم usb ایرانسل دارن
هزینه هاش رو هم نمیدونم
خلاصه لطفا دوستان نظراتشونو بگن که من بخرم، نخرم؟ از کی بخرم؟ چند بخرم؟و....:31:
با تشکر فراوان
Ati68
سلام دوستان
من مدتی است که یه مودم USB از ایرانسل گرفتم همراه با یه اکانت ولی خیلی مشتاق هستم بدونم که میشه با این مودم از شبکه مبین نت استفاده کرد یا نه.
مسلما از خودشون اگر بپرسین میگن نه!! ولی من تا خودم تست نکنم باورم نمیشه و خودم احساس میکنم که بشه!!
تنظیمات و کانفیگ مودمهای وایمکس رو بلدم ولی مشکل اینجاست که اکانت از مبین ندارم که بتونم وارد شبکه بشم.
اگر از دوستان مبین نتی کسی هست که تمایل داره که با هم یه همکاری کنیم که پی به این قضیه ببریم هم من اکانت و کانفیگ مودم ایرانسلم رو در اختیارشون بذارم و هم ایشون اکانت و کانفیگ مودمشون رو به من بگن ، یه پیغام به من بدید.
نقل قول:
چاکرم majidson عزیز
ببین من دقیقا تجربه ام رو میگم. همین دیشب من حدود ساعت 1:50 دانلود یک تورنت رو شروع کردم و داشتم با سرعت تقریبا نرمال دانلود میکردم (حدود 14-15 کیلوبایت) باورت نمیشه ولی دقیقا سر ساعت 2 سرعت تورنت شد یک کیلوبایت و تا ساعت حدود 5 عملا با همون سرعت یک کیلوبایت مشغول دانلود بود . خب اسم این میشه چی؟ در حالیکه وضعیت فایل تورنت هم خیلی خوب بود و اصلا مشکل سید و پیر نداشتم. همین الان که دارم این پست رو میزنم با اینکه یاهو مسنجر وصل شده ولی جی میل اصلا و ابدا وصل نمیشه. اون چند شبی که یاهو مشکل داشت دقیقا هر شب در حدود ساعت 2:30 از یاهو مسنجر میپرید بیرون و دیگه وصل نمیشد تا حدود ساعت 5....
اینکه میگی اگر پورتی رو ببندن برای همه بسته میشه از نظر علمی درست نیست. برای یک سرویس دهنده اینترنت این اصلا کاری نداره که یک پورت یا تعدادی پورت رو برای یک گروه از مشترکین ببنده یا دقیقا راس یک ساعت خاص برای تعدادی از مشترکین افت کیفیت رو درنظر بگیره.
در کل در این تاپیک سعی همه ما بر اینه که اطلاع رسانی در مورد وضعیت مبین نت داشته باشیم و اتفاقا اگر اینترنت شما مشکلی نداشته باشه باور کن من خوشحال میشم چون میفهمم که حداقل این مشکل همه گیر نبوده و امیدی به بهبودش هست.
خواهش میکن اطلاع رسانی تونو ادامه بدین
سلام دوستان
من مدتی است که یه مودم USB از ایرانسل گرفتم همراه با یه اکانت ولی خیلی مشتاق هستم بدونم که میشه با این مودم از شبکه مبین نت استفاده کرد یا نه.
مسلما از خودشون اگر بپرسین میگن نه!! ولی من تا خودم تست نکنم باورم نمیشه و خودم احساس میکنم که بشه!!
تنظیمات و کانفیگ مودمهای وایمکس رو بلدم ولی مشکل اینجاست که اکانت از مبین ندارم که بتونم وارد شبکه بشم.
اگر از دوستان مبین نتی کسی هست که تمایل داره که با هم یه همکاری کنیم که پی به این قضیه ببریم هم من اکانت و کانفیگ مودم ایرانسلم رو در اختیارشون بذارم و هم ایشون اکانت و کانفیگ مودمشون رو به من بگن ، یه پیغام به من بدید.
دوستان من هم مبین نت دارم، امکانش هست که پینگ رو برد بالا؟
این مشخصات سرعتمه از سایت speed گرفتم:
Download Speed: 403 kbps (50.4 KB/sec ) Upload Speed: 118 kbps (14.8 KB/sec )
مدیرعامل شرکت مبین نت: با ایجاد ظرفیت جدید سرعت اینترنت افزایش می یابد. به گفته مدیرعامل شرکت ارتباطات مبین نت عامل کندی سرعت وایمکس در روزهای تعطیل افزایش ترافیک به دلیل رایگان بودن سرویس است.
وایمکس نیوز - محمد تقی خاکی در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان این مطلب گفت: در روزهای عادی و غیر تعطیل سرویس اینترنت وایمکس مبین نت برای مشترکین قابل قبول است اما از آنجا که در ایام تعطیل ارایه سرویس رایگان برای کاربران پیش بینی شده است همین عامل موجب شده تا در این روزها کندی سرعت در شبکه محسوس شود.
وی افزود: مبین نت براساس نیاز و پیش بینی قبلی برای خرید پهنای باند درخواست خود را به زیرساخت ارایه داده است که براساس مذاکرات انجام شده به زودی ظرفیت های جدید به شرکت تحویل خواهد شد.
خاکی گفت: ما تمامی تلاش خود را به کار گرفته ایم تا سرویسی با کیفیت در اختیار کاربران وایمکس قرار دهیم و با همکاری خوبی که زیرساخت در این بخش با ما دارد به زودی شاهد تحولی چشم گیر در سرعت اینترنت خواهیم بود.
یعنی واقعا هیچکس نیست اینجا ؟!!!نقل قول:
معذرت میخوام از حرفای تکراری
از ساعت دو یاهو مسنجر وصل نمیشه
شیلتر شکن تعطیل
چیز پی ان تعطیل
گوگل باز نمیشه
تورنت دانلود نمیشه
معمولی ترین صفحات هم با زور باز میشن
خنده دار تر از این این میشه حرفی زد؟نقل قول:
وی افزود: مبین نت براساس نیاز و پیش بینی قبلی برای خرید پهنای باند درخواست خود را به زیرساخت ارایه داده است که براساس مذاکرات انجام شده به زودی ظرفیت های جدید به شرکت تحویل خواهد شد.
میگه براساس پیش بینی قبلی... این پیش بینی قبلی احتمالا منظورش دیروز بوده که یهو یادش افتاده پهنای باند بخره. از این مسخره تر حرفی نمیشه شنید. کار رو شروع کردن ولی نمیدونستن که ازش استقبال میشه.
جمعه ها و ساعات شبانه رو رایگان کردن ولی نمیدونستن که ممکنه ظرفیت شبکه کافی نباشه
توی این شرکت یعنی هیچ تکنسینی نبوده که یه پیش بینی هایی بکنه و نذاره کیفیت سرویس توی این منجلاب بیفته.
مجید جان بابت خبر مرسی
خنده دار تر از این این میشه حرفی زد؟نقل قول:
میگه براساس پیش بینی قبلی... این پیش بینی قبلی احتمالا منظورش دیروز بوده که یهو یادش افتاده پهنای باند بخره. از این مسخره تر حرفی نمیشه شنید. کار رو شروع کردن ولی نمیدونستن که ازش استقبال میشه.
جمعه ها و ساعات شبانه رو رایگان کردن ولی نمیدونستن که ممکنه ظرفیت شبکه کافی نباشه
توی این شرکت یعنی هیچ تکنسینی نبوده که یه پیش بینی هایی بکنه و نذاره کیفیت سرویس توی این منجلاب بیفته.
مجید جان بابت خبر مرسی
خدا لعنتشون کنه !!!!
من تو ساعت های مجانی vpان دارم ولی سی سی کم و صفحه دیدن و اینا تعطیل مگه اینکه از vpان استفاده کنم
معلوم نیست چه غلطی کردن پکت لاست خیلی زیاده الان با mtr امتحان کردم سرور سی سی کم رو 100٪ پکت لاست داده
موندم برم مخابرات بگیرم یا نه !!! این محله سگ مصب ما فقط 3 تا راه داری یا شاتل :41: یا مبین نت :34: یا مخابرات :41: