مشکل صدای موتور زیاد نیست، صدای گیربکس که بخاطر عدم آب بندی خوب کارخونه یا عدم کیفیت قطعات صدای وووره همیشگی در اتاق میادنقل قول:
Printable View
مشکل صدای موتور زیاد نیست، صدای گیربکس که بخاطر عدم آب بندی خوب کارخونه یا عدم کیفیت قطعات صدای وووره همیشگی در اتاق میادنقل قول:
سلام
دو مورد اینجاست:نقل قول:
شما گفتی امنیت 206 در حد ال90 و پس از سراتو هست!!! :n04: والا رئیس ما با سرعت 60 کیلومتر بر ساعت ال90 رو کوبید به یه 206 که توی نقطه کور پیچ خیابون پارک کرده بود، و تا صندلی عقب جمعش کرد! شاسی ماشین هم جا خورد!!! خود ال90 به ظاهر چیزیش نشد ولی جلوبندی و ایناش کمی داغون شد و پین های سپرش هم صدمه دیده بود. پژو 206 از دید امنیت هرگز به پای ال90 نمیرسه. شاید ساخت فرانسه ش خوب باشه و امن ولی با هنرنمایی هایی ایران خودرو و اون چیزایی که من توی تصادفات 206 دیدم، هرگز خودروی امنی به شمار نمیاد. تیبا هم متاسفانه هیچ مرجع معتبری آزمایشش نکرده که ببینیم چجور ماشینیه...
مورد دوم این که البته نظر شخصیه ولی بدنه ش بیشتر به ریو می خوره تا مزدا ( به درها و فرم بدنه هر دو ماشین دقت کنید و چراغ ها رو در ذهنتون جابجا کنید متوجه می شید ).
من پنج روزی هست صفر مدل 95 خریدم. دور موتور بالای 3000 صدا میاد توی اتاق که به خاطر نبود نمد کاپوت طبیعیه. هنگامی که شیشه ها بالا باشه صدای بیرون خیلی کم میاد تو و صدای درون هم کم میره بیرون. صدای ضبط رو بلند کردم و در ها رو بستم و بیرون ایستادم خیلی کم صدا میومد.نقل قول:
گیربکسش صدا نداره. فاضله درزهاش زیاد نیست ولی خب هست متاسفانه. من تنها مشکلی که دارم اینه که همچون پراید دنده ش نرم نمی ره 1. باید با شتاب بزنی تا جا بره وگرنه نیمه می ره و صدای آب میوه گیری میده !!! :n02:
سلام به همه دوستان
عزیزان ، آپشن هایی که روی تیبا هاچ بک هست رو میشه خودمون بعدا" روی مدل صندوق دار اضافه کنیم؟ (روی مدل های جدید تیبا) ( شیشه های عقب برقی..صندوق پران و..)
یا نه ؛ سیمکشی نکرده کارخونه و دردسر داره ؟
سلام برای راحت جا رفتن دنده اول برید روغن گیربکس رو عوض کنید و بعد یه رگلاز کنید مشکل حل میشه ......نقل قول:
حتی رگلاژ خالی هم خیلی تاثیر داره...
سلام
تیبا صفر گرفتم که چون مدل فولش نبود مجبور به خرید مدل سادش شدم
میخوام بدونم آیینه برقی فابریک که روی مدل فول هست بصورت جداگانه هست که از بیرون تهیه کنم و ببندم رو ماشین ؟
یا برقی کردن شیشه های عقب هم میشه انجام داد البته فابریکش ؟
قیمت و یا آدرس یا تلفنی هم اگر تو تهران میدونید برام بیزحمت پخ کنید
درود بر شمانقل قول:
درسته ، فول نیست..منم معمولی خریدم
اپشن ها موجود هست . سایت "پدال" گذاشته برای فروش.. پک شیشه بالابر عقب و دیگر اپشن ها ؛ صندوق پران و...
. دوستان تیبا جای فیلتر هوای کابین داره؟ فیلترش خوبه بزرگه؟ راحت جا میره یا بد میخوره؟
سلام دوستان
شماها مشکل سنسور میل سوپاپ رو ندارید؟
من با اینسری عوض کنم میشه 4 بار
یه بار روشن میکنم سالمه و دفعه بعد خرابه (دورموتور بالای 4000 نمیره)
یکی از دوستان گفت زیرش واشر بزار - تو سایت سایپا خوندم که فاصله سنسور با میل سوپاپ باید 1.2 م م باشه که باید نمایندگی تست کنه.
وقتی سنسور سالمه مصرف ماشین خیلی کمه و ماشین سرحال سرحال و پرشتاب!
تو جاده پرشتاب و سرعت 120-130 مصرف صدی به 6.5 :n01:
سلام دوستان
من به امید خدا قراره تیبا بخرم میخواستم ببینم سیستم صوتی خود ماشین چطوره؟
من خیلی دوس دارم یه سیستم توپ ببندم ولی خب بودجه کافی نیست
میخواستم ببینم سیستم پخش تیبا به اندازه ای هست که با یه دو باند خوب اوکی بشه؟ یا حتما باید یه پخش خوب هم بخرم تا یه چیزی بشه؟
ترجیحا میخواستم حدود 500 هزارتومن بیشتر خرج نکنم
یه راهنمایی بکنید ممنون میشم
( اینم بگم که به اهنگ های بیس دار علاقه دارم )
سلام دوست عزیز در تاپیک زیر مطرح کنیدنقل قول:
مربوط به سیستم های صوتی خودرو هست
دوستان راهنمایی میکنن زودتر به جواب میرسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیبا صفر اگر بخرم مشکل فنی یا مکانیکی که ندارن؟
کیفیت مونتاژ و ساختش چطوره؟
خدمات تعمیر سایپا موقع گارانتی چطوره؟
عموما خودروی صفر مشکل فنی و مکانیکی ندارهنقل قول:
اما گاهی اوقات مشکلاتی هم بوده
به هر حال در زمان تحویل گرفتن ماشین رو باید چک کنید
از طرفی گارانتی هم داره مشکلی نیست
کیفیت و مونتاژش هم متوسط هست نه عالی نه بد
مثل پراید
خدمات تعمیر سایپا بد یا خوبش بستگی یه خودرو داره که کجاش
مشکل پیدا کنه
گاهی اوقات برخی قطعات گیر نمیاد و مشتری زمان زیادی باید صرف
کنه.
اینا احتمالاتی هستن که امکان داره پیش بیاد که برای خودروی صفر
90 درصد پیش نمیاد
سلام دوستان
من یه تیبا مدل ۹۴ دارم که چند ماهه خریدم این ماشین ترمزش یه ایراد بزرگ داره که تا حالا نتونستم حلش کنم تیبا دیگه سوار شدم این مشکلو نداشت!
برعکس تمام ماشینایی که داشتم ترمز عقبا خیلی قوی میگیرن مخصوصا چرخ عقب سمت شاگرد که زود قفل میکنه و abs به کار میفته و ترمز نداری وقتی هم فیوز abs رو میکشم ترمز گیری همانا و انحراف و چرخش ماشین به دور خودش همان!
یه مکانیک گفتش که سیلندر چرخ عقب خرابه و باید باز بشه بعد از باز کردن و تعویض لوازمش مشکل حل نشد
کارایی که تابحال شده و جواب نگرفتم
تعویض لنت جلو و دیسک چرخای جلو! و چک کردن گیرپاژ نبودن سیلندرای جلو
تعویض روغن ترمز و هواگیری حرفه ای!
رگلاژ سیم ترمز دستی
تعویض لوازم سیلندر چرخ عقب
و تعویض فنر های برگرداننده کفشکها
که هیچ کدوم جواب نداده تا حالا
فرستاده شده از HUAWEI Y511-U30ِ من با Tapatalk
بوستر ترمز رو هم چک کنید نتیجه رو ببینید چی میشهنقل قول:
سلام
اقا تسمه تایم و ببریم نمایندگی تعویض کنیم بعد گارانتی داره اگه زد و پاره شد و موتورو داغون کرد جوابگو باشن ؟
هزینش چقدره نمایندگی
هیچ کجا تسمه تایم رو گارانتی نمیکنننقل قول:
جدا ؟ شنیده بودن گارانتی داره واسه پاره شدنشنقل قول:
ای بابا
چندین مورد بوده که گفتن گارانتی داره بعد قبول نکردننقل قول:
تسمه تایم رو از نمایندگی سایپا بخرید جنس خوب
سلام دوستان من تیبا مدل 94 دارم
این چراغ چک ماشین من برای بار هزارم روشن شد! قبلا سنسود میل بادامکش رو عوض کردم و اصلی انداختم که مشکل حل شد و الان ماشین دور بالای 4000 هم میره اما تو دنده یک و دو کپ داره یعنی پدال رو که. فشار میدم ماشین با تاخیر شتاب میگره
دیاگ زدم و خطای گرمکن سنسور اکسیژن پایین. میده! بنظرتون دلیل کپ کردن همینه یا همه اینجورین ؟ یجا خوندم سنسور اکسیژن پایین فقط برای چک کردن کارکرد کاتالیزور هست و ربطی به مصرف و شتاب نداره !
چندتا عکس هم از پارامترا گرفتم
پاشش سوخت و خلا منیفولد درسته ولی سنسور اکییژن بالا و اوانس رو نمیدونم که باید چطور باشه
اگر تازگیا دیاگ زدید حتما نظر بدید
n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
v [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
دوستان بدنه داخلی ماشینم خیلی کثیف شده میخوام تمیزش کنم رو داشبورد داخل درها رو فرمون سقف خودرو و ...
محلولی هست بشه راحت این سیاهی ها رو گرفت؟
از تزئیناتیا اسپری پولیش داشبورد بخر هم تمیز میکنه هم براق
سلام دوستان
سنسور اکسیژن ماشینم سوخته چه مارکی بگیرم خوبه؟ قبلا جنس شرکتی گرفته بودم که بیشتر از دو ماه کار نکرد همه هم میگن شرکتی آشغاله
تیبا 94. کارکرد 40000
نقل قول:
Bosch خوبه ولی بازم باید ببینی اگه سوخت ایراد جای دیگه س
من 91 دارم تاحالا عوض نکردم سنسورشو !
ولی یه 206 تیپ 2 مدل 91 هم دارم همه چی شو از قبیل سنسور اکسیژن عوض کردم بازم موقع سرد بودن ماشین استارت تا حرکت ریپ میزنه و خاموش میشه !
هنوز مطمئین نیستم از چیه
سلام برا تیبا بوش پیدا نکردم یعنی فکرم نکنم بوش بیاد طرح زیمنس تولید کنه! یکی از سایتا سنسور اکسیژن MTE-THOMSON برزیلی داره که نگاه کردم سایت معتبری داشت شاید از اون بگیرمنقل قول:
NTK هم هست ولی میگن تقلبیش زیاده
این کروز هم سایت یا فروشگاهی ندیدم بفروشه! ظاهرا مث عظام فقط پک میکنه و شانسیه
NTK هم خوبه اگه اصلیش باشهنقل قول:
سلام
بین این روغن ها برای تیبا اولویت بندی کنید:
بهران سوپر پیشتاز 10-40
پارس سوپر پایا 10-40
ایرانول ریسینگ 10-40
کاسپین 10-40
فاکس 10-40
در مرحله اول ایرانول ریسینگنقل قول:
بعدش بهران سوپر پیشتاز
سلام، احساس میکنم مصرف تیبا بنده زیاد هست، از بنزین یورو چهار استفاده میکنم
تقریبا اتوبان با سرعت بین 90 تا 110 صدی هفت ونیم میخوره و داخل شهر با ترافیک متوسط صدی نه تا ده البته هر دو کولر روشن
شمع ها رو با نوع ژاپنی تعویض کردم و شستشوی انژکتور هم شده، راه حل دیگه ندارید
در ضمن موقع نیم کلاچ ماشین گاها به شدت میلرزه، صفحه تموم نکرده ولی ایا سیستم کلاچ مشکلی داره
سلام خدمت همه دوستان
من تازه تیبا صفر گرفتم و هنوز برگه گارانتیش م نیومده ولی دو تا مشکل باهاش دارم اول اینکه موقع شستن ماشین درب سمت راننده به نحو وحشتناکی از فاصله بین شیشه و درب توش آب میره!! :n04::n04:جوری که صدای شور شور آبو میشه شنید و مورد دوم اینکه ضبط ماشین بعد از خاموش کردن ماشین خاموش نمیشه! البته بعضی مواقع خاموش میشه و بیشتر مواقع هم نه . البته اول شک کردم شاید سوییچ رو تا انتها نمیپچونم . ولی همیشه این موضوع رو کنترل میکنم و این مشکل با ضبطم هست
اگه راهنماییم کنید که با این دو موضوع چیکار کنم ممنون میشم:n34::n34:
با توجه به صفر بودن ماشین حتما به نمایندگی تشریف ببریدنقل قول:
و ماشین رو بزارید همون جا تا رسیدگی کنن
مشکل نشت آب احتمالا از درز گیرها هست که قابل حل شدنه
مشکل رادیو پخش هم میتونه از سیم کشی باشه یا عیب خود رادیو پخش
روغن پارس هم گیر بیاری خوبه !!! از ایرانول و بهران خیلی بهترهنقل قول:
سلام دوستان. حدود یک و نیم ماه هست تیبا 2 خریدم
به طور عجیب و غریبی مصرف بنزین داره. تا حالا 120 کیلومتر باهاش رفتم و تو این مدت 6 بار باکش رو 40 لیتر پر کردم
240 لیتر واسه 120 کیلومتر یعنی به ازای هر دو کیلومتر یه لیتر مصرف داره!
تقریبا هفته ای یک بار 40 تومن باید بریزم تو باکش
این عادیه؟ به نظرتون چشه. باید ببرم به مکانیک نشون بدم؟
والا 240 لیتر برای 120 کیلومتر یعنی هر کیلومتر 2 لیتر!!نقل قول:
عادیه؟!؟!
تا حالا 240 هزار تومن پول بنزین دادی در حالی که نهایت 10-12 تومن باید میدادی
شما یحتمل باکت نشتی داره
ببر نشون بده
ممنون از جوابتوننقل قول:
راستش من اینو صفر از نمایندگی خریدم و حتی قطره ای بنزین هم ندیدم زیر ماشین یا سمت باک بریزه.با این حال چون تخصصی ندارم نمیتونم نظر بدم در مورد نشتی
شاید واسه روشن بودن کولره، یه سره روشن بودن کولر هم میتونه توجیه گر این مقدار مصرف بنزین باشه؟
دوست عزیز هیچی نمیتونه توجیه گر این وضعیت باشهنقل قول:
شما بری به مکانیک یا نمایندگی نشون بدی و قضیه رو بگی مخشون سوت میکشه
ماشین شما تو این 120 کیلومتر در بدترین حالت باید 15 لیتر مصرف میداشته
240 کجا 15 کجا
به هیچ وجه عادی نیست،بنزین داره به نحوی هدر میرهنقل قول:
شما حتی با کولر روشن هم نباید در بدترین حالت به 20 30 لیتره میرسیدن(پراید باید 100 هفت بسوزونه) بماند که پراید کلا کم مصرف هم هست... 6 تا 40 لیتر که جای خود داره
ممکنه ایراداتی در خط تولید بوده همسایه ما گرفته 100-11 میسوزونه کلی هم نمایندگی رفت کاری نکردن ! شما باید تو ی مسیری مثله اتوبان یا ازاد راه کم تردد برونی ببینی در هر 100 تا چقدر میسوزونینقل قول:
با سلام
دوستان ما این ماشین رو صفر ثبت نام کردیم مدل SX صندوقدار میخواستم بدونم از پیکان 58 که انشاالله بهتر هست ؟
شاید سوال مسخره ایی باشه :n03:
ولی خب برای کسی که به پیکان عادت کرده موندم چجوری میشه
هر گونه راهنمایی که کنید ممنون میشم
این رو هم میدونم از خودروهای داخلی هیچی در نمیاد :n37:
ایا درست هست که میگن بالای 80 تا بریم باهاش فرمون پذیری سخت و کنترل ماشین سخت تر میشه ؟
سلامنقل قول:
زمانی این تاپیک خیلی بحث های داغی در مورد تیبا داشت
میتونید به صفحات قبل همین تاپیک مراجعه کنید
برگردید به حدود 5 سال پیش مطالب مفیدی در اون زمان مطرح میشد.
در کل از پیکانی که گفتین خیلی بهتر هست
تیبا هم خودرویی معمولی فضای کابینش در حد پراید
اما خودروی چابکی هست و لوازم مصرفیش هم کمی گرونه
در مورد فرمان پذیری هم هیچ مشکلی نداره فقط چهار حلقه
لاستیک خوب و یه بالانس درجه یک نیاز داره