سلام.ميخواستم نظرتون رو راجع به اپل بدونم.اگه اطلاعاتي داريد بديد كه بريزيم رو هم شايد يه چيزي توش در اومد
سلام.ميخواستم نظرتون رو راجع به اپل بدونم.اگه اطلاعاتي داريد بديد كه بريزيم رو هم شايد يه چيزي توش در اومد
نقل قول:
سری EA اصلاً core i7 نداره و فقط سری F و Z (که مانیتورش 13" و 13.3") core i7 هستند
یعنی من برای config بالا باید همون سری F رو انتخاب کنم و با وزنش کنار بیام یا اینکه سری EA که نمونش رو گذاشتین با core i5 بگیرم؟
بله Ea Core i7 نمیده . . سری z هم که قیمتش کهکشانی هست ( دلیل هم داره )نقل قول:
سری EA اصلاً core i7 نداره و فقط سری F و Z (که مانیتورش 13" و 13.3") core i7 هستند
یعنی من برای config بالا باید همون سری F رو انتخاب کنم و با وزنش کنار بیام یا اینکه سری EA که نمونش رو گذاشتین با core i5 بگیرم؟
ببینید همین CPU مطمئنن خیلی کارا هستش. . .
من باشم با Corei5 کنار میام . . چون واقعا حمل F سخته . ..
انتخاب با شماست
من با استادم هم صحبت کردم
میگه غیر از corei7 نگیر (با این توصیف باید سونی رو کنار بذارم)، از برندهای دیگه چی؟
یه چیزی که هم کیفیت داشته باشه هم config خوب
دوستان این لپتاپ یا این کانفیگ به نظرتون چطوره؟؟
HP Envy 14 Beats Edition
CPU: i7-720QM (1.6 GHz x 8 Threads) | 6 MB L3 Cache | Turbo Boost up to 2.8 GHz (x 4 threads)
Graphics Card: ATI Mobility Radeon HD 5650 1 GB Dedicated
RAM: 8GB DDR3 Memory
Hard Drive: 128GB Samsung Solid State Hard Drive (220MB/s, TRIM)
Display: 14.5" diagonal High Definition HP BrightView Infinity LED Display (1366x768)
Optical Drive: SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support
Webcam: HP TrueVision HD Webcam
Microphone: Dual Digital Integrated Microphones
Wireless: Intel Wireless N Network Card
Bluetooth: Integrated Bluetooth
الیته هارد خودش 500 GB 7200 RPM HDD بود که من میخوام جاش ssd 128 بگیرم.150 تومان گرونتر میشه
قیمتش هم $1650 که تفریبا میشه 1700
لطفا يكي راجع به اپل نظر بده؟ميخوام سلايق مختلف رو بدونم
نقل قول:
به استاد بفرماييد به اينجا يه سري بزنن:
[HTML]http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html[/HTML]
سلام...
دوستان لپتاپ خوب تا 2 تومن که مشخصات زیر رو داشته باشه معرفی میفرمایید..
ایسوس و سونی مد نظرم هستند...
1-پردازش گر بالا cori7
2- minimum 4 gig ram ddr3
3-minimum hdd 500 gb 7200 rpm
4- نمایشگر 15 اینچ ترجیحا led (مینیمم)
5-کارت گرافیک ترجیحا با چیپست انویدیا
6-باتری با عمر بالا
7-usb 3
8-کیبورد دارای back light باشه واسه شب.
9- بلو ری
10-وب کم هم داشه باشه !
مرسی...
نقل قول:
از ایسوس می تونید روی سری ASUS G53JW حساب کنید
G53JW
CORE I7-1.7-740QM
8gb
1 TB
NV 460M GTX DDR5
15.6"
BLUE-R
win 7
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
در کل نوت بوک خوبیه ، یک بررسی خیلی کامل در notebookcheck از این مدل شده که می تونید بخونیدشنقل قول:
دوست عزیز اگر عجله ندارید ...نقل قول:
می توانید منتظر سری SB سونی باشید که CPU corei7 2620M از نوع sandybridge داره که 13.3 اینچ هست که فکر می کنم این لپ تاپ به مراتب از سری Z ارزون تر باشه چون سری Z ژاپنی و این مدل مانند تمام مدل های دیگر سونی (از جمله EA و F ) چینی است.
اینم مدل SB19
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من میخوام یه لپ تاپ حدود 1.5 تا 2 میلیون بخرم، برند ASUS رو کلی نگاه کردم، یکی دو مدل پیدا کردم ولی هر کدومشون یه کمبودی برای من داشتن...
من هم بازی میکنم هم با نرم افزاری های ادیت Audio و رکورد کردن ساز کار میکنم و هم با Photoshop و اینا... اینترنت خیلی استفاده میکنم، فیلم هم میشه در واقع گفت که خوررره فیلم دارم!! صفحه نمایش LED چشم رو اذیت نمیکنه توی استفاده طولانی مدت؟
بازی هم من فعلا فقط Bad Company 2 رو آنلاین میزنم بعدا که Battlefield 3 هم بیاد میخوام اونم بازی کنم پس در واقع یه سیستمی میخوام که بتونه از پس بازی ها راحت بر بیاد، نمیخوام یه چیز High end باشه چون من گیمر Hardcore نیستم (فقط لگ نزنه) و همینطور توی ادیت کردن Audio و عکس مشکلی برام پیش نیاره. 15 اینچ هم باشه.
اون مدل های G اسوس رو دیدم، خیـــــلی بزرگ و کلفت ان!! :13: اون جوری نباشه لطفا برای حمل نقل مشکلی نداشته باشه...:31:
البته مدل Asus G60JX خیلی خوب به نظر میاد با i7 یا i5 ، کارت گرافیکش چطوره؟ کلا خوبه؟ قیمت؟خودتون چی پیشنهاد میدین؟
نظرتون راجع به این مدل چیه؟
ASUS N53SN
قیمتش چنده؟کد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=x8kw5iLRkgwTkczK
الان این مدل حتی از اون سری G هم که به نظرم قوی تره...
ویرایش: ظاهرا این لپ تاپ های N53SN و یک سری دیگه که از چیپ ست با اسم کد Cougar Point استفاده میکنند که همین این لپ تاپ هم شاملش میشه (کلا هرچی i7 2xxx) توی چیپ ست یک مشکلی وجود داره که باعث میشه سیستم در طولانی مدت کند بشه و به هارد DVD ROM صدمه برسه!! البته ظاهرا اگر از پورت 0 و 1 استفاده کنه مشکل پیش نمیاد ولی مثلا پورت SATA 3g این مشکل رو داره...
الان این مشکل حل شده و لپ تاپ هایی که برچسب New Revision خورده روشون (Revision B3 باشه) این مشکل رو ندارن، ولی نمیدونم که توی ایران هست یا نه...
چه قدر من بد شانس ام...
ممنون:)
پ.ن. اگر asus باشه که چه بهتر، فکر کنم برند خوبیه درسته؟ (از DELL تجربه خوبی ندارم...)
cpu ترجیحا intel core i7 باشه گرافیک هم Nvidia ....
نقل قول:
این قیمت خیلی بالاس با این قیمت برو envy15 _1104بگیر که مدلش بالاتر و کانفیگش بهتره
به نظر بد نمیاد ولی جای بحث داره . . .نقل قول:
دوستان این لپتاپ یا این کانفیگ به نظرتون چطوره؟؟
HP Envy 14 Beats Edition
CPU: i7-720QM (1.6 GHz x 8 Threads) | 6 MB L3 Cache | Turbo Boost up to 2.8 GHz (x 4 threads)
Graphics Card: ATI Mobility Radeon HD 5650 1 GB Dedicated
RAM: 8GB DDR3 Memory
Hard Drive: 128GB Samsung Solid State Hard Drive (220MB/s, TRIM)
Display: 14.5" diagonal High Definition HP BrightView Infinity LED Display (1366x768)
Optical Drive: SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support
Webcam: HP TrueVision HD Webcam
Microphone: Dual Digital Integrated Microphones
Wireless: Intel Wireless N Network Card
Bluetooth: Integrated Bluetooth
الیته هارد خودش 500 GB 7200 RPM HDD بود که من میخوام جاش ssd 128 بگیرم.150 تومان گرونتر میشه
قیمتش هم $1650 که تفریبا میشه 1700
چون هیچ اطمینانی به این سری ها نیست
دوستان میشه چندتا لپ تاپ از برند های asus یا msi یا اگه برند خوبه دیگه ای هست که این ویژگی ها رو داشته بشه معرفی کنید .
1. صفحه نمایش led FHD
2.پورت usb3
3. گرافیک خیلی بالا ( برای اجرای راحت بازی های نسل جدید سری 58 ati یا معادل nvidia به بالا)
کلا لپ تاپ رو برای بازی و فیلم می خوام اگر 3d هم مدلی در نظر داشتین بگین ممنون میشم
خیییییییلی ممنون :11:
نقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=KeYVsP7c4mgNmh2B
عزیزان یک لب تاب می خوام تا سقف 1.500 دومدل لتیتیود e5520 ووسترو 3550 مد نظرم است لطفا کمک کنید در کنار کانفیج زیبایی نیز مد نظرم میباشد مرسی
سلام...
تو رنج 1.800 - 1.700 ، برا کارای محاسباتی نسبتا سنگین چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟ شخصا چون علاقمند هنر هفتم، فیلم هستم سایز مانیتور رو 15.4 در نظر دارم، البته اگه مدلی بود که مانیتور از این کوچک تر با کانفیگ بالاتر بود خب اولویت با کانفیگ هست، مدلی که خودم تا الان روش به توافق رسیدم ASUS N53SN هست ، البته فکر کنم قیمتش کمی کمتر از رنجی که گفتم باشه... ممنون می شم راهنمایی بفرمایین.
سلام دوستان
نظرتون راجع به Sony VAIO F13AFX/B چيه ؟
اگه ميشه به اين سوالات جواب بديد
1 - آيا ساخت آمريكا هست ؟ (به خاطر 13 بودنش ميگم)
2- الان قيمتش چنده تو بازار ؟
3-در كل اين بهتره يا f137 چيني ؟
ممنون ميشم دوستان جواب بدن
سلام
یه لپ تاب با کیفیت ساخت بالا واسه یکی از دوستان مورد نیاز است موارد استفاده به ترتیب اولویت
1- گیم های روز با رزولوشن قابل قبول جواب بده
2-فیلم
3- اینترنت
رنج قیمت تا 1800
مورد پیشنهادی خودم msi GX740
i5-450m
17" TFT-LCD Widescreen Display
ATI Radeon™ HD5870 graphics card with GDDR5 1GB VRAM
5SRS Premium Sound™-certified high-fidelity speakersHDMI (High-Definition Multimedia Interface) Output Built-in 2.0 Mega Pixel Webcam قیمتش حدود 1700 با 400 روز گارانتی
لطفا مدل ها پیشنهادی خودتون و نظرتون در مورد مدل بالا.
ممنون
سلام دوستان لطفا در مورد خرید این لب تاب کمک کنید
HP Pavilion dv7-4295us
Windows 7 Home Premium 64-bit
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Processor
2nd generation Intel Core i7-2630QM Processor 2.00GHz with Turbo Boost Technology up to 2.90 GHz
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Processor speed
2.00GHz
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Memory
8GB DDR3 System Memory (2 DIMM); Max supported = 8GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Accessible memory slots
2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Display
17.3 diagonal High Definition HP BrightView LED Display (1600 x 900) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Video graphics
ATI Mobility Radeon HD 6570 graphics with 1024MB GDDR5 with up to 3830MB total graphics memory [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Audio
Beats Audio and HP Triple Bass Reflex Subwoofer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Primary CD/DVD drive
LightScribe Blu-ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Support
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hard drive
1TB (5400RPM) Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Networking
Integrated 10/100BASE-T Ethernet LAN (RJ-45 connector)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Wireless options
Wireless LAN 802.11b/g/n WLAN & BlueTooth & WiDi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PC card slot
N/A [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] I/O ports
4 Universal Serial Bus (USB) 2.0, 4th port shared with eSATA; 1 HDMI; 1 eSATA + USB 2.0; 1 VGA (15-pin); 1 RJ -45 (LAN); 1 Headphone-out; 1 Microphone-in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Finish
Brushed aluminum finish with the stream design in argento [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Software, security and support
Symantec Norton Internet Security 2011 60-day Trial; HP Support Assistant; HP Power Manager; HP Recovery Manager; Sun Java; HP Advisor; HP Set Up [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Software, productivity
Microsoft Office 2010 preloaded (purchase of a Product Key required to activate a full Office 2010 suite); Microsoft Silverlight [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Software, multimedia
eBay; Beats Audio; HP MediaSmart: - HP Music Store by Rhapsody - Snapfish - Facebook - Flickr - Hulu - Netflix - Roxio CinemaNow - MTV - Nickelodeon; HP Games Powered by Wild Tangent; Snapfish Picture Mover; Corel PaintShop Photo PRO X3; Corel VideoStudio Pro X3; HP Photo Creations; Adobe Reader; Adobe Flash; Windows Live Photo Gallery; HP Barnes and Noble e-Reader; New York Times e-Reader [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Software, internet solutions
ISP Partners (in HP Setup); HP Wireless Assistant; Norton Online Back-Up; Windows Live Messenger; Windows Live Mail; Bing Toolbar; Microsoft Portal; Accellor (Broadband Aggregator in HP Setup) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Warranty and support
1-Year Limited Hardware Warranty with Toll Free Support (NA);1-Year Free Hardware Technical Support; 30-Days Free Limited Software Support with 1-Year (from date of purchase); Free Limited Software Support with Product Registration. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dimensions (unpackaged)
16.35" (W) x 10.8" (D) x 1.25" (min H)/1.46" (max H) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Weight (unpackaged)
6.86 lbs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Power
120W AC Adapter; 9-Cell 93WHr Lithium-Ion Battery [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] EcoHighlights, ENERGY STAR Qualified
Yes [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] EcoHighlights, EPEAT Registered
Yes [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Beats Audio
Yes [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Backlit keyboard
No [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DNLA certified logo
Yes
نقل قول:
خوب تو این محدوده قیمت مدل خاصی برای گیم پیدا نمی کنی ،
سونی و دل و اچ پی که کلا سری گیم ندارند
توشیبا هست و ایسوس و MSI
بودجه ی شما هم فقط برای MSI جواب میده
اما اگر می تونی حتما از سری GAME ایسوس انتخاب کن G73JW حدود 2100 قیمت داره که عالیه
دوستان راهنمايي بفرماييدنقل قول:
G73JW اگر اشتباه نكنم گرافيكش 460 GEFORCE كه از 5870 ضعيف تره ( اگه اشتباه مي گم تصحيح كن لطفا)نقل قول:
بعد ايران گير مياد اين مدل با اين قيمت؟
از توشيبا چه مدلي مناسبه؟
نقل قول:
نه تفاوت خاصی ندارند و هر دو کارت گرافیک در یک محدوده قدرت قرار دارند ،
در برخی بازی ها 460 بهتر عمل میکنه و در برخی بازی های دیگر 5870 در کل تفاوت خاصی ندارند
از سری G53JW هم در بازار هست
G53JW
CORE I7-1.7-740QM
8 GB DDR3
1000 GB HDD
NV 460M GTX 1.5G DDR5
15.6"
BLUE-R
WIN 7
2100 toman البته ارزون تر هم گیر میاد
قیمت 3 بعدیش هم حدود 200 تومان گرون تر هست
اما در مورد G73 JW باید بگم که تا اونجا که من می دونم مدل 3D اون با مشخصات بالا حدود 2 میلیون تومان قیمت داره
فکر کنم ارزش داشته باشه که حدود 150 تا 200 تومان بیشتر هزینه کنید و یک لپتاپ با مشخصات بالاتر و کیفیت ساخت بهتر خرید کنید ، 3 بعدی هم که هست !
نقل قول:
از نظر کیفیتی فرقی ندارند پس اون مدلی که مشخصات بالاتری رو داره خرید کنید.
مدل های آسیایی گارانتی 3 ساله ایران رهجو دارند.
اما در مورد سری F کلا سری هست که معمولا هر کسی خریده کاملا راضی بوده و مشکلی هم ندارند.
دوستان من میخواهم یه لب تاب از امریکا بیارم در همین رنج قیمت اچ پی بهتره یا سونی?
ممنون دوست عزيز كه جواب دادينقل قول:
آخه ميگن سري آمريكا نسبت به سري آسيا صفحه نمايشي بهتري دارند (به گفته يكي از فروشنده ها) آيا اين درسته ؟
اچ چی یا سونی یا دل با درج مدل؟ قیمت: نهایت 1600
نقل قول:
نه درست نیست ، خودم با سونی کار می کنم و خودم مدل امریکایی شا داشتم با چینی هم داشتم از چند مدل
خیچ فرقی ندارند، می تونی خودت از نزدیک با اونها کار کنی
کلا سونی سری F از 3 نوع صفحه نمایش استفاده می کنه
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
نقل قول:
از سونی می تونی سری جدید F سه بعدی خرید کنی
لپتاپ های فوق العاده سبک و قدرتمند سری Z
و همچنین سری جدید S و C
از HP هم سری Envy تو این محدوده قیمت خوبه
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
من خودم از طرح dv7-4290us خوشم اومده ولی از مدلهای سونی نمیشه گذشت s, c
خدایی گزینه انقد زیاده گیخ شدم
ممنون biostar جان
يه سوال ديگه آيا F13AFX/B الان تو ايران هست ؟ من هرچي سرچ زدم چيزي پيدا نكردم
آيا مغازه خاصي رو ميشناسي كه اين مدل رو بفروشه ؟ من تهران نيستم اگه وب سايت داره ممنون ميشم معرفي كنيد
در ضمن قيمت اين مدل الان تقريبا تو بازار ايران چنده ؟
نقل قول:
تا اونجا که می دونم در بازار بود ، اما اینکه الان هم هست یا خیر رو نمی دونم.
خودم هم تهران نیست که بدونم
تا اونجا که یادم هست 1800 قیمت داشت
سلام
من امروز رفتم f137 تو بازار نبود ، f13 afx هم نبود ، يه لپ تاپ تو حد همينا بود مدلش Sony VAIO VPC-F13YFX رو خريدم كه فردا تحويل ميدن
اطلاعاتش اينه
Core i7
6GB RAM
Hard 640 Sata
Graphic GeForce GT 425M 1GB
DVD
رنگ خاكستري
باتري 6 سل
قيمت 1680
فكر ميكنم گرون داده درسته ؟ :41:
هرچي سرچ ميزنم تو بازار ايران اين لپ تاپ نيست !! حتي يك صفحه فارسي هم پيدا نكردم
دوستان راهنمايي كنيد :41: گرون نداده ؟ چطور لپ تاپي هست ؟
اينجا كامل توضيح داده
نه زیاد گرون اون 80تومن بتونی پس بگیری ok بشهنقل قول:
ممنون hitman908 جان ، اگه 80 تومن گرون داده باشه زياد مهم نيست من فكر ميكنم 400-500 تومن گرون داده :41:نقل قول:
در كل چطور لپ تاپي هست ؟
تو لينگ پايين اطلاعاتش هست
صفحه نمايشش HD نيست :41:
هنوز نخريده يه جورايي پشيمون هستم :41:
گرفتم چی میگی من چند تا سایت دیگه هم چک کردم درسته قیمت 1200$ زده اونم تو حراجی!!! بعد شما باید حدودا 17% مالیات بهش اضافه کنی (بستگی به ایالت داره) و یه هزینه حمل همه free shipping نیست که معمولا اگه 3-4 روزه بخوای یه 70$ هم باید روش بدی حالا یه جمع بزن ببین با دلار 1100 تومنی چقدر میشهنقل قول:
راستی یادت باشه اینجا ایران:2:
ولی بازم میگم مبارکت باشه و دل چرکین نباش اگه بتونی یه 100 تومنی زنده کنی :8:
ممنون Hitman جان
ميدوني چيه اگه بدونم كه لپ تاپ خوبيه ، 100 تومن مهم نيست ، احساس ميكنم لپ تاپ خوبي نيست :41:
اگه امكان داره شما كانفيگشو يه نگاه كن ببين نسبت به f137 كدام امكاناتش كمتره ؟
در كل چطوره ؟ در حد F137 هست ؟ چون من واقعا پول F137 رو دادم :41:
راستي يه سايت ايراني پيدا كردم كه قيمت رو زده 1630 ، وقتي اينو ديدم اميدوار شدم :31:
عزیزم من خودم یه چکی کردم دیدم بد نیست راستی با گارانتی ایران رهجو سه ساله گرفته باشی شاید ارزونم باشه:46:نقل قول:
یه چیز جالب وقتی زیاد حساس بشی خیلی بیشتر ضرر میکنی
صفحه نمايشش HD نيست :41:
(1600 x 900) فکر کنم HD ولی FULL HD نیست
تو اینچهای پایینم زیادم محسوس نیست نگران نباش تازه HD سونی با کیفیت تر از FULL HD بقیه مارکهاست
ممنون Hitman جان
نه گارانتي يكساله طلايي تعويض خود فروشنده رو داره
ولي اين نسبت به f137 فقط Bluray نداره (واسم مهم نيست چون اصلا تو كشور ما جا نيافتاده) و LCD فول HD نداره
ديگه داره خوشم مياد :31:
فقط Hitman جان يه سوال:
آيا f13 سري آمريكا هست ؟ (ساخت چين به سفارش آمريكا)؟