سرعت امروز خوب بود و من تاحالا خوب تونستم دانلود کنم
فقط یکم مشکل آی پی هستش که بدجوری اذیت میکنه
Printable View
سرعت امروز خوب بود و من تاحالا خوب تونستم دانلود کنم
فقط یکم مشکل آی پی هستش که بدجوری اذیت میکنه
دوستان یک مطلبی رو پی بردم گفتم به عرضتون برسونم :46::20:
شاتل از سری آی پی های 94 داره استفاده میکنه که از سوی خیلی از سایت ها تحریم شده :41:
خودتون میتونید تست کنید اگه آنتی ویروس کاسپرسکی داشته باشید هرکاری کنید نمیتونید آپدیتش کنید چون آی
پیتون با 94 شروع میشه :41::41::41:
اگه بخواهید از سرور پی سی دانلود دانلود مستقیم و با Resume انجام بدید نمیتونید دسترسیتون رو بستن آی پی
94 رو تحریم کردن :41::41::41:
w w w . p 3 0 d o w n l o a d . c o m
اگه بخواین به سایت خفن دانلود برید این رنج آی پی رو تحریم کردن :41::41::41:
w w w . k h a f a n d l . c o m
و 10 ها سایت دیگه که واقعا جای تاسف داره برای این شرکت که زحمت عوض کردن رنج آی پی هاش رو به خودش
نمیده:13::41:
دوستان من بارها این مطلب رو به شاتل متذکر شدم ولی حرف خودشون رو میزنن و میگن همینه که هست رنج آی
پی ماله ایرانه و اون سایت ها اشتباه میکنن(البته این رو من قبول دارم اکثر سایت های Find Ip Location میگن که
آی پی مربوط به ایرانه ولی بعضی از اون ها این رنج آی پی رو مربوط به امارات متحده عربی میدونن که همین کار رو
خراب کرده) خواهشا همگی این مطالب رو متذکر بشید چون شاتل نباید کاربراش رو به اینصورت تحت فشار قرار بده:10:
قبلا تو آی پی هاش رنج 84 رو هم قرار میداد با چند بار دیسکانکت کردن و کانکت کردن پشت سر هم موفق میشیدم
آی پی 84 رو بگیریم ولی جدیدا دیگه نمیشه آی پی 84 رو گرفت :41::13::19:
دوستان این مطالبی رو که گفتم حتما خودتون تست کنید و امتحان کنید تا در جریان باشید شاید کسی مسیرش به
اون سایت ها نخورده باشه تاحالا ولی اگه جزء افرادی باشید که دانلود انجام میدن حتما این 2 سایت رو بخوبی
میشناسید :5:
ممنون میشم یکم روی این موضوع دقیق شید و به شاتل موضوع رو اطلاع بدید تا برگرده رنج آی پیش رو عوض کنه و
به 84 تغییر بده :11::40:
ممنون از همگی دوستان :40::11::40:
Ip من هم همیشه 84 بوده:21: , 24 ساعته کاسپر مثله چی آپدیت میشه ... پی سی دانلود هم همیشه باز میکنه :21:
من از کسپر استفاده میکنم و رنج ای پی من هم 94 هستنقل قول:
تا به حال تو آپدیت اون هیچ مشکلی هم نداشتم!!
نمیدونم شماها چرا مشکل دارین!؟
من الان فقط نیمتونم وارد سایت خفن دانلود بشم ولی با پی سی دانلود هیچ مشکلی ندارم و راحت دانلود میکنم
سلام من امروز شاتلی شدم و سرویسم وصل شد الانم با adsl وصل شدم یک سوال از اساتید داشتم اگر از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد
مبارک باشه:11:نقل قول:
نه چه مشکلی....
تاپیک را منحرف نکنی که اقا مهدی میاد میزنتمون:31:
سرویس eco512 دارم :
امروز ساعت 12:32
ping yahoo.com 1809 ms
ping google.com 2069 ms
ping p30world.com 2063 ms
زنگ زدم نمایندگی میگه مشکل از مخابراته !!
کلا چند روزی هست صبح از ساعت 10 تا ساعت 4 بعد از ظهر سرعت افتضاحه
وضعیت بقیه دوستان چه طوریه ؟؟
ببینم احیانا در حین دانلود نیستین شما؟
پینگتون خیلی بالاس و کلا غیرطبیعه!!
وضعیت منو ببینید ساعت حدودا 1 ظهر هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب پینگی داری شما:18:
شما اخر مرکز مخابراتی را نگفتی یا....
اینم پینگ من...
اينترنتم امروز وصل شد. اين هم تست سرعت من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اينترنتم امروز وصل شد. دو بار تست سرعت گرفتم اولي خيلي بهتر بود.
مشهد, منطقه انقلاب...:20:نقل قول:
شما هم احتمالا ماله همینجایی...درسته؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شبانه شاتل چه جوري .رمز و پسورد ميخواد يا بايد به اول يوزر چيزي اضافه كرد.. ....................?
هیچکدام.نقل قول:
باید با همون یوزر و پسورد استفاده کنید خودش اتوماتیک 1 تا7 رایگان حساب میکنه...
نقل قول:به این سایتهای اسپید تست نمیشه اعتماد کرد...نقل قول:
ملاک سرعت دانلود با دانلود منیجر ترجیحا (IDM) و پینگ cmd هست
که سرعت دانلود 64 باید حدود 8 و 128 هم حدود 16 باشه....
خوب پس مشکل از ماست فکر کنم راهی نیست جز استفاده از وی پی ان
شانس ماست فعلا که این مشکل رو داشته باشیم چون سرور farashare پی سی دانلود برای رنج ای پی 94 بسته شده
اره احتمالا چون فقط اون قسمت اپدیت نمیشه....نقل قول:
من که با فیل امتحان کردم بازم اپدیت نشد ..چون اگه مشکل از ای پی هم نباشه و از ما باشه نباید با وی پی n اپدیت باشه!
اره اونم همینطور شانس ماست:31:
راستی Avira Premium Security Suite هم خوبه ولی زیاد گیر میده که من یک مدت از اون استفاده میکردم از دوباره امدم کسپر که شانس ما اینجور شد....
منم امروز سرعتم افتضاح بودنقل قول:
دانلود به نیم کیلو بایت هم می رسید:13:
اصفهان هستم eco-128
:31:نقل قول:
پستمو وقتی تایید کردن که رفته بود 3 صفحه قبل
اگه کسی جواب سئوالمو میدونه بگه
من اینجا پست دادم؟؟
اگه سرعت دانلود 128 در حد 30-40 بود که خیلی خوب میشد:27:نقل قول:
نه حسن..خطرناکه حسن..اینکارو نکن حسن... ججججیزت میکنن حسن...(شوخی):31:نقل قول:
نیم کیلو بایت!!!:18::18::18: منم اکو 128 هستم،سرعتم خیلی خوبه، شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟!نقل قول:
سرعت تو این روزا باز کم زیاد میشه !
وبگردی که هیچی ...
یعنی خاک بر سر این مملکت و مسئولین بکنن
اینم یه فیلم از سرعت دانلود من(امروز). سرعتم خوبه، فکر کنم هنوز نوبت افت سرعت من نرسیده!:19:(اکویی های عزیز نگران حجم فایل نباشید، زیاد نیست.:31:)
کد:http://tinypic.com/player.php?v=vyvd6c&s=5
نقل قول:
من پکیج آپدیت کاسپرسکی رو دانلود کردم و آفلاین اپدیتش کردم فعلا مشکل حل شده ولی آپدیت اتوماتیک کنیم بخاطر رنج آی پی 94 شاتل دچار دردسر میشیم:41:
سلام دوستان من در منطقه دور افتاده نوسود - استان كرمانشاه هستمنقل قول:
سرويس ADSL 128k نامحدود را ماهي 30000 تومان گرفته ام سرعت دانلود آن بطور متوسط بين 4تا 7 كيلوبايت مي باشد و پنگ ياهو هم از 200 پايينتر نمي رود مي خواهم بدانم متوسط سرعت دانلود و پينگ تايم ياهو براي خطوط شما چقدر مي باشد ؟
ضمنا پينگ تايم گتوي هم 28 مي باشد كه نمي دانم مناسب هست يا نه ؟
سرویس اکو برای دانلود شبانه خوبه 1 تا7 بخصوص اگه نامه ببری 512 بگیری ماهی 18900 با 2.5 گیگنقل قول:
128 اکو هم با 2.5 گیگ ماهی 13900
256 هم 16900
سرویس ارت هم 20 به بالا هست.ارت1 یک ماهه 29300 در صورت پرداخت به صورت 3 ماهه 2% تخفيف
البته قیمت بعضی شهر ها فرق داره یک مقدار
من art 1 ام و خدا رو شکر هم سرعت دان ام خوبه هم سرعت وب و هم کسپرسکی آپدیت میشه ... :27::8:
اصفهاننقل قول:
شهید رجایی
سرعت معمول 128 باید 16 کیلوبایت باشه که بعضا بیشتر از این میشه مثلا تا 21 هم میره ولی 7 دیگه خیلی کمهنقل قول:
پینگ هم زیر 100 خوبه
راستی دوستان سرعت همه کم شده یا فقط ماله من کم شده ؟:19: 2 کیلوبایتی کم تر شده که واسه من که 128 دارم خیلی زیاده :31:
یکی از دوستام همین مرکز هست، البته از یه شرکت دیگه سرویس گرفته، اونم از سرعتش خیلی ناراضیه.نقل قول:
برای من که فعلا خیلی خوبه، مخصوصا شبها همش بین 16 تا 23 میچرخه. روزها 15-19، فیلمشم چندتا پست بالاتر گذاشتم.نقل قول:
دوستان این چیه؟
مشتركان گرامي،
جهت اطلاع از تغییرات جدید در رابطه با بسته شدن پورت 25 برای ارسال ایمیل و راهکار جایگزین اینجا کلیک کنید.
اینه :31:نقل قول:
شرکت شاتل براي جلوگيري از گسترش نامههای ناخواسته (SPAM) تصميم به محدود کردن پورت SMTP (TCP 25) بر رويIP آدرسهاي خود کرده است.
بر اين اساس، سپاسگزار خواهيم بود اگر براي ارسال ايميل با استفاده از Email Client هايی مانند Microsoft Office Outlook، Outlook Express، Thunderbird و ... از این تنظیمات استفاده کنید.
مرسی...خوب این یعنی چی؟نقل قول:
یعنی نمی تونیم بریم تو یاهو و ایمل بفرستیم؟ نحوه ی کار با این برنامه ها چطوری هست؟
ممنون:11:
نه یعنی این که اگر خواستید با برنامه های email client ایمیل بفرستید باید از اون تنظیمات استفاده کنید چون پورت 25 را بستن برای جلوگیری از spamنقل قول:
من با این برنامه ها کار نکردم ولی برای ارسال ایمیل هست....
برنامههایی مثل outlok و از این قبیل برنامهها منظورشونه
شماییی که با مرورگر ایمیلتون را چک میکنید هیچ کاری نمیخواد بکنید ....
کاری به کار شماها نداره (بی آزاره:دی)
سلام دوستان من مي خواستم از شاتل سرويس بالاي 128 بگيرم
1) براي اين كار اگر دانشجو باشيم بايد فرم خاصي را پركنيم يا نه مثلا كپي كارت دانشجويي كافي هست (البته من خودم دانشجو نيستم ولي برادم هست . موردي كه نداره )
2)اگر بخوام از محل كارم نامه بگيرم چي ؟ محتواي نامه بايد چي باشه ؟
برای دانشجو باید نامهآی از شرکت بگیرید اونو تحویل دانشگاه بدین امضا کنید و مجدد به شرکت تحویل بدهید
پایان
میگن پورت 25 بسته هست ولی من که بدون مشگل ایمیل میفرستم.
هنوز نبستن گذاشتن اول اطلاع رسانی بشه بعد ببندن....نقل قول:
شرکت شاتل در نظر دارد براي جلوگيري از روي دادن مشکلات و اختلالاتي که به صورت روز افزون توسط اسپمها (SPAM) براي شبکه ها ايجاد ميشود، ، تدابير جديدي بيانديشد.
براي به كارگيري اين تدابير، پورت ارسال ايميل (25) بسته خواهد شد و کاربران براي ارسال ايميل خود ازطريق Microsoft Office Outlook ،Outlook Express ،Thunderbird و ... بايد از پورت Submission يا همان (TCP587) استفاده كنند.
اين فرم روي سايتش نيست ؟نقل قول:
كسي اين فرم را ندارم كه براي من بفرسته ؟