نمیدونم دوست عزیز، من هم مثل شما منتظرم.نقل قول:
نمیدونم دوست عزیز، من هم مثل شما منتظرم.نقل قول:
دوستانی که دارند ممنون میشم نظرشونو بدننقل قول:
دوستان لپ تاپ ASUS N55 SL صفحه فول اچ دی داره درسته ؟
دوستان asus zenbook تو ایران اومده؟
میاد؟
چنده اگر اومده؟
من این مدل مرداد سال پیش گرفتم الان فکر نکنم تو بازار باشه بجاش n43 هم خوبه(14 اینچی)نقل قول:
تو این مدت روزی 16 ساعت مداوم روشن بوده تا الان هم سالمه و کلا راضی بودم فقط من با بلوری گرفتم که با dvd یه کم اذیت میکنه(بعضی dvd ها رو نمی خونه)
سلام .
من n43sn-vx112 خریدم بعد از یه هفته متوجه شدم مشکل داره سی پی یو میکشید یعنی یک از هسته های سی پی یو پر می شد بدون اینکه برنامه ای در حال اجرا باشه خلاصه دادمش گارانتی مادیران درست نشد قراره فردا یه لپ تاپ نو بهم بدن. حالا چند تا سوال دارم خوا هشا بچه ها زودتر جواب بدین:
1- کسی این مشکل پر شدن سی پی یو رو داشته؟ یا شانس من بود!!!!!
2- میخوام یه مدل دیگه وردارم (از رو که نمیرم بازم ایسوس!!!!) n43sl یا n53sn یا n53sv ؟ فقط مدلای 53 خوبیش اینه که 4 تا اسلات رم دارند و میشه 16 رم گذاشت روشون. n53sn گرافیکش 550m با 2G حافظه هست. از بقیه بهتره. n53sv گرافیکش 540m با حافظه 1G هست که ضعیفتره ولی صفحه نمایش full hd داره. n43sl گرافیکش 540m با دو 2G حافظه هست که نسبت به 550m ضعیف تره. موندم چی کار کنم؟
3- میخوام گارانتیش زیاد باشه گارانتی 2 ساله گیر میاد؟
خیر این مدل فعلا یک کانفیگ ازش موجوده که اونم HD+ هستش که میشه 1600*900
الانم این مدل در بازار هست...درکل ازش راضی بودی؟مشکلی نداشت؟نقل قول:
در کل ازش راضیم - به من که تا اینجا حال داده - پشیمون نمیشی:19:نقل قول:
1- من که 1 سال sv دارم همچین مشکلی نداشتمنقل قول:
2-sn خیلی بهتره - ارزش داره گرافیک 550 رو فدای فول اچ دی کنی- 550 1 گیه خیلی از 540 2 گیگ بهتره(حافظه گرافیکی تو پردازش تاثیری نداره)
3- در کل گارانتی کار خاصی نمیکنی(اگه لپتاپ سالم باشه تا 2 سال چیزش نمیشه مگر اینکه اتفاق خاصی بیافته که معمولا شامل گارانتی نمیشه)
سلام.بچه ها کسی اطلاعی راجع به asus u 43 sd bambo داره ؟ خوب کار میکنه یا نه؟ قیمتش حدود 1.5 میلیونه.میرزه بگیرم؟ دنبال یه لپ تاپ سبک 14 اینچی با شارژ بالا ی باتری ام.پیشنهادی دارین؟ گرافیک و سی پی یوشم پایین نباشه.
درود
من یک k53sv دارم .باتری رو در اوردم و لپ تاپ رو به برق زدم و کار میکنم
و اکثر اوقات کامپیوتر رو برای دانلود روشن میذارم و صفحه نمایش رو خاموش میکنم-صولانی مدت-
این 2تا کار مشکلی تو سیستم بوجود میاره؟
سپاس
n46vz حدوداً کی وارد می شه؟
امرتات گفته اواسط تیرنقل قول:
سلام.اگه امکانش هست k53sd---i7----HDD500----6GB----vga:2GBرو برام بررسی کنید.امروز میخوام بگیرم.قیمت:1550
کسی نبود جواب بده؟من دارم میرم بگیرما!!!!!!
دوست عزیز به نظر من از سری nبگیر این مدل که شما انتخاب کردی گرافیک قوی ای ندارهنقل قول:
به نظرمن n53svبگیر
cpu:core i7 2670
ram:6g
vga:gt540 1 g
hdd:750 g
هم صفحه نمایش عالی ای داره هم میتونی بلوری بگیری یا دیویدی گرافیکشم قویه
این n53sv قیمتش چقدره؟a53smچطوره؟
n53با دیویدی حدودای 1600 و با بلور ی صدتومن گرون تره.در مورد اون یکی مدل اطلاع خاصی ندارم/ولی ازین مطمئنم که سریn ایسوس حرف اولو میزنهنقل قول:
من دیروز یه a53sm گرفتم 1580 فعلا که ازش راضی ام
مبارکت باشه دوست عزیزنقل قول:
یک سوال:ازدکمه های کنترل صدا و...(مثلF12وF11)تو لب تاپ ایسوس چجور میشه استفاده کرد؟
دوست خوبم کنار دکمه ویندوز سمت چپ باید دکمه fnباشه که با گرفتن اون میتونین از اون کلیدها استفاده کنین(امیدوارم درست گفته باشم)نقل قول:
واقعا مرررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررررررررررر30!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام دوستان.من وقتی لب تاپم رو خاموش میکنم و دفعه دیگه روشنش میکنم 3الی4درصد از شارز باتریش کم میشه.این طبیعیه؟
سلام.لطفا راجع به toshiba L840/A609 اگه اطلاعی دارین بفرمایین
مشخصاتش اینه core i 5 2450 .grafic AMD 7670 . hard 640 . 2 kg.4 gig ram.14 inch. batry 6 cell قیمتشم 1360 هست.
صد در صد طبیعیه.بالاخره برا خاموش روشن شدن یه انرژی مصرف میشهنقل قول:
سلام.من بتلفیلد3رو نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم این Error رو میده:the program can'tstart because D3DCOMPPILER_43.dll ismissing from your computer.try reinistalling to fix this problem. چیکارش کنم؟
سلام
سری N53 تک رنگه (همون آلمینیومی) رنگ مشکی نداره؟
دوست خوبم شما این مشکلو تو قسمت مشکلات اجراو نصب بازیها مطرح کن اونجا حتما کمکت میکنننقل قول:
دوست خوب این تاپیک فقط مخصوصه برند asus هستشنقل قول:
سلام.تا اونجایی که من تو بازار دیدم همین یه رنگ هستش همشوننقل قول:
سلام
بچه ها نظرتون در مورد A53SM از asus چیه ؟ خوبه ؟ قدرتش چه طوریه ؟ بگیرم ضرر نمیکنم ؟
لطفا جواب بدید
دوست عزیز a53 دومدل با کانفیگ متفاوت داره!کدومشو میخای بگیری؟نقل قول:
ولی در کل از سری n بگیری بهتره
سلام
نظرتون در مورد خرید این لب تاب چیه ... استفاده هم بیشتر برای کارهای معماری
Asus K 43SD NEWCi5/ 3m/ 4GBDDR3/ 750 G HARD/DVD RW/ MONITOR 14.1/VGA GT6302G
قيمت 1.500.000 تومان
این مدل که نوشتی رمش 8 هستش هااانقل قول:
در کل لبتاب خوبیه/مخصوصا اینکه از گرافیک بالایی برخورداره/فقط مشکل اینه که صفحه نمایشش 15.6 نیست برا شما که نیاز به صفحه بزرگ تر دارین
چندتا از مدلای n53رو هم یه نگاه بندازی بد نی!!!
پس این هم همون رنگه؟ احتمالا به خاطر زاویه نور ایجوریه !!؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
پس این هم همون رنگه؟ احتمالا به خاطر زاویه نور ایجوریه !!؟
اره دوست عزیز تو بازار هم که بری فقط همون رنگ آلومینیومی هستش/فقط فکر کنم دو مدل از n53هست که رنگش فرق داره اونم n53ta وn53daهست که فکر نکنم تو ایران باشه
سلام دوستان این لپ تاپ K43sd چه رنگهاییش توی بازار هست؟؟...واسه یه خانم میخوام...ممنون از جوابتون
سلامنقل قول:
صورتی/سفید/ابی و نارنجی