این گوشی اصل فنلاندش پیدا میشه؟
Printable View
این گوشی اصل فنلاندش پیدا میشه؟
سلام به همه
من تو يه چيزي موندم !
اينكه آخرش اين پردازنده ي 5800 چنده ؟
اگه 434 پس چرا gsmarena روزاي اول و سايت هاي ديگه تا همين الان ميزنن 369 ؟
اگه هم 369 پس چرا gsmarena با اين همه عظمت اشتباه زده 434 ؟
يه نفر منو راهنمايي كنه كه بدجوري گيج شدم :9:
سلام
آقا این گوشی این فیلم های Divx که حدود 700 مگ حجم دارن رو میتونه راحت و بدونه کانورت کردن پخش کنه؟
دوربینش چه طوره؟
CPU این گوشی چنده؟
ممنون
نه دوست عزیز نمی تونه....با برنامه اسمارت مووی می تونه پخش کنه ولی تا یه بیت ریت مناسب.نقل قول:
سی پی یوش 369 مگاهرتز بود ولی با آپدیت جدید رو 434 کلاک میشه.
دوستان....چرا کسی اطلاعات بیشتری از این گوشی بهم نداد؟
من منتظر هستم.
بله دوست عزیز وجود داره.نقل قول:
توی سایت موبایلستان دیدم ولی یادم نیست چجوری بود.برو توی قسمت سیمبین و بعدش بخش آموزش اونجا حتما میبینی
اما اگه اشتب نکنم با Xplore فولدر Resource و private و هیدن و رید انلی میکرد.البته در حالت هک
موفق باشید
كسي نيست جواب منو بده ؟نقل قول:
اگه اينطوريه كه با آپديت ميشه 434 خب اينطوري كه گوشي صدمه ميبينه ، نميبينه ؟
دوستان Video و Image رو تو گالری باهم نشون میده
ولی این قابلیت رو داره که تو گالری پوشه بسازیم
کسی میدونم راهی هست که خارج از گالری عکس هارو به پوشه هایی که تو گالری ساختیم انتقال بدیم؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
سرعت كلاك هر پردازنده اي رو مي شه با تغيير نرم افزار كنترل كنندش تغيير داد.(همون كاري كه بهش مي گن اور كلاك)
در مورد موبايل هم داستان همينه.
نوكيا در v21 (فكر كنم) به اين نتيجه رسيد كه كلاك رو كمي افزايش بده.
مطمئنن اين باعث افزايش مصرف انرژي و فشار روي سخت افزار پردازنده ي گوشي خواهد شد.
اما مطمئن ياشن كه نوكيا به اين جمع بندي رسيده كه اين سرعت كلاك به سخت افزار آسيب نمي زنه.
وگر نه در v11 رو با همين كلاك ارائه مي داد. اما تا الان صبر كرده حتما توي اين مدت به اين نتيجه رسيده كه اين سرعت كلاك مناسبه براي سخت افزار.
ماله من ورژن 30 هستش
ولی تو X-plor می نویسه 192
قیمتی که توی سایت اپل برای گوشی 16 و 32 گیگ ارائه شده، مربوط به گوشیهای اصطلاحاً lock هست که با قراردادی مثلاً دو ساله از یه اپراتور مثل AT&T تو امریکا می گیرید. گوشیهای unlock یعنی چیزی که بتونید آزاد بخرید و بیارید این جا استفاده کنید برای 16 گیگ حدود 900 دلار و 32 گیگ بالای 1000 دلار قیمت داره. البته این درمورد گوشیهای اصطلاحاً unlock کارخونه ای یا همون sim free صدق می کنه. اگه به صورت غیرقانونی هک شده باشه با قیمت پایینتری می شه خرید مثلاً حدود 600 دلار واسه 16 گیگ، که جزئیات بیشترش رو می شه از اینترنت گرفت. این لینک رو برای نمونه می شه سر زد و دیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یه تازگی یه 5800 خریدم، می خواستم بدونم که چطوری می تونم pdf بخونم باهاش، و همچنین با چه برنامه ای می تونم قایل های avi رو پحش کنم.
من 2 تا برنامه گرفتم ولی جفتشون مشکل authorization می دن (کرک هم بودن برنامه ها)
دوستان GPS این گوشی را چطوری راه بندازم بدون 2 تا برنام های که معرفی شده!
یه سوال راجب GPs :مثلا من یه روز تو خیابانا کلی اینور اون ور میرم قابلیت اینو داره که تمام مسیری را که رفتم ذخیره کنه و نشون بده کجاها رفتم؟
سلام
منم تازه این گوشیو گرفتم
سیستمم ویروسیه میترسم به کامپیوتر وصل کنم
راستش تا حالا نوکیا هم نداشتم نمیدونم چی به چیه
آنتی ویروس باید بریزم رو گوشی ؟
و یه سوال دیگه
جایی که وایرلس داره میشه با گوشی دانلود کرد ؟ هر چیزی ؟
مرسی
سلامنقل قول:
بدون اون 2 تا برنامه فقط می تونید مختصات جغرافیایی و سرعت و اینجور چیزا رو بدست بیارید. بعلاوه مسیر یابی ابتدایی. در واقع چون نقشه ای در کار نیست همه چی با اعداد و مختصات نشون داده می شه که ملموس نیست.
به مسیر زیر برید:
Menu --> Applications --> Location --> GPS Data
از Navigation برای مسیریابی، از Position برای بدست آوردن مختصات محلی که هستید و از Trip Distance برای بدست آوردن مسافت طی شده و سرعت متوسط و حداکثر سرعت و زمان طی کردن مسیر استفاده کنید.
برنامه اسمارت کام این قابلیت رو داره که همه مسیری رو که رفتید روی نقشه براتون بکشه و ذخیره کنه. گارمین رو نمی دونم. اونم باید داشته باشه.
دوست عزیزم آنتی ویروس روی گوشیتون نریزید چون فقط باعث کند شدن سرعت گوشی می شه. آنتی ویروس کامپیوترتون رو آپدیت کنید و اون رو اسکن کنید. کامپیوترتون آلوده نباشه بهتر از اینه که روی گوشیتون آنتی ویروس نصب باشه. در ضمن تا وقتی سیستمتون آلوده است، گوشی رو به صورت Mass Storage به کامپیوتر وصل نکنید. بصورت Pc Suite وصلش کنید.نقل قول:
جایی که وایرلس داره هم بستگی داره با پسورد حفاظت شده باشه یا نه. اگر مکان عمومی مثل مراکز خرید بزرگ یا فرودگاه ها باشه می تونید رایگان استفاده کنید و هر چیزی رو دانلود کنید.
نقل قول:
از راهنماییتون واقعا ممنونم
(با توجه به اینکه نسخه جدید از اینترفیس سری 60 برخوردار است کمی درمورد نرمافزارها و برنامههای جانبی آن کمبودهایی وجود دارد اما به زودی شاهد پیشرفت فوقالعاده آن خواهیم بود.)
سلام بر همه
من این گوشی رو می خوام بخرم ولی با توجه به کمبود هایی که داره سوال داشتم
این کمبود ها که متن بالا اشاره شده چطوری قرار رفع بشه
یعنی چکار باید کرد؟؟
سخت افزاری یا نرم افزاری؟
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
من تحقیق کردم بودم و به این نتیجه رسیده بودم
ولی چون اینجا دیگه جاش نبود ننوشتم
ولی الآن مینویسم :
شما 200 یا 300 دلار بابت آیفون میدید + همون مقدار پول سیم کارت AT&T میدید + ماهیانه 70 دلارر به AT&T میدید + ماهیانه پول استفاده از خط سیمکارتتون رو میدید (همه به غیر از پول گوشی تا دوسال است)
نتیجه :
300 دلار گوشی + 500 دلار سیمکارت + 2 سال ماهی 100 دلار (میشه 2400 دلار) = 3200 دلار معادل 3.200.000 تومان (تازه این خدمات فقط تو آمریکاست...)
شما اول گوشیتون رو هک کنید (تو انجمن ها جستجو کنید یا پست چند صفحه پیش منو بخونید)نقل قول:
برنامه های رو با کرک و از همین انجمن ها در بخش نرم افزار دریافت کنید ( می توانید در بخس درخواست نرم افزار ، دو برنامه را در خواست دهید
این گوشی هیچ کمبود نرم افزاری و سخت افزاری ندارهنقل قول:
اصولا میگن هرچی پول بدی همون قدر آش میخوری (راستی نماز روزتون قبول)
نرم افزار تا دلت بخواد هست ، بیش از 500 تا ( من خودم 322 تا برنامه رو به دلخواه خودم دانلود و آرشیو کردم)
بازی هم همینطور ( من 158 بازی دلخواه آرشیوی دارم )
اینهایی که گفتم تا این لحضه بود حالا ببین بعدن چی میشه ...
می خوای یه مثال بزنم ؟ :
بر ببین KC910 ال جی چیه
مثل 5800 میمونه ، ولی ... :
مزایا : دوربین 8
معایب : نداشتن سیستم عامل
با چیزهایی که بالا گفتم به این نتیجه میرسیم که این دو گوشی دقیقا" مثل هم هستن ، ولی ال جی چرا 400 تومان هست و 5800 سیصد تومان ؟
یعنی هیچ نقشه ای(ایران-شیراز) نیست که بریزم رو گوشی؟از سایت نوکیا نمیشه نقشه را گرفت حالا خیلی جزئیات هم نداشته باشه مهم نیست فقط یه چیزی باشهنقل قول:
شما ، همونطور که دوستمون گفت میتونید از 2 نرم افزار برای این کار استفاده کنیدنقل قول:
نرم افزار 1 + آموزش :
نرم افزار 2 + آموزش :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294309
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=318046
نمیخوام از این برنامه ها استفاده کنم میخوام به خود گوشی نقشه بدمنقل قول:
خب نمی شه دوست من :20: فقط نوکیا مپس هست که اونم برای ایران فقط نقشه راه های اصلی رو داره.نقل قول:
مجبورید حداقل از یکی از اون 2 تا نرم افزار استفاده کنید برای ریختن نقشه شهرهای ایران...
اگر می خواین از گوشی اسفاده کنید ، باید از nokia map استفاده کنیدنقل قول:
نرم افزار nokia map نقشه های خود رو به صورت آنلاین دانلود میکنه و شما میتونید آنلان هم استفاده کنید (ولی google maps اینجوری نیس)
شما ، یا با gprs که خیلی پولس میاد و میتونید از wi-fi استفاده کنید (به راحتی یکدانشگاه و یک آشنا پیدا کن ، اکثر دانشگاه ها وایرلس دارن ولی پسوورد می خواد ، البته میتونی با لپ تاپ پسوورد رو پیدا کنید و در گوشی استفاده کنید) ، میتونید تمام جایی که می خواهیید رو به صورت آنلاین مرور کنید و زوم را با حالت های مختلف انجام دهید تا بعدا" که به صورت آفلاین نتونستید کانکت شید ، بتونید آفلاین ببینید
فقط 1 مشکل بسیار عظیم : شما نمیتونید اسامی جاها ، خیابانها و ... رو داشته باشید ، فقط میتونید خودتون رو از بالا ببینید:31::31::31:
مشکل شما با در نرم افزار معرفی شده چیه ؟
شما با گارمین میتونید بفهمید الآن دقیقا" کجایید ، مقصد بدید راهنمایی کنه ، بیشتر مکانها رو به صورت مقصد برید و ...
توصیه می کنم حتما" از گارمین استفاده کنید ، اسمارت کام هم بد نیست ، ولی اول گارمین و دوم اسمارت کام
من تازه از NEC اومدم نوکیا 5800 خیلی پیچیدست یه جورایی ... با GPS حل میشه یا نه؟
دوستان دوتا سوال!
1. میسشه یه سری از فایلارو hiden کرد یا کاری کرد که فقط در دسترس خودم باشه ؟ ( به جز رمز گذاشتن برای گوشی)
2. sms هایی که reply میکنم send نمیشن !چرا ؟
مشکل ندارم گارمین رانصب میکنم ممنون یکی از دوستان میگفت من با خود گوشی دیدم که مپ ایران داره گفتم که همچین چیزی نیست گفتم اینجا بپرسم مطمئن شمنقل قول:
ممنون از شما
بله رفتم تو سایت Ovi قسمت مپش و دیدم که برای ایران متاسفانه هیچ نقشه ای نیستنقل قول:
ممنون از شما
سلام
من این موبایل رو از دبی گرفتم...بعد نه بازی میتونم توش بریزم نه برنامه نه قالب!
چی کارش باید بکنم؟
شما باید گوشیتون رو unlock کنیدنقل قول:
بدین بیرون براتون فلش آخرین ورژن فارسی بکنه
اگر درست نشد ار خود مغازه ای که فلش کرده بپرسید
دوستان....من امروز رفتم 5800 بخرم....ولی دست از پا درازتر برگشتم خونه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها دیگه تو جعبه این گوشی هیییچی نیست! فقط گوشی با شارژر و هدفن!
یعنی کابل TV و کیف محافظ نداره! حتی اتصالات سر بهشتی هم رفتم! اونجا 310 بود! بقیه جاها 280 به بالا....
اومدم خونه...زنگ زدم به نوکیا!گفتن فقط یری اول کابل TV داشته!
از سری های بعدی برداشته خود نوکیا!و کیف رو هم چون خط مینداخته برداشتن کلا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال شماهایی که دارین با کیف خش افتاده؟
الان اگه بخرم حدود 15تومن باید کیف و پایه دوربین رو بخرم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهنمایی کنید...
منم توی جعبه گوشیم کابل tv وبند فقط بود کیف و پایه دوربین هم نبود بهتره غصه نخوری:10:نقل قول:
سلام منم امروز رفتم بخرم
گفتن پک کامل 300 ولی خاکستری می خواستم گفت نداریم 2 روز دیگه بیا
همه چی هم داره
============
راستی اطلاعات مفیدی که تو این تاپیک هست چطور گیر بیارم؟؟
خداییش 3320 پست رو نمی تونم بگردم!!!
از V31 خبری نشد؟؟؟؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من دو روز پیش بانه بودم اونجا کیف وپایه ( هر دو رو) با هم 7 تومن میفروختن که نگرفتم . کیفو امتحان کردم تنگ بود امکانه اینکه خش بندازه رو گوشی زیاد بود.پایه رو هم جداگانه نمیفروخت .
در مورد کابل tv هم اینطور بگم که یه مغازه بود به صورت فله ای ریخته بود ویترین حدود 200 300 تا ولی قیمت نگرفتم.
توصیه من به شما دوست عزیز
اینکه کیف و کابل tv نداره زیاد فکرشو نکن واسه اینکه زیاد به درد نمیخوره شاید سالی یه بار هم به دردت نخوره منظوره من فقط کابل tv هستش در مورد کیف هم که گفتم , تنگه.
ولی پایه خیلی به درد ادم میخوره که اونم میتونی جداگانه بگیری.
نقل قول:
1.برنامه X-Plore را نصب کن.تو این آدرس:
نصب که کردی برو به این آدرس و Hidden را فعالش کن رو هر فایلی که میخوای:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327978
Menu>File>Attributes
2.برو به این مسیری که میگم Messaging و گزینه NO را انتخاب کن:
Options>Settings>Text Message>Reply via same centre
منم میخوام برم این گوشی رو بخرم امروز فردا به نظر شما بخرم گوشی خوبی هست یعنی اون های که داشتن خراب نشده صفحه نمایشش یا چیزای دیگش ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام دوست عزیزنقل قول:
من گوشیو تاریخ 88/5/31 خریدم
گوشی رو 300 حساب کرد + برچسب ال سی دی رو 5 حساب کرد = رو هم شد 305 هزار تومان
توی جعبه هم همه چیزش کامل کامل بود (فقط فکر کنم قلم اضافه هم سری اول داشت که مال من نداشت)
راستی من از پاساژ علاالدین خریدم
اینم مشخصات :
پارس موبایل - 02144710190 - 02144710191 - 02166723931 - 02166723932
خاکستری جالب نیست (نظر من)نقل قول:
اول آبی - دوم خاکستری - سوم قرمز ، زیباست ...