نخوابیدی هنوز؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر کردم دیگه باید خوابیده باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نخوابیدی هنوز؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر کردم دیگه باید خوابیده باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشد انتقال بدیمنقل قول:
حاضر بودم 500دلار براش بدم
منو بارون کن کارای دعوت ساعت 17 رو انجام میدم :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی آواتارت رو عوض کن !
پوشش خانومه اسلامی نیست !
نقل قول:نقل قول:
شماها که وضعتون از من بهتره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط نمیتونم چت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقا بنظرتون اون تفنگ 160$ رو بریا دوئل بخرم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چون اسکیل ساخت و زیاد کرده بودم فکر میکردم خیلی تعطیلم
تو اسکیلاتو چی کار کردی
نه از شهری که عضو نیستی خرید نکننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاسارگاد که اسلحه فروشی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عضو باشم قیمتش فرق میکنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقا Hammer 0/1 چیه که این مرده ازم میخوادش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عضو باشی یک چهارم میشهنقل قول:
چون به صرفه نیست نیسازیم
Aim
Dodging
Secondary skills
Dueling weapon
Resistance
Attack
Defense
من که از همتون تعطیلترم :دی
خوب کسی نظری در مورد باج گیری نداره؟
تصاحب شهر؟!!!!
اقا این Hammer چیه ؟
کسی نمیدونه ؟
خوبه اگر بتونینقل قول:
خوب کسی نظری در مورد باج گیری نداره؟
تصاحب شهر؟!!!!
من مخالفم !نقل قول:
هدف ما از باج گیری پوله !
تا حد امکان نباید یک نفر رو دو بار بتیغیم ! چون امکان پول گرفتن ازش در دفعه های بعدی کمتر میشه !
به نظر من هر کدوم بریم یه سمتی و یه جایی کار کنیم.
ایول اواتور میشه من تورو تصاحب کنم:21:نقل قول:
نقل قول:
نه زیاد استاد نیستم ولی این که همه مدل ها رو یکجا بزاریم حداقل یکجا بزاریم که احتمال برخورد
تیر 80 درصد باشه:21::31:
همون چکش هستنقل قول:
از REPAIR FENCES میتونی گیر بیاری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Strength [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobility
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dexterity
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Charisma
اینم مال من :
Aim
Dodging
Dueling weapon
Resistance
Attack
Defense
اقا منم میخوام دوئل کنم منم عضو شهر کنید.
فعلا نمیشه
1. چون مهرداد نیست
2. چون میلاد نیست
3. چون حالش نیست
4. چون نوبتت نیست (احتمال قریب به یقین :دی)
کسانی که میخوان دوئل کنن حداقل 50 تا انرژی داشته باشن که وقتی وارد شهر شدن بتونن چهار تا دوئل بکنن و بزنن بخوابه و از شهر خارج بشن.
هر دوئل 12 تا انرژی میخواد
من که باید تا ساعت 1 صبر کنم م م م م م
من یادم رفت نوبت گروه C کی بود :دی
من دارم ذره ذره میام طرف پاسارگاد یکی آماده پذیزایی از من باشه :21:
:40:سام قسم خورده این تاپیک رو به fcuk بده !:31::31::31:
نقل قول:
خوب شد گفتی :46:
!!ً!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!ً!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ً!!!!!!! !!!!!!!!!!!:21:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینکه گفتی یعنی چه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی ازونا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم چرا Smile ازونا بالا نمیادش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسمایل اینم (بالایی ) بالا نیومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Aنقل قول:
hadipro
spamp30
behzad
Mr.Punisher
behnam2008
Hannibal
hamidreza
alimetal
8نفر
گروه B
mstf666
bersam
senoroo
Adam-Kosh
Xebeer
HoJJaT
Answer-3
sattarkhan
8نفر
گروه C
ali3740
alip30
hellbrain666
Mohammad-S
atropat
elrond
MNAGHASH
rootnt
8نفر
گروه بندی به صورت بالا میباشد
هر روز را به 3 قسمت تقسیم میکنیم
1-9 9-17 17-1 که به صورت چرخشی در شهر امده و از امکانات استفاده میکنیم( یک نصفه شب تا نه صبح ، نه صبح تا هفده بعدازظهر ، هفده تا یک نصفه شب)
17-1..... 1-9....... 9-17 .......17-1 ......1-9 ......9-17 .....17-1 ......1-9 .....9-17 .....
َ .A......... B........ C........... C......... A ..........B............. B.......... C .........A
نوبت شما فردا صبح است اگه جا بود قبل از فردا دعوتت میکنم
اشتباه نکونید fcuk یه برند معروفه منظور مصی چیز بدی نبودهنقل قول:
دیگه هم نبینم با سام اینجوری حرف بزنی هاااااااااااا که مجبور میشم یه تیپا بهت بزنم:27:
(نتایج پاچه خواریه سام)
این طلا یابی هم چه شغل شریفیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تو بازی به من میل زدی ؟؟؟؟نقل قول:
نه بابا . من نبودم . اسمم توی بازی هم time prince ه . :27:نقل قول: