یه راهی داره ولی شرمند نمیتونم بهتون بگم تو رو خدا ناراحت نشیننقل قول:
در ضمن حالا فلش چه سایتی رو میخوای ببینی؟
Printable View
یه راهی داره ولی شرمند نمیتونم بهتون بگم تو رو خدا ناراحت نشیننقل قول:
در ضمن حالا فلش چه سایتی رو میخوای ببینی؟
نمیدونم چرا حس میکنم از نظر Connection یه جورایی XP نسبت به سون برتری داره
شاید هم من اشتب میکنم ولی از نظر سادگی کار که مطمئنم
پوشه ي گجتها كجاي؟
کسی بلد نیست من چکار کنم؟نقل قول:
سلام
چرا کارایی گرافیک تو این ویندوز کمتر از XP میشه الان که 7 ریختم گرافیکم ضعیفتر XP عمل میکنه؟
CPU هم دائما در حال کار چرا....؟
آقا من رو 7 اصلا نمیتونم بازی اجرا کنم.fatal error میده صفحه آبی میاد مشکل چیه.رو ویستا همین جور بود.سیستم لپ تاپ هست
یه سوال دیگه 7 ultimate چقدر برا شما طول کشید نصب بشه؟
براي من كه خيلي زود تموم شد كمتر از 15 مين
چرا تو 7 گرافیک شییر میکنه ؟ من نمی خوام مموری شییر کنه از کجا درستش کنم
ناراحت که نه :41: ولی بگی بهتره...:46:نقل قول:
همه سایتارو...:31: الان دیگه توی هر سایتی یه فلش هست...
من خودم دارم با فلش سایت طراحی می کنم اونم آپلود کردم نشون نمیده...چند روز پیش هم ویندوزمو به همین خاطر عوض کردم...:27:
اگه اشتباه نکنم تو کنترل پانلنقل قول:
سلامنقل قول:
شما از کجا فهمیدید که بازده کارت گرافیک کم شده؟
بعدشم مقایسهٔ اکس پی با سون اشتباه ست
سلام:: شاید این راه جواب بده...:20:نقل قول:
برید توی مسر زیر:
بعد از پنل سمت چپ Choose when the computer sleeps رو انتخاب کنید...کد:Control Panel\Hardware and Sound\Power Options
بعد روی Restore default settings for the plan کلیک کنید...
توی همون صفحه گزینه change advanced power settings هم برای تنظیم پیشرفتست می تونی یه سری بزنی...
اگه منظورت گجت هاییه که نصب کردی تا اونجایی که من می دونم باید بری توی درایو ویندوزت و "Gadget" رو سرچ کنی...نقل قول:
توی این مسیره :
کد:[windows drive]:\windows\winsxs
:19:هیچ که نیست جواب این همه سوال رو بده....:19:
.
.
کی گفته گرافیک توی 7 مشکل داره؟
من الان نسخه ی 7100 32 بیتی رو نصب کردم هیچ مشکلی ندارم.به نظر من در مقایسه با Vista خیلی قوی تر و بهتر شده. و ساده تر.
فقط خیلی ها با Sleep منشکل دارن. سیستم وقتی میره تو Sleep دیگه در نمیاد. البته سیستم من اینطور نیست ولی روی Laptop هایی که ویستا دارن ولی کوپن 7 ندارن اینطوری میشه.
شاید این 7100 اینطوری باشه!
نقل قول:
سلام
شما از کجا فهمیدید که بازده کارت گرافیک کم شده؟
بعدشم مقایسهٔ اکس پی با سون اشتباه ست
وقتی تو بازیه NFS MW تمام تنظیمات رو میبرم بالا تو XP مشکلی نداشتم ولی تو 7 گیر میکنه و FPS میاد زیره 30 و نرم اجرا نمیکنه بازی رو
چرا گرافیک تو 7 مموری شییر میکنه در صورتی که من گرافیکم شییر نیست و تو XP هم شییر نمیکنه؟
ببخشید شما درایور گرافیکتون آپدیته؟نقل قول:
دوستان من موقع نصب 7 البته 64 بیتی یا با مشکل نخونده نشدن یکی از فایلها مواجه میشم یا اینکه با صفحه مرگ
بالاخره با هزارتا مشکل نصبش کردم
حالا بعد از نصب زمانی که بعضی از نرم افزارها رو اجرا میکنم (مثل Media Center) با صفحه مرگ مواجه میشم
یه شکی به کارت دی وی بی که رو سیستم بسته بودم کردم اونو که در آواردم دیگه مشکل صفحه مرگ رو نداشتم ولی این که نمیشه من دی وی بی رو لازم دارم
راستی اینم بگم که بعد از در آواردن کارت زدم دوباره ویندوز 7 نصب بشه تا ببینم اینبار چی میشه که دیدم دوباره ارور خونده نشدن یه فایل رو میده
مدل مادربورد Ep451 برند گیگا
سی پی یو Intel E5300
رم (2*1)
کارت دی وی بی هم اسکای استار 2.8
ممنون میشم کمک کنین
در مورد نخونده شدن فایل تا اونجایی که من میدونم وتجربه داشتم DVD ویندوزت رو قشنگ تمیز کن...مال منم چند بار این شکلی شد...نقل قول:
نقل قول:
دوست من با Sleep نباید مشکل داشته باشی هر وقت رفت روی Sleep شما دوکمه پاور رو بزن از Sleep در می یاد
اررور زیر برای چیه ؟
windows explorer has stop working
Windows Explorer is restarting
متاسفانه نمی تونم عکس بگیرم . موقع سیو عکس هم همین اررور و میده همه چی یه هو میپره
دیوونمون کرده . قبلا اینطوری نبوده ، جدیدا اینطوری شده .
برای من هم زیاد میادنقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من توی این دو تا حالت اتفاق می افته: (اصلاً علمی نیست..:31:.)
1.ویندوز برای مدت زیادی روی سیستم باشه (بعضی فایل هاش قاطی می کنه...)
2. کامپیوتر زیاد روشن باشه (من دو روزه از ویندوز خارج نشدم ،فقط Hibernate میکنم ، امروز هی این پیغام رو میداد...ویندوزم هم جدید نصب کردم)
در واقع خودش explorer.exe رو می بنده بعد دوباره باز میکنه...
روش حل: من هر موقع بعدش ریست کردم درست شده دیگه این پیغام نمیاد....
باز اگه کسی بیشتر میدونه کمک کنه....
سلامنقل قول:
دوستان من این ویندوز مجازی رو دانلود و نصب کردم ولی موقع اجرا این پیغام رو می ده:
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله اپدیتهنقل قول:
ببخشید شما درایور گرافیکتون آپدیته؟
نقل قول:
windows explorer has stop working
Windows Explorer is restarting
من این ارور رو فقط تو ویستا دیدم و تو سون هم که الان اخرین ورژن زو ریختم تاحالا ندیدم
فکر میکنم یه ربطی به فایلای ویدئویی داشته باشه . من فولدرایی که توشون فایلایی ویدئویی دارم باز میکنم سریع این پیغام و میده . ولی با فولدرای دیگه مشکلی نداره . راحت بازشون میکنهنقل قول:
ریست هم میکنم درست نمیشه . حتی نیم ساعت خاموش کردم ولی بازم درست نشد .
من بعضی مواقع فایل هم کپی می کنم این پیغام میاد...
پیگیر این قضیه میشم....(قضیه رو نمیدونم چطوری مینویسن:31: درستشو بگید...:43:)
این سوال رو اینجا مطرح کردم...یه جوابم پیدا کردم برو امتحان کن ببین میشه یا نه...نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=376535
ماشالله این قسمت فروم خیلی زود آپدیت میشه دو سوت یه صفه دیگه اومد به جاش
دوستان سوال من تو صفحه پیش موند ولی به جواب نرسیم
یکی از دوستان لطف کردن یه جوابی مختصری دادن
سوال من این بود:
و ایشون جواب دادن:نقل قول:
نوشته شده توسط zibatarin nam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من موقع نصب 7 البته 64 بیتی یا با مشکل نخونده نشدن یکی از فایلها مواجه میشم یا اینکه با صفحه مرگ
بالاخره با هزارتا مشکل نصبش کردم
حالا بعد از نصب زمانی که بعضی از نرم افزارها رو اجرا میکنم (مثل Media Center) با صفحه مرگ مواجه میشم
یه شکی به کارت دی وی بی که رو سیستم بسته بودم کردم اونو که در آواردم دیگه مشکل صفحه مرگ رو نداشتم ولی این که نمیشه من دی وی بی رو لازم دارم
راستی اینم بگم که بعد از در آواردن کارت زدم دوباره ویندوز 7 نصب بشه تا ببینم اینبار چی میشه که دیدم دوباره ارور خونده نشدن یه فایل رو میده
مدل مادربورد Ep451 برند گیگا
سی پی یو Intel E5300
رم (2*1)
کارت دی وی بی هم اسکای استار 2.8
ممنون میشم کمک کنین
ولی DVD کاملآ نو هستش و هیچگونه خشی هم روش نیست با این حال یک بار هم شستمشنقل قول:
در مورد نخونده شدن فایل تا اونجایی که من میدونم وتجربه داشتم DVD ویندوزت رو قشنگ تمیز کن...مال منم چند بار این شکلی شد...
ولی در مورد صفحه مرگ و کارت دی وی بی کسی نتونست کمکم کنه
ممنون میشم
سلام ، دوستان من روی 7 ، FireFox نصب کردم بعد از نصب اون IE کلا ناپدید شد ، دوباره به دلایلی خواستم IE رو نصب کنم اما نصب نشد و پیغام میداد This SoftWare Not Supported With Your Operating System! هم IE6 هم 7 و هم 8 ، حتی نسخه های Portable هم قابل استفاده نبود و اجرا نمی شد. همینجوری یه ریست کردم وقتی بالا اومد Explorer.exe اجرا نمیشه و از هرجا بخوای بازش کنی پیغام میده No Such Interface Supported ...
1- یه راه حلی بگین برای Explorer (البته از نرم افزار XYplorer استفاده می کنم این خیلی حاد نیست)
2- من چجوری IE داشته باشم ( این خیلی مهمه !)
*خواهشا نصب دوباره ویندوز رو پیشنهاد نکنین .
با سپاس فراوان
دوست مننقل قول:
من این ویندوز مجازی رو روی کامپیوتر خودم نصب کردم ، مشکلی نداشت . اما خواستم روی لپ تاپ نصبش کنم ، به همین مورد برخوردم.
شما همونطور که در پیغام گفته شده ، باید به BIOS مادربورد بری و گزینه Virtulization (اگه درست نوشته باشم) رو Enable کنی و بعد بدون مشکلی اون رو نصب کنید.
سلام
دوستان مادر بورد من p5kc ausus هست
وقتی 64 بیتی رو کرک می کنم
دیگه سیستم shout down نمی شه! (یعنی برق مانیتور و هارد خاموش میشه ولی سی پیو همچنان کار می کنه)
(ویندوز کا ملا کرک شده هست )
از کدوم کرک استفاده کردی ؟ در ضمن این مشخصات هم مربوط به Stand By کردن هست شما مطمئنی Shut Down میکنی ؟نقل قول:
بله دوست عزیز Shut Down می کنم.نقل قول:
قبل از کرک خاموش میشه ولی بعد از کرک خاموش نمیشه
تنظیمات خاصی رو داخل بایوس انجام میده که بعد از ری استارت خیلی کند بالا می یاد
من هم مجبور شدم دوباره بایوس رو آپدیت کنم که درست شد
نمی دونم از چه کرکی برای 64 بیتی استفاده کنم که برام مشکل پیش نیاد
همین ویندوز روی لپ تاپ dell studio xps 1640 درست جواب داد ولی روی این مادر برد ausus درست جواب نمی ده!
من درایورها رو از سایتش دان کردم و ویندوز رو دوباره عوض کردم و با درایورهای جدید نصب کردم ولی بازم دوباره همینطوریه وسط کار یهو ریست میشه اصلا دلم نمی خواد دوباره برگردم ویستا ولی مثل اینکه چاره ای ندارمنقل قول:
سلام
من هنوز با این ویندوز مشکل دارم وسط کار یهو ریست میشه بعضی وقتا اصلا و بعضی وقتا هم بعد یه ساعت کار
یه بار مشکل رو همینجا گفتم دوستان گفتن مشکل از درایورهاست واسه همین من خودم تک تک درایورها رو نصب کردم ولی فایده نداره بنظرتون اگه درایور های جدید رو از سایت سازنده بگیرم درست میشه؟
دوستان اگه راه حلی میدونن خیلی ممنون میشم که راهمایی کنید
سلام بچه ها
من شنیدم با این ویندوز نمیشه فایل فلش رو دید
واقعیت داره
آخه الان خودم هر فایل فلش رو باز میکنم
نمیاره!!
سلام دوستان
من یه لب تاپ دارم که روش ویستا نصب بود
ولی چون سرعتش پایین بود روش 7 نصب کردم
ولی حالا محیط ویندوز شیشه ای نیست
میشه راهنمایی کنین که باید چی کار کنم
سلامنقل قول:
باید فلش پلیر روی سیستم نصب باشه.
ولی الان کلن فایلهای فلشو بستن.
:question:جواب:نقل قول:
:31::
نه.اصلاً واقعیت نداره...
پس من چرا فایل فلش رو باز میکنم میاره؟؟
:3::
از کی شنیدی؟؟؟
اول فلش پلیر رو از لینک زیر دانلود کن (اگه نداری):
بعدش هم بسته به نوع ویندوزت (در حالی که به اینترنت وصلی):کد:http://get.adobe.com/flashplayer/
اگه 64 بیتی داری:کد:C:\Windows\System32\Macromed\Flash
برو در مسیر زیر:
_______________________کد:C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash
بعد فایل FlashUtil10d رو اجرا کن وروی Install Now کلیک کن تا آپدیت بشه...
منبع: سایت adobe.com
The END
حتمی ترین روش کرک کردن ویندوز هفت چیه؟ ممنون.
سلام خسته نباشید
من در ویندوز 7 وقتی زیرنویس فیلم با پسوند srt میزارم نوشته های فارسی به صورت ناخوانا وعجیب غریب پخش میشه من فونت فارسی هم گذاشتم ولی درست نشد وقتی زیرنویس رو با notepad باز میکنم باز به همین صورت نشون میده ناخوانا وعجیب غریب
به نظر شما مشکل از کجاست و برای حل این مشکل چیکار باید بکنم
از داخل کنترل پنل :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]