نقل قول:
Sony CW2-DGX
Ci5 2.5-3MB
3GB ddr3
500
DVD RW
14.1 LED
G310 Geforce
7-P
2.4
USA
BT\WebCam\
13400000
نقل قول:
Sony CW2-DGX
Ci5 2.5-3MB
3GB ddr3
500
DVD RW
14.1 LED
G310 Geforce
7-P
2.4
USA
BT\WebCam\
13400000
مرسی محسن جان. از HP چیزی سراغ ندارید؟
دارم ولی توصیه نمی کنم .نقل قول:
دل هم خوبه
مدلهای 1557 و 1558
فروش 1 عدد ASUS N61 jv اکبند(پامب) با گارانتی دیجیتال
core i5 2.4 turbo boost2.9
ram:4 g ddr3
vga gf 325 with 1g ram
h.d.d500(5400) rpm
led 16 hd
usb 3
لطفآ قیمت رو بفرمایید.اگر هم ممکنه دلیل فروشتون رو هم بگین.:46:نقل قول:
نقل قول:
چرا اج پي توصيه نمي كني؟
از وايو كه بهتره! دل هم كه كه قيمتش داره كيفيتشو داد مي زنه
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
دوستان يه مدل لپ تاپ 14 اينچي تا 1200000 پيشنهاد بدين
با دليل و برترياش نسبت به برنداي ديگه تو اون رنج قيمت
به هيچ وجه دل پيشنهاد ندين لطفا
مرسي
خودش ميگه بين vaio asus hp
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
دوستان يه مدل لپ تاپ 14 اينچي تا 1200000 پيشنهاد بدين
با دليل و برترياش نسبت به برنداي ديگه تو اون رنج قيمت
به هيچ وجه دل پيشنهاد ندين لطفا
مرسي
خودش ميگه بين vaio asus hp
تو رنج 1 تا 1.5 چه مدل لپتاپ های لمسی هست؟؟؟
تو کارکرد چه فرقی با غیر لمسی ها دارن؟؟؟
سلامنقل قول:
قیمت 1220
این مدلو برام اوردن ومن میخام این بدم ویه n61jqبگیرم....
تا جايي كه بنده يادم مي ياد اين مدل در دو نوع عرضه شده بود با گارانتي سازگار بدون بلو راي و با گارانتي امرتات با بلو راي اگر درست هست اين دستگاه شما جزو كدوم مدل هست و قيمت و شرايط را نيز بفرماييد .:46:نقل قول:
دوست عزيز آقاي VAIOMAN
من يادمه توي يکي از اين فروم ها نوشته بوديد که با ويندوز سون لپ تاپتون که 7P هست مشکل داشتيد و همون اول پاکش کردين . ميتونم بپرسم مشکلتون چي بود. يعني اگه ما هم گرفتيم بايد پاکش کنيم ...:27:
من چند جا گشتم سري PRO رو پيدا نکردم اگه همون N61JQ رو بگيرم، خيلي فرقش که نيست، هست ؟ البته کانفيگش همينه ولي کيفيت مانيتور برام بيشتر مهمه تا داشتن بلوري. امرتات هم قيمت برده رو 1530 . فکر کنم ديده خريدار زياده قيمت رفته بالا.
اين مدل رو خوشم اومده ولي سوني هم دوست دارم . من چون کارم گرافيکه مانيتور برام خيلي مهمه . مدل F115 سوني به همين قدرت اسوس هست يا نه ؟ از امرتات بگيرم بهتره يا سازگار . سازگار يه نمه ارزونتر ميده ...
خيلي ازت سوال کردم . شرمنده ،بي سواتيم ديگه :31:
سلام به همه رفقاي گل
يه سيستم تا 1500 كه واسه گيم مناسب باشه وبازي هاي روز جواب بده مي خواستم
مرسي از لطفتون:40:
نقل قول:
سلام
ASUS N61JQ
CORE I7-1.6-720QM
4096
640 HDD
ATI 5730 1G DDR3
16"
DVD-RW
win 7
USB3
BAG-MOS
1,450,000
خيلي گلي
به نظرت cpu جواب ميده واسه بازياي سنگين اين روزا؟؟؟
يه لينك بدي كه روشنم كنه ممنونت ميشم:40:
هیچ کس نیست راهنمایی کنه؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
پیشنهاد من به شما :
َASUS U80V
CORE2DUO-2.5-P8700
4096 DDR3
500 HDD
ATI 4570 512
14" LED
DVD-RW
WIN 7
2.1Kg
BAG-MOS
1,260,000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از جوابت يه لينك در مورده cpu ميخواستم كه روشنم كنه اخه با اين مدل اشنا نيستم:40:
سلام برای یکی از آشناها یه نوت بوک می خوام حداکثر تا 1200 برای استفاده معمولی.
اهل گیم یا کارای گرافیکی نیست. صفحه نمایش حتما بالای 14 اینچ باشه.
بین برندهای dell و hp چه گزینه هایی داره؟
نظرتون در مورد HP pavilion DV6 1235 چیه؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1558يا1557دلنقل قول:
2170يا 2190 hp
آقا ديروز رفتم تهران... اون بابايي كه ميگفت N61jq رو 1340 ميده احتمالا سر كارم گذاشته بود... ميگفت ندارم!!!
من بالاخره...ASUS N61JV گرفتم...
Core i5 520m, 2.4 GH
4Gb DDR3 1066
500GB hard 5400
GF 325m 1Gb dedicate
DVD RW
DOS
2 سال گارانتي الماس
1100
من از بازار رضا خريدم 1100 ;)نقل قول:
با عرض پوزش از دوست عزیز Biostarنقل قول:
ببین دوست عزیز شما برای اجرای سنگینترین بازیها حداکثر یه CPU دو هسته ای با سرعت 2.2 لازم داری.CPU این مدل Asus یه CPU چهار هسته ای با سرعت 2.8 است که یکی از پیشرفته ترین CPU های بازاره.
من که به شما گفتم اول مطمئن شو بعد بیا خرید.درهر صورت لپ تاپ خوبی خریدی و مبارکت باشه.:20:نقل قول:
دوست گلم Vespoher عزیزنقل قول:
من میخواستم با یه نرم افزار خاص کا رکنم که روی 64 بیت نصب نمیشد.الان هم دو هفته ای میشه که دوباره Win اورجینالشو نصب کردم و خیلی هم عالیه.سری Pro و N61 فرق تقریبآ یکی هستند وفرق مهمی با هم ندارند.در ضمن F115 از لحاظ گرافیک خیلی از N61 ضعیفتره و بدردت نمیخوره.سازگار و امرتات هم جفتشون خوبه هر کدوم ارزونتر داد بگیر.در ضمن یه پیغام خصوصی هم برات دادم.:46:
با سلام به همه اساتید من یه سوال داشتم در مورد خرید لپ تاپ --- راستش بین hpdv6 2190 ---و sony f11 djx ---و asus jq ---گیر کردم کارم هم باهاش برای بازی ---طراحی سایت ---و نرم افزارهای مهندسی هست والبته زیاد میخوام ازش کار بکشم (خر کار باشه:31:) -----حودم نظرم hp بود ,ولی میگن هم زیاد داغ میکنه وهم ریفر شده هست هم گارانتیش تعتیله ........---ممنوم میشم زود تر راهنماییم کنید---عجله دارم ---
با تشکر
به این حرفهای بی اساس توجه نکنید .نقل قول:
اگر با وزن مشکل نداری این ( sony f11 djx ) بگیر
کسی نیست راهنمایی کنه؟نقل قول:
تبلت های HP موجوده که از نظر کانفیگی معمولا ضعیفن ولی خب پول بیشر بدی قوی هم میشه..نقل قول:
کسی نیست راهنمایی کنه؟
در ضمن مزیت لمسی اینه که میتونی هر آیکنی که رو صفحه باشه رو با سطح انگشت یا قلم مخصوص بزنی..
دوست عزیز چون شمااز لپ تاپ برای گیم هم میخوای استفاده کنی Asus N61jq رو بگیر .دو مدل دیگه هم خوبند ولی تو بازیهای سنگین کم میارند.Asus هم گرافیک قوی داره هم فوق العاده خر کاره.:46:نقل قول:
مرسینقل قول:
فقط من چند جا در مورد dell 1559 و نوت بوک های hp خوندم که خیلی داغ می کنه. این درسته؟ این نوت بوک قراره تو گرمای خوزستان استفاده بشه.
اگه به خواد از برندهای دیگه انتخاب کنه چی؟
مرسی از لطفتون
سلام
مثل اینکه تازه واردا رو تحویل نمیگیرین
بابا من 3 ماه میخوام خیلی سریع لپ تاپ بخرم اما هنوز به نتیجه نرسیدم
سونی می خوام
کمک لطفا!
اینم از اون حرفها بود ها:13:نقل قول:
شما یه زحمت بکش، کاربردت از لپ تاپ و همچنین بوجه خریدت رو بگو،بعد ببین کسی راهنمایی میکنه یا نه!!!!:20:
بودجه ام قبلا تا 1 تومن بود اما چون بهم پیشنهاد شد یونی بخرم تا 1300 هم می تونم !
کارهای حرفه ای نمیکنم باهاش !
اما می خوام یه چیز خوب باشه که چند سالی کار کنه
داغ نکنه زود
سرعتش بالا باشه
رم 4 یا 6
کش 3 یا 4
هارد مهم نیست
گرافیک خوب اما برای بازی نمی خوام
پورت های زیادی داشته باشه
مثه hdmi
و پورتهای دیگه
خیلی هم سنگین نباشه
بهم پیشنهاد شده از سری cw بخرم
می خوام ببینم این سری کدوم مدلش خوب جواب داده تاحالا
مننون که جواب دادید
از برند Asus شما میتونی N61jv رو بگیری.قیمتش هم حدود 1100 تو بازار پیدا میشه.:46:نقل قول:
با توجه به اینکه شما سونی میخوای و سبک مدلهای زیر رو پیشنهاد میکنم در ضمن CW یکی از بهترینهای بازاره:نقل قول:
Vaio CW2 SGX/B
CPU Core i3- 2.13Ghz 3Mg Cache
RAM 4G DDR3
HDD 640
VGA Geforce GT 330m With 512 VRAM uo to 1.8G
Display LED 14"W
Win 7 pro
2.1Kg
USA
1.250.000
Vaio CW2 RGX/B
CPU Core i5- 2.53 up to 3.06Ghz 3Mg Cache
RAM 4G DDR3
HDD 500
VGA Geforce GT 330m With 512 VRAM uo to 1.8G
Display LED 14"W
Win 7 pro
2.1Kg
USA
1.330.000
نقل قول:
دوست عزیز مارک Acer کجایی هست؟؟؟ خوبه؟؟ آخه تو برندها سونی و دل بیشتر تو بورس هستن . در ضمن میخوام واقعا سیسم خوبی باشه و به روز باشه و مشکل سرعت و گرافیک نداشته باشه. این از مدل سونی Cw2GGکه دادم بهتر هستش؟؟
سلام به دوستان عزیز
من یه لپ تاپ برای کارهای مهندسی و گرافیکی و سنگین میخوام بخرم و سرعت بالا داشته باشه و برای کار کردن بیش از 7-8 ساعت مداوم داغ نکنه... زیاد و سر و صدا نداشته باشه و اگرم شد بلوری داشته باشه نشد هم که هیچ از 15 اینچ به بالا باشه قیمت هم تا 1500 ولی اگه تا 1200 بود که چه بهتر
اگه لطف بکنین و سه تا از بهتریناشون رو معرفی کنین و بعد به ترتیب بگین کدوم مناسب تره
خیلی خیلی ممنون میشم:46:
اچ پی ها اونقدر هم که میگن داغ نمی کنه مگر اینکه ازش کار سنگین بکشی که قسمت گرافیک داغ میشه که اون هم می تونی با یه کول پد درستش کنینقل قول:
ایسر جزو پر قروش ترین برند های حوزه ی نوت بوک هست ، در اصل امریکایی هست ، اما در دیگر کشور ها و از جمله چین هم تولید می شوند.نقل قول:
در ایران و اروپا ، مدل های اسمبل چین در دسترس هستند
آقا این امتیاز مسخره چیه که seven به کارت گرافیک من داده؟
Graphic: 4.3
Gaming graphic: 5.2
آخه چرا اینقدر کمه؟
Asus n61jv
Graphic: Nvidia 325m 1Gb
حالا شما قصه نخور یه شکایت نامه برا مایکروسافت بفرست:31:نقل قول:
شما اصلا نباید ملاکت نمره دهی ویندوز که میشه گفت فقط یه ارزیابی کوچیک هست باشه...
حتی با برنامه های بنچمارک هم نمیشه با قاطعیت کار را تمام شده دونست...
سلامنقل قول:
اگه این ایسوزه که گفتی مانیتور 15.4 داشت حتما می گرفتمش! آخه 16 اینچ رو کجا جا بدیم :31: اصلا این مدل به درد جابجایی نمی خوره!
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
لپتاپ رو از کجا بگیرم پایتخت خوبه؟؟؟؟ یا برم بازار رضا و پاساژ ایران؟؟؟؟ سریع جواب بدین لطفا فردا می خوام برم!