من ماه پیش یه سرویس امگابیت گرفتم و الان میخوام یه 512 دیگه هم بگیرم. مشکلی نیست با نمونه مشابه از همون مجوز(مجوز از طرف یک پزشک) و همون آدرس دوباره درخواست بدم برای یه سرویس جدید؟
Printable View
من ماه پیش یه سرویس امگابیت گرفتم و الان میخوام یه 512 دیگه هم بگیرم. مشکلی نیست با نمونه مشابه از همون مجوز(مجوز از طرف یک پزشک) و همون آدرس دوباره درخواست بدم برای یه سرویس جدید؟
قیمتهای ایرانسل چجوریه ؟؟!! سرویس یک مگ هشتاد و سه هزار تومن و دو مگ صد و سه هزار تومانه ؟!!!
چرا قیمتش با مثلن ADSL اینقدر فرق داره ؟!
بعد میشه از این سرویسها واسه کافی نت استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
بله میشه برای کافی نت استفاده کرد الان یه کافی نت هست که 2mb داره سرعت دانلودش هم روی 250 هست:46:نقل قول:
چند صفحه قبل خوندم که اگر زیاد دانلود داشته باشی اکانت از حالت نامحدود میاد بیرون !!!نقل قول:
ما میخوام در کنار کافی نت شب تا صبح دانلود داشته باشیم
در ماه چقدر باید دانلود کنیم که مشکل پیش نیاد ؟ 30 گیگ در ماه یا 30 گیگ در روز ؟؟؟
نه اون محدودیت رو واسه این گذاشتند که اگه کسی شبکه رو -- کرد مچشو بگيرند...نقل قول:
شما اگه 250 تا سرعت دانلودت باشه،24 ساعت شبانه روز و 30 روز هر ماه دانلود کني،مشکلي نداره...
من مثلا 512 دارم سرعتش 65 کیلو بایته...اگه از صبح تا شب دانلود کنم میشه:65*24*3600*30=168گيگ!که عمرا به اين عدد نميرسم...
واسه 2 مگ هم همینطور:250*24*3600*30=648 گیگ!:18:چقدر زیاد شد...
دوستان اگه کسی دو تا سرویس داشته باشه میتونه اعتبار یکی رو به یکی دیگه انتقال بده ....(هر دو تاش اعتباری باشه)
اره باید بشه
میشه یه مطب کلی برای مقایسه وایمکس موبین نت با ایرانسل معرفی کنید
با عرض سلام بالاخره وایمکسمو رفتم گرفتم :31: زنگ زدن بهم گفتن بیا بگیرش مودم داخلی usb ... رفتم پیش کارشناس کلی سوال کردم حالا میخوام کل اتفاقات روز نصب مودم و بگم ... امیدوارم به دردتون بخوره... وقتی مودم و وصل میکنی مراحل نصب میاد اتوماتیک... بعد از اینکه مراحل نصب تمام میشه یک کانکشن ساخته میشه بازش که میکنیم یک صفحه کوچک میاد که داره کانکت میکنه دیسکانکت کنینش و با کلیک بر روی گوشه ی سمت راست پایینه پایین صفحه کانکشن و تغییر بدین قسمت یوزر نیم پسوردو وارد کنین اگه هست که هیچی حالا کانکت و بزنین وسط صفحه 2 مقدار میاد بالایی پایداری سیگناله که باید از 10db به بالا باشه پایینی هم که سیگنال دریافتی باید از 75- dbp بیشتر باشه یعنی هرچی به سمت عدد مثبت بره بهتره من با 80- هم وصل شدم من کلی جای مودم و تغییر دادم اتاقمو عوض کردم تا با نصب مودم بالای پنجره اتاق طرف حیاط بیرون اتاق روی نرده ( ساختمان بلند این طرف کمتره ) connecting به connected تبدیل شد و من به دنیای ایرانسل خوش اومدم :31: انقدر باید تغییر بدین جای مودم و تا مقدارایی که گفتم بدست بیاد من با 10 و 80- وصل شدم با همین مودم تو خونه ی پسرخالم با 16 و 74- وصل شد که خیلی خوب بود سرعت باز کردن وب سریع بلافاصله برای سایت yahoo و باز کردن میل و 2 الی 3 ثانیه برای سایتایه سنگین سرعت دانلود 15 kb/s که بالا پایین میرفت و من ازش راضی هستم
نقل قول:
این دوست من که کافی نت داره نامحدود گرفته و همه هم به خاطر سرعت بالایی که داره میان اونجا برای دانلود و در ماه خیلی بیشتر از 30gig استفاده میکنه مشکلی هم نیست
سلام مودم usb که از سامانه تقویتش جدا میکنم داغ میکنه طبیعیه ؟ :31:
خیر مشکلی نیستنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
آیا امکان انصراف از سرویس wimax وجود داره؟ . اگه آره، چطور اقدام کنم ؟حدود 6-7 ماه پیش سرویسو گرفتم.
به خودشون هم زنگ میزنم جواب نمیدن (بعد از 10 دقیقه انتظار)
ممنون
من نمیفهمم چرا adsl و با وایمکس مقایسه میکنین ? این 2 تا چه ربطی به هم داره ؟
سلام راستی من یک مودم وای فای ایرانسل هم میخوام بگیرم میشه یک کارت شبکه وایرلس usb خوب معرفی کنین و بگین کارت شبکه usb بهتره یا همین معمولیا؟ ممنون
سلام میخوام یک مودم وایفای ایرانسل هم بخرم میشه یک کارت شبکه usb خوب معرفی کنین؟ و توضیح بدین کارت شبکه معمولی بهتره یا usb؟
متاسفانه خیر...امکان انصراف نیست.اکانتت رو به يکي بفروش...نقل قول:
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
من مودم USB سیسکو WUSB600N گرفتم حدود 60000 تومن...ازش راضی ام...قدرت گيرندگیش خوبه...فکر نمیکنم قدرتش از PCI کمتر باشه...نقل قول:
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
اره...:20:نقل قول:
منظورتون از انصراف چیه؟! مگه شما هر ماه پول را نمیریزید به حساب؟! اگه نریزید چی میشه؟!نقل قول:
یکم گرونه :31: ارزونتر معرفی کن میشه به سایت kimiaonline.com قسمت کارت شبکه یک سری بزنی بهم بگی کدوم بهتره ... بازم ممنون
ربطش توی اینه که ایرانسل هم باید از شرکتهای دیگه یاد بگیره و دست از خسیس بازی ورداره و سرعت ببره بالا .نقل قول:
الان یک و نیم ماهه شارژ نکردم و هر دو هفته اس ام اس میدن که بیا شارژ کن و استفاده کن ولی من ADSL گرفتم که خیلی بهتره. حالا این مودمشون با صد تومن هزینه مونده رو دستم. میخواستم یه طوری حتی به نصف قیمت ردش کنم بره.نقل قول:
ولی فکر نمیکنم تقصیر ایرانسل باشه ... اقا ایرانسل و بیخیال فناوری وایمکس زمین تا اسمون با adsl فرق داره ... نکنه adsl و میزارین تو کیفتون میبرین اینور اونور... من نمیگم وایمکس خوبه میگم این 2 تا رو نباید با هم مقایسه کرد بحث این 2 تا کاملا جداست
البته اصلاح میکنم حرفمو من نمیگم وایمکس ایرانسل خوبه :31: وگرنه adsl مقابل وایمکس حرفی واسه گفتن نداره . چرا شرکت mtn تو کشورایه دیگه خسیس نیست فقط تو ایران اینجوریه ؟
خوب شد نمردیم و یه شرکتی به اسم cell هم اختراع شد محض اطلاعتون ایرانسل اسم اصلیش MTN هست و cell به معنی سلول هست یعنی اطلاعات سلولی که به موبایل و امواج اینترنت و ... میگننقل قول:
یه چیزی بگم. ایرانسل خداییش سرویس خوبی هست تو ایران. میتونم بگم به یه دلیل عجیب دیگه خوب آنتن نمیده مخصوصا تو تهران اونم ساخت و سازهای بی قانونه. مثلا طرف خونه ی دوست من انقدر دور و بر خونه شون برج ساختن که خونه شون توی روز اصلا آفتاب نداره!
امواج وایمکس درسته که قدرت بالایی دارن ولی بهرحال توی پهنای باند مخصوص خودشون هم دچار اختلال میشن!
الان یک هفته ای هست که من 256 دارم با مودم WIFI میتونم بگم عالیه. پینگم بین 250 تا 400 هست!!!!
البته خوب در بهترین شرایطش رو گفتم.
یه چیز دیگه. هرچی تعداد یوزرها توی منطقه بیشتر باشه سرعت هم می مراتب پایینتر میاد. بهترین کاری هم که میشه کرد که مودم رو جابه جا کنید که یه جای خوب واسه آنتن دادن پیدا کنید!
-
سرویس وایمکس توی ایران درست جا نیفتاده. توی کشور سنگاپور که از هر 2 نفر یک نفر به اینترنت پر سرعت دسترسی دارن طبق آمار خودشون از هر 10 نفر 4 نفر از سرویس وایمکس البته به صورت پرتابل استفاده میکنن!
امروز دیدم 4 گیگ ترافیکم تموم شده در صورتی که BWmeter نشون میده که حدود 3 گیگ استفاده کردم . حالا به نظرتون ایرانسل اشتباه کرده یا این نرم افزار BWmeter دقیق نیست ؟ . در کل چه نرم افزاری رو برای محاسبه مقدار مصرف پیشنهاد میکنید ؟
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این واسه امروزه. 4 تا آنتنم هم پره.256 با مودم Wifi
احتمالا باید بهتر بشه چون از پنجره یکم دورم
ممنون از راهنماییت اما به جای اشتباه گرفتن جوابمو بده مهندس :31:
من که تاحالا تو عمرم به برکت دولتهای خدمتگذار جمهوری اسلامی ADSL نداشتم!یه مرکز کخابرات درپيتي داریم که ميري توش شتر با بارش گم ميشه...نقل قول:
اما تعریف از بچه ها شنيدم.مثلا يکي شاتل 128 گرفته،ماهانه با محدودیت 3 گيگ و شبا دانلود آزاد...ميگفت تو روزها که نميتوني دانلود کنی سرعت خيلي زياده...اما شبا که مجانیه برعکس!ميگفت شب اول 3فقط تونسته بود 30 مگ دانلود کنه...
يکي هم صبا نت داشت...ميگفت شبا هر يک ساعت يکبار قطع ميشه!
ايرانسل سرعت رسمي و قانونی روميده،عوضش از اون طرف دزدی نميکنه...سرعت ثابته...
حالا خودتون بگيد...من 512 نا محدود دارم...ماه پیش که ماه اولم بود 107 گيگ دانلود کردم...شما که ADSL داری چقدر دانلود ميکني؟
CISCO بهترین برنده...شما اگه فاصله PC تا مودم وایمکست کمه...ميتوني ارزونتری چيزي که پیدا ميشه رو بخری...نقل قول:
آقا يه سوال؟من وقتی با وایمکس دانلود ميکنم سرعت رو 65 هستش...ولی تا به وی//////---پي====ان کانکت ميشم...برنامه NETWorx سرعت دانلودم رو رو 120 نشون ميده!!!؟؟؟در حالی که idm همون 65 نشون ميده....!!!!!علت چيه؟!!!برنامه networx ایراد داره؟؟؟وایمکس در این مورد ضعف امنيتي داره؟شبکه ه-ک ميشه؟؟!!کي ميدونه؟؟!!
lفاصله 10 الی 15 متر و کمتر
من همین الان دارم دانلود میکنم. بستگی به اونی که تو ازش سرویس میگیری داره. مثلا من در حالت معمولی 35 دانلود دارم وقتی چیز پی ان رو فعال میکنم بین 27 تا 32 میرسه.
هرکس بسته به نیازش دانلود میکنه فکر کنم با adsl بیشتر بتونن دانلود داشته باشن چون سرعت دانلودش برای 128 kb به 100 kb/s هم میرسه البته اگه قانون سقف دانلود نداشته باشن ولی در کل فناوری جدید که میاد اگه بخواد زود پیشرفت کنه شرکتایه دیگه صدمه میبینن پس باید یک مدت بگذره تا بقیه بتونن پا به پای فناوری جدید پیش برن به نظر من اگه وایمکس خوب خدمات بده همینایی که از adsl دفاع میکنن میان سمت وایمکس..... فکر نمیکنم شرکت mtn انقدر ضعیف باشه .... فقط یک مسائلی جلوی پیشرفت سریعشو گرفته
نقل قول:
تو کافی نت من تو 15 روز فعلا 60 گیگ دانلود شده (سرعت 2 مگابیت) مشکلی هم نیست هنوز .
اینا همش داستانه برای دانلو :31:
نه اون اشتباه نرم افزاری هست اگر مقدار زمانی رو که مونده تا فایل دانلود بشه رو هم نگاه کنی میشه همون 512نقل قول:
دوستان در این مورد چیزی نمیدونید ؟نقل قول:
حجمي که آپلود کردی هم حساب ميشها...با اون میشه 3 گيگ؟؟؟نقل قول:
من يموقع 512 محدود داشتم از اين برنامه که استفاده ميکردم،مشکلی نبود...
بفرما:
کد:http://www.download3k.com/Install-NetWorx.html
مرسی دوست عزیز . نصب کردم ببینم چه جوریه .نقل قول:
دوستان یه سوالی داشتم اگر من 2 مگ وایمکس بگیرم نامحدود میتونم هر چقدر خواستم دانلود کنم؟
با یه حساب ساده حداقل 24 ساعت میشه 15 گیگ دانلود کرد که تو ماه میشه حدود 450 گیگ.گیر که نمیدن زیاد دانلود میکنی؟
بعد قطع و وصلی یا نوسان هم داره سرعتش؟