سلامنقل قول:
ثبت نام برای مهر سال دیگه یک ماه قبلش شروع میشه تقریبا.
تا وقتی دفترچه نیاد هیچی معلوم نیست. اما میتونید دفترچه مهر و بهمن امسالشو برای آشنایی بیشتر بخونید.
Printable View
سلامنقل قول:
ثبت نام برای مهر سال دیگه یک ماه قبلش شروع میشه تقریبا.
تا وقتی دفترچه نیاد هیچی معلوم نیست. اما میتونید دفترچه مهر و بهمن امسالشو برای آشنایی بیشتر بخونید.
حضورا مراجعه کنید به آموزش دانشگاهنقل قول:
ممنون حجت جان
لطفا لینک دانلود دفترچه ی بهمن امسال و واسم بزار
خودمگشتم پیدا نکردم
دفترچه مهر و بهمن توی سایت سنجش قسمت علمی کاربردی هست.
بله آموزش باید اون 4 واحد رو اضافه کنه. حالا خوبه واسه شما اینترنتییه انتخاب واحدتون ما مثل سبد کالا میریم تو صف وایمیستیم !نقل قول:
خیلی پیگیرم نباشید ظرفیت کلاسای علمی کاربردی هیچوقت پر نمیشه ! یعنی از آزادم آزادتره. ولی استادهای خیلی خوبی به علمی کاربردی میدن همه چی بلدن:n02:
تیکه سوزنده ای بود :دینقل قول:
نه بابا استاداش ترم شروع شده هنوز نمره های ترم قبل رو وارد سایت نکردن .
ممنون از راهنمایی تون.:n16:
از بعضییا انقد تیکه خوردیم که ...نقل قول:
مثلا میگن علمی کاربردی چییه ؟ آهان همو زیرزمینه سر خیابون؟
واقعا خیلی سوختیم که جزغاله شدیم.
آره ، واسه ما هم همینطورییه ! یکی شبش نمرهرو میزنه (کیلویی) ، یکی یه ماه بعد میزنه ، یکی اصلا نمیزنه میگه آموزش بزنه ، یکی کلا نمیزنه که میگن دوباره از اول همون درسو باید بخونی :n02: (شوخی!) :n21:
آقا از من نصیحت خودتون رو آلوده علمیکاربردی نکنید.
یاعلی:n16:
ولی به نظر من علمی کاربردی از دانشگاه های آزاد و غیرانتفایی و پیام نور خیلی بهتره.. حداقل یه چیزی یاد میگیرید.. سرفصل دروس رشته های فنی علمی کاربردی که خیلی بهتر و کاربردی تر از درسال مزخرف تئوری مصوب وزارت علوم هست.نقل قول:
اینو موافقم . ازاد هی ادم میندازن تا دوباره پول بگیرن . اما علمی کاربردی :n02: هم اره .....نقل قول:
ای کاش میشد از دست اساتید هم شکایت کرد بابت نزدن نمره ......... رئیس علمی کاربردی مرکز ما هم که انگار نه انگار فقط اسمش رئیس هست ......
آقا مثل اینکه وضعیتت خیلی خوبه!الحمدلله!نقل قول:
الان کدوم دانشگاه باسرفصل میره جلو که علمی کاربردی بره!
فقط تنها چیزی که ا سرفصل بیرون میاد تعداد واحد و نام درس هست! حداقل تو علمیکاربردی همین وضعه! البته شاید شاید استثنا داشته باشه!
یاعلی،تمام
Sent from my ME173X using Tapatalk
مهندسی شبکه... علمی کاربردی مخابرات تبریزنقل قول:
من از مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد تبریز انصراف دادم و اومدم اینجا... از اینکه انصراف دادم راضیم..
سلام
دوستان شهریه هر ترم کاردانی حدوداً چقدره؟؟ (رشته هایی مثل کشاورزی)
یه سوال دیگه
کلاسها صبح ها برگزار میشه یا بعد از ظهرها؟؟
سلام
خواهشا فری راهنمائی کنید
ترم کاردانی بهمن کسانیکه تازه ثبت نام کردند حالا یک سری واحد درس گذاشتن در سایت که باید انتخاب کنیم میخواهم بدانم حداقل چند واحد باید انتخاب کنیم و حداکثر چندواحد انتخاب کنیم و بعد از انتخب میتونیم حذف کنیم درس را ؟
راستی میشود اقساط پرداخت کرد
سلامنقل قول:
این سوالی که میپرسید هر دانشگاه با دانشگاه دیگه فرق میکنه و یه چیز ثابتی نیست.
زنگ بزنید از دانشگاهتون بپرسید.
شهریه رو توی دفترچه زده.نقل قول:
زمان کلاس ها هم بستگی به دانشگاهتون داره یه دانشگاه صبح میزاره یه دانشگاه بعدازظهر.
سلام
ممنون
فقط سوالی دیگر هر ترم 6 ماه است یا کمتره ؟ چون که مثلا نوشته زمان امتحانات ماه 4 سال 93 است خوب هنوز هم که کلاس ها شروع نشده است پس کل ترم میشود 4 ماه ؟
و سوال بعدی مثلا این ترم که تمام بشود حدودا چند وقت بعدش ترم بعد شروع میشود یعنی چقذر فاصله بین هر ترم است
یا مثلا درسها را زده 33 ساعت یعنی کلش همینقدره ؟
و یک چیز دیگر مثلا کسی رشته برق را انتخاب کرده اما در درسها هیچی از کلاس برق اسم نبرده و مثلا نوشته انگلیسی - فارسی و یا ریاضی و دیگر درسها اما پس خود کلاس برق چی ؟ میشود کسی توضیحی دهد
ممنون
خداحافظ
ترم اول از مهر تا دی هستنقل قول:
ترم دوم از بهمن تا خرداد هست
فاصله بین ترم خیلی کمه در حد یکی دو هفته
در مورد رشته برق اطلاعی ندارم.
دوستان میخوام ببینم وضعیت مشروطی تو علمی کاربردی چجوریه؟ (کاردانی)
یعنی چند ترم مشروط بشی اخراج میکنن و اینکه مشروط شدن متوالی یا غیر متوالی تفاوتی با هم دارن؟
ترم اولم بود نخوندم مشروط شدم و میخوام بدونم چجوری میشه حالا.
سلام به دوستان
دفترچه کاردای و یا کارشناسی علمی کاربردی کی میاد دوباره؟ برای من بسیار مهمه که کی شروع میکنن.
با تشکر از دوستان
شهریور 93 .نقل قول:
سلام
معرفی به استاد در علمی کاربردی وجود داره؟ چند درس معرفی به استاد میدن؟ کسایی که ترم آخرن و و غیر از درسی که میخوان معرفی به استاد بگیرن درس دیگری هم دارن مشکلی پیش مییاد؟
معرفی به استاد امتحانش آخر ترمه مثل درسهای دیگه یا هر موقع که بخواد امتحان میگیرن؟
ممنون میشم اگر به همه سوالام جواب بدید!
معرفی با استاد رو بعد از ترم آخر بهتون میدن به شرطی که درسش واحد عملی نداشته باشهنقل قول:
هر وقت استاد دلش بخواد امتحان میگیره و نمره میده!
قبلا یک درس بوده الان حداکثر 2درسنقل قول:
سلام'نقل قول:
یکی اگر ۲۴واحدش مونده و ترم آخره ولی ۱درس ۲واحدی ارائه نمیشه و هیچ جایی هم ارائه نمیشه برای اینکه زود تموم کنه باس چیکار کنه؟ همزمان با ترم آخر معرفی به استاد نمیدن ؟!
باتشکر
نه فقط وقتی میدن که ترمتون تموم شده باشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
یک سوال خیلی مهم :
یکی از رفیقام علمی کاربردی میخونه،۲۴ واحدش مونده ترم آخره، یک درس ۲ واحدیش ارائه نمیشه سوالش اینه که ۲۲ واحد میتونه برداره فعلا؟ و اون ۲ واحد باقیمانده رو بعد ترم معرفی به استاد برداره؟
منظورم اینه که بخاطر ارائه نشدن این ۲ واحد توسط مرکز،میتونه این ترم ۲۲ واحد برداره؟
باتشکر'
22 واحد می تونه برداره ، اون 2 واحد رو میتونه دانشگاه دیگه به صورت مهمان برداره یا ترم بعد در دانشگاه خودش معرفی به استاد بردارهنقل قول:
ببخشید دانشگاه علمی کاربردی ورودی مهر 93 آزمون داره و اگه اره کی برگزار می شه؟؟
دنبال ترمی هستم نه پودمانی.ممنون
بدون آزمون هستنقل قول:
ثبت نامش شهریور 93 انجام میشه برای دوره ترمی ، دیگه پودمانی نیست.
یعنی بدون ازمون هست ولی ترمیه؟؟؟نقل قول:
واقعا دست شما درد نکنه که جواب دادید
بله بدون آزمون و ترمینقل قول:
پودمانی دیگه وجود نداره
آرهنقل قول:
دانشگاه آزاد هم بدون کنکوره و تا آخر بهمن ثبت نام داره.
دوستان یه مشکل فوری دارم خواهشا جوابم رو یه نفر که اطلاع داره سریع بده واقعا ممنون میشم.
ببینید من بهمن 90 وارد رشته معماری پودمانی علمی کاربردی شدم و تا الان هم هر ترم داشتم یه پودمان می گرفتم و پاس می کردم و معدلم هر ترم بالای 17 بوده. رشته من 6 پودمانه و هر پودمان باید به ترتیب خودش برداشته بشه. الان من پودمان چهارم رو تموم کردم و ترم پنجم که همین الان باشه میرم پودمان پنجم، اینم بگم که کلا 19 واحد بیشتر نمونده که بخوام پاس کنم! حالا میخواستم بدونم آیا میشه این دو پودمان آخر رو با هم بگیرم که این ترم دیگه درسم تموم بشه بره پی کارش و دیگه نخوام 9 واحد رو تو دو ترم بخونم کلی وقتم هدر بره! آیا بنظرتون با توجه به شرایطم این کار ممکن هست؟ در کل الان بنظرتون من چیکار می تونم انجام بدم که بتونم یه ترمه درسم رو تموم کنم بره پی کارش؟ آیا اصلا میشه؟
نه نمیشه دو پودمان رو با هم برداشت.نقل قول:
سلام
معمولا صفحه اول همچین تاپیکهایی اطلاعات و لینکهای زیادی میذارن تا آموزش بدن و یک سری سوالات اولیه و ساده رو هم توضیح بدن تا دیگه برای افراد مبتدی مثل من سوالات و مشکل اضافهای پیش نیاد. ولی متاسفانه تو این تاپیک که اینجور نبود.من هم البته 20-30 صفحه از تاپیک رو خوندم ولی نتونستم جواب سوالاتمو پیدا بکنم. من خیلی ساده میخوام بگم که اگر امکانش هست به صورت خنگ آموز توضیح بدید که این دانشگاه برای چه کسانی هست و شرایطش چطور هست و سوالاتی از این دست...
چون هر چه قدر هم تو اینترنت و سایتهای مختلف جستجو کردم متاسفانه فقط گیج تر شدم.دفترچه آزمون 92 رو هم دانلود کردم و خوندم ولی بدترم شد.ممنون میشم که این لطف رو بکنید و حداقل اگر حوصله اش رو ندارید چندتا لینک مناسب در این مورد تو تاپیک قرار بدید.
شاد و موفق باشید :n16:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اولین صفحه در این تاپیک مربوط به 8 سال پیش هست و از اون موقع تا الان قوانین این دانشگاه به شدت تغییر کردن
شما باید چند صفحه آخر تاپیکو میخوندید تا جواب سوالاتونو میگرفتید.
پذیرش کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی هر سال 2 بار، برای ترم مهر و بهمن بدون آزمون هست.
با هر دیپلمی میتونید توی هر رشته ای دوست داشته باشید شرکت کنید، ملاک قبولی معدل دیپلمتون هست .
سلام
دوستان در قسمت نوع درس چندین درس نوشته اما میخواهم بدونم فرقشون در چی است و برای اینکه بتوانیم در ترم بعدی شرکت کنیم کدامشون را باید قبول بشویم
جبرانی
عمومی
پایه
اصلی
اختصاصی
خوب حالا باید همه این درسها را قبول بشویم که بتونیم ترم بعدی برویم یا یکیشون از همه مهمتره ؟
و سوال دیگر برنامه اندروید برای موبایل است که بتونه بعضی از پاسخهای درسهای مثل ریاضی پیش و فیزیک پیش و شیمی عمومی را بدهد مثل ماشین حساب چون ریاضی پیش و فیزیک پیش و شیمی عمومی زیاد بلد نیستیم واسه همین خواستیم بعضی از پاسخها را ا اندرود در بیوریم
ممون
خداحافظ
لطفا :n01:
سلام دوستان
می خواستم بدون ثبتنام کاردانی و کارشناسی واسه مهر 93 با هم میان یا جدا جدا؟؟؟؟؟؟
اگه نه کدوم زود تر میاد و کدوم دیر تر؟
یک سوال دیگه هم دارم
من الان فوق دیپلوم نرم افزار دارم و هم کارشناسی نرم افزار
میتونم با مدرک کاردانیم واسه رشته ی فیلمسازی جامع ثبتنام کنم؟
مشکلی نداره یک کارشناسی دیگه بگیرم؟؟
جدا میاد، امسال کاردانی زودتر اومد.نقل قول:
آره میتونید.