این منو مال start هستنقل قول:
بله میشه عوض کرد
Printable View
این منو مال start هستنقل قول:
بله میشه عوض کرد
آره عکس منوش هست بیشتر به خاطر وجود midomi این قسمتشو عکسشو گذاشتم.نقل قول:
بک هم عوض میشه ولی واسه این که واسه قسمت منوش عوض بشه باید بعد از عوض کردن بک soft reset بکنی:10:
بابا این ریرزی جدیده مشکل نداره !
من 60 تا آهنگ گوش دادم درست بود :دی
شاید زیاد انگولکش می کنی :34: :دی
شما بگو کدوم ورژن رو میگی .من که هنوز مانیلا بدون مشکل پیدا نکردم .اصلا هم سیخش نمی کنم از همون دفعه اول که موزیک پلیر رو اجرا می کنم دیگه فاتحش خونده میشه .
الان یه رام بدون مانیلا نصب کردم خیلی عالیه فعلا که اشکال خاصی توش ندیدم همینو نگه می دارم تا 6.5 اصلی بیاد:5:
درود بر دوستان عزيز:20:
قلم ما به دلايل نامشخص گم شد:37:.دوستان جايي رو سراغ دارند که قلم امنيا رو بفروشه.
مایکروتل داره...........
ولی حالا قلمش خیلی خوبه ؟؟؟
فقط به درد سافت ریست می خوره :دی
وقتی میتونی خلال دندون به اون کوچکی و سبکی استفاده کنی ، چرا قلم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ميخام قلمو.کسي ميتونه برام رديف کنه .آخه تهران نيستم.هزينش هم هر چقدر بشه ، ميدم.
یکی یه لینک خوب از بهترین رام 6.5 اگه داره بهم بده ممنونش میشم.
مانیلا نداشت نداشت. ولی ویز ویز داشت داشت
بابا بزارین تا 6.5 اصلی بیاد چون مطمئن باشین بدون مشکل وجود نداره...........یکی از دوستان اون سوالهای صفحه ی قبل رو لوفطا جواب بده چون سوال یه بنده خدای دیگه به اسم fakhred هم بود مخصوصا قسمت عربی شدن ...........راستی بچها این TCMP پلیر همون core پلیر هست یا فرق داره خیلی بی ریخته.........راستی بچها داداشم HTC G1 داره دارم تلاش میکنم ANDROID اونو با کمک برو بچهای GSMArena بندازم رو امنیا تازگی به آندروید 1.5 آپ کرده داداشم مثل هلو شده آدم میخواد بوخوره این ANDROID 1.5 رو........
بابا بزارین تا 6.5 اصلی بیاد چون مطمئن باشین بدون مشکل وجود نداره...........یکی از دوستان اون سوالهای صفحه ی قبل رو لوفطا جواب بده چون سوال یه بنده خدای دیگه به اسم fakhred هم بود مخصوصا قسمت عربی شدن ...........راستی بچها این TCMP پلیر همون core پلیر هست یا فرق داره خیلی بی ریخته.........راستی بچها داداشم HTC G1 داره دارم تلاش میکنم ANDROID اونو با کمک برو بچهای GSMArena بندازم رو امنیا تازگی به آندروید 1.5 آپ کرده داداشم مثل هلو شده آدم میخواد بوخوره این ANDROID 1.5 رو........:27:
نه عزیز فرق داره. آره بی ریخت که هست، کار کردن باهاش هم نسبت به coreplayer سخت تره ، ولی 2 مورد رو ساپورت میکنه که core ساپورت نمیکنه. منکه خودم از همون core player استفاده میکنم.نقل قول:
-----------------------
دوست عزیزمون که درخواست رام 6.5 داشتین ، اگر آدمی هستید که مثلا هر هفته رام عوض میکنید که خوب یکی از رامهای خوآنچای میتونه براتون بهترین گزینه باشه (چون مانیلا زیاد براتون مهم نیست)
اما اگر یک رام مطمئن میخواید که حالا حالاها عوضش نکنید ، کمی صبر کنید تا نسخه ی نهایی بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونه عزیزم.. tcpmp پروژه برنامه نویسی برای پلیر بود.. خیلی ها زحمت کشیدن.. نرم افزار مجانی بود مثل فایرفاکس... بعد یهو اون شرکت که پروژه رو تعریف کرده بود میاد و همه رو میپیچونه... زحمتی که کلی آدم از سراسر دنیا کشیده بودن و پلاگین های ساخته شده رو.. همه رو بالا میکشه.. چون پروژه تقریبا تموم بوده و واسه پیشرفت کار خاصی نبوده.. میان یه اسکین میندازن روش و میشه همین کورپلیر که الان میفروشن به ملت.. که البته ما کرک شده استفاده میکنیم:31:.. حالا بعد اون قضیه چند نفر اومدن و یه چند تا پلاگین واسه tcpmp نوشتن که مثلا ac3 رو ساپورت کنه و .... . البته این ورژن جدید coreplayer هم این پلاگین ها رو تو خودش داره و بهش اضافه شده...نقل قول:
شاد باشید:11:
من یه رام از sector نصب کردم هیچ مشکلی نداره ورژن 23409 مانیلا هم نداره ولی یه مانیلا بدون مشکل بالاخره پیدا کردم روش نصب کردم .دو روزه رو گوشیم نصبه مشکلی توش ندیدم .تازه خیلی هم محیطش قشنگه .خواستی پیغام بدهنقل قول:
اتفاقا منم همین نسخه رو نصب کردم ولی برای فارسی ساز مشکل دارمنقل قول:
راستی لینکی از مانیلا داری؟
بلوتوس و فیلمبرداریش درست شد ؟ اگه درست شد من تو فکرشم یه جا 550 گیر اوردم ؟نقل قول:
بابا بزارین تا 6.5 اصلی بیاد چون مطمئن باشین بدون مشکل وجود نداره...........یکی از دوستان اون سوالهای صفحه ی قبل رو لوفطا جواب بده چون سوال یه بنده خدای دیگه به اسم fakhred هم بود مخصوصا قسمت عربی شدن ...........راستی بچها این TCMP پلیر همون core پلیر هست یا فرق داره خیلی بی ریخته.........راستی بچها داداشم HTC G1 داره دارم تلاش میکنم ANDROID اونو با کمک برو بچهای GSMArena بندازم رو امنیا تازگی به آندروید 1.5 آپ کرده داداشم مثل هلو شده آدم میخواد بوخوره این ANDROID 1.5 رو........
ولی یه مقایسه بین اینو هیرو باید انجام بدم ببین مشکلاتش چیه ؟
من رو همین رام فارسی ساز mobidiv رو نصب کردم مشکلی نداره رو مانیلا هم کار می کنه . لینک مانیلا بدون مشکل :نقل قول:
البته اول باید ورژن 19 یا 21 رو نصب کنید بعد هم آپدیتش که بدون مشکل جواب بده یعنی اگه 19 رو نصب کردین بعدش باید install creator 19 رو نصب کنین .البته 21 بهترهکد:http://winmo.sztupy.hu/m2daio.html
ویدگتهای سامسونگ رو کسی دانلود کرده قبلا" ؟
سامسونگ دیگه امکان اضافه کردنشون رو حذف کرده!
اگه آره بده که خیلی ممنونش میشم..
بیاین کمک واسه ی رفع مشکل فارسی پاکت پی سی:31:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=347006
شما که انقدر فارسی بازی ببر مایکروتل با رام jpid1 آپگرید کنن که واقعا" بدون مشگل عربی میشه!
یعنی چی بدون مشکل عربی میشه؟ یعنی عربی هست یا نه؟نقل قول:
در ضمن من هدفم این نیست که مشکل خودم حل بشه چون من اصلا با فارسی کاری ندارم.. حتی دیکشنری هم انگلیسی به انگلیسی استفاده میکنم و رفقا هم همه مایه دار هستن و فینگیلیسی اس ام اس میزنن:27:.. میخوام این مشکل فارسی ساز که همه باهاش درگیر هستن رو حل کنیم.. خ.دمم تو این 1 هفته کارای مفید زیادی کردم که به موقع اعلام میشه:31:
این جریان قوس افتادن رو گوشی خود به خودی؟ یا نه؟
:19: من تو همین تاپیک لینک و اسکرین شات هاشو گذاشتم به اون ور برونقل قول:
این کاری هم که میگی کوکر های موداکو توش موندن ! :18:
دیگه نباید زیاد بهش فشار وارد شه !!!! :دینقل قول:
این جریان قوس افتادن رو گوشی خود به خودی؟ یا نه؟
نه عزیز ، هیچ اتفاقی خود بخود نمیفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این هم یکی از مشکلاتی هست در معماری فیزیکی امنیا که نتیجه ی ناشی گری سامسونگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که گفتم اگر میخوای این مشکل برات پیش نیاد ، اولا حساسیت تاچ رو ببر بالا (یا در واقع بیار پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و اگر شرایط کاری و محیطیت طوری هست که حس میکنی توی جیبت روی صحفه فشار وارد میشه ، یک کیف مناسب (سخت) براش بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تشخیص لبخندش بدرد بخوره یا نه؟
میشه روش پنل نصب کرد؟
تا استفادت چی باشهنقل قول:
این تشخیص لبخندش بدرد بخوره یا نه؟
خیر قربان این قابلیت فقط در انحصار سونی اریکسون ایکس 1 و ایکس 2 هستنقل قول:
میشه روش پنل نصب کرد؟
اساتيد محترم سلام
من قسمت weather آنلاين ويدجت ام از كار افتاد از قسمت more widget دانلود كردم ولي نصب نشد ميگفت قبلا نصب شده
منم كل online widget رو uninstall كردم.
حالا هر چي ميخوام دوباره online widget رو نصب كنم نميشه
چه كار كنم؟
متاسفانه سامسونگ قابلیت دانلود ویدگت رو برداشته:13:نقل قول:
چراشو نمیدونم!!! شاید داره ویدگتهای جدیدی اضافه میکنه. شایدم میخواد تاچ ویز 2 رو تو رامهای جدید بزاره
که چی بشه ؟؟
تاچ ویز 2 مگه چیپست گرافیکی نمی خواد ؟
به صورت فیک نه خودشو!
آره کم و بیش موثر هست.نقل قول:
خیر
کلا برای خرید پاکت پیسی تصمیم رو بر مبنای خصوصیات نرم افزاری نگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر دوستان عزيز:46:
آقا يکي معرفت به خرج بده و اين قلم رو واسه ما رديف کنه.خيلي خورده تو ذوقم از وقتي قلمش گم شده.فکر ميکنم ناقص شده.:41:
بابا زنگ بزن مایکروتل آدرس بگیر اونجا داره حتما
تهران نیستی به فامیلی کسی بگو برات بگیره بفرسته اگه این قدر حالت گرفته شده :دی
آدرس مايکروتل رو دارم ولي کسي رو تو تهران ندارم.حالم هم خداييش خيلي گرفتست.:37:
برو بچ آخرین نسخه ی نرم افزار resco photo viewer :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا کمبود همچین نرم افزاری احساس میشد .از نسخه های قبلیش خیلی بهتر و زیباتره .کد:http://rapidshare.com/files/278558744/PhotoViewerEn_p.ARM.CAB
نقل قول:
برو بچ آخرین نسخه ی نرم افزار resco photo viewer :
همون نسخه بتاست ؟
خود سایتش رایگان گذاشته برا دانلود نیازی نبود لبنک از این راپیدشیر بی پدر مادر می ذاشتی :دی !
برو خور سایت رسکو لینکشو جایگزین کن :دی
دوستان تهرانی، لطفا یک نفر کار ایشون رو راه بندازه که حالش اینطوری گرفته نباشه :27:نقل قول:
بله عزیزم بتاستنقل قول:
مگه چشه راپیدشیر .من که اشتراک دارم خیلی هم باهاش حال میکنم :8:
راستی امنیا چینیه یا کره ای ؟چه قیمتی هستند این دو نوع؟
لطفا سریع جواب بدین؟
چینیش هم تو بازاره؟قیمتش چنده؟
از کجا بفهمم چینیه یا کره ای ؟
خواهشا جواب بدید دیگه