برو بعد امتحان بیا ببین،اینجوری ممکنه وسط امتحان یکی میس بزنه و اعصابت خراب شه و الکی امتحان رو خراب کنی
Printable View
برو بعد امتحان بیا ببین،اینجوری ممکنه وسط امتحان یکی میس بزنه و اعصابت خراب شه و الکی امتحان رو خراب کنی
راست میگه بابا برو راحت امتحانت را بده
حالا یک ساعت این بر و اون بر بفهمی چیزی عوض نمیشه!!!!!:10:
خوب منظورم این بود که اگه قبل 7 آمد بهم میس بده!!!
معاف شدم!!!:27:نقل قول:
مشالله شما ها چقدر تجربه دارید؟
سربازی رو چکار کردید؟
پ.ن:برید بگیرید بخوابید!!!!تا فردا نتایج نمیاد!!!این مثه سازمان سنجش نیست یه روز زودتر نتایجو بزاره!!!!
فردا؟!نقل قول:
امروز 13ام هست....
من که عمرا امشب خوابم بره
کارم تا صبح وب گردی و فروم بازی و صد البته ریفرش سایت آزمونه به علاوه این که یه فیلم ترسناک هم گذاشتم دارم می بینم:31:
ببینید تورو خدا این استرس چه کارا با آدم می کنه
نقل قول:
فردا؟!
امروز 13ام هست....
من چند ساعت از دنیا عقبم!!!!:31:
من چرا استرس ندارم!؟!؟
هم اکنون ساعت 4.03 صبح هنوز نتایج نیومده :31:
نتیجه ها که نیومد! همون بعد از ظهره!!
azmoon.com ?
لصلا تو سایت اشازه ای نشده !!
حالا چون استرس داري نميشه يه امشبو خودتو نترسوني؟:31:نقل قول:
من که عمرا امشب خوابم بره
کارم تا صبح وب گردی و فروم بازی و صد البته ریفرش سایت آزمونه به علاوه این که یه فیلم ترسناک هم گذاشتم دارم می بینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید تورو خدا این استرس چه کارا با آدم می کنه
فكر كنم نتايج ساعت 30 : 8 اينا بياد
من سال پيش دقيقا وضعيت شما رو داشتم...نقل قول:
صبح ساعت 7 رفتم اول ايين نومه بعدشم شهري رو مثل شير قبول شدم:31: و حدوده ساعت 12 رسيدم خونه و رفتم نتايجو چك كردم كه مهندسي شيمي شيراز قبول شدم!!
انشالا كه شمام قبول ميشي!:46:
پارسال قرار بود نتايج رو حدود 11 صبح رو سايت بذارن ولي ساعت 7 صبح نتايج رو گذاشتن. امسال هم اگه بخوان مردم رو غافلگير كنن و زودتر نتايج رو بذارن بايد همين حدودا نتايج بياد .نقل قول:
-------------------------------------------
ميدونم الان جاي اين بحث نيست ولي واقعا اون نوشته اي كه تو امضاتون از يه آدم گشاد گذاشتين كاملا غيرمنطقيه و اميدوارم مثل اسمش واقعا اين آدم ايراني نبوده باشه ! يعني چي اگه ميخواهيد شكست نخوريد تلاش نكنيد ؟ اين دقيقا با جمله ي انيشتين كه ميگه " ارزش آدم ها به تلاشيه كه ميكنن نه به موفقيت " كاملا در تضاده.
فقط خواهشا اين انتقاد رو به خودتون نگيريد. وقتي اون جمله رو ديدم خون جلوي چشامو گرفت . كدوم آدم ناداني همچين حرفي ميزنه آخه ؟
بيخيال عمو فردين!!:31:نقل قول:
بزار هركي هرچي دوس داره بزاره تو امضاش!
آقا من دقيقا از همين ميترسيدم ! من جسارت نكردم كه به اختيارات ايشون دخالت كنم ! فقط نظرمو در مورد نقل قول اون شخصيتي كه تو امضاشون بود گفتم وگرنه من غلط ميكنم به كسي بگم چي تو امضاشون بذارن !نقل قول:
یعنی می گی باید تا 8.5 بیدار بمونم:31:نقل قول:
من که رفتم لالا کنم :27:فقط امیدوارم خواب کنکور و کارنامه و از این جور حرفا نبینم:31:
به به !
چشممون روشن دوستان ! اینم از نتایج کنکور آزاد 89 :
کد:http://www.azmoon.com/
که هنوز تشریف فرما نشدن ...... !
پ.ن : ما که رفتیم بخوابیم . خوش به حال اونایی که همون اواخر شب گرفتن خوابیدن و تازه بیدار میشن ......... . (هر چند نتیجه ی آزاد برام اهمیتی نداره اما بازم از ذوق ترازو دانشگاه قبولیو اینا نتونستم بخوابم .)
منم میرم می خوابم وقتی نتایج اومد بیدار می شم :31: چه حالی :31: بی زحمت زیاد پست ندین که برسم همشو بخونم :31: البته اگه سرور اینجا نپکه
با سلام
هم اکنون ساعت 6و 47دیقه نتایج آزاد هنوز در راه است من که رفتم بخوابم:42:
با تشکر
تا 100 تا ترازجابجا بشه عادی هستنقل قول:
بچه ها سايت دانشگاه ازاد هك شد!!!:18:
الان اينو اولين خبر نوشته:کد:www.azmoon.net
متن خبر :وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد
THIS BY HACKING DeltaHacking
H!v,kiss_on_blade
Ezr4ee1,WinNuke,Salatin.shitan
http:..azmoon.net.picestelam.index.html
سایت دانشگاه ازاد به دلیل مشکل امنیتی -- شد.
http:..azmoon.net.picestelam.index.html
انتشار : 13 شهريور 1389 ساعت 06:15
آخرين شواهد حاكي از آن است كه سايت دانشگاه آزاد امروز صبح توسط يك گروه هكر ناشناس هك شد !!
کد:http://www.azmoon.net/?app=news&Sid=3447dfce0e7ad9ff74e76fc7e4a417c9&user=&newsid=100
با سلام
واقعا -- شده ایول امنیت سایت:31:
با تشکر
فكر كنم يه گروه هكر پنج نفره هستن كه برا خودشون اسم مجازي انتخاب كردن مثل H!V يا Kiss_on_Blade. البته به نظر ميرسه نتونستن خيلي خوب سايت رو هك كنن چون اون آدرس اينترنتي كه تو متن خبر هست مربوط به خود سايت ميشه و كلمه Picestelam رو بايد به صورت Pic estelam بخونيم يه چيزي تو مايه هاي استعلام كه مربوط به اعلاميه هاي رسمي خود سايت ميشه. نظريه خوبي بود مگه نه ؟
------------
فقط خدا كنه دست از سر Azmoon.com بردارن ما بريم نتايجمونو بينيم بعد برن سايتو بيارن پايين !!
من تو تابستون تا حالا این موقع صبح رو ندیده بودم
نیمده که هنوز
همش خواب می دیدم همه ی درس ها رو 19 % زدم :19:
---------- Post added at 07:58 AM ---------- Previous post was at 07:54 AM ----------
واقعا اینا آماتور بودننقل قول:
معلومه که توانایی نداشتن سایت رو طوری -- کنن که بپکه :27:
شانس آوردیم :19:
ولی خیلی خنده دارن اینا
با این شعار مسخرشون
ها....من اومدم
اول از همه این روح که بود اومد به خواب ما چقدر ترسناک بود؟ :27:
-- شد!زرشک! گفتم این روحه چقدر ترسناکه!
هی من نمیخوام اول صبحی دهنم رو باز کنم وگرنه یه چیز میگفتم شایسته اون کسی که هکش کرده و اون سرورش که اسمش رو تو خبر آورده!
وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد
وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد ارتش دنیا نتواند که نجاتم دهد
مرتیکه بیبتشم اشتباه نوشته!
حالا امکانش هست تو کارنامه ها دست ببرن؟
بیخیال داداش 4 تا بچه سوسول جم شدن دور هم فک کردن چه خبره .... البته واقعا متاسفم که سایت دانشگاه آزاد رو یه همچین آدمایی میتونن دست کاری کنن ....:13::13:نقل قول:
اصلا شما طرز نگارش رو نگاه کن : !! This by Hacking Deltahacking ....:31:
ظاهرا خراب کاری نکردن ، البته مسئولین میتونن الکی اعلام کنن چون خراب شده فعلا نتایج رو نمیتونن بزارن ...:13:
عجیبه من که اول وارد شدم اصلا این خبرشون به چشمم نیومد :31:
الان که اینجا دیدم دوباره رفتم نگاه کردم متوجه شدم :31:
چه کار بزرگی کردن که اصلا به چشم نیومد :16:
نه azmoon.com رو نمیتونن بزنن همچنین azmoon.org چون زیر نظر افرانت هست afranet.comنقل قول:
اما azmoon.net ساخت دست خودشون بود.
بنده واقعا قضیه برام عجیبه که دانشگاه آزاد با این همه دارایی در روز اعلام نتایج 4 نفر رو نزاشته که با هکر ها بتونن مقابله کنن
نتایج و فکر کنم تو همون azmoon.com بزنن چون الان نتایج 88ه حتما اونجا میزنننقل قول:
ولی عجب استرسی داره میاد :31: گفتن ساعت 4 میزنیم ما از الان بست نشستیم اینجا :31: بنده به شخصه رفتم رو
ویبره :31:
حالا این مسوولین این سایت خواب تشریف دارن؟!
پس چرا لینک خبر -- رو پاک نمیکنن!؟
فکر کنم مبتدی بودننقل قول:
نه azmoon.com رو نمیتونن بزنن همچنین azmoon.org چون زیر نظر افرانت هست afranet.com
اما azmoon.net ساخت دست خودشون بود.
چون اگه میتونستن همون azmoon.com یا org رو -- میکردن که امنیت بالایی داره!
azmoon.net که الان مسوولینش خوابن!فکر کنم منم -- کردن بلد بودم الان -- شده بود
با سلام
مسئولین سایت الآن با دربون سلام علیک کردن دارن سفرشون رو پهن می کنند و نون و آش میزنن :31: یعنی روزه خواری می کنن:18:
حالا این رو میگی.نقل قول:
یک سری افراد هستن 18-19 میرن پشت سیستم
ارر کافی نتی جای یا زنگ می زنن رفقا
اون ها براشون چک کنن
همون ها در اخر میبینی از بقیه هم خیلی اوقات پیشرفتشون بیشتره
در اين كه مبتدي بودن شكي نيست همه چي تو اون نوشتشون مبتديانست. چون اينا واقعا سايت رو هك نكردن فقط يه متن معمولي رو كه خود سايت رسمي گذاشته بوده رو ويرايش كردن مثلا اون تاريخ انتشار فقط اعدادشو تغيير دادن يا اون بالا فقط متن خبر رو تغيير دادن و به نوع برنامه نويسيش كاري نداشتن و يا نوشته انگليسيشون كه فعل نداره !نقل قول:
همه اينا نشون ميده كه مبتدي بودن ولي مسئله اينجاست كه چطور سايتي كه پاسخگوي اين همه مردمه اون هم تو همچين روز مهمي هك ميشه ؟!
بعید میدونم زود تر از 12 خبری بشه
بچه ها azmoon.org دایرکت شد روی azmoon.com
ظاهرا از خواب دارن بیدار میشن .....:31:
فکر کنم همینجور باشه اینا حالا حالا ها خوابن!!!نقل قول:
وقتی فکر میکنم میبینم خدایی آزاد داره پوست میکنه !!!
رشته های علوم پایه 300و خورده ای بود مهندسی ها هم 400 , 500 بود پزشکی هم فکر کنم 1.200 بود!!
2مورد اول تا حدودی مورد نداره (هرچند که اونم واحد ها زیاد بشه بخصوص در مورد دوم ,واحد های عملی, بالا میره ) اما پزشکی
اونم آزاد خدایی خیلی زیاده
حیف پول که آدم به آزاد بده .
دیدی گفتم اشتباه گفته بودن azmoon.orgنقل قول:
بعد مجبور شدن دایرکت کنن :31:
---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:53 AM ----------
این رفیقمون نیستش امروز چرا :13:
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=486366
سایت رو برادرای عقده ای -- کردن ببنید :
کد:http://www.azmoon.net/?app=news&Sid=70978f42b6c3baba17b223684318114d&user=&newsid=100