به به
ما هم داوطلب 89 ایم
ما=من!
دنبال تست استوکیومتری می گشتم سر از اینجا درآوردم!
آخه تست های گاج میکرو است و با دیدن عنوان هر قسمت نصف سوال حل می شه و خلاقیت رو از آدم می گیره!
برای شیمی چه کتابی بهتره؟
Printable View
به به
ما هم داوطلب 89 ایم
ما=من!
دنبال تست استوکیومتری می گشتم سر از اینجا درآوردم!
آخه تست های گاج میکرو است و با دیدن عنوان هر قسمت نصف سوال حل می شه و خلاقیت رو از آدم می گیره!
برای شیمی چه کتابی بهتره؟
اما به نظرمن باید مرحله به مرحله شکل دقیق زیر هم بکشی، ببین:نقل قول:
(وقتی شخص به موازات سطح آینه حرکت کنه فاصله جسم و تصویر ثابت می مونه)
شخص----------------------------|آینه|----------------------------تصویر
شخص-----------------------------------------|آینه|----------------------------تصویر
من در شکلم آینه رو 2 متر حرکت دادم پس تصویر هم باید 2 متر حرکت بدم:
شخص-----------------------------------------|آینه-----------------------------------------تصویر
حالا شکل اول و دوم رو زیر هم ببین:
شخص----------------------------|آینه|----------------------------تصویر
شخص-----------------------------------------|آینه-----------------------------------------تصویر
می بینی، دو تا قسمت رنگی معادل 2 تا 2 متر فاصله زیاد شده.
اگه طراح دقیقی باشی تو آینه ها و عدسی موفقی
توی برنامه قلم چی برای گسسته نوشته از صفحه 1 تا 45 استدلال !
منظورش کجاست؟
این سوال رو اینجا پرسیدم چون رفت و آمد زیاده زود جواب میدین!:31:
کتاب سبز شک نکن.منم مشکل تو رو داشتم.نقل قول:
واقعا گاج کتاب ... البته در مورد شیمیش.
همون طور که مهیار گفت:11:،بهترین راه برای تسلط روی 1 مطلب تمرین زیاده...ولی برای مثال اولی که زدین این جور مسایل 1 راه حل داره :که باید گراف داده شده را با گراف کامل مقایسه کرد مثلا تو مثال شما گراف کامل 28 یال داره و گراف شما 26 پس باید 2 تا یال ازش جدا کنیم که 4 درجه از ریوس کم میشه و چون ما حداقل تغداد درجه 6 را میخوایم باید طوری اون 2تا یال رو کم کنیم که از 1 راس 2تا جدا شه پس میشه:7،7،7،7،7،6،6،5درسته؟؟(ال بته از آخرین باری که من گراف خوندم 3 ماه میگذره:31:.ولی راه حل کلی مطمینم درسته:13:)نقل قول:
برای آنالیز ترکیبی فکر کنم همه ما همینطوری هستیم به نظر من اگه میخوای تسلط پیدا کنی روش کتابایی که صرفا آنالیز درس دادن(مثل انتشارات مدرسه)رو بخون.
سوال دومت 1کم برام گنگه؟؟؟گراف سادست یا طوقه داره یا منتظم یا درخت ،همریخت ها رو باید حساب کنیم یا نه؟؟
کلا سعی کن توی گراف همیشه شکل بکشی تا دستت به شکل کشیدن عادت کنه و ترجیحا فرمول(بجز فرمولای اصلی)رو حفظ نکن.چون بعضی از مسایل گراف هست که فقط و فقط با شکل کشیدن حل میشه.برای تسلط روی شکل کشیدن هم دنباله حاول حکیمی خیلی کمک میکنه.
به نظرم اگه تو مسایل مقایسه ای شیمی پیش مشکل داری ،درسو خوب متوجه نشدی یا حداقل مفهومی نخوندی...1بار دیگه بخون اگه بازم مشکل داشتی به نظرم باید منبع درسیتو عوض کنی.
برای شیمی 3 هم ،به نظرم منظورت تستای کتاب کلاسش کمی دیگه نه؟؟وگرنه کتاب تستش که 1عالمه تست داره.بهر حال اگه بازم میخوای تستای گاجم بد نیس.
شرمنده زیاد شد.
کتابای کلاس و تست شیمی مولف بهمن بازرگانی انتشارات مبتکران.(شک نکن)نقل قول:
فکر میکنم اشتباه نوشتن ،چون تو برنامه جدیدی که دادن اصلاحش کردن.(نگران نباش، فقط همین 1 مورد اصلاحی رو داشت)نقل قول:
بچه ها چه خبر؟
برای جمعه همتون اماده این دیگه>>:31:؟
من خیلی اوضام خرابه...:41: عمومی ها رو تموم کردم اما اختصاصیا...!:13::31::27:
از اختصاصیا هم فقط شیمی ها رو کامل خونده ام و فیزیک1 و دیف و ریاضی پایه رو هم فقط خونده ام و تست نزدم!!!!:18::19:
هندسه ها و جبر هم کلا هیچی...قشنگ تو اینا یولم!!!:19: حتی لای این دو تا رو هم باز نکردم...
خدا رحم کنه جمعه...فکر کنم من نفر اخر بشم بین خودمون!!:31:
حالا یه سوال...تو اینه ها سرعت جابه جایی تصویر مثلا وقتی که میگه جسم رو به اینه نزدیک یا دور میکنیم همیشه بیشتر از سرعت جابه جایی جسم هست؟
نقل قول:
سلام
فک نکنم بتونی آخر بشی چون منم هستم! در ضمن آزمون بعدو برا همین تکراری گذاشتن که شما برسی!!
اگه اینه تخت باشه که همیشه یجوره ولی اینه های گود فرق میکنه
شما سرعت چی نسبت به چی رو پرسیدین؟ من نفهمیدم!
اگه سرعت تصویر نسبت به اینه رو میگین که با سرعت جسم برابره (اینه ثابت)
بلی برای فیزیک 1 .:5:نقل قول:
سلام
بچه ها این مطلب رو برای کسانی میزارم که مثل من آواره کتابخونه شدن تا شاید بتونن محیطی آرام برای درس خوندن پیدا کنن . یا کسانی که درس خوندن تو کتابخونه رو به درس خوندن در خونه ترجیح میدن . اینا تجربیات خودم طی یک سال هست
فاکتورهای لازمه برای انتخاب کتابخونه خوب:
محیط بزرگ
حتی الامکان در پارک نباشه اگر هم بود از کتابخونه در نیاید بیرون ...
اطراف کتابخونه یک مغازه خوراکی فروشی وجود داشته باشه
باشه ( باور نمی کنید !!!! آدرس میدم برو ببین) داشته WC حتما
محیط آرام و به دوراز سیاسی بازی و دوست بازی و... باشه خلاصه امنیت داشته باشه
ساعت کتابخونه با ساعات درسی شما متناسب باشه
نزدیک خونه باشه
آب سرد کن و آب گرم کن داشته باشه
وسایل گرمایی برای زمستان داشته باشه
مواد مورد نیاز برای کتابخانه :
1- خوراکی ( قند- چای کیسه ای – خورمای خشک– نان و پنیر ( از نوع بربری یا سنگک – شوخی نمیکنم خدایی میچسبه:31: ) – بیسکوییت یا کیک به مقدار لازم– کافی میکس یک دانه برای جلوگیری از خواب ظهر- میوه به مقدار لازم از جمله انگور برای جلوگیری از سرما خوردگی-کنجد یا ارده برای تقویت حافظه و جلوگیری از خواب آلودگی )
2- فلاسک آب برای آب جوش ( متوسط)
3- بطری آب خنک ( کوچک)
4- لیوان فلزی
5- حوله کوچک
6- دستمال کاغذی
7-کرم اگه دست های خشکی دارید
8- کتاب های درسی و جزوات و... ( خیلی خیلی مهمه یادت نرههههههههههه):18:
9- کتاب یار برای جلوگیری از گردن درد
10- مداد و خودکارو...
11-کیف از نوع کوله
12- موبایل در صورت نیاز یا کارت تلفن
13- ساعت مچی یا رومیزی
ماسک ( برای جلوگیری از آنفلانزا خوکی) حدود 10 عدد-14
15- مایع پاک کننده شیشه (کمی) برای تمیز کردن میزجهت جلوگیری از آنفلانزا
16- از این پاک کننده دست هم اگه خواستین بخرین جدیدا تبلیغ میکنن فکر کنم اسمش آنتی باکتری باشه
17- فلاسک غذا ( اگه برای ناهار نمیاید خونه ولی اگه خواستین کارتون با یه ساندویچ خونگی راه میوفته )
18- قرص کلسیم بخاطر ویتامین دی و روی برای افزایش مقاومت بدن و جلوگیری از آنفلانزا ( البته بهتره بعد از شام قرص کلسیم مصرف بشه و بعد از صبحانه یا ناهار قرص آهن )
19- دستکش پلاستیکی یک بار مصرف برای جلوگیری از آنفلانزا
موردی هم که باید مد نظر داشته باشید هرگز با دوستاتون کتابخونه نرید با کسی هم دوست نشید میدونید چرا ؟
اول اینکه بعضی از دوستان خیلی حرف میزنن
دوم اینکه هرچی میخوان بخورن کلی اسرار میکنن تا بخوریم.......
سوم اینکه بعضی از افرادی که به کتابخونه میان معلوم نیست برای چی میان ... یا با موبایل کلی حرف میزنن یا با آدمای اطرافشون.......یا میگن ببخشید میشه مراقب وسایل من باشید ....... یا میشه برای من جا بگیرید
خلاصه با آدمایی که اهل درس و کتاب نیستن کتابخونه نرید و دوستم نشید............
این بود قصه ما ......
البته پدرومادر من با رفتن من به کتابخونه الان موافق نیستن بخاطر همین آنفلانزا ولی من دیگه تحمل ندارم.... صبرم تموم شده یا مرگ یا کنکور...... یا آنفلانزا میگیرم تموممممممم یا درس میخونم تمومممممممممم
دیگه نمی خوام یه سال از زندگیم رو بخاطر شرایط زندگی از بین ببرم
:11:
سلام آرش خان ،چطوری؟؟غصه نخورین من خودم نفر آخری رو تقبل میکنم.نقل قول:
جواب سوالت:(فک کنم این باشه ها)از بین تصویر و جسم هر کدام که بزرگتر باشد سرعتش بیشتر است.
جاش آنالیز ترکیبی سال دوم. هم سالی و هم ترمینقل قول:
مشکل از قلم چی هست نه این که اونم مشکل داشته باشه شاید سطح سوالاتش بالا هست تو باید این درصدی که میزنی با بقیه مقایسه کنی ببینی نسبت به اونا چیکار کردینقل قول:
وای چه حالی میده انفولانزا بگیری :27:نقل قول:
شوخی کردما به دل نگیر:31: ولی منم با کتابخونه موافقم برای این که ساعات بالای مطالعه داشته باشی و همچنین تمرکز لازمه من که کتابخونه درست حسابی پیدا نکردم شماها غرب تهران سمت ستارخان... سراغ ندارین؟
منطقه چندی ؟نقل قول:
من 13بدر با خودم انقدر وسایل نمیبرم:31:نقل قول:
یا کسانی که درس خوندن تو کتابخونه رو به درس خوندن در خونه ترجیح میدن .
نقل قول:
فک نکنم بتونی آخر بشی چون منم هستم!
ماشالله بین بچه ها برای رتبه آخر رقابت شدیدی هست:31:منم اعلام میکنم تو این زمینه رقیب خوبی به حساب میام.نقل قول:
خدا رحم کنه جمعه...فکر کنم من نفر اخر بشم بین خودمون!!
برا این آزمون دیر موتور درس خوندن روشن شد ایشالله برای آزمون بعدی همه برای رتبه یک رقابت بکنیم
100 درصد منتظر بمانید.تازه فعلآ سعی کنید روی بقیه ی مباحث مثل قرابت معنایی(دکتر سبطی)و املا و واژگان مسلط بشید وقت برای زبان فارسی بسیار است:31:نقل قول:
خیله خب...نقل قول:
* اینه ی محدب: در اینه ی محدب هرگاه جسم از اینه تا بینهایت جا به جا بشه تصویرش از اینه تا کانون جا به جا میشه (مجازی،مستقیم و کوچکتر هست) سرعتش همیشه از جسم کمتره
*اینه ی مقعر:
سه حالت:
1_ وقتی جسم از اینه تا کانون جابه جا بشه تصویرش از اینه تا بینهایت جا به جا میشه (مجازی،مستقیم و بزرگتر هست) و سرعتش همیشه بیشتر از جسمه
2_ وقتی جسم از کانون تا مرکز جا به جا بشه تصویرش از بینهایت تا مرکز جا به جا میشه (حقیقی،وارونه و بزرگتر هست) و سرعتش همیشه از جسم بیشتره
3_ وقتی جسم از مرکز تا بینهایت جابه جا بشه تصویرش از مرکز تا کانون جابه جا میشه(حقیقی،معکوس و کوچکتر هست) و سرعتش همیشه از جسم کمتر هست
*اینه ی تخت:
وقتی جسم با سرعت v و ائینه با سرعت x جا به جا بشن سرعت انتقال تصویر 2x+v هست .
(طبیعتا" وقتی آینه ثابته سرعتش رو صفر میگیریم دیگه ، یعنی سرعت انتقال تصویر با انتقال جسم یکیه)
(به جمع جبریش که حواست هست؟میزان و جهت جابه جاییشون رو میدونی یا اونا رو هم بگم؟:11:)
بچه ها سوال دیگه ای در مورده فیزیک داشتید در خدمتتون هستم (البته دیر به دیر سر میزنم...)
اومده بودم ببینم در چه حالین...دیدم باز بحث ازمون داغه. رفته بودم رتبه های تک رقمی منطقه 3 رو نگاه کنم
دیدم اونها هم تو ازمون های کانون شرکت کردن...21 ازمون،12ازمون .... اینا چه منطقه سه ای هستن که ازمون هم دارن؟
من احساس میکنم خیلی به دور از قافلم...
البته با راهنمایی بچه ها کتابهای خوبی تهیه کردم ولی نه مدرسه دارم نه کلاس کنکور نه ازمون
ازمایشی...هیچی ....خودم و خودم و کتابام!
بچه ها این اولین پستیه که اینجا زدم کسی جواب نداد،الان کسی میتونه کمک کنه؟
------------------------
بچه ها کسی میتونه به من کمک کنه؟
من منطقه ی 3 محسوب میشم/ از طرفی در مناطق 3ی ایران حداقل همزبون و یه معلم ِ ضعیف هست
ولی من اینجا حتی یک معلم هم ندارم/ سطح درسیم خوبه سوم دبیرستان مریض بودم و مشکلات دیگه
که نتونستم مدرسه برم معدلم 19.63شد /دوم دبیرستان که بودم تراز قلم چیم 7500 بود
فیزیک و ادبیات و معمولا زبان رو هم همیشه 100 میزدم
راستی سال اولمه که پیش هستم یعنی درسا برام جدیده
شرایط الانم رو هم که تو همون قسمت بالا گفتم
*امسال رتبه 1 ِ منطقه 3 چه درصدهایی داشته؟
*ایا من با این شرایط و پیشینه ای که گفتم + اینکه فیزیک المپیادی بودم + واقعا تلاش میکنم امیدی برای تصدّی چیزی که میخوام هست؟
برق دوست دارم و دلم میخواد تو دانشگاهای خوب تهران مثل شریف باشم شما حساب کنین رتبه تک رقمی منطقه 3:31:امیدی هست؟
واقعا ممنون میشم کمکم کنید اینجا دسترسی به هیچ کس ندارم که سوالاتم رو بپرسم
تا وقتی من اینجا هستم واسه این آزمون نبینم کسی از آخر شدن حرف بزنه..خودم آخره آخرم:41:نقل قول:
ماشالله بین بچه ها برای رتبه آخر رقابت شدیدی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم اعلام میکنم تو این زمینه رقیب خوبی به حساب میام.
چند روزیه خوب نیستم:41: این آزمون جمعه رو که به صورت عجیبی گند میزنم:41:
من کارناممو نمیزارممممممممممممممم:41: شوخی کردم اگه ترازم 3000 هم بشه میزارم..
Hi Every Bodyنقل قول:
سلام
پیمان منو یادت رفت ، من ته ته لیستم .
تنها درسی که به نظر خودم مسلط شدم دیف هست که اونم به نظر خودم گند خواهم زد .
سلام
من تازه اومدم اینجا.
فردا همگی بعد آزمون میاید؟
منطقه 2 راستشو بخوای یه کتاب خونه نزدیکمون هست خیلی ردیف فقط یه مشکل داره اونم قاطی بودن که مشکلات خودشو داره:31:نقل قول:
بچه ها قصد دلسرد کردن ندارم ولی با این پست هایی که در مورد ازمون این هفته قلم چی دادین یاد پارسال خودم افتادم تنها دلیلی هم که امسال ثبت نام نکردم همین موضوع بود یه چیزیم به جرات میگم الکی نگید این مبحث تو ازمون فلان تکرار میشه ... اینجوری بخواید پیش برید یه بارکی هیچی نخونید بگید این مباحث تو ازمون جامع تکرار میشه !!! اگه از الان این ازمون ها رو محکم نگیرید کلاتون پس معرکه هستاااا و سال بعد مثل من میاید قلمچی فحش میدید
پس هر طور که شده خودتون برسونید قلمچی یادم اولاش سرعتش کم بود یه دفعه زیاد میشه ها با یه برنامه ریزی درست و از روی واقعیات نه اینکه بیاید بگید هفته اول همرو تموم میکنم هفته دوم دوره (البته یکی از مشکلات قلمچی همینه که فرصتی برای دوره جمع بندی نمیده تا پنج شنبه قبل از ازمون باید مطالب جدید خوند )
به هر حال این تجربه یک شکست خورده در راه قلمچی و کنکور بود میتونم بگم ازمون بعد هم بگید نشد بخونم .... یه فکر درست حسابی واسه خودتون بکنید
سلام....نقل قول:
خوبی؟:31:
اول متشکرم ازت برای اون نکته های فیزیک...20 بود! دمت گرم!:46:
دوم اینکه به نظر من شرایط الان شما حداقل از من یکی خیلی خیلی بهتره...!:41::46:
امیدتو از دست نده همینجوری تلاشتو ادامه بده که انشالله موفق میشی!
بازم به خاطر فیزیک ممنون!:10:
مگه اینجا کارنامه هم میگذارین؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
همه ی این ها درست اما کافیه یک چیز رو بدونید ، وقتی جسم کوچکتر از تصویره ، سرعتش هم کمتره، وقتی جسم بزرگتر از تصویره، سرعتش هم بیشتره، یعنی هر چی بزرگتره سریع تره و بالعکس!
جالبه بدونید:
هر چه از آینه دورتره بزرگتره، و هرچی به آینه نزدیکتره کوچیکتره
والسلام:31:
دوستان ارزوي موفقيت ميكنم براتون...
منبع : اندیشه سازان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر چه از آینه دورتره بزرگتره، و هرچی به آینه نزدیکتره کوچیکتره
والسلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم درسا خوندم تموم شد بعد اومدم آزمون پارسال 26 مهر رو یه نگاهی بندازم مقادیری گرخیدم: دی
منم تو لیست نفرات آخر بزارید plz :دی
فقط بگم این آزمون سطحش از آزمون قبلی( 10 مهر) بیشتره ها مواظب باشید
من که زبان فارسی و عربی رو زمین شناسی نخوندم خدا میدونه چه تاثیری رو کارنامم بذاره
شماها که قلمچی میرید میتونید فایل pdf یادگار ماندگار 87 رو آپلود کنید؟
منم همينطور اين هفته خيلي وقت تلف شده داشتم نميدونم چرا ؟:41:بايد علت هاش رو بررسي كنم !:19:نقل قول:
سلام به همه ی بچه کنکوری هایه گل...ایشالله سال دیگه قبول بشین و نتیجه ی زحماتتون رو بگیرین
نمیخوام بگم دارین اشتباه میکنید که اینقدر به خودتون سخت میگیرین...هر کسی یه راهی رو میخواد دنبال کنه و بهش اعتقاد داره و این عالیه
اما راستیتش من و خیلی از دوستام پارسال توو علوی(رشت) ثبت نام کردیم و رفتیم که دانشگاه قبول بشیم...استادایه خوبی داشت و همه پروازی بودن و از تهران میومدن...یه چند مدت اول خیلی خوب بود و همه میخوندیم و اما کم کم سرد شدیم...معمولا وقتی به دی ماه و بهمن و اسفند میرسه همه اینجوری میشن.
من دیدم به دانشگاه آزاد لاهیجان خیلی علاقه دارم و از اون به بعد به اونجا فکر کردم...الان همونجا دارم درس میخونم، هم برق قبول شدم و هم کامپیوتر و چون به کامپیوتر علاقه داشتم رفتم توو این رشته، این رو هم بگم که جزو دانشگاه های ازاد معروف کشور هست و از خیلی از جاها مخصوصا تهران ما دانشجو داریم....خیلی از بروبچه هایه علوی هم الان همونجا هستن و میخوام بگم که اگه دانشگاه آزاد رو هم میپسندین، نیاز نیست به خودتون سخت بگیرین و یک سالتون رو حروم کنید...اول به خدا توکل کنید و برین دانشگاه و هر درسی رو 30 درصد بزنید که مطمعنم همه میتونن این مقدار رو بزنن و مطمعن باشید که میرین دانشگاه...توو این یک سال هم کلی میتونید خوش بگذرونید...(من خودم پارسال خوره یه بازی wow شده بودم و گاهی 10 ساعت هم بازی میکردم)
اینها همش نظر هایه من بود...قرار نیست رویه شما تاثیر بذاره....اگه به راهی که میرین اعتقاد قلبی دارین،پس گام هاتون رو محکم بردارین و مطمعن باشید که من هم واسه همتون دعا میکنم
موفق باشین دوستان
Ho0rezam
سلام.به نظر من سطح سوالای قلمچی خوبه ،نه خیلی سخت نه خیلی آسون........نقل قول:
به نظرم اشکال از منبع درسیته.حتما حتما ایاد فیلی رو بگیر،خیلی کمک میکنه.نقل قول:
عربی رو من تو 3 ساعت خوندم.البته بدون تست.
سلام داش پیمان.من گفتم جند روز نبودی داشتی بکوب میخوندی خوشحال شدم. واقعا با حرفت مواوفقم منم اگه ترازم 2000 هم بشه میزارم.نقل قول:
سلام تبسم خانوم.خیلی کم پیدایی ،،ما گفتیم باید کم بیایم ولی دیگه نه اینقدر مخصوصا شما که از محیط درسی دورین.بهر حال جای پستای مفید شما خالیه.نقل قول:
برای مشکلت هم میخوام جریان 1کی از آشنایان و که توی منطقه 3 هست رو برایت تعریف کنم:
این آشنای ما توی 1 شهر خیلی محروم(علی آیاد،نزدیک گرگانه) زندگی میکنه و امسال رتبش توی منطقه 3 ،200 شد .من شرایطشو برات میگم ،خودت قضاوت کن:
1.معدل نهایی 16
2.فقر شدید مالی ،میگم شدید واقعا شدیده ها.متاسفانه ایشون پدرشون رو هم از دست دادن.
3. بدون معلم و حتی دادن 1 آزمون
4.بدون کتاب هایی که معروفن(معمولا از کتابخونه یا آشناها کتاب قرض میگرفت)
5.در محیطی بسیار بد
.
.
.
حالا وجدانن ،خودت شرایطتتون رو مقایسه کن؟شاید بگی اون هوش فوق العاده داشته،ولی تو هم داری:46:معدل 19/63 با وجود بیماری و کم درس خوندن نشاندهنده هوش بالاست.
به نظر من اول خدا رو شکر کن بعدش بشدت بهش توکل کن.مطمین باش اگه تلاش کنی ،حتما حتما به هدفت میرسی.
بچه ها 1سوال:این آزمون گسسته و هندسه تحلیلی چجورین؟؟؟زوج درسند؟؟؟؟آخه این آزمون سالی واحدی و ترمی واحدی هر دوش 1 مبحث و نوشته،یعنی ما نمیتونیم سالی رو انتخاب کنیم و هر دوتا رو بزنیم؟؟؟
بیا دوست عزیزنقل قول:
از اینجا دانلود کن
http://www.divshare.com/download/8057445-bde
بچه ها بعد از ازمون برای مقایسه کردن ترازهاشون با توجه به درصدهایی که زدن و مقایسه ی اهمیت درسها و دلگرمی و احتملا گرفتن راهنمایی از بچه ها برای درصد هایی که پایین زدن کارنامشون رو میذارننقل قول:
همین چند روز رو بذارین پای یه استراحت کوتاه مدت کم کم شروع کنین دوباره درست میشه صد در صدنقل قول:
چند روزیه خوب نیستم:41: این آزمون جمعه رو که به صورت عجیبی گند میزنم:41:
من کارناممو نمیزارممممممممممممممم:41: شوخی کردم اگه ترازم 3000 هم بشه میزارم..
اینکه منتظر یه روز طلایی مثل قبل باشیم هیچ وقت هیچ اتفاقی نمیفته
ولی اگر همین الان رو کم کم درصد خلوصش رو بالا ببریم همون میشه منظورم اینکه که
همین که امروز مثلا 2 ساعت دیروز رو بکنید 3ساعت یا اصلا 2:30 خودش کلیه
به این فکر کنین که همین نیم ساعت اضافه هم میتونست وجود نداشته باشه...
اشکالی نداره دوباره شروع میکنی:11:
تاثیر این جمله رو تو ذهنم حس میکنم.قطعا همینطوره...:11:خدا رو هزار مرتبه شکر که من حداقل کتاب دارم...نقل قول:
به نظر من اول خدا رو شکر کن بعدش بشدت بهش توکل کن.مطمین باش اگه تلاش کنی ،حتما حتما به هدفت میرسی.
میدونید مشکل اینجاست که منطقه 3 هم چون سهمیه ی پذیرش هست فقط رتبه های 2رقمیش میتونن
رو رشته های تاپ حساب کنن...از طرفی رشته ای مثل برق شریف این قانون رو هم داره که در هر صورت
فردی که میخواد از منطقه 3 پذیرش بشه باید درصدهاش تا حدودی مثل کشایی باشه که از منطقه 1 قبول کرده
عملا یعنی فقط شاید رتبه تک رقمی
راستی رتبه ی 200 منطقه 3 که برق دولتی قبول نمیشه درسته؟میدونین اگه یه جوری بشه فهمید که مثلا اخرین ورودی برق شریف یا امیر کبیر از منطقه 3 چه رتبه ای داشته،خیلی خوب میشه ولی متاسفانه
اینا اطلاعاتی نیست که به راحتی بشه به دستش اورد...
من رتبه تک رقمی های منطقه 3 امسال رو پیدا کردم اسماشون رو ، ولی فقط اسمشون بود تو قلمچی که چند تا ازمون دادن
رتبه تک رقمی های ریاضیشون بلا استثنا هر 10 نفر کانونی بودن. در هر صورت این یعنی موسسه ای بوده که میرفتن و ازمون میدادن و یا حد اقل یک مدرسه وجود داشته..این بود که یکم ته دلم و خالی کرد...
1731جان،ممنون:11:
نه دوستان کتاب شیمی مبتکران مهندس بازرگان چاپ 88 خدای کتابای شیمی بوده هست و خواهد بدون هیچ شکی در اون نیست .میتونید خودتون تحقیق کنید ببینید نفرات برتر چه کتابیو میخوندند متوجه میشوید(رجوع شود به اخرین مجله ازمون قلمچی):10:نقل قول:
آره 100 در 100نقل قول:
هر کی کار نومه نذاره بن میشه!
من با اینکه کل درسا رو خوندم خیلی میترسم آخه خیلی تحت تعقیبم! همش تو فکر اینم که چجوری ممکنه گند بزنم آخه من تا حالا هیشتا آزمون کلم چی ندادم! استرس شدید گرفتم به طوریکه امروز اصلا هیچی نخوندم! صبح تا حالا 3 ساعت فک کنم نشده باشه! مثلثاتم توی اینا کمتر از همه مسلطم و ازش میترسم هنوز یکم همش هول میکنم
امیدوارم کمترین درسی رو که فردا میزنم مثلثات نباشه بلکه زبان باشه!!!
در کل همه چیو خوندم هیچی هم امروز نتونستم مرور کنم الانم فکر میکنم همش یادم رفته!
امیدوارم خیلی گند نزنم و 5000 به بالا بشم! البته بعدی رو شما نزدیکای 7000 تصور کنین!
آزمون 10 مهر کسی جامعه آماری شو میدونه؟
بیاید هر طور شدیم همه فردا کارنومه بذاریم رقابت خفنی ایجاد میشه منم که اینجا رقیب ندارم (منظوررم بین همشهریاست)
چرا همه دوستان می گن نفرات اول اینطوری کرده، پس این درسته نفر فلان کنکور اینارو کرده پس درسته.نقل قول:
نفر 8، سال 87 از تابستون روزی 15 ساعت می خونده مدارسم که شروع شده 8 ساعت می خونده یعنی کسی که اینکارو نکرده باشه نمی تونه رتبه خوبی بیاره؟
رفیق منم یه کتاب آموزشی نخرید روزی 4 ساعتم درس نمی خوند هر تستیم تو دروس ریاضی و فیزیک میزاشتی جلوش حل می کرد فقط چون از حفظ کردن بدش می اومد و درصد عمومیا رو پایین زد رتبش شد 200.
هر کتابی که در بازار سعی می کنه خودش رو به اندیشه سازان سابق برسونه.این کتاب سبز هم داره از مهندس بازرگان تقلید می کنه ولی یه داستانی هست که می گه مسابقه ای برگزار شد که چه کسی بهتر ادای چارلی چاپلین رو در میاره که خود چارلی چاپلین توش چندم می شه.
بازرگان خوبه ولی اشتباهاتی تو کتاباش هست که وقتی کتاب ویرایش می شه ایشون عوضش نکرده.ولی بازرگانم فوق العاده است این کتاب سبز هم توش مشکلاتی هست و فکر نکنم کتابی پیدا شه که اشکال نداشته باشه.
در کل منظورم اینه که
برای همه که یه نسخه نمی شه پیچید.
من که خجالت میکشم دفتر برنامه ریزیمو با خودم ببرم چون مجموع دو هفته ام شده 30 ساعت:19:نقل قول:
شماها چقدر خوندین؟