منظورت منم که اضافه شدم؟ من که از قبل بودم. اونیکی هادی کیه؟
راستی در مورد اون اسلات ها توضیح ندادین.باید توش اسکیل بذاریم؟
Printable View
منظورت منم که اضافه شدم؟ من که از قبل بودم. اونیکی هادی کیه؟
راستی در مورد اون اسلات ها توضیح ندادین.باید توش اسکیل بذاریم؟
الان 32 شده لولم . ولی لول بالا بردن تنهایی خیلی سخت شده . کوئست هاهم کم شدن .
رفتم اون بازاره که با فوری ها مشترکه از یکی که نشسته بود یه سپر خریدم نصف قیمت خیلی چسبید !:31:
هنوز هیچ گیلدی هم قبولم نکرده یعنی رفتم پیش Guild master و چندین گیلد رو جوین شدم ولی گویا قبول نکردن . لول های پایین رو می بینم عضو گیلدن ولی من ...
دو بار هم کشتنم ! با اینکه می تونستم فرار کنم ولی تا آخرین قطره خون جنگیدیم که حداقل یه امتیازی به اون برسه !
چند نفر رو بکش از این خطا (مثل درجه های سربازیه) می گیری ؟
نقل قول:
به نطر من اگه شما هم سرورت با ما یکی بود بهتر بود چون شما دارید NM بازی میکنید وقتی به HM و UM برسید که از این هم سخت تر میشه .... اون قسمتی که درجه میده برای PVP هست که شما باید Fury ( همه رو بکشید ... lol ) هر مقدار که بکشید درجه میده و تو مبازه با دوستاتون درجه نمیگیرید
این هم آمار امتیازات و درجات
کد:http://shaiya.aeriagames.com/guide/pvprank
آقا این دو تا آپدیت جدید برای چی بود ؟؟
درصد لینک تغییر کرده یا درصد افتادن بلورها ؟
خوش اومدی.نقل قول:
من این هادی رو میگم
سلام به همگی.
دیشب بازی خیلی حال داد.هم من لول شدم و هم مجتبی و هم محمد.
ساعت 2:20 بامداد بود که بالاخره بازی رو ول کردیم.یکی از دوستان قدیمی خودم رو هم دیدم.
کلی هم لایت کشتیم.20 دقیقه ای هم جنگل رو camp کردیم.کلا دیروز خوب بود.
محمد = لول 54 HM orc
مجتبی = لول 55 UM hunter(با اون رنک PVP خفن)
من = لول 57 UM war
داره اکیپ PVP مون کامل تر میشه.دارم اون روزی رو می بینم که لایت ها میگن :
Nightkiller is in jungle camping the portal
Kaz is in desert camping too
MHV is healing them
هه هه هه.مثل این fury های خفن بیوفتیم به جونشون قتل عام کنیم.
بله.همین جوریش وقتی من میرم گریندر ها رو میگشم وقتی منو میبینم داد میزنن nightkiller فرارررررررر.نقل قول:
کاظم هم که همه Reborn ها میشناسنش چپ و راست وقتی کاظم میکششون فحش میدن میگن باز این kaz ومد مارو کشت
پس من باید سریع لولم رو ببرم بالا تا جلو شما رو بگیرم :31:
ممنون .نقل قول:
شما هم سرور دوم هستید ؟ خب می شه من کاراکتر هارد مودم رو بیام روی سرور شما ؟
راستی بچه ها شما چطور um به این لول بالایی دارین؟ پول rez rune از کجا میارین؟ یا شایدم جدیدا قضیه um فرق کرده ؟
سلامنقل قول:
<<<< خوش آمدید به بازی >>>>
قضیه Res rune فرقی نکرده.ما HM هامون لول بالا شدن و داریم فارم می کنیم.اینجوری پول res rune در میاد.نقل قول:
مثلا مجتبی war HM 55 داره یا من War HM 57 دارم.با اینا پول res rune رو درآوردیم.
شما فایتر هستی یا defender ؟ اگه fighter هستی shield لازم نداری .نقل قول:
الان 32 شده لولم . ولی لول بالا بردن تنهایی خیلی سخت شده . کوئست هاهم کم شدن .
رفتم اون بازاره که با فوری ها مشترکه از یکی که نشسته بود یه سپر خریدم نصف قیمت خیلی چسبید ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز هیچ گیلدی هم قبولم نکرده یعنی رفتم پیش Guild master و چندین گیلد رو جوین شدم ولی گویا قبول نکردن . لول های پایین رو می بینم عضو گیلدن ولی من ...
دو بار هم کشتنم ! با اینکه می تونستم فرار کنم ولی تا آخرین قطره خون جنگیدیم که حداقل یه امتیازی به اون برسه !
چند نفر رو بکش از این خطا (مثل درجه های سربازیه) می گیری ؟
الان برای خرید armor بهترین جا خرید از همون قسمت مزایده هست .چه armor سطح پایین چه سطح بالا
شما به نظر من از اول تو انتخاب سرور اشتباه کردی .
من به شما گفتم اگه می خوای لایت باشی برو پیش احسان و اگه می خوای fury باشی یا پیش ما بیا یا برو سرور 4 که بهترین fury ها رو داره و هر 15 دقیقه یه بار full bless میشن. شما رفتی سرور 1 !!!!؟
این یکی رو تا اطلاع ثانوی نمی گن !! مگر اینکه orc UM رو از 1-15 در بیارم. که قصدش رو ندارم .نقل قول:
MHV is healing them
بیلد orc تو pvp 60 خالص rec هست نه مثل orc HM من خالص wis
این رو از دو تا GS که خودشون orc هستن و خودشون هم لول60 و pvper هستن پرسیدم .
orc full wis تو pvp 60 مرده حساب میشه و کاری بعد از شروع شدن pvp نمی تونه بکنه .
حداقل باید 1000 def داشته باشه و آخرین نفری باشه که کشته میشه نه مثل orc HM من اولین نفری که کشته میشم و اگه نمیرم هم در حال فرار هستم و کسی رو عمرا Heal نمی کنم.
من فایتر هستم . منتها اون سپر چیزی حدود 600 تا hp منو زیاد می کنه . در نتیجه برای سولو بازی کردن خیلی رحته . مب های سبز و زرد و پشت سر هم می کشم .
حالا نمی دونم چه گندی توی بیلدم زدم که با سپر و شمیشر حتی قدرت تهاجمیم از بدون سپر و دو تا شمشیر هم بیشتره !
این full bless هم که برای من تقریبا دو روز یه بار اتفاق می افته !
من تو انتخاب چی اشتباه نکردم ؟! الان نگاه می کنم . دقیقا توی تمام انتخاب هام اشتباه کردم ... ولی خوبیش اینه که برای هارد مود کمتر اشتباه می کنم .نقل قول:
شما به نظر من از اول تو انتخاب سرور اشتباه کردی .
من سرور یکم ! برای هارد مودم می شه برم پیش احسان خان ؟
آقا امروز یه اتفاق خیلی بد افتاد که از بد شانسی منه .................................................. ................. وایییییییییییییییی
Res Rune 7D تموم شد و به من نرسید :31: ( تو سایت AP تموم شد همه خریدن و دیگه نیست ) من 3 روزه دارم تو 4 سرور میگردم
فکر کنم دلیلش این event مسخره جدید باشه !!نقل قول:
یه سری pink bear تو مپ های pvp هر 3 ساعت ظاهر میشن و ap item دراپ می کنن!!؟
ملت تا حالا کلی حال کردن ! البته وقتی ظاهر میشن گند زده میشه تو pvp
کجا ... من ندیدم ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
شما اگر برید به یک سرور دیگه باید از NM بازی کنید .
نقل قول:
خیلی ممنون
من صفحات اول و آخر رو دیدم یه چیزهایی هم فهمیدم ممنون
هر 45 قیقه تا 1 ساعت یکی ظاهر میشه !نقل قول:
کجا ... من ندیدم ؟؟؟
من خودم یکیشون رو کشتم ولی لیدر نامرد ما وقتی دید من دارم یکی رو می کشم آخرین لحظه union config رو عوض کرد و Master loot کرد و drop من رو دزدید و سریع هم از pvp خارج شد ! یه تیکه هم به من انداخت !!؟ من تا چند دقیقه خشکم زده بود و نمی تونستم دستم رو روی کیبورد حرکت بدم !!؟
این Bear ها rez rune و sonic lapis و UM mount و چند تا دراپ خاص دارن .
----------
کلا مثل اینکه مبارزه با gold seller ها رو شروع کردن ! چند روز AP رو نصف قیمت می خوان بفروشن و هر ساعت اعلام می کنن که Gold نخرین.
شما اگه از Uni خارج می شدید به شما drop میکرد . کجا ظاهر میشه ؟؟نقل قول:
آقا Bear این drop کرد
کد:http://up.--------.ir/4/1259406923.jpg
بعضیا اطراف شمشیرشون یه بخار قرمزی هست . چجوری این شکلی شده ؟
اونا سلاح های Elemental هستن.رنگ ele آتیش قرمز هست.یه quest تو لول 43 رو باید انجام بدی تا اینو بگیری.نقل قول:
اگه فروم شایا رو بخونی متوجه میشی.
بعضی ها برای قشنگی اینطوری هستن و بعضی دیگه هم Ele دارن و بعضی دیگه هم با lapisia اینطوری شدن که اونی که شما دیدید Ele Fire داشته .نقل قول:
ممنونم .
خب لول 43 که فعلا در دسترس نیست این lapisia باید توی blacksmith + مثلا با اسپریت کور با شمشیر باید enchant کرد ؟
فقط از کجا باید فهمید کدوم نوع lapisia رو باید بکار برد ؟ چون اون اسپریت کور رو خودش می نویسه .
یکی اگه میتونه بیاد این طرف دنبال bear بگردیم اینا همشون 2 یا 3 نفری میان . یک نفر هم این طرف Mount گرفت و 2.8 bil فروخت .
این هم Drop از Pink Bear قبلی از Brown Bear بود.
کد:http://up.--------.ir/4/1259521903.jpg
آقا یکی بیاد منو plvl کنه.خسته شدم از بس دم در kh نشستم دنبال پارتی.دیگه پارتی هم گیر نمیاد اصلا موندم تو بازی چی کار کنم.هیچ کاری نمیشه کرد.بخوای بری اونور نقشه هم دو ساعت طول میکشه بدون مونت.
برای سلاح ( Weapon Lapisia , Power Lapisia ) هست و برای لباس هم ( Defense Lapisia , Armor Lapisia ) هست .نقل قول:
نکته مهم : Weapon و Armor اگر Ench نشه لباس یا سلاح از بین میره .
سلام علیکم ...
ممنون احسان خان .
آقا من رسیدم لول 40 الان چیکار کنم ؟راستی چرا گفتین برم تا لول 43 که یه شمشیر رو بگیرم ؟ مگه من نباید هارد مود رو از اول شروع کنم . دیگه اون شمشیر به چه دردم می خوره ؟
اون شمشیر Ele داره و شمشیر خوبی هست و HM و UM هم میتونی استفاده کنی .نقل قول:
این GRB چرا اینقدر سخت شده قبلا امتیاز نفرات اول بیشتر بود اما حالا خیلی کم امتیاز میگیرن .
به به.میبینم واسه guild خودت فروم ساختی.چقدر پیچیده بود من که ازش سر در نیاوردم.نقل قول:
اوضا guild چطوره؟
پیچیده ؟؟ خیلی خفنه من که ولش کردمنقل قول:
کم کم باید 10K امتیاز بیارم تا 30 نفر اول بشم که من یه نفری بیشتر از 3.5k نگرفتم اگر 7 نفر پیدا کنم شاید بشه .
سلام ...
آقا این pvp چه حالی می ده .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا بعضیا انقدر قوی هستن ؟ من لول 1-15 هستم ولی خب فایتر به درد لای جرز هم نمی خوره ؟! این آرچر ها راحت می کشن . دیروز توی یه پارتی حسابی بودیم دو تا درجه گرفتم 120 یی کشتیم من 4 یا 5 تا کشتم .
خدایی این فوری ها چقدر زیادن بعضی وقتا ... گویا بیشتر ملت دوست دارن برن فوری بشن ...
اینم تازه فهمیدم چی می گی ! رفتم به ویر هاوسم سر زدم دیدم ای دل غافل ! هر چی دارم و ندارم از اون یکی کاراکترم در دسترسه ! کلی ذوق کردم.نقل قول:
اون شمشیر Ele داره و شمشیر خوبی هست و HM و UM هم میتونی استفاده کنی .
راستی بیلد فایتر جدیدم هم اینه : 6 اس آر تی و 1 دکس . خیلی از اون یی قوی تر شده.
توی pvp چیکار کنم مفید تر باشم ؟
ببین بیلدت اشتباهه.نقل قول:
راستی بیلد فایتر جدیدم هم اینه : 6 اس آر تی و 1 دکس . خیلی از اون یی قوی تر شده.
یا 5/2 بذار یا 4/3 .
من خودم یه لول 5/2 میذارم یه لول 4/3 .
مرسینقل قول:
توی فروم اونجا یکی گفته بود این بیلد برای پارتی خیلی قوی می شه ...
بستنی ! از کجا گیر بیارم ؟ اونایی که یوزر ها می فروشن بسته های ده تایی هست 2 میل ... من پول ندارم که اونقدر بدم .ارزون تر نیست جایی ؟
بیلد خوب واسه آرچر هم بگید لطفا . آرچر باید لوکش بالا باشه ؟
خوب سومین بلا و مسیبت خانمان سوز هم به سرم اومد :37:
اکانتم دومم Block شد رفتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :41:
چه حالی داد امشب جای همه خالی کلی از لایت ها زهر چشم گرفتم.نقل قول:
با بروبچ رفته بودیم dd2 هر چی لایت میدیدم میرفتم میکشتم که هیچ pvper هاشون رو هم میاوردن بازم میکشتیمشون.
10 بار پارتی reborn ها رو خراب کردم اونم تو یه پارتی من بودم که همه orc . pagan بودن فقط mrs hailz یه خرشون بود و من.مس ماست لایت میشکتیم و بچه های پارتی حال میکردن 6 ساعتی 1 دونه لایت تو dd2 پر نمیزد که اخر لجشون گرفت رفتن res و با یه یابوی دیگه که از res قوی تر بود با 4 تا ارچر و 2 تا هیلر برداشت اوردن.با اول وقت وسط 32123 تا زامبی بودیم مارو سوسک کردن.بار دوم رو تپه نشسته بودیم اومدن پشمون کردیم همه شروع به فرار کردن من یکی یکیشون رو یه تیر خلاصی میزدم.3 تا ارچر رو به aoe به درک فرستادم البته کل جونشون رو mrs hailz برده بود ولی داشتن به من حمله میکردن منم یه کوچولو جون واسم نبوده بود یه aoe زدم 3 تا به درک فرستاده شدن.
دوباره برکشتن باز هم سوسک شدن با اینکه 3 تا لول 60 داشتن که 2 تا فایتر بود.بار سوم رفتن nemmy و aduu رو اوردین دیگه مجبور شدیم فاتحه واسه خودمون بخونیم دست به سینه واستیم تا فقط بیان ما رو بکشن بدون هیچ مقاومتی.